- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.741
kızlar size bişey sorcam..hani hemmen atlayıp ilişkiye giriceğimizden değil ama ben biliyorsunuz 15 günde bir doktora gidiyorum her ne kdar doktor bunu 3 haftaya çıkarmak istesede 15 de bir görüşüyoruz ve bize demiyor ki çocuklar siz ilişkiye giriyormusuuz girmiyor musunz? bence sormadan yönlendirmesi lazım.. benim öncekilerdede hiç birinde bir doktor yorumda bulunmadı ya çok temkinli görünüyorum yada umursamıyorlar.. eşimde bu hafta sorucam artık dedi.. saçmalama bee dedim.. düşünsenize soracak o kadar soru var ben doktora temizlik yapabilir miyim diye soruyorum oh bbeee eleştirdim rahatladım..
çok doğru söylüyorsunz bi kere doktora sorabilmem lazım ama unutuyorum üzerine basamadığım ayağım ne olucak die sormayı unutan bir tipim ben ama çok heyecanlanıyorum işte herşey siliniyor aklımdan. kısmetse herşey yolunda sıkıntınız yok derse sorucazz kızlar..
hoşbulduk canım duanada kocaman bir amin diyorumm evet söykledi gamze
şimdi perşembe eve gittim test yaptım sılık çıktı ınanamadım eyse kuzenimi aradım hemşire böyle böyle tabi zırlıyorum telde bu test bana oyun oynuyo olmayan çizgiler görüyorum diye neyse bir daha yap dedi onuda yaptım oda silik çıktı tabi çişi damlatamıyorum ellerim zangır zangır titriyo neyse nazo hemen kan testie dedi kuzeim geldi işte eşimi arıyorum ezaman geliceksinn hastaneye gitmemiz lazım tabi adamın aklı çıktı zırlamaktan konuşamıyorumteste gittik acilde verdik 1.5 saat sonra dedi neyse yemek yiyelim dedik herkes yiyo ama benim yememe mumkunyok neyse bakalım hastaneye gittik çocuk acaba ne desem diyo kuzenım dıoki bız buraya pozitif duymaya geldik dio çocuk dıokı ama negatifede sevinenler var diyo neyse gözünuz aydın gebesiniz dedi ertesi gün doktora gittim testi tekraraladım doktor bakmadı bile göremeyeiz diye neyse o testin sonucuda 1504 çıktı bugunde kesemizi gördük herkes çok şaşkın çok sevinçli rabbim iş. tamamına erdirir eşim çok şaşkınn allahım herkese nasıp etsin iş. kimseleri aratmasınnn dualara devammm ha birde yasemini hamileliginden sonra ya evvele başlamaıştım ama çok ınanarak böyle tuylerim diken diken olarak ve 5 cuma haberimi aldımmm sizlerde okuyunn işte böyle
tatlım baskıyla olacak bir şey değil tabikide öyle söylediği zaman " bende çok istiyorum kapanmayı Allah rızası için kapacağım kimsenin baskısıyla değil" de birdaha söyleyemez bence. sen istedikten sonra Rabbim nasip edecektir elbet.Canım kapanmak uzun süredir aklımda olan bir durum ama bi türlü kısmet olmadıı önce namazımı kılıyım dedimmm şükürler olsun 2 ayı geçti devam ediyorum namazaaa herşeyi yapıyımda sadece kapanmak kalsın en sona die düşünüyorum ee tabi benim küçük görümcem(bi tane görümcem var ama benden küçük ya) öyleee bi baskı yapıyoki kapan kapan dieee başımın etini yiyo sağolsunnn ama onunda vakti zamanı vardır heralde bende senin gibi eşarp falan almaya başladım bir iki tanede tunik alıyım diorum sonrada inşallah kapanırım bakalımmm
canımmm valla namaz kılma konusuna bişe diyemicem abdest almadan olurmuuu ılık suyla al abdestini çok sıcakla almaaa benceee
tamam canım ekle istediğin zaman
ben liseye giderken bir gün aniden kapanmıştım kimse inanmadı daha eşarp bağlamasını bile bilmiyordum arkadaşım gelir bağlardı öyle çıkardım evden bide tam nisanda kapanmıştım kıyafet bile bulamadım sanada nasip etmiş ne güzel canım inan daha yeni bak bir kaç yıl geçsin daha çok seveceksin kapalılığı ben çok severek isteyek kapandım rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
tatlım ilişki konusunda bende islama göre cinsel meseleler diye bir kitap var güvendiğim onayını aldığım bir kitap orada şöyle diyor önce hani besmelesiz başlamamk lazım ilşkiye onu söylememe bile gerek yoktur ama hatırlatiim
canım bir ezan vakti kadar gıuslü geciktirmekte sakınca yok diyor yani bence şöyle yap yatsı namazını kıl besmeleni çek beraberlikten sonrada sabah namazına kadar guslü geciktirmende problem yok normal abdestini alır yatabilirsin ama sabahın vaktini geçirmemeye dikkat et burada önemli olan bir vakitten sonra diğer vakit namazı kaçırmamak
hoşbulduk kuzumm amınn kuzum rabbim inş. sizlerede nasıp etsin nasılsın diolar yerden bıraz yuksekteyim hamdolsunn rabbıme
bedriye doktor bana 3 ay ilişki yok demişti biz sormadan kendi söylemişti muhtemelen senin artık yasak kalkmıştır, tehlikeli dönemin geçti
aklına takılanları sormak istediklerini bi kağıda not al doktora gittiğinde unutmazsın canım
nazancım gözünaydın canım Allah sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin, hepimizi çok sevindirdin
ya evveli bende çekiyordum ama hiç düzenli çekemedim geçtiğimiz cumada unuttum nasip işte demekki daha zaman var bize
tatlım baskıyla olacak bir şey değil tabikide öyle söylediği zaman " bende çok istiyorum kapanmayı Allah rızası için kapacağım kimsenin baskısıyla değil" de birdaha söyleyemez bence. sen istedikten sonra Rabbim nasip edecektir elbet.
canım biliyorum o sebeple halvet olmak istemedim, olmadık da, sabah namazına kadar vakti var aşılama yapıldı dr erkek ki kadın bile olsa günah ama dr olduğu için bir sakıncası yok diye biliyorum banyoda yapmadığım için namaz kılamadım bir arkadaşım zevk almadığın sürece gusül bozulmaz demişti ama doğrumudur bilemiyorum
canım ya seninki biraz farklı bir durum ya mecburiyet olmadıkça erkek tercih edilmemeli diye duydum ben benim hocam ve birkaç hocadan da gerçi kadında olsa bu farklı bir durum
canım zevkle alakalııdır o bana pek mantıklı gelmedi bence kadın fetfa hattını ara bi sor eğer çok rahatsız ediyorsa seni bu soru şimdi normal ilişki olmadığı için cvbı ancak onlar bilir tatlım gibi geliyo:26: rabbim içimizi biliyo bide ya sağlık sonuçta bu ama konu namaz yanlış birşey söylemek istemem canım ne zamana kadar banyo yapma dedi sana doktor
Gunaydin canlari hayirli güzel haberler alın inşallah, ruhunuz huzur icinde olsun :)
Nazan ve buket sizden haber bekliyorum kuşlar :)
Günaydın tontişler
ayy kızlar dün akşam saat 18,30 da bi yatmışız bugun 7 de kalktık ben bi tek gece 11 gibi kalktım ilaçlarımı içtim, kurutmada çamaşır vardı onları çıkardım hoop uyumuya devam etmişim.. belim ağrıyor, akıntım var.. hayırlısını diliyorum
Buket imin mide bulantısı durmuş ama şişkinliğin devam ediyordur di mi buketim.. göğüslerin felann.. benim biliyorsun midemle ilgili yaşadığım paniği ama çok şükür şu ana kadar bişey olmadı bide 2 gündür felaket midem kızlar kilo verdim 1 kilo gerilemişim.. 3 aydan sonra midem kötü oluyor.. buket bence sen kısmetse hayırlısıyla erkek anası olaacağından erkekler mide konusunda rahat hareket ettiriyorlar analarını kız evlatlara göre öyle inanıyorum..
bu sabah dedim eveeeett yasemininnnmmm dedimm kaldı 4 gün bugunu hemmen bitti saydım gözlerimi açınca güne.Allah güzel hayırlı sağlıklı haberler almayı nasip etsin..
Kızlarrr Günaydınnnnnn ve mutlu mutluu güzel haftalarrrr
Birizimmm beni merak etmişş dün pek bişeyim yoktu akşam yine başladı bugün yine fenayımmm yanıyorum yanıyorummm
Kızlarrr bu hafta sonum cumartesi de dahil süper geçti hep duayla kuranla :)
cumartesi erken çıktım eşimin teyzesi mevlüt okutuyodu ona gittim 3 haftadır mevlütlerdeyim valla haftaya da görümcemde okucazsonra da görümcem kayınvalidem ve annemle kararlaştıdık pazar günü hacı bayrama gidelim dedikk tabi onların üçüde hastaydı ben güzelce abdestimi aldım tam öğle namazı vaktiydi hemen namaza giridm ayyyy ne güzel nasıl huzurlu bi yerdi kızlar ağlaya ağlaya kıldım namazımı sonra namaz bitince yasin okudum ve inanın hepiniz için dua ettim hamile olanların isimlerini saydım hayırlısıyla ve sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına almalarını ve kolay doğumlar olsun die dua ettim.Bizlere de hayırlı zamn da hayırlı evlatlar salih evlatlar için dua ettim Rabbim kabul eder inşallah o kadar huzur buldumki heralde ben fırsat buldukça camilere giderim artıkkk :)
Kendime bir dolu eşarp aldımm kapanmayı çok istiyorum ama bi türlü nasip olmadı ona şimdiden hazırlık yapıyorumm
Bircancım ne yalan söleyim aşılamanı unutmuştum ama kısmet bu ya orda da senin ismini de söledim böle işte kızlarrr
Bu arada Nazan nerelede niye gelmediki???
Günaydın kızlar..
Ben doktora gittim sonuçlarımı aldım benim vucudum eşimden gelen spermlere karşı antikor üretiyormuş buyüzden düşük oluyormuş.Orta dereceli kansızlığım varmış.Rabbime şükürler olsun tedavisi olan bişeymiş kan sulandırıcılar ve dodex diye bir ilaçlagebeliği sürdürmeye çalışıcakmış.Ben çok üzüldüm neden böle bir tahlil vardı da daha önce yapılmadı.Önce kansızlığı tedavisini olucam.Adetin ikinci günü tekrar gidip muayane olucam gebeliğe izin verip vermeyeceğine karar vericek...Hafta sonu kayın pederime mevlüt yaptık sana çok dua ettim Bircancım ordaki herkestende dua etmesini istedim.Dİğer tüm arkadaşlarımada dua ettim..
Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahhh
Ayyyyy kızlar ben size asıl başımdan geçen en önemli olayı anlatmadımmmm
Dün hacıbayram dönüşü bize geldikk çay içmeye nese kayınvalidem eve uğrayıp geldi gelirkende bana kara dut almış dolmuşta bahsetmiştik canım istedi die neyse mutfakta tezgahın üzerine koydum bayada büyük bi kabın içinde bunlar akşam oldu gittiler bende bulaşıkları makinaya dizdim annemle mutfaktayız dedimki biraz yiyim elimi attımmm veee içinden yılan kafasını çıkarttı dilini çakartıyo falannn annemle nasıl korktuk anlatamam ayyy iğrençti kızlarrrr resmen yılandııı ödüm koptu nasıl poşete koyduk nasıl camdan fırlattık bilmiyommm ya onun içine nasıl girmiş ooo hadi beni soksaydı :18::18::18::18::18::18:
İnşallah canım inşallah hepimiz emellerimize ulaşırız bi gün ..
Evet canım yinede etki edebiliyormuş brn daha önceden bilsem yaptırırdım bu tahlili..Canım kiminde hamile kalmaya engelmiş kiminde düşük yapıyormuş...Vucet sürekli savaş halinde olurmuş bebekle güçsüz düştüğü anada onu yok edermiş doktorum böyle anlattı ... Tahlilin adı antisperm antikor ...Erkek bile kendi spermlerine karşı antikor üretebiliyormuş...
YUPPİİİ arkadaşım doğum yaptı kızı olldu çok şükür ikiside sağlıklıymış şimdi aradım emziriomuş:)))
ya kızlar benim yatarken esneme gerinme geldiğinde bacaklarım kasılıyoo...bide el parmak kemiklerim çok ağrıyoniedirki
canım ALLAH kabul etsin inşallah.aldıklarını bende çok merak ediyorum.fotoları unutmadın dimi?
NAZAN niye gelmiyo bende bilmedim.acaba izin alıp doktora falan mı gitti?işe gelse girerdi herhalde bu saate kadar.
BUKET ide merakla bekliyorum.acaba midesi nasıl oldu ki?
YASEMİN geldi.galiba iyi.kızlar sormuş diye ben tekrardan sormadım.cevap yazar herhal dimi?
BEDRİYE Allah rüyanı hayra çıkarsın inşallah.MESUDE daha gelmedi ama gelse kesin anlatma derdi rüyanı.valla ben bilmem hamileler öyle olurmuş.
BURCU canım benim şimdi derstesin dimi?Allah kolaylık versin
rabbim ne derse o olur inş. sonuna kadar hersey yolunda giderr ne diyeyimm yok surmem meraketme yanı umarım hormonlar suan çok sarsmadılar beni ama biraz sinirlilik hali var yok deil allahım herkese nasıp etsin inş.
yaa niye geçmiyo senin bu gribin yaa..kızlar ya beni bu grip bitiriyo ya:2::2: başım ağrıdı pcye bak bak kendinize iyi bakın ben biraz dinleneyim
ahhh kuzum gözün aydın..çok tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip edersin.
Burcum tmm cnm hayırdır ne oldu ki bukete ya ben birsey mı kaçırdım
Didemcim evet once erkek denildi donra kıza dondü hala ısrarla kiz olarak gidiyoruz bilemiyorum ne olursa olsun hazırım ben herseyini aldım erkek olursa da pembisleri giyer artık ne diyim:)
Yok kiz supriz yapmadı isteyerek yaptik evliliğimin 3. Ayında Hamiş kaldım
mrb guzular ben geldimmmm
kızlarrrrr kesemizi gördük geldikkkk çok sükür hersey olması gerektigi gibiymiş allahım herkese nasip etsin inş. bana dua eden herkesten allah razı olsunn rabbimm herkese nasıp etsin suan yerdemiyim göktemiyim bilmiyorumm allahım hayırla tamamına erdirsin inş.
BurCucum CNm benim buketi aradım simdi cok şükür bulantilari dısında iyimis bugun ise başlamış öyle yani
Kz Nazan hele anlat nasil öğrendin ilk duyguların neler esine nasil söyledin ne yaptı ayrıntılar ile anlat kac gündür meraktan çatladık valla
oyyyyy canım benim yaaaa tabi şaşkın olursun ben haberi alınca elimin titremesinden kızlara yazamadım bileee seni düşünemiyorum bileeee bak baştan seni uyarıyım diğer hamilelelr gibi herşeyde hamileliğini öne sürme bizim kızlar iyice şımardılar sen yokken kaçışları ayyy hamileyim ondan oluyooo diolarr sen öyle olma tamammı
Bu arada ya evveli bende çektim 2 kez 4 cuma üst üste ama olmadıı
Kızlar geçenlerde görümcemlerde biriyle tanıştık işte görümcemin kocasının arkadaşı neyse oturduk fazla değil yarım saat ve adamı hiççç tanımıyoruzzz biz gittikten sonra görümceme demişki çocukları olmuyo demi die oda sölemek istememiş yoo istemiyolar falan demiş garibim adamda demişki gerçekten isterlerse yürekten isterlerse olurrrrayyy ne fena oldummmm adamın kalp gözü nasıl açıksa artıkınnnn doğru isteyemiyoruz biz heraLDEEE tövbe tövbeeeeee
selam canlarım nasılsınız herkes iyidir inşallah. ben bugün evdeyim oh yemeğimide yaptım rahatım.
taze hamişimiz nazancım gelmiş hoş geldin tatlım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin test yapma olayını okudum inanması zor oluyor bunca yıl bekledikten sonra ama Rabbim dularımızı geri çevirmiyor çok şükür.
aslıcım kapanmaya karar vermişsin çok sevindim Allah nasip etsin inşallah inanki hiç zor değil kapanmadan önce zor geliyor ama alışınca diyorsunki bunca zaman neden kapanmadım, bende 7 ay oldu kapanalı ilk önce eşarp ve kıyafet aldım birkactane uzun kalçamı kapatacak gömlekler tunikler vs. sonra kapandım inşallah sende zorlanmazsın hayırlı olsun.
didemcim faceden eklerim seni canım kızlarla ekleştik neden senide eklemeyelim.
kızalr bir şey sorucam şimdi ben banyo yapmadım hani spermler sıcakla öldükleri için hatta dün dr bugün birlikte olun dedi banyo yapmamak için istemedim kötümü ettim bilemedim ama ne bileyim sonuçta banyo yapmak lazım. şimdi namazda kılamıyorum acaba kılmamda bir sakınca varmı:26:
kuşum iyiyim işteyim..sabahları biraz bulanıyo biraz..akşamları halsiz ve tembel oluyorum..niye bilmiyorum..işlerim bekliyo..banyonun ve tuvaletin kokusuna gelemiyorum..
çook
nazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan caaaaaaaaaaaaanım kızım şaka gibisin herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindim maşallah, takviminde süper olmuş hiçte erken değil haftaya da kalp sesini duyarsınız inşallah
dimi şaka gibii evet çok şükür hersey yolunda bakalım inş. hayırlısı olsun hepimizin hakkında en kısa sürede rabbım sizlerede nasıp etsinnn
YAZDIMyazdımm işim çıktı form dışında kalmışım göndermemişim falan filan neyse sen yokken kutladık ama sen varken sana da diyimm.. gözün aydın, Allah saglıkla kucagına almayı kısmet etsin.rüya gibi di mi.. banada herşey hala öyle geliyor.. çok sevindimm gerçekten..
kızlarrr beni ve emiri görmek isteyen albüme baksın
Burcum sende sağol tatlim
Bediş nasılsın tatlim kuzun nasil annesini üzüyor mü bakim uzuyorsa soyle totosunu yiyim:))
Nazan niye erken olsun oh ne guzel olmuş Hayirli oldun takvimin darısı Asli burcu bircan tumay özlem ve diger arkadaslarımızın basına olsun bu ayy bitmeden bı Aralık annesi daha olur insallah)))
Bu arada bende hamişlik fotosu ekledim ama tombul demeyin ya :))
bedriye doktor bana 3 ay ilişki yok demişti biz sormadan kendi söylemişti muhtemelen senin artık yasak kalkmıştır, tehlikeli dönemin geçti
aklına takılanları sormak istediklerini bi kağıda not al doktora gittiğinde unutmazsın canım
nazancım gözünaydın canım Allah sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin, hepimizi çok sevindirdin
ya evveli bende çekiyordum ama hiç düzenli çekemedim geçtiğimiz cumada unuttum nasip işte demekki daha zaman var bize
Mesude canım bende canı gönülden AMİNNNNNNNNN diorummm
Tombulsun işte tombulsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?