Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hayırlısını iste canım rabbim inşallah en kısa zamanda gönderecek sana da kuzunu...

sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim canım hadi kızçe annesi oluyon demekkkkk

bende böyke komşu istiom yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:

Gamze (Hayatumuttur) nasilsin?Ne yapiyorsun?2gun kaldi randevuya bebisini gorcen heycan var mi? :)))

Gamze (Hayatumuttur) nasilsin?Ne yapiyorsun?2gun kaldi randevuya bebisini gorcen heycan var mi? :)))

tümayım iyim çok şüjür iyi diyelim iyi olalım... bugün kayınwalidemi hastaneye getirdik cnm gözüne çalı wurmuştu hiç beklemedğimiz bişeyle karşılaştık göz merceği kopmuş katarakla göz tansiyonu warmış çalı çarpınca tetiklemiş riskli bi ameliyatı warmış 3 kere ameliyat olması gerekiyomuş..tıp fakültesine sewk etti çok üzüldüm hastanede tansiyonum çıktı ter bastı bayılacaktım ..eşim kireç gibi oldu oda korktu ter bastı onuda öle görünce ben daha beter oldumm yrn yine hastaneye gidcez bakalım şimdi iyim çok şükür sağlık ocağınada gittim ilaç yazdırmaya o ara bebişin kalp atışlarını dinledikte moralimiz yerine geldi çok şükürr..2 mayısta gidecez heyecan olmazmı hep war bakalım inş güzel şeyler duyar moralleniriz... sen iyisin inşallah cnm eşinle durumuda takma önemsemiyomuş gibi dawran cnm düzelecek nede olsa

Canim cok uzuldum gecmis olsun Rabbim sifa versin...Canim az kaldi kalp sesini duydun hasret giderdin sirada ultrasonda gorme var....

Canım İnşikak Suresi 21. ayette geçiyor secde ayeti, belki sen onunla karıştırmışsındır. İnşirah suresinde secde ayeti yok ki :44:

doğru canım haklısın ben karıştırdım aklımda öyle kalmış nedense birbirine çok benziyo isimlerden karıştırdım herhalde :26: neyse doğrusu olsunda tatlım çok sağol düzelttiğin için
sen nasılsın Canım bu arada doktordan geldin geleli

tatlım normal aç karnına çok midesi bulanıyo insanın bide kokulara karşı duyarlı oluyorsun çok ben hiç kullanamadım eşime falan odanın dışında sık ne olur diye yalvarıyordum ilk zamanlar biri apartmanda bişey yapsın kokusunu duyuyordum bide aş erdiğin zaman oluyo canım neyi aş erersen onun kokusu bütün gün gitmiyo burnundan

YASEMİN şiire bayldım bide doğru çıkarsa harika olcak valla bi hamiş daha
TÜMAYcım inş bu akşam herşey yoluna girmiştir sizde de

canım yazık değil mi sana ya gelmek istediklerinde bizim hanım biraz rahatsız desin ne var bunda millette de hiç düşünce yok ama eşindede hata var senin ve bebeğinin sağlığı her şeyden önemli

nazo psikolojik değil bence parfümden bile iğrendiğine göre bebektir o bebek:93:

çokçok geçmiş olsun.. hayırlısıyla atlatırsınız inşAllah. eşinin başka kardeşleri var mı onlar gitseler yanında hastaneye sen hep gitmesen strese girme sürekli diye diyorum, bende kayınbabamda gittiğim için hastaneye tahmin edebiliyorum yaşadığın stres, sıkıntıyı.. Allah hepinize sağlık şifa versin inşAllah.

günaydın kızlar nasılsınız

iyi diyelimde iyi olalım özlemim sen nasılsın?

bacağım felaket ağrıyor benimm artık bazen zor dayanıyorum.. ilaçlar henuz bi işe yaramadı bekliyorum..

yasemin dün okudum ama yazamadım aslıya ne güzel söz beste güfte yapmışsın helal olsun diyorum.. buketle senin eline kimse su dökemicekk

burcu canım benimm misafirlerin gitmedi mi? hafta sonu demiştin sadece varlar ben seni görmedim hiç iyisin inşAllah di mi.. sizler haber alıyor musunuz kızlar burcu dan.. yarına gelir heralde burcu tatil, bizde tatilmişizz bu arada

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]buketdemet / buket[/TD]
[TD]30.04.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hemşoooo mevlam dileklerini kabul etsin...

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallahhh...

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın şekerim iyiyiz biz siz nasılsınız inşallah?sen yarın izinlimisin gıcık

Bu arada Seda ve Bukett dualarınızı şimdik okudummmm

Günaydın şekerim iyiyiz biz siz nasılsınız inşallah?sen yarın izinlimisin gıcık

eveeeet izinliyim sen izin istedinmi ?

yok nam yok artık yarın da çalışmıyak..ilk defa bize de tatil..bugün k.validem gekliyo..kadın evi temizliyo çok mutluyum. çok..evim temiz yemek pişecek..

ilk defamı hadi yaa önceden tatil olmuyormuydu, temizliği anladıkta yemeği kim pişirecek

eveeeet izinliyim sen izin istedinmi ?

ilk defamı hadi yaa önceden tatil olmuyormuydu, temizliği anladıkta yemeği kim pişirecek

ohh yaaa ne güzel iş yerinde çalışıyosunuz valla 23 nisan izin,1mayıs izin ahhhh ahhh eskiden bende sizin gibiydim cumartesi pazar izinn ama şimdi nerdeeeee

izin işini hallettim canımmm zoraki izin aldım işteeee dün alışverişide yapmış bizim beylerrr sabahtan gidicez inşallah Allahtan bişe çıkmazsa

oooohhhh ne güzel ben izinliyimde ne oluyo sanki bizimki çalışıyor evde pinekliycen sizin gibi gezip eğlenemeyeceğim.

oooohhhh ne güzel ben izinliyimde ne oluyo sanki bizimki çalışıyor evde pinekliycen sizin gibi gezip eğlenemeyeceğim.

olsun canım benimmm illa gezmekmi gerekiyo sanki uzat ayaklarını keyif yappp ben evde olsam iş yapardım kesin bizimde bida böle fırsatımız olmaz kesin biliyosun hafta sonları çalışıyo bizimkideee ama buna da şükür en azından işi varrr dielimmm

Dün benim patrona senin patronu sordum işte seninle kuzenler aracılığıyla tanıştık falan dedim sizin patrona yazıyı öğretmiş çok ilgiliydi falan dedi bide sizin patron çokk zenginmiş öle dediii kızzz oğlu falan yokmu kız kardeşimi versek yada kızı da olur erkek kardeşimle tanıştın yauşukludurrrr bi ara bulalımmmm hepimiz kurtulalımmmmayyy ne fenayımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…