- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.521
tuba tümay dilber seda merve ve gül...tesbihlerinizi çektim..allah yerine ulaştırsın..son üç gündür benim kafam yerinde değildi..kusura bakmayın zamanında çekemedim...malum eşim geldi gitti..dünde bir sürü işim olmasına rağmen hiç bişey yapmadım miskin miskin oturduğum..o derece miskindim ki oturduğum yerden namazları bile kaçırdım..namazı geçtim sanırım aklımı kaçıracam..bana ne oldu anlamadım..şuan, 6 tane farklı ilaç içiyorum..mevcutta kullandığım bir ilaç kortizon ilacı fazlasıyla yan etki barındırıyor..depresif ruh hali intihara meyil felan..ama o ilaçtan günde bir tane içiyorum.. doktor vücut kendini toplasın diye verdi ama vücut toplarken ruh dağıtıyo sanırım..
tuba tümay dilber seda merve ve gül...tesbihlerinizi çektim..allah yerine ulaştırsın..son üç gündür benim kafam yerinde değildi..kusura bakmayın zamanında çekemedim...malum eşim geldi gitti..dünde bir sürü işim olmasına rağmen hiç bişey yapmadım miskin miskin oturduğum..o derece miskindim ki oturduğum yerden namazları bile kaçırdım..namazı geçtim sanırım aklımı kaçıracam..bana ne oldu anlamadım..şuan, 6 tane farklı ilaç içiyorum..mevcutta kullandığım bir ilaç kortizon ilacı fazlasıyla yan etki barındırıyor..depresif ruh hali intihara meyil felan..ama o ilaçtan günde bir tane içiyorum.. doktor vücut kendini toplasın diye verdi ama vücut toplarken ruh dağıtıyo sanırım..
canım yaa birsürü ilaç içiyormuşsun allah yardımcın olsun, evde tek başına kalma bari yanında birileri olsun sana iyi gelir öyle yanlız yanlız sıkılma
günaydın geçmişler olsun canım yaa valla akıl kaçırma konusunda banada ramak kaldı allahım yardımcın olsun bulundugun durumdan biran evvel kurtul inş.
sağol canım benim..dua ediyorum ama beklemekde lazım sabretmekde lazım..
yalnızlık iyidir özlemcim..arada bir yanlız kalmak iyidir..
sağol canım benim..dua ediyorum ama beklemekde lazım sabretmekde lazım..
buket ve melekcim ikinizede melisa çayını öneriyorum, en sonunda bu çayın ticaretine başlıycam yani benim gibi reklam yapan da görülmemiş. şaka bir yana hakkaten iyi gelir kızlar deneyin. gerçi buket zaten birsürü ilaç içiyormuş o içmesin ne olur ne olmaz ilaçlarla birlikte nasıl olur bilemem?
özlemcim günaydın tatlım, nerelerde senin dünürün gelmemiş anam pek nazlı yahu
canım benim yalnızlık tabiki iyidir insan kafa dağıtır biraz kendini dinler ama içtiğin ilaçların yan etkileri için dedim Allah korusun başına bişey gelmesinden endişe ettim
buket ve melekcim ikinizede melisa çayını öneriyorum, en sonunda bu çayın ticaretine başlıycam yani benim gibi reklam yapan da görülmemiş. şaka bir yana hakkaten iyi gelir kızlar deneyin. gerçi buket zaten birsürü ilaç içiyormuş o içmesin ne olur ne olmaz ilaçlarla birlikte nasıl olur bilemem?
özlemcim günaydın tatlım, nerelerde senin dünürün gelmemiş anam pek nazlı yahu
buketim oh çok sevindim annenlerin gelmesine, sana ses olurlar, insan yalnızlığı seviyor ama 1-2 günden sonra sıkılmaya başlıyorsun farketmesen bile, sonra derinden derinden depresyon başlıyor öyle gidiyor. melisa çayı bana iyi gelmişti inşallah sizlerede iyi gelir yaa. hiç olmazsa doğal bişey yani. yine senle kocasız kaldık ikimiz, bak şimdi komşu olsaydık ne güzel olurdu, bigün sen bende kalırdın, bi gün ben sende kalırdım, çekirdek çitler tv izlerdik, film kritiği yapardık, "aa gördünmü bak behlül bihtere ne yapmış, tüüüüh boyu devrilesice" filan
bu arada bende aynuru çok merak ettim hayırdır inşallah, güzel haberlerle dönse baride içimize su serpilse.
Valla bende aynuru çok merak ettim...
kız yasemin hakkaten komşu olaydık iyiydi..kız sen bissürü pasta börek yapardın..hani çok seviyosunya yapmayı ondan dedim..ben pasta masta yapmam..ben yemek yaparım..
ya bu arada şu dua listesi için yine Allah ın adlarından devam edebiliriz..geçen gün bissürü seçeneğin içinden el latif seçmiştik şimdide başkasına devam edelim..benceeee....
şuna bak bizde arkadaş diyoruz sen anca iki kişilik hayal kur hani ben nerdeyim bu hayal de, aşkolsun bak çok kırıldım şimdi
aaaaaaaaa tüh benim kafama hakkaten bu ne yaa, hani biz kocasızız ya onun için ikimizi bitiştirdim kuşum. tabi hemen seni de alıyorum aramıza, biz spor yaparken sende nefes egzersizleri yaparsın, doğum yaparken lazım olacak ya, ben koşu bandından inince sen yavaş tempo ile yürüyüşe başlarsın, sonra biz sana vitaminli mineralli sütlü proteinli yemekler hazırlarız sen yersin biz bakarız, sonrada biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar, saç saça baş başa dalarız birbirimize kadınlar hamamına çeviririz evi
tamam bak şimdi oldu, ayyy valla ne güzel olurdu komşu olsaydık gün yapardık çaylar düzenlerdik oturmaya giderdik, benim hiç komşum yok bi anacım var ona gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?