- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.501
buketcimm bizim bi iş arkadaşımız vardı onun eşiyle birgün konuşurken dediki birine beddua etmek istiyorsan bankacı olursun inşallah de dedi çok zor bankacı olmak dedi o kızdan dolayı seni anlayabiliyorum ama bırak bankayı senmi kurtaracaksın sana bişey olsa eşinle aranda bir problm olsa bankamı ilgilenecek kıllarını bile kıpırdatmazlar emin ol haa işini yap tabiki ama bunun için kendinide paralama kendini, hayatını düşün şu dünyaya bir kez geliyorsun hiçbirimizin ikinci bir şansı yok önce sensin bunu unutma
yasemin sen saçlarını kestirecektin kestirdin mi?
öyle canım öyle..iş olmasa bile bu sefer boşa geçen zamana yanıyorum..sen onu bıraksan bile o seni bırakmıyo..bi fırsatım olsa temelli bırakır..kendimi evime eşime insanlara belkide çocuklarıma adarım..ömrüm uğurlarına feda olsun diyorum bazen..belkide laf bunların hepsi..fırsatın olsa bırakmazsın..kendi paramı kazanacam dersin diyenler olabilir.. ama laf bile olsa söylemek kolaymı özlem...belkide içimde birikmiş yapmak isteyipte yapamadıklarım..sonuçta yazdıklarımın hepsi yapmak istediklerim..banka bana fenalıktan başka bişey getirmedi.bir suçlu arıyor bile olabilirm..ama neticede gördüğüm bu..asıl suçlu tabiki biz kullarız..ama bi yandan artık olmasını istediğim şeyler var..çünkü yasemine de yazdığım gibi artık birincil amacımdan vazgeçtim..herşey bir sebep etrafında toplanıyor hayatta..ben kendşmde yapabileceklerimi görüpte yapamadıklarıma/ yada zamanında yaptıklarıma/yada yanlış yaptıklarıma üzüzlüyorum en çok.. çocukta bahane..ağlıyorum oturduğum yerde..çocukda bahane..ayrılık bahane..
kestidim canım çok çirkn oldusürekli arkadan topluyorum azıcık uzasın düzelttiricem hiç beğenmedim
kızlar annem aradı ben şimdi çıkmak zorundayım oraya çağırıyor beni. gideyimde şu gururumu kırayım bende bu fırsatla bakim yapabilecekmiyim kendimi kontrol edeyim bugün gelince anlatırım söyledimmi söylemeyedimmi diye ama kararlıyım vazgeçiyorum gururumdan Allah için sadece Allah için!!!!
öpüyorum sizleri çok seviyorum yaa canımsınız benim iyiki varsınız sizle konuşunca içim açılıyor, Allahm sizede erahlıklar versin inşaah, buketiminde içine ferahlık ver rabbim, özlemciğimiinde inşallah bebişini sağlıkla annesine tutundur aminnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim üzme kendini hepimizin hayatında oluyor böyle şeyler bazen bende diyorum ne çalışması otur evinde evinin kadını ol ne olacak çalış çalış nereye kadar ama olmuyor işte evlendiğimde işi bırakacaktım tazminatımıda alacaktım o sıralar kötü gidiyordu herşey ama yapamadım çok güçsüz bir insanım bişeye karar verip arkasında duramıyorum, bazen diyorum işi bırakayım çocuğumada kendim bakayım ama anca sözde iş geçinmeye gelince insan durup düşünüyor hem bu kadar emek etmişken bari emekli olayım diyorumama belki sen bankayı bırakıp başka işlerle uğraşabilirsin eğer sende bu cesaret varsa ve hatta yapmak istediklerin varsa bırak gitsin
işlerim var çamaşırlar var asılacak yenileeri atılacak yıkanacak ben burda sohbet ediyorum zaten hiç yapasımda yok.
sağol canım benim..inan burada içimden geleni içimden geldiği gibi yazıyorum..beni anlayan biri olması çok güzel..dediğin gibi kuluz nefsimiz var bırakamıyoruz..bende senin gibiyim..kesinlikle istikrar sahibi bi insan değilim..kendi verdiğim kararların arkasında duramıyorum..diyet yapanlar olurya bu gün diyete başlar yarın bırakır..ben Allahtan öyle kilo problemi olan bi insan değilim. yoksa kendi kendine iktidar gösteren biri hiç değilim..benim bişeylere azmetmem için illa başıma bişey gelmesi gerek heralde..başka bir iş belki düşünebilirim..ama bankayla birlikte bunu yapmam mümkün değil..bıraktıktan sonra anca olur..ama inan bende yüksel me kariyer yapma heveside yok..gözümde yok..en azından bu iş için öyle..
bu arada sen ne iş yapıyorsun..
valla kariyer hedefi falan da yok bu yeter bana , bir ara farklı bir göreve geçtim arkadaş doğum iznine gidecekti işi bana öğretti zaten herşeye hakimim yaptım 2 sene sonra hoooop kız boş kaldı diye işi elimden aldılar açıklama yapma gereği bile duymadılar yapamıyormuşum eee arada patron yeğeni olunca öyle oluyor bende bıraktım vazgeçtim ne halleri varsa görsünler işimi yaparım akşam kafam rahat evime gelirim daha iyi, benimde çenem düştü
tamam senin adetin bitiyor ben 4 5 güne kadar olacağım yani denk gelmiyor sen söylersin ben okurum
ben aslında bu ay başlamıştım bayramda ist a falan gittik bikaç gün okumadım acaba okumadığım günleri okusam olur mu yani toptan 4 günlük falan
Kızlaaarrr sizi çok özledim birkaç gündür dya doya sohbet edemedik, bugün eşim dışarda işleri varmış bende evdeyim, canım biyere gitmek istemedi, ama birazdan buraya yakın biyerde olan pazar pazarına gidebilirim
önce topiğimize bi bakim neler olmuş neler bitmiş dedim, geçmişi okudum bat tarihlerinizi değiştirdim.
benimde ovulasyon testleri şöyle adam akıllı diğer çizgi tam kopkoyu olmadı hiç ama sadece cuma günkü biraz daha diğerlerine göre koyu gibi geldi bana, hemen bi deneme yaptık bakalım.
Birde aklıma ne geldi kızlar yaa, ben şimdi soran herkese 40 türlü bahaneler söylüyorum, işte çocuk yokmu yapmıyorusunuz hala diyenlere şöyle şeyler diyorum ; yaa işte gezelim tozalım diyoruz,,, daha pek hazır hissetmiyorum,,, çok zor çocuk bakmak,,, eşim çok geç geliyor,,, eşim sürekli şehir dışın çıkıyor zaman bulamıyoruz,,, birdahaki yaza düşünüyoruz,,, vs vs yani birtürlü yapıyoruz ama tutturamıyoruz diyemiyorum. acaba Allah bana bunu mu dedirtmek istiyor kızlar?? yani belki bana diyordur ki "ey kulum sen aciz olduğunu kabul et, ve bunu dilinle de söyle, hiçbirşey senin istemenle veya istememenle değil, millete kendini güçlü göstermeye çalışıp durma, güçsüzsün işte, ben "OL" demeden, sen gözlerini bile kırpamazsın, artık şu içinde bulunan gizli gururdan vazgeç, "Allah nasibedince olacak inşallah biz istiyoruz" de, Allaha teslim olduğunu herkese açık yüreklilikle söyle, söyle ki bende senin bana gerçekten teslim olduğunu, artık içindeki bu anlamsız gururdan ve utançtan vazgeçtiğini anlayayım ve sana kendi mucizelerimden birini nasip edeyim diyo olabilir Allah bana. Artık aklımdan böyle geçiyor canlarım, gerçekten artık aciziyetimi gizleyip güçlü durmaya çalışmasammı diyorum, bir yandan da diyorumki böyle yapıyoruz tutturamıyoru hala deyncede sülalede ve komşular arasında dedikodu kazanı kaynamaya başlayacak, bende duyduğum zaman psikolojikmen çok etkileneceğim o da kötü bişey. yani en azından tedavileri filan söylemiyimde sadece yapıyoruz bakalım Allah nezaman nasibederse ozaman olacak diyim. ben onu bile demiyorum. düşünsenize ben anneme dr a kontrollere gittiğimi hormon testeri yaptırdığımı, rahim filmi çektirdiğimi bile söylemedim. düşünün anneme bile söylemedim yani ben böyle bir kapalı kutuyumburda sizle paylaştığımın milyonda birini normal hayatta insanlarla paylaşıyorum yani siz benim en candan dostlarımsınız yani bugünden itibaren biraz biraz kendimi aşmaya çalşacağım artık napim arkamdan konuşanlara sinirim bozulursa da içerim melisa çaylarımı gevşerim biraz takmam kafama...
canım benim yaptım bu sefer..süslendim püslendim..evin içinde hiç elbiseyle dolanmamıştım..yani genelde de çıplak gezmem zatende hani eşofman felan işte ya..bu sefer üstüme kendimce güzel bişeler giydim..kendi kendime güldüm..ama gelene kadarda dua ettim..ya dedim ya derseki artık çok geç, ya derseki yeni mi aklın başına geldi, ya derseki bu nehal biyere mi gidiyosun?dua ettim Allahım tuhaf karşılamasın bunlardan birini söylemesin..söylerse ben naparım..kurur kalırım heralde..:))
öyle canım öyle..iş olmasa bile bu sefer boşa geçen zamana yanıyorum..sen onu bıraksan bile o seni bırakmıyo..bi fırsatım olsa temelli bırakır..kendimi evime eşime insanlara belkide çocuklarıma adarım..ömrüm uğurlarına feda olsun diyorum bazen..belkide laf bunların hepsi..fırsatın olsa bırakmazsın..kendi paramı kazanacam dersin diyenler olabilir.. ama laf bile olsa söylemek kolaymı özlem...belkide içimde birikmiş yapmak isteyipte yapamadıklarım..sonuçta yazdıklarımın hepsi yapmak istediklerim..banka bana fenalıktan başka bişey getirmedi.bir suçlu arıyor bile olabilirm..ama neticede gördüğüm bu..asıl suçlu tabiki biz kullarız..ama bi yandan artık olmasını istediğim şeyler var..çünkü yasemine de yazdığım gibi artık birincil amacımdan vazgeçtim..herşey bir sebep etrafında toplanıyor hayatta..ben kendşmde yapabileceklerimi görüpte yapamadıklarıma/ yada zamanında yaptıklarıma/yada yanlış yaptıklarıma üzüzlüyorum en çok.. çocukta bahane..ağlıyorum oturduğum yerde..çocukda bahane..ayrılık bahane..
işlerim var çamaşırlar var asılacak yenileeri atılacak yıkanacak ben burda sohbet ediyorum zaten hiç yapasımda yok.
dilber ve seda tespihleriniziz çektim rabiim kabul eder inşallah ....
Dilber ve seda arkadaslar tesbihlerinizi cektim dualarinizi okudum. Rabbim kabul etsin Insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?