Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

AYYY tümayy inan bende aynıyım koskocakız yeğenim var size gelicem diyor minibüse atlayıp tek başına gelmesin diye hayır diyorum bi sonraki akşam uğrayıp alıyoruz ki yolda tek olmasın diye.. kızıyor herkes bu tavırlarıma ama ne yapatyımm ayy ne anlatıcamm hafta sonu komşumuzun bebeğini görmeğe gittik maşaAllah kucğım tutuyorum ama hiç kımıldatmıyorum bana diyorlar ki ablası biraz hoplatsana sıkıldı çocuk ayy dedimm bişey olur Allah korusun yatsın böyle.. ayy dediler bu çok pimpirikli anneme Allah sana sabır versin bikaç ay sonra bebeği kısmetse doğsun hiç birinize elletmez.. :26: işin kötü yanı haklı olabilirler

et tırnaktan ayrılmaz çigdemcimm küçüktür cahildir ablasıı neyse allah saa güç kuvvet versinnn kimselere muhtaç etmesinn

yok Yasemin yanlış yazmışım galibaaaa karıştırdımmm yani hamileyssede haberimiz yok inşallah Allah söletmiştirde hamiledirrrr

bak aslının idrar yolu enfeksiyonları artık diline vurdu görüyormusunuz işte, hala da doktora gitmiyor

heeee bu idrar yolu enfeksiyonu oldu bende İDRAK YOLU ENFEKSİYONUUUU hem kalmadı benim bişeyim rahatlıkla işiyorum yanmam yokk sadece kasığım ağrıyo oda her zamanki şeler olduğundan umursamıyorummm

heeee bu idrar yolu enfeksiyonu oldu bende İDRAK YOLU ENFEKSİYONUUUU hem kalmadı benim bişeyim rahatlıkla işiyorum yanmam yokk sadece kasığım ağrıyo oda her zamanki şeler olduğundan umursamıyorummm

süpersin yaa "İDRAK YOLU ENFEKSİYONU" bu harika teşhisin için seni tebrik ediyorum canım yaaa

Kızlar napıyorsunuz. Hiç geçmişe göz atamadım çok yoğunum yukarıda hocalara kitap dağıtıyorum bilgisayarımın başında değilim. Şimdi öğl tatilinden erken geldim de fişleri giricem öğrenci şçi var burada onlara da fiş girdirtmiyorum halledeyim akşam çok birikir çünkü yine yukarı çıkıcam akşam okurum artık neler kaynatmışınız kendinize cici bakınn

öfffff ben sıkıldım eve gitmek istiyorum işim var ama yapasım yok şurda bekliyorum iki muhabbet edin diye ama sizde pek konuşmuyorsunuz bazen çıkıyorum döndüğümde bi bakıyorum 2-3 sayfa ilerlemiş

eveeeeeeeeeeeet gözümüz aydın..kulaklarımız manisa:))(iğrencim biliyorum)kız bediş 16. haftadasın daha cinsiyet belli değilmi..görememişmi pipisini yada kukusunu:))

kız bende 12. haftasında ayrıntılıya girince söyler diye bekliyodum yaa..off

Kizlar ben cok ilginc bir ruya gordum Ruyamda gogsumden sut cikiyor ve ben osutu inegin yavrusuna buzagiya emziriyordum ...Sizce nedir bu
Memede süt bulunduğunu görmek din ve dünya işlerinde güç ve kuvvete; iki memesinden süt aktığını görmek evli olanlar için zenginliğe, bekar olanlar için evlenmeye, ihtiyar adam için fakru zarurete, yaşlı kadın için vefata, kız çocuğu için uzun ömre, bebek için vefata,
yeterlimi...maldır mal..

aslııı sen kesin hamilesin ben öyle düşünüyorum

öfffff ben sıkıldım eve gitmek istiyorum işim var ama yapasım yok şurda bekliyorum iki muhabbet edin diye ama sizde pek konuşmuyorsunuz bazen çıkıyorum döndüğümde bi bakıyorum 2-3 sayfa ilerlemiş

aaaaaa taktın ama sen bana :) ne hamilesi şekerim yaaaa daha dün bir bugün iki :) biz bu ay çalışma bilem yapamadıkkk doğru dürüsttt...

niye kızıyosun işte sohbet ediyozyaaa bak patronuna sölerim seni :)

bedriyecim canım gözün aydın herşey yolunda ne güzel,rabbim sonuna kadar güzel devam etmesini nasip etsin inşallah

ay inşAllah özlemim yaa.. Hepimize artık hep güzel günler nasip etsin inşAllah mevlam..

yaseminimmm senin eşi aşağıda değildir kuzumm.. ben bacağımdan dolayı zaten yürüyemiyorum yaseminimm sıfır hareketimm çünkü bacağım çok kasılı duruyor resmen.. Allah korsun eşi aşağıda olunca netde çok tehlikeli şeyler yazıyordu doktor kanama olur ddedi bugunde ama öyle böyle değil acile flan gidersen hemen belirt diye dedim dedi.. eşi aşağıda bebeğin diye bilgi verdim sana dedi.. ama doktor kısıtlama getirmedi gez et tatile git zaten işe de geliyorum rahat yani..

tümayy göğüsten süt gelmesi ve buzağıya vermek diye tam bulamadımda göğüsten gelen süt bereket ve kız çocuğu sahibi olmaya delalet edermiş, buzağı içinde bir sürü güzel şeyler yazıyordu ben şu cümleyi çektim zor, kötü günlerin geride kaldığını aydınlık güzel günlerin geldiğini işaret edermiş.. inan çok sevindimm.. Hayırlara çıkarsın mevlam inşAllah.

BUKETTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Sen kendi mide bulantılarınla ilgilen bakıyimmmm taktınız siz bana ya kaynanamda taktı zatennnn tövbe tövbeee adamı hasta etmeyinnn dağıtırım vallllllllaaaaa

ooo atara da başlamışsın...kesin hamiilesin kızım sen yani kesin eminim galiba:)))))))))))))))))

ooo atara da başlamışsın...kesin hamiilesin kızım sen yani kesin eminim galiba:)))))))))))))))))

öylemiiiii Buket hanımmmmm ve Özlem hanımmm bi hamile olmayım sorarım ben sizweee bakın o zaman nasıl burnunuzdan fitil fitil getiryorum ahanda buraya yazdımmmmm
bu tarihi bu günü ve bu yazdıklarımı unutmayuın hatırlatacam ikinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…