- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #25.501
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hayırlısını iste canım rabbim inşallah en kısa zamanda gönderecek sana da kuzunu...tamam canlar takılmıcam olursa olur olmazsa hayırlısı, tümaycım aynı evde küslük olmaz haklısın ama sen yinede ılımlı ol bediş hastaneye gidicekti anca sıra falan varsa hemen gelemez inşallah mutlu gelir
selamlaaarr hatunlar, doktorda geldik.. çok şükür iyiymiş herşey yolundaymış.. bacağım için benox ve magnezyum verdi bi iç bakalım dedi hiç azalmazsa 15 gün sonra yine bakalım dedi umarım faydası olur.. kilo almamışım.. eşik aşağıdaymış hala sezeryana doğru gidiyorsunuz dedi.. kurban bayramının 3. gününe denk geliyor kısmetse doğum, herşeyi inşAllah normal giderse o günü biraz oynatırız dedi sezeryan olucağı netleşirse dedi. doktor garip sanırım bizim ilişkiye girdiğimizi düşünüyormuş kanama olmuyor di mi dedi bizde dedik ki ilişkiye girmiyoruz kanama ihtimali varsa girmeyizde.. doktor eşikten dolayı olabilir dedi.. vee ben hep rüyalarımda erkek bebek gördüm, hep erkek hissettim, çin takviminde de erkek diyordudoktor ilk muayenede de erkeğe benzetiyorum demişti bu gün kız bebek dedi.. ben çığlık attım erkek mi demiştim size dedi ayy ben erkek hissediyordum dedimm şuan vucutyapısı kıza benziyor haberiniz ola dedi.. sağlıklı sıhhatli mevlam kucağımıza almayı nasip kısmet etsin.. herkesin evladını bizimkini de bize bağışlasın inşAllah. Tez hayırlı vakitlerde de sıra bekleyen arkadaşlarımıza Allah bu muciziyi inşAllah Yarabbim yaşatsın.. Sizlerin dualarıyla ben Allah ın izniyle bugunleri gördüm yaşıyorum.. Allah hepimize sağlık, sıhhat versin inşAllah.
ha bu arada TSh için test sonucunu öğleden sonra alıcam beklemelerdeyim
oo buket şarkılara şiirlere başladığına göre normale dönmeye başladı
Aslııı bu ne şiddet bu celal,
sana olmaz verdiğim orkidler yoksa helal,
sen hamilesin çubuğa işe derhal,
çift çizgiyi görünce inkar edemezsin herhal.
buket bana ilham oldun valla
Bediş kuşum sen hangi hastaneye gidiyorsun da bana hava atıyorsun bakim, ama haklısın benimkisinden daha eski olamaz kimseninki :)))
anamm ben çıkıyorum yandaki komşular geliyormuş, bana katmer yapacakmış sağolsun :)) bugünkü çalışmam yalan olacak, neyse yarın ciddiyetli şekilde çalışırım inşallah.
ben giderim adım kalır, topik beni hatırlasın.
Gamze (Hayatumuttur) nasilsin?Ne yapiyorsun?2gun kaldi randevuya bebisini gorcen heycan var mi? :)))
tümayım iyim çok şüjür iyi diyelim iyi olalım... bugün kayınwalidemi hastaneye getirdik cnm gözüne çalı wurmuştu hiç beklemedğimiz bişeyle karşılaştık göz merceği kopmuş katarakla göz tansiyonu warmış çalı çarpınca tetiklemiş riskli bi ameliyatı warmış 3 kere ameliyat olması gerekiyomuş..tıp fakültesine sewk etti çok üzüldüm hastanede tansiyonum çıktı ter bastı bayılacaktım ..eşim kireç gibi oldu oda korktu ter bastı onuda öle görünce ben daha beter oldumm yrn yine hastaneye gidcez bakalımşimdi iyim çok şükür sağlık ocağınada gittim ilaç yazdırmaya o ara bebişin kalp atışlarını dinledikte moralimiz yerine geldi çok şükürr..2 mayısta gidecez heyecan olmazmı hep war bakalım inş güzel şeyler duyar moralleniriz... sen iyisin inşallah cnm eşinle durumuda takma önemsemiyomuş gibi dawran cnm düzelecek nede olsa
Canım İnşikak Suresi 21. ayette geçiyor secde ayeti, belki sen onunla karıştırmışsındır. İnşirah suresinde secde ayeti yok ki :44:
kızlar benimkisi bulantımı yoksa psikolojik bulantımı çözemedim böyle agzım boşken bulanıyor bişeyler yiyince geçiyo gibi oluyo ama tekrar başlıyo çözemedim bugun yeni bir parfüm almıştım onu sıktım inanın parfumden igrendim
canım yazık değil mi sana ya gelmek istediklerinde bizim hanım biraz rahatsız desin ne var bunda millette de hiç düşünce yok ama eşindede hata var senin ve bebeğinin sağlığı her şeyden önemliCanım valla bende misafirden dertliyim, hergün misafirim var inanırmısın? Birgünde şöyle ayaklarımı uzatıpta dinlenemiyorumEşime çok kızıyorum misafir kabul ettiğinde, ben artık ağırlaştım kabul etme diyorum yok! Utanırmış öyle diyemezmiş Hayır gelenlerde düşünmüyolar ki bu kız hamile 8 aylık yormayalım falan nerdeeeeeeee
Kimsemde yok öyle yardıma gelecek, ne bir akraba ne bir arkadaş
kızlar benimkisi bulantımı yoksa psikolojik bulantımı çözemedim böyle agzım boşken bulanıyor bişeyler yiyince geçiyo gibi oluyo ama tekrar başlıyo çözemedim bugun yeni bir parfüm almıştım onu sıktım inanın parfumden igrendim
tümayım iyim çok şüjür iyi diyelim iyi olalım... bugün kayınwalidemi hastaneye getirdik cnm gözüne çalı wurmuştu hiç beklemedğimiz bişeyle karşılaştık göz merceği kopmuş katarakla göz tansiyonu warmış çalı çarpınca tetiklemiş riskli bi ameliyatı warmış 3 kere ameliyat olması gerekiyomuş..tıp fakültesine sewk etti çok üzüldüm hastanede tansiyonum çıktı ter bastı bayılacaktım ..eşim kireç gibi oldu oda korktu ter bastı onuda öle görünce ben daha beter oldumm yrn yine hastaneye gidcez bakalımşimdi iyim çok şükür sağlık ocağınada gittim ilaç yazdırmaya o ara bebişin kalp atışlarını dinledikte moralimiz yerine geldi çok şükürr..2 mayısta gidecez heyecan olmazmı hep war bakalım inş güzel şeyler duyar moralleniriz... sen iyisin inşallah cnm eşinle durumuda takma önemsemiyomuş gibi dawran cnm düzelecek nede olsa
günaydın kızlar nasılsınız
canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallahhh...tümayım iyim çok şüjür iyi diyelim iyi olalım... bugün kayınwalidemi hastaneye getirdik cnm gözüne çalı wurmuştu hiç beklemedğimiz bişeyle karşılaştık göz merceği kopmuş katarakla göz tansiyonu warmış çalı çarpınca tetiklemiş riskli bi ameliyatı warmış 3 kere ameliyat olması gerekiyomuş..tıp fakültesine sewk etti çok üzüldüm hastanede tansiyonum çıktı ter bastı bayılacaktım ..eşim kireç gibi oldu oda korktu ter bastı onuda öle görünce ben daha beter oldumm yrn yine hastaneye gidcez bakalımşimdi iyim çok şükür sağlık ocağınada gittim ilaç yazdırmaya o ara bebişin kalp atışlarını dinledikte moralimiz yerine geldi çok şükürr..2 mayısta gidecez heyecan olmazmı hep war bakalım inş güzel şeyler duyar moralleniriz... sen iyisin inşallah cnm eşinle durumuda takma önemsemiyomuş gibi dawran cnm düzelecek nede olsa
günaydın kızlar nasılsınız
yok nam yok artık yarın da çalışmıyak..ilk defa bize de tatil..bugün k.validem gekliyo..kadın evi temizliyo çok mutluyum. çok..evim temiz yemek pişecek..ben bugün yine çalışmak istemiyorum modundayım yarın olsada evde otursak buket yarın çalışıyormusun
yok nam yok artık yarın da çalışmıyak..ilk defa bize de tatil..bugün k.validem gekliyo..kadın evi temizliyo çok mutluyum. çok..evim temiz yemek pişecek..
Günaydın şekerim iyiyiz biz siz nasılsınız inşallah?sen yarın izinlimisin gıcık
yok nam yok artık yarın da çalışmıyak..ilk defa bize de tatil..bugün k.validem gekliyo..kadın evi temizliyo çok mutluyum. çok..evim temiz yemek pişecek..
eveeeet izinliyim sen izin istedinmi ?
ilk defamı hadi yaa önceden tatil olmuyormuydu, temizliği anladıkta yemeği kim pişirecek
ohh yaaa ne güzel iş yerinde çalışıyosunuz valla 23 nisan izin,1mayıs izin ahhhh ahhh eskiden bende sizin gibiydim cumartesi pazar izinn ama şimdi nerdeeeee
izin işini hallettim canımmm zoraki izin aldım işteeee dün alışverişide yapmış bizim beylerrr sabahtan gidicez inşallah Allahtan bişe çıkmazsa
oooohhhh ne güzel ben izinliyimde ne oluyo sanki bizimki çalışıyor evde pinekliycen sizin gibi gezip eğlenemeyeceğim.
kv ğişirecek.. valla yarın eşim bizi abanta götürecek..ankaraya 2 satmiş gezecez bakalım..nolcekeveeeet izinliyim sen izin istedinmi ?
ilk defamı hadi yaa önceden tatil olmuyormuydu, temizliği anladıkta yemeği kim pişirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?