- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.561
CANIM kimse birşey söylemiyor benim birkaç önerim olacak yine onların içinden seçeceğiz heralde.
ya esmaül hüsnadan yine bir isim seçelim,
yada hergün esmaül hüsnanın tamamını bir kişi için okuyalım,
yada hergün bir arkadaşımız için nazar duaları okuyalım, üzerlerimizdeki kötü nazarlar ağırlıklar kalksın ki kuş gibi hafifleyip sonrada hamiş kalalım.
evet ağlıyorum var mı bi diyeceğin...:))alalalalahbukeeet koltuğa oturduğundamı ağlıyorsun
evet ağlıyorum var mı bi diyeceğin...:))alalalalah
önce dizlerim bi titriyo sonra karnıma ağrılar bi giriyo sonra o koltuğa oturuyorum bacaklarımı sıkıyorum sıkıyorum sıkıyoruuuuuuuuuuuuuuuuumm.. ama en sonku doktorum iyi yavv..dokunucam efendim müsade edin çok pardoooooonn diyoooooooooo sokuyo gitsin..:))))ama çevir otarafa çevir bu arafa ee bende bide kist var canım çok acıyoo...baskı basınç kasıklarım patlayacak gibi oluyo..en son kisti aspire ederken; bi taraftan ağlıyorum bi taraftan dizlerim titriyo bi taraftan titrememe güleceğim geliyo çünkü engel olamıyorum bi taraftan ona ilyice ağlıyorum..hemşire geldi elimi tuttu. doktor diyoki tamam geçti az kaldı haydi hooooooopp bittiiiiii..oldu da bitti maşallah der gibi beni sakinleştirmeye çalışıyolar..bütün hastane seferber oluyo.........ben anca kendime geliyorummmmmmmmmmm..ohhhhh bi güzel çıkıyorumki gözler olmuş tulumba tatlısı, içi dışı kızarmış, burun şişmiş olmuş, balık, yüz göz kızarmış, görende diyecek buna ne oldu..
yasemin sana demedim mi ben onu,,,şura süresi 22. ayet..yumurtalık sağlığı için..
aa Buketim iilk defa duyuyorum şura suresi 22. ayeti ben, tamam okurum canım akşam eve gidim de açim bakim türkçe manası da neymiş iyice okuyim.
sence yeni dua listesi için ne okuyalım yaa, arkadaşlar fikirlerini söylüyor yavaş yavaş
CANIM kimse birşey söylemiyor benim birkaç önerim olacak yine onların içinden seçeceğiz heralde.
ya esmaül hüsnadan yine bir isim seçelim,
yada hergün esmaül hüsnanın tamamını bir kişi için okuyalım,
yada hergün bir arkadaşımız için nazar duaları okuyalım, üzerlerimizdeki kötü nazarlar ağırlıklar kalksın ki kuş gibi hafifleyip sonrada hamiş kalalım.
canım uzun bir zamandır kimseden hamişlik haberi alamadık inşallah sen olursun o uğurlu kişi, ayağını sürtersin de bizde arkandan geliriz belki bellimi olur, yada en sonunda kimse hamiş kalmazsa ben kalıcam bakın ona göre haa
ayyy cnm insallah ya Allahim herkese nasip etsin insallah umit baglamamak bir yandan da kendini rahat birakmak lazim zor taabi esinizle bir gorevmis gibibir araya gelmek ayaklarini dikmek ufff hepsi disari cikti acaba oldumu olmadimi demek yumurtlama gununu kacirmak zor ama can parcasi icin deger dimu 2. cocugu ne ara dusuncez 1, ciyi yapamadik he he
ben esma ül hüsnanın hepsini okuyabilirmiyiz bilemedim..illa kağıda bakıp okumak lazım..ama tek isim olursa tekrar edip duruyoruz sonuçta..ben kendi adıma bunu düşünüyorum..işyerinde kağıda bakarak bi solukta okuyamam.arar ara okuyup devam ederim..bunlar sesli düşünmelerim..bence isimlerinden birini çekelim yine..yada eğer herkes ezbere biliyorsa, nazar sureleri, dört kul diye geçer, felak nas, kafirun, ihlas okuyalım..
تَرَى الظَّالِمِينَ مُشْفِقِينَ مِمَّا كَسَبُوا وَهُوَ وَاقِعٌ بِهِمْ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ فِي رَوْضَاتِ الْجَنَّاتِ لَهُم مَّا يَشَاؤُونَ عِندَ رَبِّهِمْ ذَلِكَ هُوَ الْفَضْلُ الكَبِيرُTerez zâlimîne muşfikîne mimmâ kesebû ve huve vâkıun bihim, vellezîne âmenû ve amilûs sâlihâti fî ravdâtil cennât(cennâti), lehum mâ yeşâûne inde rabbihim zâlike huvel fadlul kebîr(kebîru).
22-) Onların başına geldiğinde, (yaptıklarının sonucunda) kazandıklarından ötürü zâlimleri korku ile titreyenler olarak görürsün! İman edip imanın gereğini uygulayanlar ise cennetlerin en güzel yerlerindedirler... Onlar için Rablerinin indînde diledikleri her şey vardır... İşte bu! O büyük lütuftur!
buketcim sanırım en sonda yazdığın şura süresi 22. ayet.
yumurtalıklar için yazmışsın.peki belli bir zamanı ya da sayısı var mı ????
yok canım..sayı yada başka bişeye raslamadım..yumurtalıkların sağlığı için bunu hep forumda duydum hemde aldığım kitapta yazıyo..benim kitapta birkaç öneri yazabilirim..az bekleyin..belki onları tesbih ederiz..
kızlaaaaaaaar hala inanamıyorum HAMİLEYİİİMM
2 gündür geceleri çok fazla adet olmuşum gibi sancı çekiyodum dün de neredeyse acile gideccektim.Neyse bugün de okullar başladı seminere gittik norm dışı olduğumu öğrendim bayaa moralim bozuldu.Ne olacm ben şimdi demeye balşadım.Neyse bn böyle düşüncelerle doluyken seminer bitti eve geldim ama giyisileimi bile tam çıkarmaadn bn bi test yapiim de sonra işime bakiim dedim.Sanki bir güç beni yönlendirdi ya.Sonra aklım hep okulda olduğundan dalgınlıktan idrarımı neredeyse yaptım kaba bişe kalmadı..Biraz daha kendimi zorliim dedim..Afedersiniz az bişey daha yaptım ve testi yaptım yapar yapmaz bir silik çizgi çıktı bir dakka bile geçmeden koyulaşmaya başladı 5 dakka sonra ikiside kopkoyuu oldu.Hala ellerim titriyo tuvallaette aynayla konuşup durdum bn hamilemiyim deyip durudm deli gibiii.Birtek kızkardeşimi arayabildim ALLAHsize de nasip etsişn inşallahh hala şoktayım biraz uzattım galibaa...yaın ya da öbürdn kantesti yaptırım inşlalh iyi bir sonuç çıkar dua ediiin
2 gündür geceleri çok fazla adet olmuşum gibi sancı çekiyodum dün de neredeyse acile gideccektim.Neyse bugün de okullar başladı seminere gittik norm dışı olduğumu öğrendim bayaa moralim bozuldu.Ne olacm ben şimdi demeye balşadım.Neyse bn böyle düşüncelerle doluyken seminer bitti eve geldim ama giyisileimi bile tam çıkarmaadn bn bi test yapiim de sonra işime bakiim dedim.Sanki bir güç beni yönlendirdi ya.Sonra aklım hep okulda olduğundan dalgınlıktan idrarımı neredeyse yaptım kaba bişe kalmadı..Biraz daha kendimi zorliim dedim..Afedersiniz az bişey daha yaptım ve testi yaptım yapar yapmaz bir silik çizgi çıktı bir dakka bile geçmeden koyulaşmaya başladı 5 dakka sonra ikiside kopkoyuu oldu.Hala ellerim titriyo tuvallaette aynayla konuşup durdum bn hamilemiyim deyip durudm deli gibiii.Birtek kızkardeşimi arayabildim ALLAHsize de nasip etsişn inşallahh hala şoktayım biraz uzattım galibaa...yaın ya da öbürdn kantesti yaptırım inşlalh iyi bir sonuç çıkar dua ediiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?