- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #24.801
kuzum sendemi çalışıyosun bugün?
Ya bugün neden kimseler yok ama hepiniz tatilmisinizzz??
amanınnn sizin iş yeride fenaymış gıcık patronlar para göz patronlar nolacakkkevet çalışıyoruz sekerimmm herkes uyyo sanırım sen ve ben bugunun mazlumlarıyız desene
yaseminn ara ara böle igne batması gibi agrın oluyomu böle bikaç saniyelik bende oluyoda
kuzum sendemi çalışıyosun bugün?
Ya bugün neden kimseler yok ama hepiniz tatilmisinizzz??
amanınnn sizin iş yeride fenaymış gıcık patronlar para göz patronlar nolacakkk
Nazooooo bugününn mazlumlarımııı ayyyy fenayımmmmmm bugün geçmezzzz acaba bayılma numarası falan yapsamda evemi gitsemkiii
canımcıımmm iğne batması gibi enterasan ağrılar bende oluyordu.. meğer büyüyormuşş o sıralarda.. seninkide şimdi büyümelerde inşAllah.
AYYY bende çalışanlardanımmve hiç çalışma modu olmayanlardanım..
sendemi bizdensin canımm Allah yardımcın olsun senindecanımcıımmm iğne batması gibi enterasan ağrılar bende oluyordu.. meğer büyüyormuşş o sıralarda.. seninkide şimdi büyümelerde inşAllah.
AYYY bende çalışanlardanımmve hiç çalışma modu olmayanlardanım..
hoşgeldinnnnn canımmm çabucak yapılsın uzak kalma bizdennnnGunaydin kizlar herkese hayirli gunler 23 nusan cocuk bayraminiz kutlu olsun
Benim tel bozuldu ne zaman yapilir allah bilir esimin telinden giriyorum haber verim dedim
sanmam sökmez gii ama denemekte fayda var eyseki kocamda çalışıyo yoksaa kafayı yerdim
Bu arada calisanla ( nazan asli ve bediş) gamzem sende çalışıyor musun bilmiyorum ama hepinizin Allah yardımcınız olsun kokay gelayy burcucum da ogrencileri ile ugraşiyordur şincik ne guzel ya
tazecik annecik nazancıkk :) oo daha yenisin bak çok normal bu hiç bitmicekk :))) ama biz npıyoruz sabredemiyoruz ama çalışıyoruz sabretmeye :)) allahın izniyle bebecikler rabbime emanet için rahat olsun inşallah :))
çalışanlara bende kolaylıklar diliyorum.benim kocacımda çalışıyor.sabah kıyamadım valla.herkesin bi tarafında pireler uçarken o garibim kör vakit kalktı gitti gene.bide bana kahvaltı,meyve falan hazırlıyo gitmeden iyice üzüldüm valla.ama yalnız değilmiş bizim kızlarda çalışıyormuş meğer
söle kocana yaptırsın bi zahmetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?