Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

valla ben çok severim konu komşu, gidelim gelelim çat kapı oturalım kalkalım..tabi bunları diyorum ama hayal hepsi..ben komşu olsada yapamam ya.. eve akşam saat 8 de gelenden ne olur..

napıyosunuz kızlar ben çarşambaya bir prof. randevu aldım bakalım ne dicek şimdiden sterese girdim bile ne olcak benim bi jinekoloğ fobim pöffff

napıyosunuz kızlar ben çarşambaya bir prof. randevu aldım bakalım ne dicek şimdiden sterese girdim bile ne olcak benim bi jinekoloğ fobim pöffff

valla melek ben zırıl zırıl ağlıyorum hiç de bişey olmuyo..ağlayabilirsen ağla..ben o koltuğa oturuyorum, adam altta çalışıyo.. hiç eziyet vermiyo bende ona vermiyorum ama eşşek sudan gelinceye kadar bi güzeeeeeell ağlıyorum ..oohhhhhh canımada değsin..ağlama komasına giriyorum..sonra oohhh rahatlıyorum..hiç bişey yok muş gibi..ağla rahatla anacım..

OO prf. dr. diyorsun yaa süper bişey bu canım, hiç üzülme hatta sevinmelisin böyle bir fırsat bulduğun için.
bende ovulasyon testlerimi yapıyorum ama hiç kıpkırmızıya denk gelmedim, cuma günkü birazcık daha koyuydu değerlendirdik ama bilemiyorum. acaba yumurtlamıyormuyum demeye başlıycam nerseyse. ben en iyisi 1 kutu daha test sipariş edeyim, önümüzdeki ay adet bittiği günden itibaren teste başliyim belkide ilk gün yumurtluyorumdur gıt gıt gıdaak

canımcım bi dahaki ay yapacaksan sura 22. ayeti unutma..
ama inşallah gerek kalmaz..bat kaç?

süperde işte çok strese giriyorum aşılama yaptırmak istiyorum umarım maddi acıdan beni sıkıntılandırmaz az merhametli bi doktordurda imkanları zorlayarak gidiyorum çünkü sen yumurta takipi yaptırsana kuzucuk ultrason en iyisi bence yaptırmıştım ben hatta çok alışmıştım uzun ara verdimya gene geldiler bana sağdan sağdan :))))

hoşgeldin canım, biz burda komşuculuk yapıyoruz napalım, sende hoşgeldin komşu huuuuu
hoşbuldum komşularım hoşbuldum...
canım adet bitiminden hemn sonra denedinmi belki erken yumurtluyo olabilirsin..
Gunaydın :)))) saat 1 ama
tünaydın canım hoşgeldinnn

canımcım bi dahaki ay yapacaksan sura 22. ayeti unutma..
ama inşallah gerek kalmaz..bat kaç?
canım ya bu ayın 5 inde olmam lazım, yada 12 sinde, geçen ay saçma bi şekilde adet olduğum için tam kestiremiyorum sura 22. ayet neydi anlayamadım kuşum ????
canımm işallah gönlüne göre hayırlı bir dr dur, sana çare olur fazla maddi ve manevi bakımdan seni yormadan inşallah.
dr bana gel takibe alıcam seni demişti ama çalışırken nasıl olacak bilemiyorum, 2 günde bir gitmem gerekecek, yani öyle bişey yaptıracak olursam işyerime yakın bi dr bulmam lazım ancak. of yaa bu çalışma hayatı anneliğe nekadar engel yaaa
hoşbuldum komşularım hoşbuldum...
canım adet bitiminden hemn sonra denedinmi belki erken yumurtluyo olabilirsin..

evet evet bencede hemen adet ertesi yumurtluyor olabilirm bakalım bide onu kontrol edeyim gelecek ay

evet işinin yakınlarında iyi bi doktor bulursan alacagın 1 2 saat izinle işlerini halledersin canım hakkında hayırlısı olsun inş.

evet işinin yakınlarında iyi bi doktor bulursan alacagın 1 2 saat izinle işlerini halledersin canım hakkında hayırlısı olsun inş.

2 günde bir de izin alınınca çok dikkat çekeceğim onun için sinir oluyorum yaa
inşallah şu yuurtlama testleri ile gününe denk getirip bi tutturabilsem süper olur

evett seytanin bacaginin kirilacagi gune geldik umarim Allahim hayirli haberler almayi nasip eder hepimize biraz heyecanliyim dusunmek istemiyorum su Nman biraz agrim var insallah belirtisi degildir dualariniz benimle olsun sevgiler...

hayırlısı olsun tatlım İNŞALLAH denk gelir..bu arada dua işini naptınız..
CANIM kimse birşey söylemiyor benim birkaç önerim olacak yine onların içinden seçeceğiz heralde.
ya esmaül hüsnadan yine bir isim seçelim,
yada hergün esmaül hüsnanın tamamını bir kişi için okuyalım,
yada hergün bir arkadaşımız için nazar duaları okuyalım,
üzerlerimizdeki kötü nazarlar ağırlıklar kalksın ki kuş gibi hafifleyip sonrada hamiş kalalım.

evett seytanin bacaginin kirilacagi gune geldik umarim Allahim hayirli haberler almayi nasip eder hepimize biraz heyecanliyim dusunmek istemiyorum su Nman biraz agrim var insallah belirtisi degildir dualariniz benimle olsun sevgiler...

canım uzun bir zamandır kimseden hamişlik haberi alamadık inşallah sen olursun o uğurlu kişi, ayağını sürtersin de bizde arkandan geliriz belki bellimi olur, yada en sonunda kimse hamiş kalmazsa ben kalıcam bakın ona göre haa

melek o sıkıntılar hiç geçmiyor her gittiğinde çekiniyorsun ama emin ol alışıyorsun artık çok zorlanmıyorsun kabulleniyorsun.

bukeeet koltuğa oturduğundamı ağlıyorsun

Esma-ül hüsna olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…