- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.761
ayyy cnm verilmiş sadakan varmış dediğin gibi ya soksaydı allah muhafaza peki kayınvalidene anlattınmı olayı hemen evden sadaka çıkarAmin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahhh
Ayyyyy kızlar ben size asıl başımdan geçen en önemli olayı anlatmadımmmm
Dün hacıbayram dönüşü bize geldikk çay içmeye nese kayınvalidem eve uğrayıp geldi gelirkende bana kara dut almış dolmuşta bahsetmiştik canım istedi die neyse mutfakta tezgahın üzerine koydum bayada büyük bi kabın içinde bunlar akşam oldu gittiler bende bulaşıkları makinaya dizdim annemle mutfaktayız dedimki biraz yiyim elimi attımmm veee içinden yılan kafasını çıkarttı dilini çakartıyo falannn annemle nasıl korktuk anlatamam ayyy iğrençti kızlarrrr resmen yılandııı ödüm koptu nasıl poşete koyduk nasıl camdan fırlattık bilmiyommm ya onun içine nasıl girmiş ooo hadi beni soksaydı :18::18::18::18::18::18:
ayyy cnm çok sevindim senın adına en azından çözümü var inşallah bundan sonra hakkında daha hayırlısı olurEvet canım aklımda hep bir soru işareti vardı acaba yanlış bişeymi yaptımda böyle oldu dikkatsizmi hareket ettim diye düşünür dururdum.Elimde bir sebep ve çözümü var inşallah iyi sonuçlarda alırım...
oyyy inşallahhhhhAslım Rabbim sana da öyle bı tombulluk versin insallah daha ne diyim bu duaların sonunda artikin birşeyler olursun:)) evet tombulum mutluyum hıı ne yapayım iste ağzım bu ara durmuyo daha fazla tombullasmadan doğurmak istiyorum ya
ayyy cnm verilmiş sadakan varmış dediğin gibi ya soksaydı allah muhafaza peki kayınvalidene anlattınmı olayı hemen evden sadaka çıkar
özlemm duanı ettim canım rabbım kabul etsin inş..
evet kağıda not alayım.. benim tehlike geçmedi heralde özlemim ya bu ctesi kısmetse doktor randevum var ya dedi ki doktor kontrolun durumuna göre belki progestanı bırakırız dedi.. demek ki tehlike devam ediyorda çok garip bana bu ilacı verirken de doktor demişti ki düşük tehliken yok ben önlem olsun diye veriyorum demişti demek ki rahat olayım panik olmayayım diye adam öyle söyledi yoksa kısmet olursa 4. aya giricez ve 300 mg progestan içiyorum..
Burcum sende sağol tatlim
Bediş nasılsın tatlim kuzun nasil annesini üzüyor mü bakim uzuyorsa soyle totosunu yiyim:))
Nazan niye erken olsun oh ne guzel olmuş Hayirli oldun takvimin darısı Asli burcu bircan tumay özlem ve diger arkadaslarımızın basına olsun bu ayy bitmeden bı Aralık annesi daha olur insallah)))
Bu arada bende hamişlik fotosu ekledim ama tombul demeyin ya :))
AAA bebeğimin totounu yiyim demişsin ya.. nasıl güzel bi cümledir bu yaa
bişey sorucamm aralarda karnımın içinde bi sertlik oluyor içeriden karın duvarıma değen.. ağrı değil, pıtpıtlama değil, o bebeğin kendisi olabilir mi? Gaz sancısını az çok hissediyorum artık, hafta olarak erken diyeceksin de bu hissettiğimm ne acaba?
ayyy hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsinkızlarrrrr kesemizi gördük geldikkkk çok sükür hersey olması gerektigi gibiymiş allahım herkese nasip etsin inş. bana dua eden herkesten allah razı olsunn rabbimm herkese nasıp etsin suan yerdemiyim göktemiyim bilmiyorumm allahım hayırla tamamına erdirsin inş.
Ben Bebek totosu yemeye bayılırım ya:))
CNN bebegindir artık hissetmeye başlıyorsun oda büyüyor cok guzel duygular tadını çikar :)))
nazancığım Allah razı olsun
yok canım yaa doktor sana söylememiş falan değildir sadece önlem olsun diye önceki düşüklerini bildiği için vermiştir zaten doktorlar biraz acımasız oluyo ne gerekiyorsa söylüyorlar öyle gizlemiyorlar, doktor bana ilaçlarla gebelik sağladık düşük tehlikesi olabilir dikkat et demişti sinirimi bozmuştu halbuki ilaçları kullandığım ay hamile kalmamıştım 2 ay sonra kalmıştım
ayyy cnm çok sevindim senın adına en azından çözümü var inşallah bundan sonra hakkında daha hayırlısı olur
Bedişim tabi büyüyor daha bı susam tanesiyken simdi gramlara ulaştı annesi amin cnm cok sekey oluyolar ama ya
Aslım cok gecmis olsun cnm ya şaşırdım okuyunca nerden girmiş oraya kaynana iste ne olacak getire getire yılan getirmiş :))
resimlerine baktımm masaAllah pek güzelsiniz analı kızlı..
sen gebeliğinde kaç kilo aldın acaba? bana da bırak tombulluğu zayıf geliyorsun.. zaten gçeen özlemimle konuşurken o yüzden erkek bebek göbeği konusu oldu senin göbeğin dee öölle derli toplu yayvan değil..
Sag ol canim bende cok rahatladim...Sizlerin duasiyla rabbimin izniyle saglikli bir gebelik elde ederim insallah...
kuşum iyiyim işteyim..sabahları biraz bulanıyo biraz..akşamları halsiz ve tembel oluyorum..niye bilmiyorum..işlerim bekliyo..banyonun ve tuvaletin kokusuna gelemiyorum..
kuşum göğüsler füze maşallah..sağdan sola dönemiyorum..taşıyamıyorum..üstüne yatamıyırum..sütyensiz yattığımda ne haline geliyorum artık sen düşün:))erkek kız farketmezde kız olursa eşimin suratını merak ediyorum..Hayırlısı Allah tan..
Ay ne güzel geçirmişsin..Alllah yaptığın duaların katbe kat f<azlasını versin san, dualı ağzın dert görmesin, Her şeyde hayırlısını versin allah.
yaa..size yalvarıyodum ki noolur başka başka doktorlara gidin..birinin bilmediğini öteki bilir.çok şükür. en azından çözüm bulunmuş.
ayy..iğrenç..ama bahçe yılanıdır o..zehirlide diğildir belki ama çok talihsiz bi olay.. kazasız belasız geçmiş şükür.
benim haşimato hastalığımda öyle ..vücudum troid bezime karşı antikor salgılayıp beni troid hastası ediyor..:))
hamilelikten olmasın sakın..fıstık ye..:)
geçmedi ama azaldı..işe başladım şimdilik idare mudara.:)
ahhh kuzum gözün aydın..çok tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip edersin.
yaa niye geçmiyo senin bu gribin yaa..
canım bence mayısın 2. haftası falan gelir benim kuzucuk bakalım hayırlısı..sağol canım duaların için benide unutmadın dimitatlım sen artık bir doktora gitsene çok ihmal ediyorsun bak olmaz ki
valla canım sen tahmini ne zaman olduğunu daha iyi biliyorsundur dediğin gibi son adet tarihinden hesaplıyolar onlar senin yol bitmiş ne güzel ya rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş
canım benim drumda bişi dememişti ben sordum nihayetinde bebeğin sağlığı önemli haftada 2 fln yeterl bence sonradan haftada 1 e düşersiniz zaten sorlanıncada bırakırsınız ama sen yinede sor utanmana gerek yok...kızlar size bişey sorcam..hani hemmen atlayıp ilişkiye giriceğimizden değil ama ben biliyorsunuz 15 günde bir doktora gidiyorum her ne kdar doktor bunu 3 haftaya çıkarmak istesede 15 de bir görüşüyoruz ve bize demiyor ki çocuklar siz ilişkiye giriyormusuuz girmiyor musunz? bence sormadan yönlendirmesi lazım.. benim öncekilerdede hiç birinde bir doktor yorumda bulunmadı ya çok temkinli görünüyorum yada umursamıyorlar.. eşimde bu hafta sorucam artık dedi.. saçmalama bee dedim.. düşünsenize soracak o kadar soru var ben doktora temizlik yapabilir miyim diye soruyorum oh bbeee eleştirdim rahatladım..
büyük ihtimal ondan canım hayırlısı ile gelsinde..canım ne kadar bereketli geçmiş maşallah Allah kabul etsin inşallah kuzum
Bedişim sağlıklı olsun Ahlaklı, fiziksel özellikleri yerinde tam olsun da hiiiiiiiiiç önemli olmasın senin için canım
Ayyy tümay cok şükür tedavisi olan birseymiş, doğru zaman bu zamanmış demekki canım, hiçbirsey için geç kalınmış olmazsım Allahım biliyor
Ohaaaaaaaaaa korku filmi gibi Aslı, aman Allah'ım...
Doğum yaklaşıyor tatlım ondandır
canım cok sevindim hayırlı olsun RABBİM sağlıklı sıhatli kucağına almayıda nasiv etsin..kızlarrrrr kesemizi gördük geldikkkk çok sükür hersey olması gerektigi gibiymiş allahım herkese nasip etsin inş. bana dua eden herkesten allah razı olsunn rabbimm herkese nasıp etsin suan yerdemiyim göktemiyim bilmiyorumm allahım hayırla tamamına erdirsin inş.
canım büyük ihtimal hamşlikten tabi dr magnezyumada başlattı ama öncesi olmuyodu cumartesi kntrole gidicez sorcam son demleri yaşıyoruz...hamilelikten olmasın sakın..fıstık ye..:)
kızlarrr beni ve emiri görmek isteyen albüme baksın
Burcum sende sağol tatlim
Bediş nasılsın tatlim kuzun nasil annesini üzüyor mü bakim uzuyorsa soyle totosunu yiyim:))
Nazan niye erken olsun oh ne guzel olmuş Hayirli oldun takvimin darısı Asli burcu bircan tumay özlem ve diger arkadaslarımızın basına olsun bu ayy bitmeden bı Aralık annesi daha olur insallah)))
Bu arada bende hamişlik fotosu ekledim ama tombul demeyin ya :))
ben göremiyorumm fotoları(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?