Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

öyle canım öyle..iş olmasa bile bu sefer boşa geçen zamana yanıyorum..sen onu bıraksan bile o seni bırakmıyo..bi fırsatım olsa temelli bırakır..kendimi evime eşime insanlara belkide çocuklarıma adarım..ömrüm uğurlarına feda olsun diyorum bazen..belkide laf bunların hepsi..fırsatın olsa bırakmazsın..kendi paramı kazanacam dersin diyenler olabilir.. ama laf bile olsa söylemek kolaymı özlem...belkide içimde birikmiş yapmak isteyipte yapamadıklarım..sonuçta yazdıklarımın hepsi yapmak istediklerim..banka bana fenalıktan başka bişey getirmedi.bir suçlu arıyor bile olabilirm..ama neticede gördüğüm bu..asıl suçlu tabiki biz kullarız..ama bi yandan artık olmasını istediğim şeyler var..çünkü yasemine de yazdığım gibi artık birincil amacımdan vazgeçtim..herşey bir sebep etrafında toplanıyor hayatta..ben kendşmde yapabileceklerimi görüpte yapamadıklarıma/ yada zamanında yaptıklarıma/yada yanlış yaptıklarıma üzüzlüyorum en çok.. çocukta bahane..ağlıyorum oturduğum yerde..çocukda bahane..ayrılık bahane..

yasemin sen saçlarını kestirecektin kestirdin mi?

kestidim canım çok çirkn oldu sürekli arkadan topluyorum azıcık uzasın düzelttiricem hiç beğenmedim
kızlar annem aradı ben şimdi çıkmak zorundayım oraya çağırıyor beni. gideyimde şu gururumu kırayım bende bu fırsatla bakim yapabilecekmiyim kendimi kontrol edeyim bugün gelince anlatırım söyledimmi söylemeyedimmi diye ama kararlıyım vazgeçiyorum gururumdan Allah için sadece Allah için!!!!
öpüyorum sizleri çok seviyorum yaa canımsınız benim iyiki varsınız sizle konuşunca içim açılıyor, Allahm sizede erahlıklar versin inşaah, buketiminde içine ferahlık ver rabbim, özlemciğimiinde inşallah bebişini sağlıkla annesine tutundur aminnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim üzme kendini hepimizin hayatında oluyor böyle şeyler bazen bende diyorum ne çalışması otur evinde evinin kadını ol ne olacak çalış çalış nereye kadar ama olmuyor işte evlendiğimde işi bırakacaktım tazminatımıda alacaktım o sıralar kötü gidiyordu herşey ama yapamadım çok güçsüz bir insanım bişeye karar verip arkasında duramıyorum, bazen diyorum işi bırakayım çocuğumada kendim bakayım ama anca sözde iş geçinmeye gelince insan durup düşünüyor hem bu kadar emek etmişken bari emekli olayım diyorum ama belki sen bankayı bırakıp başka işlerle uğraşabilirsin eğer sende bu cesaret varsa ve hatta yapmak istediklerin varsa bırak gitsin

amiin canım inşallah hadi kendine iyi bak, annenle konuş paylaş sana iyi gelir başkalarına zaten hiçbişeyi açıklamak zorunda değilsin sorarlarsa anlatırsın

işlerim var çamaşırlar var asılacak yenileeri atılacak yıkanacak ben burda sohbet ediyorum zaten hiç yapasımda yok.

sağol canım benim..inan burada içimden geleni içimden geldiği gibi yazıyorum..beni anlayan biri olması çok güzel..dediğin gibi kuluz nefsimiz var bırakamıyoruz..bende senin gibiyim..kesinlikle istikrar sahibi bi insan değilim..kendi verdiğim kararların arkasında duramıyorum..diyet yapanlar olurya bu gün diyete başlar yarın bırakır..ben Allahtan öyle kilo problemi olan bi insan değilim. yoksa kendi kendine iktidar gösteren biri hiç değilim..benim bişeylere azmetmem için illa başıma bişey gelmesi gerek heralde..başka bir iş belki düşünebilirim..ama bankayla birlikte bunu yapmam mümkün değil..bıraktıktan sonra anca olur..ama inan bende yüksel me kariyer yapma heveside yok..gözümde yok..en azından bu iş için öyle..
bu arada sen ne iş yapıyorsun..

işlerim var çamaşırlar var asılacak yenileeri atılacak yıkanacak ben burda sohbet ediyorum zaten hiç yapasımda yok.

valla bende şimdi kalkacaktım..benimde evimi bilmem ne götürüyo afedersin..ama sana eşlik edebilirim..zaten kafam atık..belki ilaçlardandır bu ruh hali bilemem..daha bi baskın yaşıyor olabilirim bu durumu..bakalım ne olur..mevlam neyler nec olur.

ben mobilya fabrikasında çalışıyorum sekreterim,işlerine gelince de yönetici asistanıyım bazen diyorum b..... işler sorumlusuyum ve 13 senedir aynı yerde çalışıyorum bankacılıkla kıyaslanamaz belki ama zor yaa heleki izin almak istediğim zaman burnumdan getiriyorlar nasıl olsa heryere her işe koşturan bi enayi var gidince işler aksayabiliyor, eskiden varya kendimi çok yıpratıyordum aman heryere yetişeyim diye baktım bi değeri yok ben onların gözünde o kadarda değerli değilmişim bıraktım saldım çayıra mevlam kayıra durmadan mesailere kalırdım cumartesi pazar hafta içi hiç farketmez baktım iyi alıştılar artık mesailer meburiymiş gibi oldu bıraktım herşey yetişdiği kadar ne yapayım tabi bu bırakmaya sebep olan bir olay vardı o yüzden böyle oldu ama iyi oldu aşam 17:30 benim mesai biter haa çok gerek olursa yine kalırım ama eskisi kadar değil

valla kariyer hedefi falan da yok bu yeter bana , bir ara farklı bir göreve geçtim arkadaş doğum iznine gidecekti işi bana öğretti zaten herşeye hakimim yaptım 2 sene sonra hoooop kız boş kaldı diye işi elimden aldılar açıklama yapma gereği bile duymadılar yapamıyormuşum eee arada patron yeğeni olunca öyle oluyor bende bıraktım vazgeçtim ne halleri varsa görsünler işimi yaparım akşam kafam rahat evime gelirim daha iyi, benimde çenem düştü

çok doğru söylütorsun..işi yapan değil iş yaparmış gibi olanlar daha kıymetli..boşuna kalmalar mesailer felan..seninde benim gibi illa bişey olması gerek anlamak için..
sanırım sistemin içine fazla kapılıp gidiyoruz..ya hiç bişeye kafa yormuyoruz yada kafa yorduklarımız saçma sapan şeyler..ben hep derim hayatıma yeterince konsantre değilim diye..kendim hakkımda yaptığım belkide en güzel tesbit bu sanırım..kafa yormuyorum insan ilişkileri üzerine oysaki insanlar çok çakal... akıllara ne fikirler geliyo..bense hayal aleminde..saçma sapan şeyler peşinde..artık peşinde olduğum şeyler de değişti..nedir bu nefsin elinden çektiğim..baştan belki aklıma gelseydi kafa yorsaydım şimdi kaçırdığım hyata üzülmeyecektim..artık üzülmek de çare değil..

benimde çenem düştü..çıksam iyi olacak bir sürü iş var..iş yapmak iyidir kafa dağılır..ama sen yorma kendini..dikkat e kendine..
sonra yine görüşür dertleşiriz..

Tamam canım sağolasınn.. Bildiğim hiç ara vermeden okunması lazım zaten regl olduğumuzda da yerimize başkasının okuması bu yüzden. Yoksa regl zamanı da ara verebilirdik ama verilmemesi lazım başkası okusa o ara senin adına oluyor. Benim de aynı sebebten yarım kaldı anneme gitmiştim orada da okusam neden okuyorsun diuecek çünkü bir anda ay meryem suresi okuyayım demek saçma yanii bende bebek için demek istemedim tabii ara verince de gelince tekrar baştan başlamadım bir de ara kanamalarımın olduğu zamandı okusam bile yarın kalıyordu 10 günde bir kanama geldiği için.

Ben de söylemiyorum canım direk istiyoruz ama olmuyor diye ancak bahanelerde üretmiyorum 5 senemiz bitti artık zaten demesem de tahmin ediyorlardır istediğimizi eşiminde yaşı benden baya büyük o yüzden bahaneler demek yerine kısmet bakalım diyorum. Ancak bu senin seçimin söylersin ya da söylemezsin Allah zaten kararlamıştır sana bir zaman bunun başkasına söyleyip söylememizle alakalı olduğunu sanmıyorum ama için rahat olacaksa söyle tabii haa arkandan laf ederlerse dedikodu yaparlarsa bu onların sorunu onların günahı. Ben artık öyle düşünüyorum isteyen istediği gibi düşünebilir hakkımda onlar öyle diyor diye ben öyle olmam ki Allah bilsin yeter derdimi de benim yapımı da. Onun yarattığı kulun beni nasıl bildiğini umursamıyorum artık. Ay çocuğu olmuyormuş, ay tedavi görüyormuş falan onlar onun ayıbı sen Rabbine sığın güven söyle bence de rahatsızlığın son bulsun. Bende melisa alcam daha ya ama bugün hiç dışarı çıkasım yok tembelliğim üzerimde.

Ne güzel işte canım. Eşin alışmadığı için birkaç gün garipseyebilir ama sonra alışır böyle alıştırmak en iyisi neden tuhaf karşılasın ki sen onun eşisin birşey derse senin için süslendim bunda sonra böyle kendime bakıcam artık diye söyle ve öz güvenli bir şekilde kendinden emin olarak bunu söyle. Off valla bebekti işti günlük meşgalelerdi derken kendi hayatımızı, kendimi es geçiyoruz birazda kendimize özen göstermemiz lazım.. Ben dün kuaföre gittim saç makyaj yaptırdım yıldönümümüzdü ve öyle iyi geldi ki bana ohh be dedim bundan sonra böyle.

Canım biz bazı şeyleri yönetemiyoruz bunca zamanda ben çok iyi anladım bunu. Ben hep planlar yaptım. Şu zaman şu olacak şu yıl çocuk olacak falan filan ama olmadı işte hep tam tersi yöne aktı herşey. Ben plan yaptıkça onlar hep bozuldu. Sen artık çalışmak istemiyorum dersin ama fırsat gelir çıkmazsın belki işten ya da mecburiyetin doğar. Bak ben 1 sene çalışacaktım çıkacaktım işten aşılama tüp falan rahatça yaptıracaktım bebeğime bakacaktım. Para biriktirmeye yardımım olsun diye girdim kafam dağılsın diye ama ne oldu annem rahatsızlandı işi bıraktı babamla ayrılar kardeşim eve ne kadar yetsin bende yardım etmek durumunda kaldım ve çıkarım dediğim işten çıkamıyoruım çalışmam lazım annem emekli olana kadar. Bu arada aylarca stresten ara kanamalar yaşadım çalışma bile olamadı. Yanii boşuna plan yapmamak lazım su akıp yolunu bulur buna inanıyorum. Dediğin gibi bende geçmişe yanıyorum şöyle yapsaydım böyle olurdu, yanlışlarıma, yanlış seçimlerime ama olmuş bitmiş artık inan yine o zamana dönsen belki yine aynı şeyleri yapacaksın tatlım bugünle yaşamayı ve akışına bırakmayı öğrenmek gerekiyor.

Aynen yaa bende oturdum kaldım hiçbirşey yapasım yok çamaşır atılacak makineye, yemek yapılacak, beyazlar ütülenecek hepsi 1 saatimi alır ama bir kalksam en iyi kalkayım da yapayım işleri sonra biraz dolaşırız eşimle hava serinleyince belki.

dilber ve seda tespihleriniziz çektim rabiim kabul eder inşallah ....

Dilber ve seda arkadaslar tesbihlerinizi cektim dualarinizi okudum. Rabbim kabul etsin Insaallah

Çok teşekkürler arkadaşlar Allah razı olsunn.. Benim regl bitti artık bugğn tam anlamıyla yarın bir sürprizle karşılaşmazsam tabi. İki arkadaşıma okuduktan sonra regl olmuştum kalanları bugün tamamlıcaktım ama başım felaketti bir yemek yaptım o kadar. Hç kafam yerinde değil yanlış yapmak istemedim yarın akşam mutlaka tamamlıcam Allah izin verirse.

tum tesbih ceken ve dua okuyan arkadaslarim elinize agziniza yureginize saglik RABBIM hepimizin dualarini kabul etsin INSALLAH

Yarın da hiç işe gidesim yok yaa başağrımdan sanırım bugünden birşey anlamadım öyle üşeniyorum ki yarın gitmeye. Birşey uydursam etsem. Ama yanımdaki bayan izinliydi yarın başlayacak evraklar kalmıştı imzalatacak ne nedir söylemem lazım yaa.. Bir de sınav haftası gerçi yarın sınav yok ama yoğun olabilir yine de. Gidicez artık ne yapalımm..

kıızzzlllaaarr ben geldimm iyi bir tatil yaptım.. duaları okuyacağım abdest yenileyim bildireceğim buradan.. canlarım benim hepinizi çok çok özledim.. benim adetim 6 sında ama adet belirtilerim başladı bile aşırı sinir.. hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah.. sizi çoook öpüyorum.. bu arada yasemin bende insanlara önceden soranlara istemiyoruz diyordum ailelere bile artık demiyorum samimi değilsem soranlara hayırlısı bakalım diyorum o zaman genelde sormuyorlar sıkıntı olduğunu tahmin ediyorlar.. samimi olduklarıma istiyoruz tabiki olmuyor, düşük oluyor diyorum.. öğrensin herkesde rahatlasın kimse sormasın böylelikle diye düşünüyorum..

Günaydın, herkese hayırlı haftalar mutlu günler.
Bugün tesbih listemizin sonuncu günü, arkadaşlar yeni liste oluşturunca ne okuyalım herkes fikirlerini belirtebilirmi? şöyle canla başla şevkle inanarak okuyacağımız birşey bulalım eğer bugün karar verebilirsek yarın hiç ara vermeden direk yeni listeye başlarız, dua halkasını kopartmamış oluruz süper olur.
Bugünkü tesbihleri de çektim ve dualarımı tamamladım Allahın izniyle, Allah şimdiye kadar çektiğimiz tüm tesbihleri kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…