- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.361
yani canım sonuçta bebişlerimiz var zaten 2 saat aç kalınca günlerce açmışsın gibi geliyo aynen rabbim kazalarını tutma gücü versin inş
valla zor canım ya yazın bebişle allah yardımcın olsun
canım asla öyle birşey yapma senin önemli bir mazaretin var günahı yok bunun sonra kazasını tutarsın lohusalığın falan geçince bebeğinin sya ihtiyacı olacak zaten bol su içmek zorundasın iftarsan sahura o kadar su tüketemezsin bir de o kadar saat açlıkta cabası canımm..
Seda,Buket,Tumay,Bedriye,Didem,Serap canlarim cok tesekkur ederim moral mesajlariniz icin,girdim okudum ama cevap yazamamistim bas agrisindan.
Coksukur mralim duzeldi,hakkaten hamileligin verdigi bir ruh hali heralde bu,ilk defa boyle tuhaf oldum aglayip durdum.
Sizlerle hep duygularimi paylasiyorum,sikayet etmek icin degil biliyorsunuz herzaman " halime bin sukur" diyorum. Iste insan icini doknek istiyor,iyiki sizler varsiniz.
Sedoşum yine temizlik aşerdirdin bana kizz, anlatiyorsun ballandira ballandira
Buket senin kanama odağının olcusunu biiyormusun? Senin dr seni kaldirmis ayaga, benimki niye kaldirmiyor acaba? Ama benim kanamam olmustu ya belki ondandir tabi tabi. Masallah Allah seni ve hepimizi korusun, o dış kanama cok korkunç bisey.
Tümay kuşum,senin eşin ayni benim babam gibi,bunu ilk anda kizginliktan, o anki sinirlerinden yaparlar,sonrada o buyuk gururlarindan dolayi geri vites de yapamiyorlar boyle uzuyor mevzu. Ama inan bak ben babamdan biliyirum, esin kendi ic dünyasında bin pismandir. Sen ustune gitme,sabret napican,can cikar,huy cikmaz derler,onu oyle kabul et,kendini uzme nolur. Kasitli olarak sana kotu davranmiyor bu onun kotu bir huyu ve kurtulamiyor oyle dusun.
kızlar yaa bende oruç tutamam gibime geliyo..uzun günler sıcak günler..su çok çnemlii..Allah affetsin..
sonrasında tutmamız gerekecek
bende şimdi kalkıp banyo yapacam, hamile kaldığım dan beri banyoya girmiyorum..banyo diyince midem bulanıyo..kendimle cebelleşiyorum şu an
naapcam pis pis gideyim işe noolcka..salı günü kayın validem gelecek..kadın alacam eve naaiyim evei b k götürüyo..temizlesin bi güzel..
inanki banyodan tuvaletten nefret ediyorum yafff
temizlikten sonra rahatça gidebiliyormmm
canım yat dinlen bolbol gecer İNŞALLAH..üzülme moral önemli ilaçlarına devam et düzenli yeter..RABBİM korusun meleğini..Iyi pzarlar...
Bugun kimseyi gormek, kimseyle konusmak istemiyorum, bu saat oldu yataktan cikmak istemiyorum kimse benle konusmasin diye...
Neden boyle oldum bilemiyorum.esim bugunn isyerinin duzenledigi bir kahvalti organizasyonuna katildi,ve tabiki mecburen bensiz olarakdurmadan misafir geliyor annemlere, artik bu durumdan sıkılmaya basladim bide.
Dun dr a gittim kese kenarindaki kanama gecmistir diye dusunuyordum,kendimi daha iyi hissediyordum ama gecmemis, 1,5 cm'di, 2,5 cm olmus, o da ayri bir üzüntü... 2,5 hafta daha kesin yaticam yani 3 ay dolana kadar. Ama sonrasinda da ne olacak kalkabilecekmiyim hayirlisiyla artik eskisi kadar umut dolu degilim bu konuda... ama coksuur ki, Allahima binlerce sukurler olsunkibebegim iyi ,. O hep iyi olsunda ne yapayim yaticam, Allah daha buyuk ve dermansiz dertler vermesin insallah hicbirrimize. Aglamakliyim bugun
anladım canım hayırlısı olsun İNŞALLAH..canım devamı geldi çok zor sökülüyorum yalnız akşamüzeri başladı ilk lekelenme dün bu sabah ancak tam gelmeye başladı çok koyu bir şekilde ağrım var biraz o yüzden. Napalım artık zaten tüpe odakladık kendimizi yaz ortası öyle olacak artık bu şekilde olmayacak anlaşıldı.
canım seni anlamaya çalışıyorum anlıyorum diyemem. Sürekli bu zamana kadar yattığın için böyle hissetmen normal dışarı çıkamıyorsun, kafanı dağıtamıyorsun sürekli annenlerle ve onların misafirleriyle zor tabii. Ama bak hep bugünün hayallerini kurdun bebeğin iyi önemli olanda bu biraz sabredeceksin canım sonunda mükafatını alacaksın herşeye değdiğini göreceksin. Şükret ki hastaneye yatmak zorunda değilsin sürekli serumlar almak zorunda değilsin benim bir arkadaşım sürekli serumlarla hastanede yattı o serumlar kilo aldırdı doğumdan sonra komplikasyonlar oldu sürekli kusuyordu gebeliğinde çok çok zor. Allah beterinden saklasın hele 3 ayın dolsun bak dağılacak o kanama merak etme. Bak ben ovu koyu çıktı derken regl oldum neden böyle oldu onu bile bilmiyorum bu pco tüp tedavisinde başarıyı etkiler mi onu da bilmiyorum daha merkezde açılmadı haber yok bekliyorum öylece napalım sabır sabır..
CANIM GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH..yaseminimm buketimm gözünüz aydın çk şükür iyiymiş bebişler..
yaseminimm canın sıkkınmış yatmak zor bide gebelikte bana öyle oldu bi gerginlik var üzerimde bi sinirlerim bozuk ben mesela evimi b.k götürüyor resmen kaç zamandır temizlik yapmıyorum iyice sinirlerim bozuluyor kadın alıcamm ee pis ev tmizliyim diyorum kadın camları falan siler diyorum.. yarın doktor inşAllah iyi şeyler söylerde tüm evi temizlicem gönül rahatlığıyla seninde sürekli yatmanddandır stresin şimdi eşim diyor ki gebe kaldın babam ameliyat oldu hastanelerle uğraştın ee kendi korkuların vardı, şimdi eşi aşağıda dedi hiç stres atıcan bi ortamın olmadı o yüzden sinirlerin bozuk diyor haklıda ama inşAllah hayırlısıyla sağlıklısıyla yarına güzel haberlerle gelirim ne diyim.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah..
seda hayırlısı Allah tan inşAllah Rabbim tez vakitlerde güldürsün yüzünüzü inşAllah.
Tümay erkekler bazen durduk yere hırçınlaşıyor, dua oku eşin görmeden üzerine, besmele çek eşinin üzerine Allah sakinlik versin inşAllah..
kızlar ben yarın 9,30 da kendi doktorumdayım ondan sonra 10,30da dahiliye doktoruna gidicem tsh a bakılıcak.. dua edin ne olur bize.. Allah sağlık sıhhat versin inşAllah.
Evet canim eminim oda yaptigina cok pismandir .....Canim sende sikma canini bak benim kiz kardesimiin hocasi 13haftasina kadar kanama bolgesi vardi 13 haftada gitmis dagilmis kanama bolgesi hemde bir haftada dua et canini skma....Seda,Buket,Tumay,Bedriye,Didem,Serap canlarim cok tesekkur ederim moral mesajlariniz icin,girdim okudum ama cevap yazamamistim bas agrisindan.
Coksukur mralim duzeldi,hakkaten hamileligin verdigi bir ruh hali heralde bu,ilk defa boyle tuhaf oldum aglayip durdum.
Sizlerle hep duygularimi paylasiyorum,sikayet etmek icin degil biliyorsunuz herzaman " halime bin sukur" diyorum. Iste insan icini doknek istiyor,iyiki sizler varsiniz.
Sedoşum yine temizlik aşerdirdin bana kizz, anlatiyorsun ballandira ballandira
Buket senin kanama odağının olcusunu biiyormusun? Senin dr seni kaldirmis ayaga, benimki niye kaldirmiyor acaba? Ama benim kanamam olmustu ya belki ondandir tabi tabi. Masallah Allah seni ve hepimizi korusun, o dış kanama cok korkunç bisey.
Tümay kuşum,senin eşin ayni benim babam gibi,bunu ilk anda kizginliktan, o anki sinirlerinden yaparlar,sonrada o buyuk gururlarindan dolayi geri vites de yapamiyorlar boyle uzuyor mevzu. Ama inan bak ben babamdan biliyirum, esin kendi ic dünyasında bin pismandir. Sen ustune gitme,sabret napican,can cikar,huy cikmaz derler,onu oyle kabul et,kendini uzme nolur. Kasitli olarak sana kotu davranmiyor bu onun kotu bir huyu ve kurtulamiyor oyle dusun.
Anlatsa ben yardimci olmaya calisirim en iyisi kendi haline birakmak .....canım asla öyle birşey yapma senin önemli bir mazaretin var günahı yok bunun sonra kazasını tutarsın lohusalığın falan geçince bebeğinin sya ihtiyacı olacak zaten bol su içmek zorundasın iftarsan sahura o kadar su tüketemezsin bir de o kadar saat açlıkta cabası canımm..
canım okudum yazdıklarını birşeye mi kafası takık acaba nedir yoktan sebeb bağırıyor. Konuşmayı dene istersen belki seni üzmek istemediği için anlatmıyordur patlıyordur ama bu hareketlerinin daha üzücü olduğunu, kafasını kurcalayan ne varsa söylemesini iste böyle konuşmadan, yatak ayırarak hiçbirşey çözülemez ki canım fevri davranmayın her zaman zararı dokunur evliliğinize ama haklısın tabii ki.
Evet canim eminim oda yaptigina cok pismandir .....Canim sende sikma canini bak benim kiz kardesimiin hocasi 13haftasina kadar kanama bolgesi vardi 13 haftada gitmis dagilmis kanama bolgesi hemde bir haftada dua et canini skma....
Anlatsa ben yardimci olmaya calisirim en iyisi kendi haline birakmak .....
tatlımm bebişin iyi çok şükürIyi pzarlar...
Bugun kimseyi gormek, kimseyle konusmak istemiyorum, bu saat oldu yataktan cikmak istemiyorum kimse benle konusmasin diye...
Neden boyle oldum bilemiyorum.esim bugunn isyerinin duzenledigi bir kahvalti organizasyonuna katildi,ve tabiki mecburen bensiz olarakdurmadan misafir geliyor annemlere, artik bu durumdan sıkılmaya basladim bide.
Dun dr a gittim kese kenarindaki kanama gecmistir diye dusunuyordum,kendimi daha iyi hissediyordum ama gecmemis, 1,5 cm'di, 2,5 cm olmus, o da ayri bir üzüntü... 2,5 hafta daha kesin yaticam yani 3 ay dolana kadar. Ama sonrasinda da ne olacak kalkabilecekmiyim hayirlisiyla artik eskisi kadar umut dolu degilim bu konuda... ama coksuur ki, Allahima binlerce sukurler olsunkibebegim iyi ,. O hep iyi olsunda ne yapayim yaticam, Allah daha buyuk ve dermansiz dertler vermesin insallah hicbirrimize. Aglamakliyim bugun
yaseminimm buketimm gözünüz aydın çk şükür iyiymiş bebişler..
yaseminimm canın sıkkınmış yatmak zor bide gebelikte bana öyle oldu bi gerginlik var üzerimde bi sinirlerim bozuk ben mesela evimi b.k götürüyor resmen kaç zamandır temizlik yapmıyorum iyice sinirlerim bozuluyor kadın alıcamm ee pis ev tmizliyim diyorum kadın camları falan siler diyorum.. yarın doktor inşAllah iyi şeyler söylerde tüm evi temizlicem gönül rahatlığıyla seninde sürekli yatmanddandır stresin şimdi eşim diyor ki gebe kaldın babam ameliyat oldu hastanelerle uğraştın ee kendi korkuların vardı, şimdi eşi aşağıda dedi hiç stres atıcan bi ortamın olmadı o yüzden sinirlerin bozuk diyor haklıda ama inşAllah hayırlısıyla sağlıklısıyla yarına güzel haberlerle gelirim ne diyim.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah..
seda hayırlısı Allah tan inşAllah Rabbim tez vakitlerde güldürsün yüzünüzü inşAllah.
Tümay erkekler bazen durduk yere hırçınlaşıyor, dua oku eşin görmeden üzerine, besmele çek eşinin üzerine Allah sakinlik versin inşAllah..
kızlar ben yarın 9,30 da kendi doktorumdayım ondan sonra 10,30da dahiliye doktoruna gidicem tsh a bakılıcak.. dua edin ne olur bize.. Allah sağlık sıhhat versin inşAllah.
Iyi pzarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?