Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

didoş doktor gribin için ilaç verdimi? bu kadar ağırsa nasıl geçecek yaaa? gebelerinde alabildiği grip hapları var benim bildiğim

ASLI
TÜMAY
ÖZLEM

canlarım dualarınızı okudum Rabbim günahlarınızı bağışlasın, evinize bereket ve huzur versin, veee sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin (regl olduğum için şimdi okuyabildim)

inşallah canım hayırlısı olsun, ilişki sıklığı diyorsun tutunca bir seferle bile tutuyor bak nazan iki sefer yapmış ve çok şükür tuttu

amiiiin canım Allah razı olsun, rabbim senin yuvanada huzur versin sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

barısozlem / özlemcim duanı okudum allah kabul etsin sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin allah evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin amin

arkadaşlar bizim burda hastanede yatan bi bebecik war kan arıyolar ona doğduğundan beri hastanede yatıyomuş kaç aylık bilmiyorum yada günlük solunum yetmezliği warmış delik açmışlar bebeğe bi bunu biliyorum kim olduğunu allah biliyo dua edelim olsun mu adı bebecik olsun inş sağlığına kavuşur ailesine sabır wersinn rabbimm...hepinizin yüreğini biliyorum ben allah razı olsunnn sizden ...rabbim acil şifalar wersin bebişlerimize hastalarımıza inşallahh

Ayy kiyamam ya küçücük haliyle nelerle savaşıyor yavrucak Rabbim acil şifalar versin insallah iyileşir kimseye evlat ile imtihan etmesin Rabbim yardımcıları olsun

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş...

aslı buyuk geçmiş olsun canım yaa allah korumuşşş yılan ya yılan insanın aklı çıkar cık cık cık

Nazancım hayırlı olsun hamişlik takvimin canım susam kadar bebişinin hemencik büyüdüğünü göreceksin inşallah canım benim de daha dün gibi 1 cm kese boyu diyordum sıpam yarım kiloyu geçti rüya gibi Allahım
Gül canım duanı okudum tatlım sağlıklı kolay bi doğum yaşarsın inşallah canım...

bebek içi dua ettim inş. çabucak sıhhatine kavuşur allah anasına babasına güç kuvvet versin allah yardımcısı olsun

23 nisaaaaaaaaan kutluuuuuuuuuuu olsuuuuuuuuuunnn,
Seviniiiiiiin kucukleeeeeerrrrr, ovunun buyukleeeeeeerrrr,
23 nisaaaaaaan kutluuuuuuu olsunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…