Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Seda,Buket,Tumay,Bedriye,Didem,Serap canlarim cok tesekkur ederim moral mesajlariniz icin,girdim okudum ama cevap yazamamistim bas agrisindan.
Coksukur mralim duzeldi,hakkaten hamileligin verdigi bir ruh hali heralde bu,ilk defa boyle tuhaf oldum aglayip durdum.
Sizlerle hep duygularimi paylasiyorum,sikayet etmek icin degil biliyorsunuz herzaman " halime bin sukur" diyorum. Iste insan icini doknek istiyor,iyiki sizler varsiniz.

Sedoşum yine temizlik aşerdirdin bana kizz, anlatiyorsun ballandira ballandira
Buket senin kanama odağının olcusunu biiyormusun? Senin dr seni kaldirmis ayaga, benimki niye kaldirmiyor acaba? Ama benim kanamam olmustu ya belki ondandir tabi tabi. Masallah Allah seni ve hepimizi korusun, o dış kanama cok korkunç bisey.
Tümay kuşum,senin eşin ayni benim babam gibi,bunu ilk anda kizginliktan, o anki sinirlerinden yaparlar,sonrada o buyuk gururlarindan dolayi geri vites de yapamiyorlar boyle uzuyor mevzu. Ama inan bak ben babamdan biliyirum, esin kendi ic dünyasında bin pismandir. Sen ustune gitme,sabret napican,can cikar,huy cikmaz derler,onu oyle kabul et,kendini uzme nolur. Kasitli olarak sana kotu davranmiyor bu onun kotu bir huyu ve kurtulamiyor oyle dusun.

şimdiye kadar hiç tutmamazlık etmedim canım..şimdi de yemek tuhafıma gelir gibi hissediyorum..ama düşününce de tutamam susuzluğa zaten hiç gelemiyorum..hamileyken de bu ikiye katlanacak buna da dayanamam biliyorum..

hadi düzelsin artık moralin.geçecek canım buna inan...ben bile ağladım durdum..yetememezlik duygusundan dolayı..ama geçti gitti bak..şimdi her işimi kendim yapabiliyorum az kalmış sabret canım geçecek..

kızlar yaa bende oruç tutamam gibime geliyo..uzun günler sıcak günler..su çok çnemlii..Allah affetsin..
sonrasında tutmamız gerekecek
bende şimdi kalkıp banyo yapacam, hamile kaldığım dan beri banyoya girmiyorum..banyo diyince midem bulanıyo..kendimle cebelleşiyorum şu an
naapcam pis pis gideyim işe noolcka..salı günü kayın validem gelecek..kadın alacam eve naaiyim evei b k götürüyo..temizlesin bi güzel..

inanki banyodan tuvaletten nefret ediyorum yafff
temizlikten sonra rahatça gidebiliyormmm

bir ramazan mağduru daha...

selam kızlarr hayırlı geceler bi uğrıyım cıkıyım dedim herkes iyidir İNŞALLAH hafta içi temizlik yapcaz fırsat bulabilirsem uğrarım
canım yat dinlen bolbol gecer İNŞALLAH..üzülme moral önemli ilaçlarına devam et düzenli yeter..RABBİM korusun meleğini..
anladım canım hayırlısı olsun İNŞALLAH..

CANIM GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH..

KIZLAR ÇIKIYORUM BEN ALLAH A EMANET OLUN İYİ GECELER

Herkes kendine iyi baksın kızlar...
yarın okul var erken kalkmam lazım..
sabah işlerimde var..okula gidene kadar onları halledeyim...

yasemin benim kanama 1.4 cmdi..
sonra küçülmedi de uzada ..alanm değişti..
en son gittiğimizde küçülmüştü ve ikiye ayrılmıştı..bebekte içerde kay kay oynuyodu:))eşşek sıpası

Evet canim eminim oda yaptigina cok pismandir .....Canim sende sikma canini bak benim kiz kardesimiin hocasi 13haftasina kadar kanama bolgesi vardi 13 haftada gitmis dagilmis kanama bolgesi hemde bir haftada dua et canini skma....

Anlatsa ben yardimci olmaya calisirim en iyisi kendi haline birakmak .....

erkeklerin kapsiride hiç çekilmez.
kapris dediğin zaten kadına yakışır..:))ben zzaten pirpirimli..hemen ne oldu bişey mi yaptım, bişe mi dedim yanlış mı anladı diye kendi canı mı yerim hep.

offf huyuma tüküreyim:))

Yasemin canım uzme kendini herşey yoluna girer merak etme sen dinlenmene bak nasilsa bu günler geçici ohhh ne güzel tembel tembel yat dinlen. Bedrlye ins yarin hayırlı güzel haberler ile gelirsin. Tümay seni çok iyi anlıyorum canım,benim eşim de kadin gibi trip atiyor kusunce çok sıkıcı oluyorlar o zaman.ama o bişeylere takilmistir kesin sen cok fazla üzme kendini boşver. Ben bugün glifora başladım inş bırakmam yine.coktandir giremiyorum ya özledim sizi bide tel ile sıra atlanmiyor çok karışık oldu böyle idareedin artık.kendinize çok iyi bakın.ben namaz kilip biraz kitap okuyup yatarım. İnşallah uykum gelir
Aaa sıra atlaniyormus yanlışlıkla buldum

Bakın sıra atlayabiliyorum :):):)

tatlımm bebişin iyi çok şükür gerisi boş... az kaldı sık dişini ilk 3 ayı atlat sonraki 3 aya prenses ayı deniyor kendini mutlu enerji dolu hissedeceksin...

canım ben de yarın 9:30 da doktordayım şeker testim var olsun oğluşumu görücem uykum kaçtı heyecandan... dua edicem birazdan sana da ederim...

canımm geçmişler olsun içii ferah tut yatmak çaresiyse yatcan kuzucuk rabbim dermasız dert vermesin

EL-MÜBDİ:Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.

Ebced değeri ve zikir saati:EL-MİBDİ isminin zikri(56) adettir.Zikir saati Müşteri, günü perşembedir.

Özellikleri ve bazı faydaları:

Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa “YA MÜBDİ”yazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.
Bu ismin zikriyle meşgul olan kimse her istediğini rüyasında görür.
Bu isim aynı zamanda gönül teshiri içinde önemlidir.Çok kere tecrübe edilmiştir.
EL-MÜBDİ ismini bir yazar vird edinipve her gün okumaya devam ederse,yazarlık alanıyla ilğili konularda büyük fikri gelişmeler sağlar ve yazdığı kitaplar kısa zamanda tanınıp aranır.maddi ve manevi her konuda yardım görür.

ben kendim okuyorum rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…