- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.781
canımcım kokular ilk 3 ay burnundan gitmiyor zaten insanın canım onu çok sorun etme bencehalsizlik bende de vardı valla sakın iş miş yapimm deme boşver insan rahat edemiyo ama en önemli olan bebiş yorma kuzucuğu daha fasulye kadar bile değil seninki bide
valla canımcım anlamadım ya ama çok kötüyüm kızlar ya hayatımda hiç böyle olmadım ben hamilelikten herhalde dökülüyorum doktor vücudun direncsiz bu yılki gripte ağır ondandır dedi inan canım göz kapaklarım bile ağırıyo ya:2:
gerçi buna da şükür naapalım rabbim hastalıklarla günahları silermiş inş günahlarıma kefarettir:2::2::2::2:
aslında çok doğru söylüyorsun sanki doktorlar günde kaç hasta görüyorlar bizim psıkolojimizle mi uğraşıcaklar demişti zaten önlem olsun die veriyorum dedi.. ilaçlarla nasıl sağlasın sağlayamamış işte.. Allah ol demiş olmuş..ve senin yine hiiçç bişey yapmadan bebeğine kavuşacağına çok inanıyorum ALLAH IN izniyle. (Tabi ilişki sıklığı önemli)
ASLI
TÜMAY
ÖZLEM
canlarım dualarınızı okudum Rabbim günahlarınızı bağışlasın, evinize bereket ve huzur versin, veee sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin(regl olduğum için şimdi okuyabildim)
barısozlem / özlemcim duanı okudum allah kabul etsin sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin allah evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin amin
arkadaşlar bizim burda hastanede yatan bi bebecik war kan arıyolar ona doğduğundan beri hastanede yatıyomuş kaç aylık bilmiyorum yada günlük solunum yetmezliği warmış delik açmışlar bebeğe bi bunu biliyorum kim olduğunu allah biliyo dua edelim olsun mu adı bebecik olsun inş sağlığına kavuşur ailesine sabır wersinn rabbimm...hepinizin yüreğini biliyorum ben allah razı olsunnn sizden ...rabbim acil şifalar wersin bebişlerimize hastalarımıza inşallahh
Burcum sende sağol tatlim
Bediş nasılsın tatlim kuzun nasil annesini üzüyor mü bakim uzuyorsa soyle totosunu yiyim:))
Nazan niye erken olsun oh ne guzel olmuş Hayirli oldun takvimin darısı Asli burcu bircan tumay özlem ve diger arkadaslarımızın basına olsun bu ayy bitmeden bı Aralık annesi daha olur insallah)))
Bu arada bende hamişlik fotosu ekledim ama tombul demeyin ya :))
oyyy inşallahhhhh
ye canım benim yeee Allah kızına da sana da sağlık sıhhat versin kilo işi kolay sonra verirsinnn
aaaa anlatmammı kocama da şikayet ettim eve gelince aradı annesini karımdan uzak durun die
canım aldığım yere gidip şikayet edicem dedi ama olan oldu şikayet etse nolur sankiii Allahtan bişe olmadııı
ayyy hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin
Sag ol canim bende cok rahatladim...Sizlerin duasiyla rabbimin izniyle saglikli bir gebelik elde ederim insallah...
Nazancım bebeğin tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun, bugün sen geldiğinde ben yoktum bizzat tebrik edemedim yine seni.
seni artık hamişler listesine transfer ettim kuşum, listenin başını sen çekiyorsun bak
arkadaşlar bizim burda hastanede yatan bi bebecik war kan arıyolar ona doğduğundan beri hastanede yatıyomuş kaç aylık bilmiyorum yada günlük solunum yetmezliği warmış delik açmışlar bebeğe bi bunu biliyorum kim olduğunu allah biliyo dua edelim olsun mu adı bebecik olsun inş sağlığına kavuşur ailesine sabır wersinn rabbimm...hepinizin yüreğini biliyorum ben allah razı olsunnn sizden ...rabbim acil şifalar wersin bebişlerimize hastalarımıza inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?