- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.381
kızlar yaa bende oruç tutamam gibime geliyo..uzun günler sıcak günler..su çok çnemlii..Allah affetsin..
sonrasında tutmamız gerekecek
bende şimdi kalkıp banyo yapacam, hamile kaldığım dan beri banyoya girmiyorum..banyo diyince midem bulanıyo..kendimle cebelleşiyorum şu an
naapcam pis pis gideyim işe noolcka..salı günü kayın validem gelecek..kadın alacam eve naaiyim evei b k götürüyo..temizlesin bi güzel..
inanki banyodan tuvaletten nefret ediyorum yafff
temizlikten sonra rahatça gidebiliyormmm
Günaydın canlarım çok mutlu ve yorucu bir haftasonunun ardından yeniden burdayım, önemli bir gelişme oldumu?
Sedacım duanı okudum inşallah bu ay hayırlısiyla güzel bir süpriz yaparsın
Herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım bi sorun sıkıntı yoktur :)
günaydın kızlar mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle... hafta sonu annem ve ablam geldi 2 hafta kalacaklar çok mutluyum gurbette olmak zor gercekten insanın ailesinin yanında olması büyük nimet.Iyi pzarlar...
Bugun kimseyi gormek, kimseyle konusmak istemiyorum, bu saat oldu yataktan cikmak istemiyorum kimse benle konusmasin diye...
Neden boyle oldum bilemiyorum.esim bugunn isyerinin duzenledigi bir kahvalti organizasyonuna katildi,ve tabiki mecburen bensiz olarakdurmadan misafir geliyor annemlere, artik bu durumdan sıkılmaya basladim bide.
Dun dr a gittim kese kenarindaki kanama gecmistir diye dusunuyordum,kendimi daha iyi hissediyordum ama gecmemis, 1,5 cm'di, 2,5 cm olmus, o da ayri bir üzüntü... 2,5 hafta daha kesin yaticam yani 3 ay dolana kadar. Ama sonrasinda da ne olacak kalkabilecekmiyim hayirlisiyla artik eskisi kadar umut dolu degilim bu konuda... ama coksuur ki, Allahima binlerce sukurler olsunkibebegim iyi ,. O hep iyi olsunda ne yapayim yaticam, Allah daha buyuk ve dermansiz dertler vermesin insallah hicbirrimize. Aglamakliyim bugun
nasılsın canım benim bugun midem bulanıyo gibi sen ne durumdasın
çalışkanım
asyamca nickli arkadaşımız hoşgeldin tatlım, ben yokken mi geldin sen topiğimize tanışmadık senle hiç, azıcık tanışalım kuşum kendnden bahsedermisin, oyy daha yeni hamişsin maşallah
.
Nazan kuşum bebeğin hala çekirdek gibi, ayy o haftalarda o alttaki imza bölümüne bakar bakar "ayy benimki nezaman bebeğe benzeyecek" derdim. Allahım sağlıklı ve kolay şekilde buyumesini nasibetsin inşallah.
Günaydınnnnn ve İyi Haftalarr Kızlarrrr
Yasemin canım nooldu senin hormonlaraben senin moralim bozuk demeni kabul etmiyorummm valla hep enerjikk hep mutlu ol sen emi
Tümaycım kocacınla aranız limoniymişş canım öle ayrı yatmak olmazzz annem bana küs olasınızda asla yatak ayırmak yok derrr küs olsakta sarılır yatarımmminşallah halletmişsinizdir sorunlarıııı
Özlemm canım ellerine sağlıkkk kek mükemmeldiii dün gece de rüyamda yine kek gördüm nası yiyodum gözlerimi açtım ve keklere sarıldım hemnnn
Ben yorgunumm dün çok iş yaptım akşama da misafirrr her yerim ağrıyorrrr((
Günaydınnnnnnnn
Bugün hafif yatar şekilde bilgisayar başındayım çünkü çok acil önemli bir iş var, iyi bari kafam dağılır herşeyde bir hayır vardır.
Serapcım bende geçen gün bu yılki oruç durumunu düşünüyordum ama tamda yazın ortasına geliyor, onun için sanırım bizler için biraz sıkıntılı olabilir susuzluk, bebeklerimizin en ihtiyacı olan şeyden mahrum bırakarak onları tehlikeye sokmak belkide daha günah olur. onun için sizin oruçsuzlar tayfasına bende katılıyorum
sedoş duanı okudum.Allah kabul etsin
yaa kızlar hepiniz birden bana yüklenmişsiniz..banyoya giremiyorum diyorum girremiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
kaç gündür giremiyon hemşo...
he yaaff
giremiyon da naapiyon diye sor..hiç..kocaman bir hiç,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?