Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy cnm verilmiş sadakan varmış dediğin gibi ya soksaydı allah muhafaza peki kayınvalidene anlattınmı olayı hemen evden sadaka çıkar

ayyy cnm çok sevindim senın adına en azından çözümü var inşallah bundan sonra hakkında daha hayırlısı olur

oyyy inşallahhhhh
ye canım benim yeee Allah kızına da sana da sağlık sıhhat versin kilo işi kolay sonra verirsinnn
ayyy cnm verilmiş sadakan varmış dediğin gibi ya soksaydı allah muhafaza peki kayınvalidene anlattınmı olayı hemen evden sadaka çıkar

aaaa anlatmammı kocama da şikayet ettim eve gelince aradı annesini karımdan uzak durun die
canım aldığım yere gidip şikayet edicem dedi ama olan oldu şikayet etse nolur sankiii Allahtan bişe olmadııı

özlemm duanı ettim canım rabbım kabul etsin inş..

nazancığım Allah razı olsun

yok canım yaa doktor sana söylememiş falan değildir sadece önlem olsun diye önceki düşüklerini bildiği için vermiştir zaten doktorlar biraz acımasız oluyo ne gerekiyorsa söylüyorlar öyle gizlemiyorlar, doktor bana ilaçlarla gebelik sağladık düşük tehlikesi olabilir dikkat et demişti sinirimi bozmuştu halbuki ilaçları kullandığım ay hamile kalmamıştım 2 ay sonra kalmıştım

AAA bebeğimin totounu yiyim demişsin ya.. nasıl güzel bi cümledir bu yaa

bişey sorucamm aralarda karnımın içinde bi sertlik oluyor içeriden karın duvarıma değen.. ağrı değil, pıtpıtlama değil, o bebeğin kendisi olabilir mi? Gaz sancısını az çok hissediyorum artık, hafta olarak erken diyeceksin de bu hissettiğimm ne acaba?

Ben Bebek totosu yemeye bayılırım ya:))

CNN bebegindir artık hissetmeye başlıyorsun oda büyüyor cok guzel duygular tadını çikar :)))

ayyy hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsin

Ben Bebek totosu yemeye bayılırım ya:))

CNN bebegindir artık hissetmeye başlıyorsun oda büyüyor cok guzel duygular tadını çikar :)))

inşAllah büyüyordur bebektir ve inşAllah doğru histir..

ayyy evet bebeklerin totoları heryerı çok güzel oluyor.. Allah hepimize kısmet, nasip etsin inşAllah. Sağlıkla..

aslında çok doğru söylüyorsun sanki doktorlar günde kaç hasta görüyorlar bizim psıkolojimizle mi uğraşıcaklar demişti zaten önlem olsun die veriyorum dedi.. ilaçlarla nasıl sağlasın sağlayamamış işte.. Allah ol demiş olmuş..ve senin yine hiiçç bişey yapmadan bebeğine kavuşacağına çok inanıyorum ALLAH IN izniyle. (Tabi ilişki sıklığı önemli)

Bedişim tabi büyüyor daha bı susam tanesiyken simdi gramlara ulaştı annesi amin cnm cok sekey oluyolar ama ya

Aslım cok gecmis olsun cnm ya şaşırdım okuyunca nerden girmiş oraya kaynana iste ne olacak getire getire yılan getirmiş :))

resimlerine baktımm masaAllah pek güzelsiniz analı kızlı..
sen gebeliğinde kaç kilo aldın acaba? bana da bırak tombulluğu zayıf geliyorsun.. zaten gçeen özlemimle konuşurken o yüzden erkek bebek göbeği konusu oldu senin göbeğin dee öölle derli toplu yayvan değil..

Ayy tesekkur ederiz teyzesi evet tombişiz azıcık merak etme sende olursun bu bebişler annelerini tombiş ediyorlar
Eğer verip aldıklarımı sayarsam 10 kilo hamileligime başlama kilodan hesaplarsak da 5 kilo cnm ya ben takilmiyorum cnm ya belli olmuyor derli topluda bazılarında farkediyor

Sag ol canim bende cok rahatladim...Sizlerin duasiyla rabbimin izniyle saglikli bir gebelik elde ederim insallah...

Tümaycım öğleyin yazamadım sana çok sevindim en kısa zamanda bu çabalarının meyvasını alırsın inşallah...
canlar geçmişi okumaya başlıyorum yarım kalıyor işler yoğun bu sıralar şimdi eve geldik yemek yedik kociş çalışmaya devam ediyor yavrum evde o çalışırken ben de geçmişe takılayım

canımcım kokular ilk 3 ay burnundan gitmiyor zaten insanın canım onu çok sorun etme bence halsizlik bende de vardı valla sakın iş miş yapimm deme boşver insan rahat edemiyo ama en önemli olan bebiş yorma kuzucuğu daha fasulye kadar bile değil seninki bide
valla canımcım anlamadım ya ama çok kötüyüm kızlar ya hayatımda hiç böyle olmadım ben hamilelikten herhalde dökülüyorum doktor vücudun direncsiz bu yılki gripte ağır ondandır dedi inan canım göz kapaklarım bile ağırıyo ya:2:
gerçi buna da şükür naapalım rabbim hastalıklarla günahları silermiş inş günahlarıma kefarettir:2::2::2::2:

canım bence mayısın 2. haftası falan gelir benim kuzucuk bakalım hayırlısı..
canım benim drumda bişi dememişti ben sordum nihayetinde bebeğin sağlığı önemli haftada 2 fln yeterl bence sonradan haftada 1 e düşersiniz zaten sorlanıncada bırakırsınız ama sen yinede sor utanmana gerek yok...

büyük ihtimal ondan canım hayırlısı ile gelsinde..
canım cok sevindim hayırlı olsun RABBİM sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasiv etsin..
hamilelikten olmasın sakın..fıstık ye..:)
canım büyük ihtimal hamşlikten tabi dr magnezyumada başlattı ama öncesi olmuyodu cumartesi kntrole gidicez sorcam son demleri yaşıyoruz...

Nazancım bebeğin tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun, bugün sen geldiğinde ben yoktum bizzat tebrik edemedim yine seni.

seni artık hamişler listesine transfer ettim kuşum, listenin başını sen çekiyorsun bak

canım fotolarına baktım, valla kıyafetin saklamış tontışmisin değil misin anlamadım ama çok şekersin, lokum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…