Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sen bi hamile olda ben bizzat hatırlatırım sana:))

bukeeettt ben 2liye girdiğimde erkeğe benzetmişti bugunde kız dedi.. organları oluşuyormuş şuan erkek olsa pipi çıkıntısı olurmuş o yok o yüzden kız bebek diyorum dedi.. iyi bi ultrasona girsem belki dicekler net ama, bizim ultrason eski sanırım ama yaseminlerin ultrasonlarının bi üst versiyonu bizimki onlarınki daha eski çok erkek hissetmiştim ama kız çıkıyor demek ki kutumdaan erkekde ismi bile hazırdı sağlıklı olsun inşAllah hayırlı bir evlat olsun.. bazı yapmak istediğim şeyler vardı albüm falan onun için günlük tutmak falan dedim ki kendime erkek çocuğu ne anlar bu tarz şeylerden kız olsaydı yapardım.. kız olursa büyünce bu sayfalarıda okuturum.. gör derimm anacıınn ne durumlarda bekledi gör de kıymet bil deyip kıçına vururum hemen.. bi de saçını çekerim.. bide kolunu cimciklerim.. bildiğin dövdüm yani.

kork benden!
inim inim inlemekten
kaç benden!
aklın varsa kaç kurtul elimden

laylay lay lalalalalallayla,

laylaylay lalalllallalalalç

tamam yawww valla korkuyorum senden daha fazla üstüme gelme bak midem bulanıyo zatennn şaka şakaaa
aayyyyy hayali bile ne güzelllki öle olmak hissetmek nasıl güzeldir Allah bilirrr.... inşallahhh bizde yaşarız

aaaaaa taktın ama sen bana :) ne hamilesi şekerim yaaaa daha dün bir bugün iki :) biz bu ay çalışma bilem yapamadıkkk doğru dürüsttt...

niye kızıyosun işte sohbet ediyozyaaa bak patronuna sölerim seni :)

haa haaayt sen benim patronumu tanımıyorsunki ama ben seninkini tanıyorum ben seni söylerim ona göre

BUKETTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Sen kendi mide bulantılarınla ilgilen bakıyimmmm taktınız siz bana ya kaynanamda taktı zatennnn tövbe tövbeee adamı hasta etmeyinnn dağıtırım vallllllllaaaaa

vaaaay eli maşalıyız haaa

tamam hamile olursanda biz sana sorarız

oo buket şarkılara şiirlere başladığına göre normale dönmeye başladı
Aslııı bu ne şiddet bu celal,
sana olmaz verdiğim orkidler yoksa helal,
sen hamilesin çubuğa işe derhal,
çift çizgiyi görünce inkar edemezsin herhal.
buket bana ilham oldun valla

Bediş kuşum sen hangi hastaneye gidiyorsun da bana hava atıyorsun bakim, ama haklısın benimkisinden daha eski olamaz kimseninki :)))

anaaam yasemin sende ne cevherler varmış buketi geçtin vallaa ne güzelde bestelemişsin ama biraz çalıntı

haa haaayt sen benim patronumu tanımıyorsunki ama ben seninkini tanıyorum ben seni söylerim ona göre

vaaaay eli maşalıyız haaa

tamam hamile olursanda biz sana sorarız

vayyy bide tehdit haaa ama haklısın ne diyim boynum bükükkkkk :18:çok şey biliyosunn artıkınnn kaçış yokkk ama YANARSAM YAKARIM ONA GÖREEE
heee hamileyim hamileyimm şakacıktan hamileyimmmm hemide 5 aylıkkkkk

hahahahahahhahahahahahaha Allah seni emiiii nasıl uyduruyosunuz kız böle bende hiç yetenek yoktur vallaaaa

kızlaaar ben aslının patronunu tanıyormuşum meğer hamde adamı severdim yanii ama uzun zamandır görmemiştim oda bizim firmanın adını duymuş biliyormuş tesadüfe bakarmısınız nerden nereye, adam aslıya izin vermeyince kızmıştım kendimden utanıyorum
benim tanıdığım kadarıyla şeker gibi bi adam

anamm ben çıkıyorum yandaki komşular geliyormuş, bana katmer yapacakmış sağolsun :)) bugünkü çalışmam yalan olacak, neyse yarın ciddiyetli şekilde çalışırım inşallah.

ben giderim adım kalır, topik beni hatırlasın.

ya demi nerden nereyeeee...şeker gibi adamda bazen gıcık olabiliyo

ayyyyyy ama çok canım istediiii olmazki böle uluorta yemek pasta börek isimleri sölemeyin yawww fena oluyorum sonraaaa afiyet olsun canımcımmmm kendine iyi bakkkkk öptüm seni sevgiler saygılarrrrr

biliyorsunuzki ben ilk hamileliğimde katmere aşermiştim valla aşeririm zaten burda yazılanları yemesem biryerlerim şişer

ayyy ne güzel maşaallah Allah nazardan saklasın,ne güzel kız çocuklarına bayılıyorummm çok tatlılar inş sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…