- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.441
Canim cok sevindim iyi olmana oh bebisinde iyiymis ben sana takiliyorum canim emin ol ben senden dahha evhamliyim kardesim 18 yasinda bana gelir bisey olur diye bakkala bile yalniz gondermem...Canim bebisini saglikla kucagina alda seezeryan olsun....
Sağolun kızlar inanın yedi kat el daha yakın en yakınlarından, eşim arkadaşım var onun eşiyle kaç senedir tanışıyoruz çok iyi bi kız geçenlerde gelmişti hatta çantayı hazırlamayı adı yasemin :)) çok seviyorum kendisini sizden iyi olmasın halden anlar mutfağı onunla temizlicez geri salon banyo tuvalet bide yatak odası kalıyo eşim beceriklidir o yapcak diğerlerinide. Kadın tuttum bi keresinde dayanamayıp bende yapıyorum içim rahat etmiyo beğenmediğim yerleri söyleyemiyorum kendi yapcaklarımı yapayım da zorlamıcam eşime bırakcam ztn ..
Kuzenlerime msj attım ve kardeşime cvp bil yqzmadılar kardeşim de hamileliğimin başından beri gelip bişi yapmadı ki şimdi yapsın ama aptallık bende ben düşünüp yine gidip onlara yemek yapıyorum 7 kat merdiveni bu halde çıkıyorum nefes nefse artık eşimde kızdı daha gitmicek koskoca kız kendi yapsın diye, daha gidemem ztn ama çok alındım... Annem burda olsaydı keşke çok özledim onu..
Neyse kızlar siz de kendinize dikkat edin öpüyorum..
yasemin meral hamile değil aslı yanlış yazdı
Tümaycımmm ayy hayırdır inşallah canım çok anlamlı bir rüyaya benziyor, hayırlara çıksın inşallah.
Çiğdemmmm anammm bak gezen var gezemeyen var, anlatıp durma anacım, gece rüyalarımda geziyorum busefercanım ya maşallah sana Allah kolaylık versin işlerinde inşallah.
kızlar meral hamilemiiiiii demin öyle birşey okudum aslı ????
bak aslının idrar yolu enfeksiyonları artık diline vurdu görüyormusunuz işte, hala da doktora gitmiyor
heeee bu idrar yolu enfeksiyonu oldu bende İDRAK YOLU ENFEKSİYONUUUU hem kalmadı benim bişeyim rahatlıkla işiyorum yanmam yokk sadece kasığım ağrıyo oda her zamanki şeler olduğundan umursamıyorummm
süpersin yaa "İDRAK YOLU ENFEKSİYONU" bu harika teşhisin için seni tebrik ediyorum canım yaaa
bak aslının idrar yolu enfeksiyonları artık diline vurdu görüyormusunuz işte, hala da doktora gitmiyor
belki Allah söyletmiştir sıradaki meraldir
selamlaaarr hatunlar, doktorda geldik.. çok şükür iyiymiş herşey yolundaymış.. bacağım için benox ve magnezyum verdi bi iç bakalım dedi hiç azalmazsa 15 gün sonra yine bakalım dedi umarım faydası olur.. kilo almamışım.. eşik aşağıdaymış hala sezeryana doğru gidiyorsunuz dedi.. kurban bayramının 3. gününe denk geliyor kısmetse doğum, herşeyi inşAllah normal giderse o günü biraz oynatırız dedi sezeryan olucağı netleşirse dedi. doktor garip sanırım bizim ilişkiye girdiğimizi düşünüyormuş kanama olmuyor di mi dedi bizde dedik ki ilişkiye girmiyoruz kanama ihtimali varsa girmeyizde.. doktor eşikten dolayı olabilir dedi.. vee ben hep rüyalarımda erkek bebek gördüm, hep erkek hissettim, çin takviminde de erkek diyordudoktor ilk muayenede de erkeğe benzetiyorum demişti bu gün kız bebek dedi.. ben çığlık attım erkek mi demiştim size dedi ayy ben erkek hissediyordum dedimm şuan vucutyapısı kıza benziyor haberiniz ola dedi.. sağlıklı sıhhatli mevlam kucağımıza almayı nasip kısmet etsin.. herkesin evladını bizimkini de bize bağışlasın inşAllah. Tez hayırlı vakitlerde de sıra bekleyen arkadaşlarımıza Allah bu muciziyi inşAllah Yarabbim yaşatsın.. Sizlerin dualarıyla ben Allah ın izniyle bugunleri gördüm yaşıyorum.. Allah hepimize sağlık, sıhhat versin inşAllah.
ha bu arada TSh için test sonucunu öğleden sonra alıcam beklemelerdeyim
Memede süt bulunduğunu görmek din ve dünya işlerinde güç ve kuvvete; iki memesinden süt aktığını görmek evli olanlar için zenginliğe, bekar olanlar için evlenmeye, ihtiyar adam için fakru zarurete, yaşlı kadın için vefata, kız çocuğu için uzun ömre, bebek için vefata,Kizlar ben cok ilginc bir ruya gordum Ruyamda gogsumden sut cikiyor ve ben osutu inegin yavrusuna buzagiya emziriyordum ...Sizce nedir bu
aslııı sen kesin hamilesin ben öyle düşünüyorum
öfffff ben sıkıldım eve gitmek istiyorum işim var ama yapasım yok şurda bekliyorum iki muhabbet edin diye ama sizde pek konuşmuyorsunuz bazen çıkıyorum döndüğümde bi bakıyorum 2-3 sayfa ilerlemiş
aaaaaa taktın ama sen bana :) ne hamilesi şekerim yaaaa daha dün bir bugün iki :) biz bu ay çalışma bilem yapamadıkkk doğru dürüsttt...
niye kızıyosun işte sohbet ediyozyaaa bak patronuna sölerim seni :)
aslı öyle birden sinirleniyosan kesin hamilesin:)))
bedriyecim canım gözün aydın herşey yolunda ne güzel,rabbim sonuna kadar güzel devam etmesini nasip etsin inşallah
Bedişşşşş oh çok şükür canım benim. şimdi bebeğin eşi aşağıda olunca yürümeni filan kısıtlıyormu doktor??? yani normal hayatına devam ediyormusun kuşum?? ayy benimde aklım fikrm yürümekte, Allah korusun şimdi 3 ayı dlduruncada eşin aşağıda yine yat der diye korkuyrum onun için soruyorum
BUKETTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Sen kendi mide bulantılarınla ilgilen bakıyimmmm taktınız siz bana ya kaynanamda taktı zatennnn tövbe tövbeee adamı hasta etmeyinnn dağıtırım vallllllllaaaaa
ooo atara da başlamışsın...kesin hamiilesin kızım sen yani kesin eminim galiba:)))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?