- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.341
sağol canım türkçe okunuşu die bunu kastetmiştim..bazen yanlış anlamlara geliomuş arapçasından farklı o yüzden okumaya cekiniodu ama RABBİM kötü niyetle okumadğımızı biliyor kabul eder İNŞALLAH..
TATLIM İNŞALLAH LEKELENMEDİR...
Iyi pzarlar...
Bugun kimseyi gormek, kimseyle konusmak istemiyorum, bu saat oldu yataktan cikmak istemiyorum kimse benle konusmasin diye...
Neden boyle oldum bilemiyorum.esim bugunn isyerinin duzenledigi bir kahvalti organizasyonuna katildi,ve tabiki mecburen bensiz olarakdurmadan misafir geliyor annemlere, artik bu durumdan sıkılmaya basladim bide.
Dun dr a gittim kese kenarindaki kanama gecmistir diye dusunuyordum,kendimi daha iyi hissediyordum ama gecmemis, 1,5 cm'di, 2,5 cm olmus, o da ayri bir üzüntü... 2,5 hafta daha kesin yaticam yani 3 ay dolana kadar. Ama sonrasinda da ne olacak kalkabilecekmiyim hayirlisiyla artik eskisi kadar umut dolu degilim bu konuda... ama coksuur ki, Allahima binlerce sukurler olsunkibebegim iyi ,. O hep iyi olsunda ne yapayim yaticam, Allah daha buyuk ve dermansiz dertler vermesin insallah hicbirrimize. Aglamakliyim bugun
Slm kizlar Canim cok sikkin durup dururken tartistik esimle dun gece ayri uyuduk bugun kahvalti hazirladim yemedi meyve goturdum yemedi Aksam yemegi hazirladim onuda yemedi cikti gitti nereye gittiginide soylemedi bu adam beni oldurecek hem suclu hem guclu birde zeytinyagi gibe uste cikiyor...Bazen yurumeyen biseyi ben yurutmeye calisiyormusum gibi hissediyorum ....
Ozlem sanki tartismak icin bahane ariyor ben karanliktan korkarim cocuklugumdan beri isigi acarmisin lavaboya gitcem dedim bagirmaya basladi cocukmusun sen bir suru sey soyledi .Kac gundur boyle derdi neyse ......v
canım oturup konuşmaktan başka çare yok vardır onunda kendine göre nedenleri neden böyle davrandığını sor böyle küçük şeyler için küsmeyin zaten senin karanlıktan korktuğunu biliyordur onun bir anlık sinirli anına denk gelmiştir şimdide geri atım atmıyordur gururundan bence sen konuşmaya çalış sor neden böyle davrandığını bi problem olup olmadığını sor
Canim calistim daha cok sinirlendi yemiyor icmiyor suclu oldugu halde ben konusuyorum o konusmuyor...
Canım zaten kısa bir sure, eminim bikaç kez tekrar ettikten sonra ezberlersinde :)
Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrakelleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrak. Feinne meâl usri yüsra inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
Anlamı:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?.. Belini büken yükü üzerinden almadık mı?.. Nâmını yükseltmedik mi?.. Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!.. Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş.
tatlım hamileliğin ilk 3 ayında halsizlik çok normal ağlamalarında bana herşey batardı sorunsuz geçmesine rağmen hiç kaldırmasınlar derdim inan geçiyo tatlım 3 aydan sonra moral bozmak yok anne olmak ona hazırlık çok ayrı bir ruh hali gerçekten ama bebişler için deger doğduğunu eline aldığını beslediğini falan düşün çok daraldığındaIyi pzarlar...
Bugun kimseyi gormek, kimseyle konusmak istemiyorum, bu saat oldu yataktan cikmak istemiyorum kimse benle konusmasin diye...
Neden boyle oldum bilemiyorum.esim bugunn isyerinin duzenledigi bir kahvalti organizasyonuna katildi,ve tabiki mecburen bensiz olarakdurmadan misafir geliyor annemlere, artik bu durumdan sıkılmaya basladim bide.
Dun dr a gittim kese kenarindaki kanama gecmistir diye dusunuyordum,kendimi daha iyi hissediyordum ama gecmemis, 1,5 cm'di, 2,5 cm olmus, o da ayri bir üzüntü... 2,5 hafta daha kesin yaticam yani 3 ay dolana kadar. Ama sonrasinda da ne olacak kalkabilecekmiyim hayirlisiyla artik eskisi kadar umut dolu degilim bu konuda... ama coksuur ki, Allahima binlerce sukurler olsunkibebegim iyi ,. O hep iyi olsunda ne yapayim yaticam, Allah daha buyuk ve dermansiz dertler vermesin insallah hicbirrimize. Aglamakliyim bugun
Slm kizlar Canim cok sikkin durup dururken tartistik esimle dun gece ayri uyuduk bugun kahvalti hazirladim yemedi meyve goturdum yemedi Aksam yemegi hazirladim onuda yemedi cikti gitti nereye gittiginide soylemedi bu adam beni oldurecek hem suclu hem guclu birde zeytinyagi gibe uste cikiyor...Bazen yurumeyen biseyi ben yurutmeye calisiyormusum gibi hissediyorum ....
evet canım o yönden şanslıyım ama görümcem yönünden bahtsızım...Ne güzel.. İmrendim valla çok şanslısın
Herkese iyi hafta sonları =))
valla canım bende sıcaklarda naaparım diyorum annem gelecek şükür ya kız kardeşlerimde ramazanda burda olacaklar eşime iftar sahur derdim olmayacak ona seviniyorum
doğru canım kurban biraz sıkıntılı ama annensiz kessinler kurbanı torun geliyo gözleri bayram falan görmez merak etmeen büyük dert doktor sıkıntısı ya ben sırf o yüzden doktorumu değiştirmek zorunda kaldım kimse bişey diyemiyo bayram kim nöbetçi belli olmuyo o sıkıntı hayırlısıyla gelsinde bebişler bakalım rabbim denk getirir inş
HERKESE SLM KIZLAR BU ARADA BENDE BAKTIM DOKTORDAN GELEN YOK HERKES HAYIRLI HABERLERLE DÖNER İNŞ EZAN OKUNDU BEN Bİ NAMAZIMI KILAYIM O ZAMANA GELİRLER İNŞ GÖRÜŞÜRÜZ
Iyi pzarlar...
herkese selam.aylardır girmemiş gibiyim topige:)biz dün doktora gittik bebisimizi gördük.bangi camping yapıydu içerde takla atiyodu.hersey nOrmal 9 mayista ikili testlere gidecez bakalım.heyecanlı bekleyiş suruyo.
Yasemin,sen cok iyi anlıyorum bendeki kanama da devam ediyo.ama artık rahatlatdım kendimi çünkü doktorum bu boyle gider dedi.bebek ve kese büyüdükçe kanama alanını ittirir ve ufaltir dedi.bende alıştım artık bu konuda sende rahatlat kendini.su ruh halin ne eve gelen misafirlerden nede kanamaya üzülmelerinden kaynaklanıyor.inan bende öyle oluyorum.ruh gibi hiç bisey yapmak istemiyorum.bgun kalktım aksine kendimi dinamik hissettim.gittim markete bir sürü sebze meyve aldım,bulantım olmadan kahvaltı hazırladım yedik ama yedikten sonra resmen enerjim bitti.simdi yatakta yatıyorum yine miskin miskin.mtfak öylece kaldı.bunun nedeni hamilelik.bunu boyle bil.sabretcez naapalim ama is bana iyi geldi yası.yani ise gittim moralim düzeldi biraz.yattikca iyice hasta hissediyor insan kendini.eşimde doktora öyle demiş dün,doktorda evet moralini düzeltebilir demiş.eğer doktorun müsaade ediyosa bir iki gun çık derim.ama senin durumunu bilemem tabi.su misafirlerede biraz siz gidin hep onlar mı gelecek:)))
yaseminimm buketimm gözünüz aydın çk şükür iyiymiş bebişler..
yaseminimm canın sıkkınmış yatmak zor bide gebelikte bana öyle oldu bi gerginlik var üzerimde bi sinirlerim bozuk ben mesela evimi b.k götürüyor resmen kaç zamandır temizlik yapmıyorum iyice sinirlerim bozuluyor kadın alıcamm ee pis ev tmizliyim diyorum kadın camları falan siler diyorum.. yarın doktor inşAllah iyi şeyler söylerde tüm evi temizlicem gönül rahatlığıyla seninde sürekli yatmanddandır stresin şimdi eşim diyor ki gebe kaldın babam ameliyat oldu hastanelerle uğraştın ee kendi korkuların vardı, şimdi eşi aşağıda dedi hiç stres atıcan bi ortamın olmadı o yüzden sinirlerin bozuk diyor haklıda ama inşAllah hayırlısıyla sağlıklısıyla yarına güzel haberlerle gelirim ne diyim.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah..
seda hayırlısı Allah tan inşAllah Rabbim tez vakitlerde güldürsün yüzünüzü inşAllah.
Tümay erkekler bazen durduk yere hırçınlaşıyor, dua oku eşin görmeden üzerine, besmele çek eşinin üzerine Allah sakinlik versin inşAllah..
kızlar ben yarın 9,30 da kendi doktorumdayım ondan sonra 10,30da dahiliye doktoruna gidicem tsh a bakılıcak.. dua edin ne olur bize.. Allah sağlık sıhhat versin inşAllah.
bide bence gitme üzerine istersen bırak konuşmak istemiyorsa bi iki gün sessiz kalsa.. hani fazla ilgi de bunaltır ya bazen o yüzden dedimm.. haftalarca konuşmayacak hali yok..
gülcüm inşirak suresinde secde ayeti var her okuduktan sonra secde yapılması lazım canım farz kılmazsan üstüne borç kalıyor o önemli hatırlatiim dedim gözünden kaçtı sanırım tatlım
tatlım hamileliğin ilk 3 ayında halsizlik çok normal ağlamalarında bana herşey batardı sorunsuz geçmesine rağmen hiç kaldırmasınlar derdim inan geçiyo tatlım 3 aydan sonra moral bozmak yok anne olmak ona hazırlık çok ayrı bir ruh hali gerçekten ama bebişler için deger doğduğunu eline aldığını beslediğini falan düşün çok daraldığındabiraz olsun rahatlatıyo
tatlım ya ne olursa olsun yatakları ayırmayın bence küslük küslüğü doğuruyo bide o gece halledilmezse çok uzuyo araya daha çok soğukluk giriyo gurur yapıyo insan hiçbir gece küs uyumamaya söz verin bence birbirinize biz o sözü hep tutuyoruz çok işe yarıyo canım küskünlüklerin uzamamasında herkesin huyu yaratılışı farklı tabi ama onu en iyi anlayan sensin kişi sevdiğini istemeden daha çok kırıyo öyle düşün
evet canım o yönden şanslıyım ama görümcem yönünden bahtsızım...
valla canım ramazanı bende nasıl geçirecem onu düşüyorum..oruç tutmayı çok istiyom ama burada sıcaklık 50-55e vuruyor..geçen sene tutarken zorlandım bu sene hamişken nasıl tutarım bilmiyorum..
...
tatlım tutma sakın bebişe yemek lazım bide susuz bişey olur allah korusun ben 3 aylarda bari kaçamak yapayım yaklaşıyo deyorum ama onada cesaret edemiyorum susuz kalır bebiş allah korusun Rabbim vermiş kolaylığını keyiften değil sonuçta bizimki kazasını tutarız naapalım kuranını oku mukabeleni falan yap bol bol elinden geldiğince Rabbim tutun derdi tutmamızı istese dimi
sen nereliydin canım 55
tatlım kadın evin denge taşı valla hadi bide almiim de herşey salt üst oluyo uzadıkça uzuyo mevzu hatasını kabul ettirip alttan alttan gireceksin biz kadınların istediğinde yapamayacağı yok ferah tut sen içiniKizlar cok sag olun ama hep ben alttan aliyorum kiriyor dokuyor(laflariyla)ben alttan aliyorum yoruldummn yaaa...Bizde kusunce yatak ayirmazdik ama dun cok kirildim hic beklemedigim bir tepkiydi .....
ya canım zaten cesaret edemiyorum çünkü geçen sene tutarken çok zorlandım son bir saat kala ağzım açık dolanıyordum resmen...bu sene de yine aynı olacak sıcaklık o yüzden cesaret edemiyorum..kendimi değilde kuzumu düşünüyorum..kazasını tutabiliriz inşallah...ben aslen canım erzurumluyum.. ama maraş geliniyim.şu an maraştayım anlayacağın...
ya canım zaten cesaret edemiyorum çünkü geçen sene tutarken çok zorlandım son bir saat kala ağzım açık dolanıyordum resmen...bu sene de yine aynı olacak sıcaklık o yüzden cesaret edemiyorum..kendimi değilde kuzumu düşünüyorum..kazasını tutabiliriz inşallah...ben aslen canım erzurumluyum.. ama maraş geliniyim.şu an maraştayım anlayacağın...
Kizlar cok sag olun ama hep ben alttan aliyorum kiriyor dokuyor(laflariyla)ben alttan aliyorum yoruldummn yaaa...Bizde kusunce yatak ayirmazdik ama dun cok kirildim hic beklemedigim bir tepkiydi .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?