Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım duanı okudum mevlam dilekleriini kabul etsin....

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]dejavu-one / seda[/TD]
[TD]29.04.2013 p.tesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

anaaaam buket kokmadınmı sen

kızlar günaydın haftanız güzel geçer inşallah

yaseminciğim canım üzme kendini azıcık daha sabır bak düzelecek o kanama alanı

bedriyeciğim sende inşallah bugün gittiğin iki doktordanda güzel haberler alırsın

Günaydın canlarım çok mutlu ve yorucu bir haftasonunun ardından yeniden burdayım, önemli bir gelişme oldumu?

Sedacım duanı okudum inşallah bu ay hayırlısiyla güzel bir süpriz yaparsın

Herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım bi sorun sıkıntı yoktur :)

Günaydınnnnn ve İyi Haftalarr Kızlarrrr
Yasemin canım nooldu senin hormonlara ben senin moralim bozuk demeni kabul etmiyorummm valla hep enerjikk hep mutlu ol sen emi
Tümaycım kocacınla aranız limoniymişş canım öle ayrı yatmak olmazzz annem bana küs olasınızda asla yatak ayırmak yok derrr küs olsakta sarılır yatarımmm inşallah halletmişsinizdir sorunlarıııı
Özlemm canım ellerine sağlıkkk kek mükemmeldiii dün gece de rüyamda yine kek gördüm nası yiyodum gözlerimi açtım ve keklere sarıldım hemnnn
Ben yorgunumm dün çok iş yaptım akşama da misafirrr her yerim ağrıyorrrr ((

günaydın kızlar mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle... hafta sonu annem ve ablam geldi 2 hafta kalacaklar çok mutluyum gurbette olmak zor gercekten insanın ailesinin yanında olması büyük nimet.
Yasemincim sen ve bebeğin iyi ol da yat canım elbette zordur insan gezmek alışveriş yapmak evini temizlemek ister ama işte herkesin hamileliği rahat geçmiyor sen bu bebeği çok istedin inşallah bebişinde sana sımsıkı tutunacaktır, Rabbim sizi korusun…
Sedacım leklenmem olmuş devamı geldi mi? inşallah yerleşmedir ama değilse de üzme kendini hayırlısı olsun Rabbim yüzünü güldürecek inşallah.
Tümayım eşinle problemlerin varmış, erkekler bizler kadar duygusal yaklaşmıyorlar kırıp geçiyorlar her sabah ve akşam peygamber efendimizin ruhuna 3 ihlas bir fatiha oku ve 7 adet Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm duasını oku ve ardına dua et burda kızlardan biri yazmıştı ben hergün yapmaya çalışıyorum bir gün önceden atışmışsak bile ertesi gün melek gibi oluyor aklında bulunsun

Günaydınnnnnnnn
Bugün hafif yatar şekilde bilgisayar başındayım çünkü çok acil önemli bir iş var, iyi bari kafam dağılır herşeyde bir hayır vardır.
Serapcım bende geçen gün bu yılki oruç durumunu düşünüyordum ama tamda yazın ortasına geliyor, onun için sanırım bizler için biraz sıkıntılı olabilir susuzluk, bebeklerimizin en ihtiyacı olan şeyden mahrum bırakarak onları tehlikeye sokmak belkide daha günah olur. onun için sizin oruçsuzlar tayfasına bende katılıyorum
Buketim ooo turşu gibi olmuşsundur sen yaa, ben haftada 2 defa filan kısa süreli ve çok sıcak olmayacak şekilde hemen duş alıp çıkıyorum, insan çok rahatlıyor.
Bedriye bugün dr a gidecekti ayy inşallah çok sevinçli gelir.
Özlemciğim senle dün bitürlü irtibat kuramadık kuşum darısı bugünün başına
Nazan kuşum bebeğin hala çekirdek gibi, ayy o haftalarda o alttaki imza bölümüne bakar bakar "ayy benimki nezaman bebeğe benzeyecek" derdim. Allahım sağlıklı ve kolay şekilde buyumesini nasibetsin inşallah.
Burcu kuşum yeni bir haftaya başladın öğrecilerinle Allah kolaylık versin sanada. türküm doğruyum çalışkanım
asyamca nickli arkadaşımız hoşgeldin tatlım, ben yokken mi geldin sen topiğimize tanışmadık senle hiç, azıcık tanışalım kuşum kendnden bahsedermisin, oyy daha yeni hamişsin maşallah
Tümayy ayy anlattığın 13. haftadan sonraki düzelme olayı bana moral oldu valla Allah razı olsun, yani heryerde okuyorum. sanki 3. aydan sonra mucize gibi herşey yoluna girecekmiş gibi yazılıyor, inşalah hayırlısıyla öyle olur.
Aylincim o prenses ayları için gün sayıyorum inanki, hep hayalimde çıkıp gezmek dolaşmak alışveriş etmek var seninde inşallah hayırlısıyla şeker testin olumlu sonuçlanır, sonrada bebeğini görmenin sevinciyle muhteşem bir hafta geçirirsin.

Bircan tatlım hoşgeldin, bugün Allahtan işlerim filan var, hormonlarım beni bastırmazsa kafamı dağıtacağım yer belli sen nasılsın kendinden bahsetmemişsin??

Aslıııı ve özlemmmm hani resim koyacaktınız yaa, ben inanmıyorum ki banane banane belkide buluşmadınız bizi kandırdınız
bu arada aslıcım hayırlısıyla nezaman dr a gitmeyi düşünüyorsun sen, Allah korusun bukadar ihmal iyi değil yavrucum

Hoş bulduk canım benim daha yeni sayılırım evet :) bu topiktede hamileliktede yeni sayılırım artık tanışıp kaynasacaz :)

Nazan kuşum bebeğin hala çekirdek gibi, ayy o haftalarda o alttaki imza bölümüne bakar bakar "ayy benimki nezaman bebeğe benzeyecek" derdim. Allahım sağlıklı ve kolay şekilde buyumesini nasibetsin inşallah.

evet yaseminn bende bakıp bakıp duruyorum nezaman benzeyecek diye inş. rabbim hayırlı sağlıklı sorunsuz bir hamilelik nasip etsin herbirimizee

ellerine saglık ne çok misafirin geliyo senidee şekerim azda sen git yahuuu

oruçsuzlar tayfasına hoşgeldin diyeyim o zaman canım sana

sedoş duanı okudum.Allah kabul etsin

yaa kızlar hepiniz birden bana yüklenmişsiniz..banyoya giremiyorum diyorum girremiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…