Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya kızlar...benim bu kitapta türlü türlü şeyler var..hamileler, düşük yapanlar, çocuğu salih olsun isteyenler, edepli olsun isteyenler, zeki olsun siteyenler, hatta kız mı olsun erkek mi olsun bile var..Erzurumlu ibrahim hakkı hazretlerinin marifetname kitabındada geçer..sağa yatınca erkek olur, ilişki sırasında ne renge bakarsan gözeleri o renk olur felan..ilginç tarifler var..hatta dennemiş ve tecrübeyle sabittir diye yazdığı şeylerde var misal...
hamile olmadan önce 7 tani yusuf süresi okunursa erkek olur,
ilişkiden sonra üç defa ihlas birde bu kitapta bi arapça dua yazmış, onu okuyanın erkek evladı olur,
kız isteyen Ali imran suresinin 36. ayetini okursa (hamileliği boyunca) biiznillah doğacak çocuk kız olur..erkek için 38.
*misal benim bildiğim şeyi çok başka yazmış..erkek kadının sağında, kadın erkeğin solunda yatarlar, sonra erkek kalkıpta cima edilirse çocuk erkek olur..tecrübeyle sabitmiş..
dernilmiştirki; cinsi münasebet hayızdan temizlendiği gün olup çocuğa kalırsa erkek olur ve beş gün sürer,
beşinci günden sekizinci güne kadar olan günlerde hamile kalınırsa kız olur÷..

çok ilginç reçetelerde var..

ya kızlar...benim bu kitapta türlü türlü şeyler var..hamileler, düşük yapanlar, çocuğu salih olsun isteyenler, edepli olsun isteyenler, zeki olsun siteyenler, hatta kız mı olsun erkek mi olsun bile var..Erzurumlu ibrahim hakkı hazretlerinin marifetname kitabındada geçer..sağa yatınca erkek olur, ilişki sırasında ne renge bakarsan gözeleri o renk olur felan..ilginç tarifler var..hatta dennemiş ve tecrübeyle sabittir diye yazdığı şeylerde var misal...
hamile olmadan önce 7 tani yusuf süresi okunursa erkek olur,
ilişkiden sonra üç defa ihlas birde bu kitapta bi arapça dua yazmış, onu okuyanın erkek evladı olur,
kız isteyen Ali imran suresinin 36. ayetini okursa (hamileliği boyunca) biiznillah doğacak çocuk kız olur..erkek için 38.
*misal benim bildiğim şeyi çok başka yazmış..erkek kadının sağında, kadın erkeğin solunda yatarlar, sonra erkek kalkıpta cima edilirse çocuk erkek olur..tecrübeyle sabitmiş..
dernilmiştirki; cinsi münasebet hayızdan temizlendiği gün olup çocuğa kalırsa erkek olur ve beş gün sürer,
beşinci günden sekizinci güne kadar olan günlerde hamile kalınırsa kız olur÷..

çok ilginç reçetelerde var..

canım benim evet şu adet olmayı kabullenemiyoruz ama baklaım inşllah üstüne görmüşsündür
ayy ozaman benim kesin erkek çocuğum olur, ben eşimin solunda yatarım yerim orasıdır
ayy süper yaa şu kitabı bi alamadım ya yuh bana tüh bana

avladı olmayan veya olupta yaşamayan bir kimse besmeleyi 100 defa yazıpta üzerinde taşırsa evladı olur ve üzun ömür sürer.

çoook tebrik ederim çok heyecanlı ya ne güzel bir duygu çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş

evet okudum banyodan sonra gelen akıntı meni vs. şehvetle gelmedigi için boy abdest bozulmaz diyo banyo yapmadan evvel ya biraz uyu ya tuvalete çık yada biraz yürü dio ben hepsinide yapıyorum ama maximum 10 dk fazla yatamıyorum allah günah yazmasın ama hemen bi uyku çöküyo uyya kalırım die korkuyorum :18::18::18:

o zaman siz bu işi gündüz yapın anacımk..yokk sen işi yokuşa sürüyosun..anca 10 dk dayanabiliyorum diyo yaa..

şaka şaka nasıl rahat ediyosan öyle yap..korunduğu halde hamile kalanlar bile var... olduktan sonra hayırlısı... ama bari yumurtlama günlerinde sabaha kadar uyu..telefonu kur kalk abdest al ne bilem işte..çaresiz değilsiniz.
çare siz siniz..

Son düzenleme:
adetin 3.günü dr a gitmem gerekiyor ama ben pazar gecesi adet oldum dün hiçbişey gelmedi çok az leke vardı sadece bugün de yine aynı şekilde leke var sadece normalde yarın 3.günüm olacak ama doğru düzgü n adet olmadım ne yapacağım ben şimdi

aynı ilmihalde ikindi vaktinde eşinle olma diyo e zaten işteyizde gündüz yapamayız beceremiyoz demekki bu iş çocuk oyuncagımı canım bazen acaba başka biyeremi gidiyo spremler diyorum :):) yada yanlış yeremi diyorum eşim gülüyo puhaha

aynı benim geçen ayki adetim işte, bende öyle oldum, sekizinci gün normal adet oldum o da 1 hafta sürdü anlamdım yani ne olduğumu. sapıttık valla topikçe :)))))))))

Allah iyiliğini versin hakkaten he, nereye gidiyo bunlar ne güçsüz şeyler hemende koyuveriyolar kendilerini ölüp gidiyolar dimi. elimde olsa böyle çekip götürücem gitmesi gereken yere ama elim varmıyor

ne için gideceğine bağlı tuba..adetin içinde gel kistlere bakalım dediyse tam gününde git. yok kistin yoksa yumurtalara bakacaksa yinede farketmez bence

arapçasınımı yazıcaz acaba yoksa tükçe harflerlemi yazalım bana her ikiside uyar yazarım valla, ne diyo kitap buketçim????

okonuda detay belirtmemiş ama başka bi tesbihde elle yazın fotokopi olması daha evladır diyor..arapçasını..

neyse canlar size doyum olmaz ikindiyi kılıp yavaştan kaçayım eve sanırım dua işi bugun netleşmicek yarın sabaha güncelleyinde başlayalım biran evvel öpüyorum hepicinüzüüü byby

ozaman hemen netten arapçasını kopyalayıp printırdsan çıktısını alıyorum bebeklerim

Tesbih çeken DUA OKUYANLARDAN ALLAH razı olsun RABBİM kabul eylesin İNŞALLAH..
canım adetin günü gecmişmiydi...tatlım cok sevindim İNŞALLAH beta hcg değerlerinde yüksek çıkar RABBİM kucağına almayıda nasip etsin..

YASEMİN canım

EL-KADİR ,EL- KERİM,EL-MUKTEDİR isimleri OLABİLİR BENCE

Son düzenleme:
öncelikle hepinize çook teşekkürler ranbbim hepinize tattırır inşallah

bn bnm 5 .denememdi bu zaman kadar bir sorunumuz da olmadı.adetim biter ibtmez 2 gün sonra çaışmalara başladık 2 kere 2 gün arayla iki kere denedksonra bayramdır köydür ziyaretlerdir derken kafayı dağıttım ama hamileilğimi hissedyodum bu safer valla .Bariz belirtim yok sadece şu son 2-3 gündür adet olmuşum gibi ağrı çekiyodum .geceleri uyurken kıvaanıyodum.Göğüsleraynı şiş ve acılı her adet dnmim gibi başk da birşey yok valla arada karnıma sancı giriyo.yarın kan vericem o zaman daha net birşeyler söyleyebilirim

elin varmıyorsa peçete tıka benim gibi..geri çıkamasınlar

ay iğrenç yahuu... yazık anacım onarada nedir çektikleri zaten hayat onlara çok zor kendi büyüklüklerinin kaç katı yol gidecekler, bide yetmezmiş gibi kabuğu delip kafayı içeri sokacaklar..Allah güç kuvvet versin bunlara..
anam keske şu alttakı smile larda sperm resmide olsa..düşünsenize balık gibi kıvrılan bişey..haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…