- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.481
selamlaaarr hatunlar, doktorda geldik.. çok şükür iyiymiş herşey yolundaymış.. bacağım için benox ve magnezyum verdi bi iç bakalım dedi hiç azalmazsa 15 gün sonra yine bakalım dedi umarım faydası olur.. kilo almamışım.. eşik aşağıdaymış hala sezeryana doğru gidiyorsunuz dedi.. kurban bayramının 3. gününe denk geliyor kısmetse doğum, herşeyi inşAllah normal giderse o günü biraz oynatırız dedi sezeryan olucağı netleşirse dedi. doktor garip sanırım bizim ilişkiye girdiğimizi düşünüyormuş kanama olmuyor di mi dedi bizde dedik ki ilişkiye girmiyoruz kanama ihtimali varsa girmeyizde.. doktor eşikten dolayı olabilir dedi.. vee ben hep rüyalarımda erkek bebek gördüm, hep erkek hissettim, çin takviminde de erkek diyordudoktor ilk muayenede de erkeğe benzetiyorum demişti bu gün kız bebek dedi.. ben çığlık attım erkek mi demiştim size dedi ayy ben erkek hissediyordum dedimm şuan vucutyapısı kıza benziyor haberiniz ola dedi.. sağlıklı sıhhatli mevlam kucağımıza almayı nasip kısmet etsin.. herkesin evladını bizimkini de bize bağışlasın inşAllah. Tez hayırlı vakitlerde de sıra bekleyen arkadaşlarımıza Allah bu muciziyi inşAllah Yarabbim yaşatsın.. Sizlerin dualarıyla ben Allah ın izniyle bugunleri gördüm yaşıyorum.. Allah hepimize sağlık, sıhhat versin inşAllah.
ha bu arada TSh için test sonucunu öğleden sonra alıcam beklemelerdeyim
vaaaaaay seni ayakta alkışlıyorum:))oo buket şarkılara şiirlere başladığına göre normale dönmeye başladı
Aslııı bu ne şiddet bu celal,
sana olmaz verdiğim orkidler yoksa helal,
sen hamilesin çubuğa işe derhal,
çift çizgiyi görünce inkar edemezsin herhal.
Buket bana ilham oldun valla
Bediş kuşum sen hangi hastaneye gidiyorsun da bana hava atıyorsun bakim, ama haklısın benimkisinden daha eski olamaz kimseninki :)))
anamm ben çıkıyorum yandaki komşular geliyormuş, bana katmer yapacakmış sağolsun :)) bugünkü çalışmam yalan olacak, neyse yarın ciddiyetli şekilde çalışırım inşallah.
Ben giderim adım kalır, topik beni hatırlasın.
hadi gözün aydın bediş her şey iyiymiş maşallah, ben kız çocuklarına bayılırım nasıl süslü nazlı cimcime oluyorlar:93::108:selamlaaarr hatunlar, doktorda geldik.. çok şükür iyiymiş herşey yolundaymış.. bacağım için benox ve magnezyum verdi bi iç bakalım dedi hiç azalmazsa 15 gün sonra yine bakalım dedi umarım faydası olur.. kilo almamışım.. eşik aşağıdaymış hala sezeryana doğru gidiyorsunuz dedi.. kurban bayramının 3. gününe denk geliyor kısmetse doğum, herşeyi inşAllah normal giderse o günü biraz oynatırız dedi sezeryan olucağı netleşirse dedi. doktor garip sanırım bizim ilişkiye girdiğimizi düşünüyormuş kanama olmuyor di mi dedi bizde dedik ki ilişkiye girmiyoruz kanama ihtimali varsa girmeyizde.. doktor eşikten dolayı olabilir dedi.. vee ben hep rüyalarımda erkek bebek gördüm, hep erkek hissettim, çin takviminde de erkek diyordudoktor ilk muayenede de erkeğe benzetiyorum demişti bu gün kız bebek dedi.. ben çığlık attım erkek mi demiştim size dedi ayy ben erkek hissediyordum dedimm şuan vucutyapısı kıza benziyor haberiniz ola dedi.. sağlıklı sıhhatli mevlam kucağımıza almayı nasip kısmet etsin.. herkesin evladını bizimkini de bize bağışlasın inşAllah. Tez hayırlı vakitlerde de sıra bekleyen arkadaşlarımıza Allah bu muciziyi inşAllah Yarabbim yaşatsın.. Sizlerin dualarıyla ben Allah ın izniyle bugunleri gördüm yaşıyorum.. Allah hepimize sağlık, sıhhat versin inşAllah.
canım hayırlara çıkar inşallah bedişin yorumladığı gibi çıkarKizlar ben cok ilginc bir ruya gordum Ruyamda gogsumden sut cikiyor ve ben osutu inegin yavrusuna buzagiya emziriyordum ...Sizce nedir bu
kızz sivas katmerimi yapacaklar..olsada yesek..ay çok pis boğazım
sivas katmerimi o nasılmış ki ben bizimkini biliyorum sivasındamı varmış katmeri
Rahim nakli yapılan Sert'in bebek heyecanı | Mynet Haber
allah bagışlasın sağlıkla alsın kuzusunu kucagına
amin canım verir ya naapalım en önemlisi bebişlermevlam bir kolaylık verir canım..bakalım...
Seda,Buket,Tumay,Bedriye,Didem,Serap canlarim cok tesekkur ederim moral mesajlariniz icin,girdim okudum ama cevap yazamamistim bas agrisindan.
Coksukur mralim duzeldi,hakkaten hamileligin verdigi bir ruh hali heralde bu,ilk defa boyle tuhaf oldum aglayip durdum.
Sizlerle hep duygularimi paylasiyorum,sikayet etmek icin degil biliyorsunuz herzaman " halime bin sukur" diyorum. Iste insan icini doknek istiyor,iyiki sizler varsiniz.
Sedoşum yine temizlik aşerdirdin bana kizz, anlatiyorsun ballandira ballandira
Buket senin kanama odağının olcusunu biiyormusun? Senin dr seni kaldirmis ayaga, benimki niye kaldirmiyor acaba? Ama benim kanamam olmustu ya belki ondandir tabi tabi. Masallah Allah seni ve hepimizi korusun, o dış kanama cok korkunç bisey.
Tümay kuşum,senin eşin ayni benim babam gibi,bunu ilk anda kizginliktan, o anki sinirlerinden yaparlar,sonrada o buyuk gururlarindan dolayi geri vites de yapamiyorlar boyle uzuyor mevzu. Ama inan bak ben babamdan biliyirum, esin kendi ic dünyasında bin pismandir. Sen ustune gitme,sabret napican,can cikar,huy cikmaz derler,onu oyle kabul et,kendini uzme nolur. Kasitli olarak sana kotu davranmiyor bu onun kotu bir huyu ve kurtulamiyor oyle dusun.
bebişler susuz olmaz o kadar saatkızlar yaa bende oruç tutamam gibime geliyo..uzun günler sıcak günler..su çok çnemlii..Allah affetsin..
sonrasında tutmamız gerekecek
bende şimdi kalkıp banyo yapacam, hamile kaldığım dan beri banyoya girmiyorum..banyo diyince midem bulanıyo..kendimle cebelleşiyorum şu an
naapcam pis pis gideyim işe noolcka..salı günü kayın validem gelecek..kadın alacam eve naaiyim evei b k götürüyo..temizlesin bi güzel..
inanki banyodan tuvaletten nefret ediyorum yafff
temizlikten sonra rahatça gidebiliyormmm
selamlaaarr hatunlar, doktorda geldik.. çok şükür iyiymiş herşey yolundaymış.. bacağım için benox ve magnezyum verdi bi iç bakalım dedi hiç azalmazsa 15 gün sonra yine bakalım dedi umarım faydası olur.. kilo almamışım.. eşik aşağıdaymış hala sezeryana doğru gidiyorsunuz dedi.. kurban bayramının 3. gününe denk geliyor kısmetse doğum, herşeyi inşAllah normal giderse o günü biraz oynatırız dedi sezeryan olucağı netleşirse dedi. doktor garip sanırım bizim ilişkiye girdiğimizi düşünüyormuş kanama olmuyor di mi dedi bizde dedik ki ilişkiye girmiyoruz kanama ihtimali varsa girmeyizde.. doktor eşikten dolayı olabilir dedi.. vee ben hep rüyalarımda erkek bebek gördüm, hep erkek hissettim, çin takviminde de erkek diyordudoktor ilk muayenede de erkeğe benzetiyorum demişti bu gün kız bebek dedi.. ben çığlık attım erkek mi demiştim size dedi ayy ben erkek hissediyordum dedimm şuan vucutyapısı kıza benziyor haberiniz ola dedi.. sağlıklı sıhhatli mevlam kucağımıza almayı nasip kısmet etsin.. herkesin evladını bizimkini de bize bağışlasın inşAllah. Tez hayırlı vakitlerde de sıra bekleyen arkadaşlarımıza Allah bu muciziyi inşAllah Yarabbim yaşatsın.. Sizlerin dualarıyla ben Allah ın izniyle bugunleri gördüm yaşıyorum.. Allah hepimize sağlık, sıhhat versin inşAllah.
amin canım verir ya naapalım en önemlisi bebişler
yasemin ben türk filmine ağlıyordum bildiğin ya kimse daha rezil olamaz benden sanırımhüngür hüngür hemde olur tatlım ya bide adet günlerinde ilk aylarda vucut daha alışmadığı için adet ağrısına benzer ağrılar oluyo tatlım senle bukette de olursa meraklanmayın aynen canım dök sen iç dış bi temizlik yaparız noolcsk hamiş piskolojisi
bebişler susuz olmaz o kadar saatbide benim son ayım oruçlu pırtlatmasam bariii
tatlım benim eşim evdeydi o dönem şanslıydım en iyisi valla güvendiğin bir kadın temizlesin mis gibi uzat ayaklarını sende
tatlım rüyalar çıkmıyo genelde ya çok ümitlenme seninki tutarsa tutturmuş ilk hamiş olarak tarihe geçebilirsin bende
bak önemli bişey yokmuş işte ne güzel umarım rahimde yerleşir ilerleyen zamanlarda da sezeryana gerek kalmaz
BURCUUUUUU ne dedi bu arada doktor sana yazmamışsın benim mi gözümden kaçtı acaba
TÜMAYcım dün net gitti çıkmak zorunda kaldımumarım en kısa zamanda özürüne kavuşursun eminim hatasını anlayacaktır
bana gelince mide yanmalarım başladı artık hazımsızlık falan bende kendime ekmek yapmaya karar verdim tam buğday unundan onunla uğraştım kursa gidip geldim hala hafif kırgınlığım var ama iyiyim çok şükür siz nasılsınız Mesude de yok ne zaman gelcekmiş o bilen var mı
aaaaaaa ne kursuna gidiyosun???işe yarıyomuymuş tyam buğday...
gülcüm inşirak suresinde secde ayeti var her okuduktan sonra secde yapılması lazım canım farz kılmazsan üstüne borç kalıyor o önemli hatırlatiim dedim gözünden kaçtı sanırım tatlım
Sağolun kızlar inanın yedi kat el daha yakın en yakınlarından, eşim arkadaşım var onun eşiyle kaç senedir tanışıyoruz çok iyi bi kız geçenlerde gelmişti hatta çantayı hazırlamayı adı yasemin :)) çok seviyorum kendisini sizden iyi olmasın halden anlar mutfağı onunla temizlicez geri salon banyo tuvalet bide yatak odası kalıyo eşim beceriklidir o yapcak diğerlerinide. Kadın tuttum bi keresinde dayanamayıp bende yapıyorum içim rahat etmiyo beğenmediğim yerleri söyleyemiyorum kendi yapcaklarımı yapayım da zorlamıcam eşime bırakcam ztn ..
Kuzenlerime msj attım ve kardeşime cvp bil yqzmadılar kardeşim de hamileliğimin başından beri gelip bişi yapmadı ki şimdi yapsın ama aptallık bende ben düşünüp yine gidip onlara yemek yapıyorum 7 kat merdiveni bu halde çıkıyorum nefes nefse artık eşimde kızdı daha gitmicek koskoca kız kendi yapsın diye, daha gidemem ztn ama çok alındım... Annem burda olsaydı keşke çok özledim onu..
Neyse kızlar siz de kendinize dikkat edin öpüyorum..
Nazan canım sana hayırlı olsun deme fırsatını bi türlü bulamadım. Ben girdiğim zaman online olmuyosun. En iyisi yazayım ben sen doğurmadanRabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah. O kadar çok sevindim ki okuyunca, bu ay sana ayrıca bi dua etmiştim. Senin duanı yaparken aklıma eşinle ilgili anlattığın birşey vardı o gelmişti. Her neyse.. tekrardan hayırlı olsun canım
[/I]
canımm benimm allah razı olsunn sanada az kaldı inş. bizde o gunlere hayırla ulaşırız
kızlar benimkisi bulantımı yoksa psikolojik bulantımı çözemedim böyle agzım boşken bulanıyor bişeyler yiyince geçiyo gibi oluyo ama tekrar başlıyo çözemedim bugun yeni bir parfüm almıştım onu sıktım inanın parfumden igrendim
İnşallah canım
Bulantına gelince psiklojik olduğunu sanmıyorum ben, artık çok hassaslaştı duyuların.. Böyle çok sevdiğin şeylerden bile tiksinebilirsin.
Çevremden çok duydum, en sevdiği yemekleri yiyemeyen, senelerdir sıktığı parfümün kokusundan hamileyken rahatsız olup çöpe atanlar, bunlar hep bebişten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?