Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yaseminn ara ara böle igne batması gibi agrın oluyomu böle bikaç saniyelik bende oluyoda

canımcıımmm iğne batması gibi enterasan ağrılar bende oluyordu.. meğer büyüyormuşş o sıralarda.. seninkide şimdi büyümelerde inşAllah.

kuzum sendemi çalışıyosun bugün?
Ya bugün neden kimseler yok ama hepiniz tatilmisinizzz??

AYYY bende çalışanlardanımm ve hiç çalışma modu olmayanlardanım..

Gunaydin kizlar herkese hayirli gunler 23 nusan cocuk bayraminiz kutlu olsun
Benim tel bozuldu ne zaman yapilir allah bilir esimin telinden giriyorum haber verim dedim

sanmam sökmez gii ama denemekte fayda var eyseki kocamda çalışıyo yoksaa kafayı yerdim

bazen keşke söle hiç bişe bilmeyen anlamayan elimin altında net olmaya bir olsaydım bu git gelleri endişeleri korkuları yaşamazdım sabredebilseydim biraz daha geç gider kalp atışınıda duyardım allahın izniyle ama yokk neyden korktuysam başıma geldi hele su ka testi tekrar etmemk sonrasında beklemek ne zormuşşş elhamdülillah

sendemi bizdensin canımm Allah yardımcın olsun seninde

Gunaydin kizlar herkese hayirli gunler 23 nusan cocuk bayraminiz kutlu olsun
Benim tel bozuldu ne zaman yapilir allah bilir esimin telinden giriyorum haber verim dedim
hoşgeldinnnnn canımmm çabucak yapılsın uzak kalma bizdennnnözlerizzz

sanmam sökmez gii ama denemekte fayda var eyseki kocamda çalışıyo yoksaa kafayı yerdim

sökmezmi diosunnn ayyy çıldırıcam benn ya ben hiç çalışmasam da ev hanımımı olsamkiii
benim kocada çalışıyoooo bende çıldırabillirdim amaaaa

tazecik annecik nazancıkk :) oo daha yenisin bak çok normal bu hiç bitmicekk :))) ama biz npıyoruz sabredemiyoruz ama çalışıyoruz sabretmeye :)) allahın izniyle bebecikler rabbime emanet için rahat olsun inşallah :))

Aslicim tel bile bana dayanamadi gitti valla ya yapilmazsa birde iphone vay ben oyle telin neyse gecmis gunlerin hatirina bisey demicem valla esim geceye basladi gündüz yatiyor ne zaman çarşıya inipte verir yapilmaya bilemem:44:

Bu arada calisanla ( nazan asli ve bediş) gamzem sende çalışıyor musun bilmiyorum ama hepinizin Allah yardımcınız olsun kokay gelayy burcucum da ogrencileri ile ugraşiyordur şincik ne guzel ya

Son düzenleme:
Nazancim tabi batmalar olur, cok normal hic korkma bak masallah neguzel sana orda oldugunu haber veriyor minnoşun
Sen gerekmedikce cok fazla yurume, is yyapma, otueup kalkarken sanki ameliyatl gibi yavas oturup kalk, sonrasi zaten Allaha emanet canim. Sen elinden gelen bu basit tedbirleri al gerisi senin elinde degil nasilsa.

Vayyyy çalışan sevgili arkadaslarim Allah sabir versin, nedir bu patronlardaki para tutkusu arkadas

çalışanlara bende kolaylıklar diliyorum.benim kocacımda çalışıyor.sabah kıyamadım valla.herkesin bi tarafında pireler uçarken o garibim kör vakit kalktı gitti gene.bide bana kahvaltı,meyve falan hazırlıyo gitmeden iyice üzüldüm valla.ama yalnız değilmiş bizim kızlarda çalışıyormuş meğer

tazecik annecik nazancıkk :) oo daha yenisin bak çok normal bu hiç bitmicekk :))) ama biz npıyoruz sabredemiyoruz ama çalışıyoruz sabretmeye :)) allahın izniyle bebecikler rabbime emanet için rahat olsun inşallah :))

evet canım allaha emanet diyorum içimdeki korkuları endişeleri bertaraf etmeye çalışıyorumm olabildigince allahım herkesin yardımcısı olsun ınş.

ellerine saglık kocacının senide unutmuyor bakk evet yalız deil bizlerde çalışıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz

bacaklarım ağrıyor ya.tutuldular artık kaç gündür yata yata.uyuyamıyorum sabah erkenden dikiliyorum ayağa.yata odasından salondaki yatağa geçiyorum :)

Gül ve Ozlem dualarinizi okudum kizlar
Gülüm sana hayirli kolay dogumlar nasip etsin Rabbim
Ozlem cnm sana da hayirli tez vakitte evlatlar nasip etsin

Yaso zeyno hos geldiniz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…