Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Iyi pzarlar...
Bugun kimseyi gormek, kimseyle konusmak istemiyorum, bu saat oldu yataktan cikmak istemiyorum kimse benle konusmasin diye...
Neden boyle oldum bilemiyorum.esim bugunn isyerinin duzenledigi bir kahvalti organizasyonuna katildi,ve tabiki mecburen bensiz olarak durmadan misafir geliyor annemlere, artik bu durumdan sıkılmaya basladim bide.
Dun dr a gittim kese kenarindaki kanama gecmistir diye dusunuyordum,kendimi daha iyi hissediyordum ama gecmemis, 1,5 cm'di, 2,5 cm olmus, o da ayri bir üzüntü... 2,5 hafta daha kesin yaticam yani 3 ay dolana kadar. Ama sonrasinda da ne olacak kalkabilecekmiyim hayirlisiyla artik eskisi kadar umut dolu degilim bu konuda... ama coksuur ki, Allahima binlerce sukurler olsunkibebegim iyi ,. O hep iyi olsunda ne yapayim yaticam, Allah daha buyuk ve dermansiz dertler vermesin insallah hicbirrimize. Aglamakliyim bugun

canım devamı geldi çok zor sökülüyorum yalnız akşamüzeri başladı ilk lekelenme dün bu sabah ancak tam gelmeye başladı çok koyu bir şekilde ağrım var biraz o yüzden. Napalım artık zaten tüpe odakladık kendimizi yaz ortası öyle olacak artık bu şekilde olmayacak anlaşıldı.

canım seni anlamaya çalışıyorum anlıyorum diyemem. Sürekli bu zamana kadar yattığın için böyle hissetmen normal dışarı çıkamıyorsun, kafanı dağıtamıyorsun sürekli annenlerle ve onların misafirleriyle zor tabii. Ama bak hep bugünün hayallerini kurdun bebeğin iyi önemli olanda bu biraz sabredeceksin canım sonunda mükafatını alacaksın herşeye değdiğini göreceksin. Şükret ki hastaneye yatmak zorunda değilsin sürekli serumlar almak zorunda değilsin benim bir arkadaşım sürekli serumlarla hastanede yattı o serumlar kilo aldırdı doğumdan sonra komplikasyonlar oldu sürekli kusuyordu gebeliğinde çok çok zor. Allah beterinden saklasın hele 3 ayın dolsun bak dağılacak o kanama merak etme. Bak ben ovu koyu çıktı derken regl oldum neden böyle oldu onu bile bilmiyorum bu pco tüp tedavisinde başarıyı etkiler mi onu da bilmiyorum daha merkezde açılmadı haber yok bekliyorum öylece napalım sabır sabır..

Bizde kalktık kahvaltı ettik eşim dışarı çıktı bende camları silicem, salonun vitinlerini silicem banyoları yıkıcam dün silip süpürmüştüm zaten yapabildiğim kadar birşeyler yapıcam yanii . Balkon camlarını silemem artık onu da çarşamba izinliyiz 1 mayısta o zaman silerim zaten haftaiçi bir gün izin var diye bugün yüklenicem. Yarın çok yoğun bir gün benim için yeni modül başlıyor kitap dağıtıcam hocalara. Neyse iki gün yoğun olucam ama arkasından tatil var. öpüyorum sizi güzellerim ben başlayayım işlere..

herkese selam.aylardır girmemiş gibiyim topige:)biz dün doktora gittik bebisimizi gördük.bangi camping yapıydu içerde takla atiyodu.hersey nOrmal 9 mayista ikili testlere gidecez bakalım.heyecanlı bekleyiş suruyo.

Yasemin,sen cok iyi anlıyorum bendeki kanama da devam ediyo.ama artık rahatlatdım kendimi çünkü doktorum bu boyle gider dedi.bebek ve kese büyüdükçe kanama alanını ittirir ve ufaltir dedi.bende alıştım artık bu konuda sende rahatlat kendini.su ruh halin ne eve gelen misafirlerden nede kanamaya üzülmelerinden kaynaklanıyor.inan bende öyle oluyorum.ruh gibi hiç bisey yapmak istemiyorum.bgun kalktım aksine kendimi dinamik hissettim.gittim markete bir sürü sebze meyve aldım,bulantım olmadan kahvaltı hazırladım yedik ama yedikten sonra resmen enerjim bitti.simdi yatakta yatıyorum yine miskin miskin.mtfak öylece kaldı.bunun nedeni hamilelik.bunu boyle bil.sabretcez naapalim ama is bana iyi geldi yası.yani ise gittim moralim düzeldi biraz.yattikca iyice hasta hissediyor insan kendini.eşimde doktora öyle demiş dün,doktorda evet moralini düzeltebilir demiş.eğer doktorun müsaade ediyosa bir iki gun çık derim.ama senin durumunu bilemem tabi.su misafirlerede biraz siz gidin hep onlar mı gelecek:)))

Son düzenleme:
Slm kizlar Canim cok sikkin durup dururken tartistik esimle dun gece ayri uyuduk bugun kahvalti hazirladim yemedi meyve goturdum yemedi Aksam yemegi hazirladim onuda yemedi cikti gitti nereye gittiginide soylemedi bu adam beni oldurecek hem suclu hem guclu birde zeytinyagi gibe uste cikiyor...Bazen yurumeyen biseyi ben yurutmeye calisiyormusum gibi hissediyorum ....

canım bişeye sıkılmıştır belkide kırılmıştır, biraz kendi haline bırak istersen düzelir inşallah ama yatakları ayırmak hiç iyi değil canım yapmayın onu öyle yürümeyen ilişki diyede düşünme her insanın bazen olur öyle dönemleri geçecektir mutlaka sıkma sen canını

Ozlem sanki tartismak icin bahane ariyor ben karanliktan korkarim cocuklugumdan beri isigi acarmisin lavaboya gitcem dedim bagirmaya basladi cocukmusun sen bir suru sey soyledi .Kac gundur boyle derdi neyse ......v

Ozlem sanki tartismak icin bahane ariyor ben karanliktan korkarim cocuklugumdan beri isigi acarmisin lavaboya gitcem dedim bagirmaya basladi cocukmusun sen bir suru sey soyledi .Kac gundur boyle derdi neyse ......v

canım oturup konuşmaktan başka çare yok vardır onunda kendine göre nedenleri neden böyle davrandığını sor böyle küçük şeyler için küsmeyin zaten senin karanlıktan korktuğunu biliyordur onun bir anlık sinirli anına denk gelmiştir şimdide geri atım atmıyordur gururundan bence sen konuşmaya çalış sor neden böyle davrandığını bi problem olup olmadığını sor

Canim calistim daha cok sinirlendi yemiyor icmiyor suclu oldugu halde ben konusuyorum o konusmuyor...

yaseminimm buketimm gözünüz aydın çk şükür iyiymiş bebişler..

yaseminimm canın sıkkınmış yatmak zor bide gebelikte bana öyle oldu bi gerginlik var üzerimde bi sinirlerim bozuk ben mesela evimi b.k götürüyor resmen kaç zamandır temizlik yapmıyorum iyice sinirlerim bozuluyor kadın alıcamm ee pis ev tmizliyim diyorum kadın camları falan siler diyorum.. yarın doktor inşAllah iyi şeyler söylerde tüm evi temizlicem gönül rahatlığıyla seninde sürekli yatmanddandır stresin şimdi eşim diyor ki gebe kaldın babam ameliyat oldu hastanelerle uğraştın ee kendi korkuların vardı, şimdi eşi aşağıda dedi hiç stres atıcan bi ortamın olmadı o yüzden sinirlerin bozuk diyor haklıda ama inşAllah hayırlısıyla sağlıklısıyla yarına güzel haberlerle gelirim ne diyim.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah..

seda hayırlısı Allah tan inşAllah Rabbim tez vakitlerde güldürsün yüzünüzü inşAllah.

Tümay erkekler bazen durduk yere hırçınlaşıyor, dua oku eşin görmeden üzerine, besmele çek eşinin üzerine Allah sakinlik versin inşAllah..

kızlar ben yarın 9,30 da kendi doktorumdayım ondan sonra 10,30da dahiliye doktoruna gidicem tsh a bakılıcak.. dua edin ne olur bize.. Allah sağlık sıhhat versin inşAllah.

gülcüm inşirak suresinde secde ayeti var her okuduktan sonra secde yapılması lazım canım farz kılmazsan üstüne borç kalıyor o önemli hatırlatiim dedim gözünden kaçtı sanırım tatlım

tatlım hamileliğin ilk 3 ayında halsizlik çok normal ağlamalarında bana herşey batardı sorunsuz geçmesine rağmen hiç kaldırmasınlar derdim inan geçiyo tatlım 3 aydan sonra moral bozmak yok anne olmak ona hazırlık çok ayrı bir ruh hali gerçekten ama bebişler için deger doğduğunu eline aldığını beslediğini falan düşün çok daraldığında biraz olsun rahatlatıyo

tatlım ya ne olursa olsun yatakları ayırmayın bence küslük küslüğü doğuruyo bide o gece halledilmezse çok uzuyo araya daha çok soğukluk giriyo gurur yapıyo insan hiçbir gece küs uyumamaya söz verin bence birbirinize biz o sözü hep tutuyoruz çok işe yarıyo canım küskünlüklerin uzamamasında herkesin huyu yaratılışı farklı tabi ama onu en iyi anlayan sensin kişi sevdiğini istemeden daha çok kırıyo öyle düşün

Ne güzel.. İmrendim valla çok şanslısın
Herkese iyi hafta sonları =))
evet canım o yönden şanslıyım ama görümcem yönünden bahtsızım...

valla canım ramazanı bende nasıl geçirecem onu düşüyorum..oruç tutmayı çok istiyom ama burada sıcaklık 50-55e vuruyor..geçen sene tutarken zorlandım bu sene hamişken nasıl tutarım bilmiyorum..

canım hiç üzme kendini..ben kendimi anlatayım kafamı yastıktan kaldıramıyordum mide bulantısından..ama hiç bir zaman şikayet de etmedim...çok bekledik be gülüm biz bu bebekleri..şu an bizimle beraberler bunun için bilebiz çok şanslıyız..3 ayında geçer kanama..bak benim öyle arkadaşlarım oldu ki serumlarla iğnelerle kanamalrını durdurdular...sen hiç üzülme bak bebeğinde senden etkileniyor bunu unutma...emin ol bana da derlerdi 12.haftanı doldurduğun an herşey tamamen tepetaklak oluyo..çok berbat giden hamişliğinden artık zevk almaya başlıyorsun..benim şiddetli mide bulantılarım bile birden kesildi..sen hiç üzülme...can taşıyon içinde..annelik zor vesselam şimdiden tadmaya başladık bu duyguyu..

hadi gözün aydın hemşooooo...benimki de aynen takla atmadan durmadı...hadi accıkda anneliğin keyfini sürün..yavaş yavaş düzelirsiniz. ben düzeldim bu işler sıra ile oluyo...sıra sizde...

canı inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin ama ev temizliği falan olur sıkma canını olmadı tüm evi temzlemesi için alırsın kadın canım bizler alışkın değiliz ya kadın falan almaya garip geliyor ama herkes alıyor heryeri de bir güzel temizletiyor valla. Bak ben hiç almıyorum bugün camları sildim bittim valla alamayacak durumda mıyım hayır ama işte kendim yapmak daha iyi geliyor alışmamışım bir kere. Ama gebe olunca bende alıcam yanii cam falan silemme zaten biliyorsun büyük ihtimal tedavi ile olacak öncelik bebekleriniz canlar gerisini boşverin hele yaseminin de senin de herşey rayına otursun çıkarsınız ufaktan gezersiniz biraz sabredin. Benim zaten belli oldu tüple olacak başla çare yok az kaldı.

bide bence gitme üzerine istersen bırak konuşmak istemiyorsa bi iki gün sessiz kalsa.. hani fazla ilgi de bunaltır ya bazen o yüzden dedimm.. haftalarca konuşmayacak hali yok..

Kizlar cok sag olun ama hep ben alttan aliyorum kiriyor dokuyor(laflariyla)ben alttan aliyorum yoruldummn yaaa...Bizde kusunce yatak ayirmazdik ama dun cok kirildim hic beklemedigim bir tepkiydi .....

tatlım tutma sakın bebişe yemek lazım bide susuz bişey olur allah korusun ben 3 aylarda bari kaçamak yapayım yaklaşıyo deyorum ama onada cesaret edemiyorum susuz kalır bebiş allah korusun Rabbim vermiş kolaylığını keyiften değil sonuçta bizimki kazasını tutarız naapalım kuranını oku mukabeleni falan yap bol bol elinden geldiğince Rabbim tutun derdi tutmamızı istese dimi
sen nereliydin canım 55

ya canım zaten cesaret edemiyorum çünkü geçen sene tutarken çok zorlandım son bir saat kala ağzım açık dolanıyordum resmen...bu sene de yine aynı olacak sıcaklık o yüzden cesaret edemiyorum..kendimi değilde kuzumu düşünüyorum..kazasını tutabiliriz inşallah...ben aslen canım erzurumluyum.. ama maraş geliniyim.şu an maraştayım anlayacağın...

Kizlar cok sag olun ama hep ben alttan aliyorum kiriyor dokuyor(laflariyla)ben alttan aliyorum yoruldummn yaaa...Bizde kusunce yatak ayirmazdik ama dun cok kirildim hic beklemedigim bir tepkiydi .....
tatlım kadın evin denge taşı valla hadi bide almiim de herşey salt üst oluyo uzadıkça uzuyo mevzu hatasını kabul ettirip alttan alttan gireceksin biz kadınların istediğinde yapamayacağı yok ferah tut sen içini

yani canım sonuçta bebişlerimiz var zaten 2 saat aç kalınca günlerce açmışsın gibi geliyo aynen rabbim kazalarını tutma gücü versin inş
valla zor canım ya yazın bebişle allah yardımcın olsun

canım asla öyle birşey yapma senin önemli bir mazaretin var günahı yok bunun sonra kazasını tutarsın lohusalığın falan geçince bebeğinin sya ihtiyacı olacak zaten bol su içmek zorundasın iftarsan sahura o kadar su tüketemezsin bir de o kadar saat açlıkta cabası canımm..

canım okudum yazdıklarını birşeye mi kafası takık acaba nedir yoktan sebeb bağırıyor. Konuşmayı dene istersen belki seni üzmek istemediği için anlatmıyordur patlıyordur ama bu hareketlerinin daha üzücü olduğunu, kafasını kurcalayan ne varsa söylemesini iste böyle konuşmadan, yatak ayırarak hiçbirşey çözülemez ki canım fevri davranmayın her zaman zararı dokunur evliliğinize ama haklısın tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…