- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.401
parrfüm sıkda gir canım ya çok mu kokuyo burnuna gerçi benim parfüme de başlamıştı bulantım...ılık bir duş al rahatlarsın accık..
Bircan tatlım hoşgeldin, bugün Allahtan işlerim filan var, hormonlarım beni bastırmazsa kafamı dağıtacağım yer bellisen nasılsın kendinden bahsetmemişsin??
Aslıııı ve özlemmmm hani resim koyacaktınız yaa, ben inanmıyorum ki banane bananebelkide buluşmadınız bizi kandırdınız
bu arada aslıcım hayırlısıyla nezaman dr a gitmeyi düşünüyorsun sen, Allah korusun bukadar ihmal iyi değil yavrucum
ya alınca rahatlatıyo elbetde..girene kadar da olan bana oluyo..öff ne bileyim yaa..evden de tiksindim resmen..
tuvaletten tiksindim
oturduğum yerde burnuma kokusu geliyo sanki..saçlarım çok dökülüyo..salı günü kayın validem geliyo..bari evi temizletiyim dedim.opis eve gelmesin
Bircan tatlım hoşgeldin, bugün Allahtan işlerim filan var, hormonlarım beni bastırmazsa kafamı dağıtacağım yer bellisen nasılsın kendinden bahsetmemişsin??
Aslıııı ve özlemmmm hani resim koyacaktınız yaa, ben inanmıyorum ki banane bananebelkide buluşmadınız bizi kandırdınız
bu arada aslıcım hayırlısıyla nezaman dr a gitmeyi düşünüyorsun sen, Allah korusun bukadar ihmal iyi değil yavrucum
ellerine saglık ne çok misafirin geliyo senidee şekerim azda sen git yahuuu
evden bende tiksinmmiştim gayganamda kaldım iki-üç gün hatta..ama döndüm dolaştım yine geldim evime..mutfağa bir hafta giremedim...eşim sağolsun halletti çok şükür...sende atlatacan merak etme ...
Günaydınnnnn ve İyi Haftalarr Kızlarrrr
Yasemin canım nooldu senin hormonlaraben senin moralim bozuk demeni kabul etmiyorummm valla hep enerjikk hep mutlu ol sen emi
Tümaycım kocacınla aranız limoniymişş canım öle ayrı yatmak olmazzz annem bana küs olasınızda asla yatak ayırmak yok derrr küs olsakta sarılır yatarımmminşallah halletmişsinizdir sorunlarıııı
Özlemm canım ellerine sağlıkkk kek mükemmeldiii dün gece de rüyamda yine kek gördüm nası yiyodum gözlerimi açtım ve keklere sarıldım hemnnn
Ben yorgunumm dün çok iş yaptım akşama da misafirrr her yerim ağrıyorrrr((
ya dışarı çıkıyoz hava almaya eve geliyom daha apartmandayken buklantı başlıyo eve girrince o koku beni öldürüyo..
ya kadın yarın geliyo zaten, o temizledikten sonra tuvalete felan girebiliyom..normalde yaşmakla tuvalete gidiyom biliyomusun..
sabahta kustum batırdım heryeri..salak gibi lavaboya koşacağıma cama koştum hava alınca iyi geliyo duruyo diye, sonra bidaha lavaboya koştum..su içmiştim su kustum:))iğrencim farkındayım..:))
canım bulantın geldimi çıkarmaya çalış sakın tutma...bak ben o hatayı yaptım..doktorum geldi mi bırak gitsin dedi sakın kendini zorlama sıkma kusmamayayım diye..gerçketen de öyle kusunca çıkartınca rahatladığımı farkettim...tuvalete girince burnuna mandal tak kuzu o daha kolay olur ya...yaşmakla zor olmuyo mu?
afiyet olsun canım beğenmene sevindim, kız aslı yoksa sen hamilemisin niye rüyana ikidebir kek giriyo hayırdır inşallah
anaaaam kız valla buluştuk oturduk hemde 3 saat, ama resim çekilmedik aslı çirkin çıkıyomuş
Ben iyi sayılırım canım benimde dünden beri bulantılarım var ve hala gaz sancım var o beni mahvediyor
canım ben beklemedeyim haftaya pazartesi test yapacağım adet olmamak için can atıyorum ama bi tane sivilcem çıktı olabilirim ne diyelim hayırlısı Allahtan
zor oluyo nefes alamıyorum da biraz:))
heeee hamileyim Özlemmm hemde 5 aylık falannnyok canım yaa ne hamilelliği ben biraz o günde bahsettim ya açımdırrr canım bişe istedimi yiyeyem yiyecekleri rüyamda görürümmm o kadar yaniii
Ya Özlemm grçekten bi ara çekinecektik sonra unuttukkknese bi dahaki sefere çekiniriz artıkınnn bu arada pizza yaptınızmı?yedinizmiii
canım ben beklemedeyim haftaya pazartesi test yapacağım adet olmamak için can atıyorum ama bi tane sivilcem çıktı olabilirim ne diyelim hayırlısı Allahtan
yaaa valla biz resim çekirmeyi unuttukkk ama nie yalan söleyelimki Allah Allahhh hem kıskanma tamammı sizde buluşunnn
canım doktor konusuna gelince giderim elbet bigünnnBakalım bu ay hastalandığımda gitmeyi planlıyorum Allahtan bişe çıkmazsaaa amannn Yaso battı balık yan giderrr
Ayyyy ewet canım bende dün aynısını düşündüm ya ne çok misafir geliyo bana aslında yarında yemekli misafirim vardı ama iptal ettimm haftaya erteledimm çok yoruluyorummm canım bizde gidyoz onlarda gelioooo çevre çok olunca maşallah diim
Sen nasılsın canım benimmm nasıl gidiyooo hamilellik?
ya dışarı çıkıyoz hava almaya eve geliyom daha apartmandayken buklantı başlıyo eve girrince o koku beni öldürüyo..
ya kadın yarın geliyo zaten, o temizledikten sonra tuvalete felan girebiliyom..normalde yaşmakla tuvalete gidiyom biliyomusun..
sabahta kustum batırdım heryeri..salak gibi lavaboya koşacağıma cama koştum hava alınca iyi geliyo duruyo diye, sonra bidaha lavaboya koştum..su içmiştim su kustum:))iğrencim farkındayım..:))
ohhh afiyettt olsunnnnkaçarmı yaptık tabi
maşallah tabi bendede cevre çok ama hep ben giderim çok gelmezler hele yemekli asla kabul edemem hele hafta içi kesinlikle olmaz
bende iyiyim bugun gıcık bir bulantı hakim allah sonumuzu hayır etsin sürekli su içip duruyorum
ohhh afiyettt olsunnnn
Ohhhh Nzan hanım ne güzelmiş öle hep ben giderim yok hafta içi yemekli misafir alamammm
bende yemekli misafirleri hep hafta içi alıyorum çünkü hafta sonu maç oluyo ya eşim istemiyooo öle işte ama seninkide iyiymiş bende öle takılmaya çalışıym biraz
Ayyy bulantılarındamı başladı senin kıyamam sana bennnkuzum sen sen ne zaman gideceksin doktora?
Doktor diyince Bedriyede doktordaaa hayırlı haberlerle döner inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?