- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.461
öylemiiiii Buket hanımmmmm ve Özlem hanımmm bi hamile olmayım sorarım ben sizweee bakın o zaman nasıl burnunuzdan fitil fitil getiryorum ahanda buraya yazdımmmmm
bu tarihi bu günü ve bu yazdıklarımı unutmayuın hatırlatacam ikinizede
sen bi hamile olda ben bizzat hatırlatırım sana:))
ayyy ondan hiç şüphem yokkkkkorkuyorum zaten ben sendennn :18::18::18::18:
kork benden!
inim inim inlemekten
kaç benden!
aklın varsa kaç kurtul elimden
laylay lay lalalalalallayla,
laylaylay lalalllallalalalç
kork benden!
inim inim inlemekten
kaç benden!
aklın varsa kaç kurtul elimden
laylay lay lalalalalallayla,
laylaylay lalalllallalalalç
aaaaaa taktın ama sen bana :) ne hamilesi şekerim yaaaa daha dün bir bugün iki :) biz bu ay çalışma bilem yapamadıkkk doğru dürüsttt...
niye kızıyosun işte sohbet ediyozyaaa bak patronuna sölerim seni :)
BUKETTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Sen kendi mide bulantılarınla ilgilen bakıyimmmm taktınız siz bana ya kaynanamda taktı zatennnn tövbe tövbeee adamı hasta etmeyinnn dağıtırım vallllllllaaaaa
öylemiiiii Buket hanımmmmm ve Özlem hanımmm bi hamile olmayım sorarım ben sizweee bakın o zaman nasıl burnunuzdan fitil fitil getiryorum ahanda buraya yazdımmmmm
bu tarihi bu günü ve bu yazdıklarımı unutmayuın hatırlatacam ikinizede
oo buket şarkılara şiirlere başladığına göre normale dönmeye başladı
Aslııı bu ne şiddet bu celal,
sana olmaz verdiğim orkidler yoksa helal,
sen hamilesin çubuğa işe derhal,
çift çizgiyi görünce inkar edemezsin herhal.
buket bana ilham oldun valla
Bediş kuşum sen hangi hastaneye gidiyorsun da bana hava atıyorsun bakim, ama haklısın benimkisinden daha eski olamaz kimseninki :)))
haa haaayt sen benim patronumu tanımıyorsunki ama ben seninkini tanıyorum ben seni söylerim ona göre
vaaaay eli maşalıyız haaa
tamam hamile olursanda biz sana sorarız
oo buket şarkılara şiirlere başladığına göre normale dönmeye başladı
Aslııı bu ne şiddet bu celal,
sana olmaz verdiğim orkidler yoksa helal,
sen hamilesin çubuğa işe derhal,
çift çizgiyi görünce inkar edemezsin herhal.
buket bana ilham oldun valla
Bediş kuşum sen hangi hastaneye gidiyorsun da bana hava atıyorsun bakim, ama haklısın benimkisinden daha eski olamaz kimseninki :)))
vayyy bide tehdit haaa ama haklısın ne diyim boynum bükükkkkk :18:çok şey biliyosunn artıkınnn kaçış yokkk ama YANARSAM YAKARIM ONA GÖREEE
heee hamileyim hamileyimm şakacıktan hamileyimmmmhemide 5 aylıkkkkk
zararsızım yakmam dolayısıyla yanmam
anamm ben çıkıyorum yandaki komşular geliyormuş, bana katmer yapacakmış sağolsun :)) bugünkü çalışmam yalan olacak, neyse yarın ciddiyetli şekilde çalışırım inşallah.
ben giderim adım kalır, topik beni hatırlasın.
kızlaaar ben aslının patronunu tanıyormuşum meğer hamde adamı severdim yanii ama uzun zamandır görmemiştim oda bizim firmanın adını duymuş biliyormuş tesadüfe bakarmısınız nerden nereye, adam aslıya izin vermeyince kızmıştım kendimden utanıyorum
benim tanıdığım kadarıyla şeker gibi bi adam
anamm ben çıkıyorum yandaki komşular geliyormuş, bana katmer yapacakmış sağolsun :)) bugünkü çalışmam yalan olacak, neyse yarın ciddiyetli şekilde çalışırım inşallah.
ben giderim adım kalır, topik beni hatırlasın.
selamlaaarr hatunlar, doktorda geldik.. çok şükür iyiymiş herşey yolundaymış.. bacağım için benox ve magnezyum verdi bi iç bakalım dedi hiç azalmazsa 15 gün sonra yine bakalım dedi umarım faydası olur.. kilo almamışım.. eşik aşağıdaymış hala sezeryana doğru gidiyorsunuz dedi.. kurban bayramının 3. gününe denk geliyor kısmetse doğum, herşeyi inşAllah normal giderse o günü biraz oynatırız dedi sezeryan olucağı netleşirse dedi. doktor garip sanırım bizim ilişkiye girdiğimizi düşünüyormuş kanama olmuyor di mi dedi bizde dedik ki ilişkiye girmiyoruz kanama ihtimali varsa girmeyizde.. doktor eşikten dolayı olabilir dedi.. vee ben hep rüyalarımda erkek bebek gördüm, hep erkek hissettim, çin takviminde de erkek diyordudoktor ilk muayenede de erkeğe benzetiyorum demişti bu gün kız bebek dedi.. ben çığlık attım erkek mi demiştim size dedi ayy ben erkek hissediyordum dedimm şuan vucutyapısı kıza benziyor haberiniz ola dedi.. sağlıklı sıhhatli mevlam kucağımıza almayı nasip kısmet etsin.. herkesin evladını bizimkini de bize bağışlasın inşAllah. Tez hayırlı vakitlerde de sıra bekleyen arkadaşlarımıza Allah bu muciziyi inşAllah Yarabbim yaşatsın.. Sizlerin dualarıyla ben Allah ın izniyle bugunleri gördüm yaşıyorum.. Allah hepimize sağlık, sıhhat versin inşAllah.
ha bu arada TSh için test sonucunu öğleden sonra alıcam beklemelerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?