Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynı mesajdan tekrar göndermişimD

Son düzenleme:
vaaaaaay seni ayakta alkışlıyorum:))

kızz sivas katmerimi yapacaklar..olsada yesek..ay çok pis boğazım

hadi gözün aydın bediş her şey iyiymiş maşallah, ben kız çocuklarına bayılırım nasıl süslü nazlı cimcime oluyorlar:93::108:
Kizlar ben cok ilginc bir ruya gordum Ruyamda gogsumden sut cikiyor ve ben osutu inegin yavrusuna buzagiya emziriyordum ...Sizce nedir bu
canım hayırlara çıkar inşallah bedişin yorumladığı gibi çıkar

Off kızlar çok yoruldum ayaklarım ağrıdı valla kitap dağıtıcam diye öğrenci işçi yok bu saate indim aşağıya yardımcı kızı bıraktım orada akşamcı çocuğa erken gel dedim bakalım bir de eve gidince bir yatak odamın camı kalmıştı onu silecektim neredee ancak biraz ütüm var onları yaparım..

dejavu-one / sedacım duanı okudum allah sağlıklı sorunsuz hamişlik nasip etsin evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin

mevlam bir kolaylık verir canım..bakalım...
amin canım verir ya naapalım en önemlisi bebişler

yasemin ben türk filmine ağlıyordum bildiğin ya kimse daha rezil olamaz benden sanırım hüngür hüngür hemde olur tatlım ya bide adet günlerinde ilk aylarda vucut daha alışmadığı için adet ağrısına benzer ağrılar oluyo tatlım senle bukette de olursa meraklanmayın aynen canım dök sen iç dış bi temizlik yaparız noolcsk hamiş piskolojisi

bebişler susuz olmaz o kadar saat bide benim son ayım oruçlu pırtlatmasam bariii
tatlım benim eşim evdeydi o dönem şanslıydım en iyisi valla güvendiğin bir kadın temizlesin mis gibi uzat ayaklarını sende

tatlım rüyalar çıkmıyo genelde ya çok ümitlenme seninki tutarsa tutturmuş ilk hamiş olarak tarihe geçebilirsin bende
bak önemli bişey yokmuş işte ne güzel umarım rahimde yerleşir ilerleyen zamanlarda da sezeryana gerek kalmaz

BURCUUUUUU ne dedi bu arada doktor sana yazmamışsın benim mi gözümden kaçtı acaba
TÜMAYcım dün net gitti çıkmak zorunda kaldım umarım en kısa zamanda özürüne kavuşursun eminim hatasını anlayacaktır

bana gelince mide yanmalarım başladı artık hazımsızlık falan bende kendime ekmek yapmaya karar verdim tam buğday unundan onunla uğraştım kursa gidip geldim hala hafif kırgınlığım var ama iyiyim çok şükür siz nasılsınız Mesude de yok ne zaman gelcekmiş o bilen var mı

aaaaaaa ne kursuna gidiyosun???işe yarıyomuymuş tyam buğday...

aaaaaaa ne kursuna gidiyosun???işe yarıyomuymuş tyam buğday...

kuran kursum var buketçim haftada 3 gün ona gidiyorum geçen yıl başlamıştım bırakmadım bu yılda devam
tatlım çok acıkıyo insan bide hiç olmazdı artık hazımsızlık sorunum başladı beyaz ekmek mideme yapışıyo sanki diğerlerinede güvenmiyorum çok tatsız tuzsızgeliyo bide birkaç yerde içine renk versin diye boyar madde kattıklarını okumuştum böyle canımın istediği gibi yapıyorum tok tutuyo diyet yaparken denemiştim işe yarıyo tavsiye ederim içine patates koyunca çabuk bayatlamıyoda eşim normalde yemez o bile lezzetliymiş demişti

gülcüm inşirak suresinde secde ayeti var her okuduktan sonra secde yapılması lazım canım farz kılmazsan üstüne borç kalıyor o önemli hatırlatiim dedim gözünden kaçtı sanırım tatlım

Canım İnşikak Suresi 21. ayette geçiyor secde ayeti, belki sen onunla karıştırmışsındır. İnşirah suresinde secde ayeti yok ki :44:

Yasemin geçmiş olsun canım dünkü karamsar mesajını okudum neyseki düzelmişsin herşey yolundaymış. Kendinede bebeğinede çok dikkat et canım

Tümaycım ortada bişey yokken böyle alınganlık yapıyorsa hiiiç takma sende çünkü inan kendini yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor. Kendisi tıpış tıpış gelip konuşana kadar bekle. Ayrı yatmakta nesi? En seksi geceliklerini giy ve yataktan çıkma. Bence onlara yapılabilecek en güzel işkence küsken daha çekici olmak. Tecrübeyle sabit

Bedişim herşeyin yolunda gitmesine sevindim, kocanla didişme şeklinizde ayrı bi hoş Benim içimede senin kızın olacakmış gibi doğuyodu. Hayırlısı olsun canım, inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda. Biz 18. haftada öğrenmiştik oğlumuz olacağını

Nazan canım sana hayırlı olsun deme fırsatını bi türlü bulamadım. Ben girdiğim zaman online olmuyosun. En iyisi yazayım ben sen doğurmadan Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah. O kadar çok sevindim ki okuyunca, bu ay sana ayrıca bi dua etmiştim. Senin duanı yaparken aklıma eşinle ilgili anlattığın birşey vardı o gelmişti. Her neyse.. tekrardan hayırlı olsun canım

Canım valla bende misafirden dertliyim, hergün misafirim var inanırmısın? Birgünde şöyle ayaklarımı uzatıpta dinlenemiyorum Eşime çok kızıyorum misafir kabul ettiğinde, ben artık ağırlaştım kabul etme diyorum yok! Utanırmış öyle diyemezmiş Hayır gelenlerde düşünmüyolar ki bu kız hamile 8 aylık yormayalım falan nerdeeeeeeee
Kimsemde yok öyle yardıma gelecek, ne bir akraba ne bir arkadaş

canımm benimm allah razı olsunn sanada az kaldı inş. bizde o gunlere hayırla ulaşırız

kızlar benimkisi bulantımı yoksa psikolojik bulantımı çözemedim böyle agzım boşken bulanıyor bişeyler yiyince geçiyo gibi oluyo ama tekrar başlıyo çözemedim bugun yeni bir parfüm almıştım onu sıktım inanın parfumden igrendim

İnşallah canım

Bulantına gelince psiklojik olduğunu sanmıyorum ben, artık çok hassaslaştı duyuların.. Böyle çok sevdiğin şeylerden bile tiksinebilirsin.
Çevremden çok duydum, en sevdiği yemekleri yiyemeyen, senelerdir sıktığı parfümün kokusundan hamileyken rahatsız olup çöpe atanlar, bunlar hep bebişten canım

oyyy yerim onu bennn yeterki iyi olsuda ben katlanırım bunlara inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…