Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriye doktor bana 3 ay ilişki yok demişti biz sormadan kendi söylemişti muhtemelen senin artık yasak kalkmıştır, tehlikeli dönemin geçti

aklına takılanları sormak istediklerini bi kağıda not al doktora gittiğinde unutmazsın canım

nazancım gözünaydın canım Allah sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin, hepimizi çok sevindirdin
ya evveli bende çekiyordum ama hiç düzenli çekemedim geçtiğimiz cumada unuttum nasip işte demekki daha zaman var bize

tatlım baskıyla olacak bir şey değil tabikide öyle söylediği zaman " bende çok istiyorum kapanmayı Allah rızası için kapacağım kimsenin baskısıyla değil" de birdaha söyleyemez bence. sen istedikten sonra Rabbim nasip edecektir elbet.

canım biliyorum o sebeple halvet olmak istemedim, olmadık da, sabah namazına kadar vakti var aşılama yapıldı dr erkek ki kadın bile olsa günah ama dr olduğu için bir sakıncası yok diye biliyorum banyoda yapmadığım için namaz kılamadım bir arkadaşım zevk almadığın sürece gusül bozulmaz demişti ama doğrumudur bilemiyorum

allah razı olsun özlemmm rabbım inş. isteye herkese nasıp etsın

canım ya seninki biraz farklı bir durum ya mecburiyet olmadıkça erkek tercih edilmemeli diye duydum ben benim hocam ve birkaç hocadan da gerçi kadında olsa bu farklı bir durum
canım zevkle alakalııdır o bana pek mantıklı gelmedi bence kadın fetfa hattını ara bi sor eğer çok rahatsız ediyorsa seni bu soru şimdi normal ilişki olmadığı için cvbı ancak onlar bilir tatlım gibi geliyo:26: rabbim içimizi biliyo bide ya sağlık sonuçta bu ama konu namaz yanlış birşey söylemek istemem canım ne zamana kadar banyo yapma dedi sana doktor

canım doktor bir şey demedi yap ya da yapma diye benim aklımdaydı soracaktım ama unuttum sadece sıcağın öldürdüğünü biliyorum neyse artık bugün bir ılık suyla banyo yaparım Allah affetsin kaza ederim sonra
neyse canlar ben biraz uzanayım hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Gunaydin canlari hayirli güzel haberler alın inşallah, ruhunuz huzur icinde olsun :)
Nazan ve buket sizden haber bekliyorum kuşlar :)

kuşum iyiyim işteyim..sabahları biraz bulanıyo biraz..akşamları halsiz ve tembel oluyorum..niye bilmiyorum..işlerim bekliyo..banyonun ve tuvaletin kokusuna gelemiyorum..

kuşum göğüsler füze maşallah..sağdan sola dönemiyorum..taşıyamıyorum..üstüne yatamıyırum..sütyensiz yattığımda ne haline geliyorum artık sen düşün:))erkek kız farketmezde kız olursa eşimin suratını merak ediyorum..Hayırlısı Allah tan..

Ay ne güzel geçirmişsin..Alllah yaptığın duaların katbe kat f<azlasını versin san, dualı ağzın dert görmesin, Her şeyde hayırlısını versin allah.

yaa..size yalvarıyodum ki noolur başka başka doktorlara gidin..birinin bilmediğini öteki bilir.çok şükür. en azından çözüm bulunmuş.

ayy..iğrenç..ama bahçe yılanıdır o..zehirlide diğildir belki ama çok talihsiz bi olay.. kazasız belasız geçmiş şükür.

benim haşimato hastalığımda öyle ..vücudum troid bezime karşı antikor salgılayıp beni troid hastası ediyor..:))

hamilelikten olmasın sakın..fıstık ye..:)

geçmedi ama azaldı..işe başladım şimdilik idare mudara.:)

rabbim ne derse o olur inş. sonuna kadar hersey yolunda giderr ne diyeyimm yok surmem meraketme yanı umarım hormonlar suan çok sarsmadılar beni ama biraz sinirlilik hali var yok deil allahım herkese nasıp etsin inş.

ahhh kuzum gözün aydın..çok tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip edersin.

kızlar ya beni bu grip bitiriyo ya:2::2: başım ağrıdı pcye bak bak kendinize iyi bakın ben biraz dinleneyim
yaa niye geçmiyo senin bu gribin yaa..

çook sağol canım, buket'in cumartesi bir anda bulantıları kesilmiş, bende telaş yaptım merak ettim ama iyiymiş şimdi maşallah

mrb guzular ben geldimmmm

nazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan caaaaaaaaaaaaanım kızım şaka gibisin herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindim maşallah, takviminde süper olmuş hiçte erken değil haftaya da kalp sesini duyarsınız inşallah

tamam canım çok sağol bende şimdi mesajını okudum

gerçekten yürekten dua etmek lazım , biz bile farkında değiliz demekki hislerimizin, vay be amcama bak

maşallah canım, çok sıcak değilde ılık br duş almanın hiç bir zararı olmaz zaten hemen 2 dk al çık tatlım, direk kasıklarına tutmazsın olur biter

kuşum iyiyim işteyim..sabahları biraz bulanıyo biraz..akşamları halsiz ve tembel oluyorum..niye bilmiyorum..işlerim bekliyo..banyonun ve tuvaletin kokusuna gelemiyorum..

canım çok şükür maşallah sen birden bulantım kesildi deyince korktum, bak sabahları varmış işte, bizide telaşa soktun..zaten yavaş yavaş azalır sonrada tamamen biter

dimi şaka gibii evet çok şükür hersey yolunda bakalım inş. hayırlısı olsun hepimizin hakkında en kısa sürede rabbım sizlerede nasıp etsinnn

dimi şaka gibii evet çok şükür hersey yolunda bakalım inş. hayırlısı olsun hepimizin hakkında en kısa sürede rabbım sizlerede nasıp etsinnn

YAZDIMyazdımm işim çıktı form dışında kalmışım göndermemişim falan filan neyse sen yokken kutladık ama sen varken sana da diyimm.. gözün aydın, Allah saglıkla kucagına almayı kısmet etsin.rüya gibi di mi.. banada herşey hala öyle geliyor.. çok sevindimm gerçekten..

allah sizlerde bonkere razı olsunn burda benim için dua eden herkesten razı olsun kim bilir rabbim kim duasını kabul etti bunu hiç bilemem ama hep dua etmeye çalışıcam herkes için ınş.

Burcum sende sağol tatlim

Bediş nasılsın tatlim kuzun nasil annesini üzüyor mü bakim uzuyorsa soyle totosunu yiyim:))

Nazan niye erken olsun oh ne guzel olmuş Hayirli oldun takvimin darısı Asli burcu bircan tumay özlem ve diger arkadaslarımızın basına olsun bu ayy bitmeden bı Aralık annesi daha olur insallah)))

Bu arada bende hamişlik fotosu ekledim ama tombul demeyin ya :))

Mesude canım bende canı gönülden AMİNNNNNNNNN diorummm
Tombulsun işte tombulsunnnnn

evet kağıda not alayım.. benim tehlike geçmedi heralde özlemim ya bu ctesi kısmetse doktor randevum var ya dedi ki doktor kontrolun durumuna göre belki progestanı bırakırız dedi.. demek ki tehlike devam ediyorda çok garip bana bu ilacı verirken de doktor demişti ki düşük tehliken yok ben önlem olsun diye veriyorum demişti demek ki rahat olayım panik olmayayım diye adam öyle söyledi yoksa kısmet olursa 4. aya giricez ve 300 mg progestan içiyorum..

Mesude canım bende canı gönülden AMİNNNNNNNNN diorummm
Tombulsun işte tombulsunnnnn

Aslım Rabbim sana da öyle bı tombulluk versin insallah daha ne diyim bu duaların sonunda artikin birşeyler olursun:)) evet tombulum mutluyum hıı ne yapayım iste ağzım bu ara durmuyo daha fazla tombullasmadan doğurmak istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…