- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.601
canım benim evet şu adet olmayı kabullenemiyoruz ama baklaım inşllah üstüne görmüşsündürBİRCAN, buket, yasemin,kader,zeliha,k.yasemin, başak, melek, ayşe,aynur,rabia,gül,sibel,melek,tuba,tümay,dilber,seda,merve,gül..
arkadaşlar dualarınızı okudum.. gecikme yaptığım için çok çok özür dilerim.. okuyamadım.. çok özür dilerim..
yaseminnnnn bu arada benim yeni adet tarihim 1 ekim olarak değiştirir misin? Sana zahmet.. biraz önce adet oldum.. şok olmadım.. üzerine adet gördüğüme hamile olduğumu sanıyorumm kızlarr ben.. kabullenmiş değilimm aslında.. yaa ama ben yakı da yapmıştım hani.. iyi gelicekti o bana ya..
ayy ozaman benim kesin erkek çocuğum olur, ben eşimin solunda yatarım yerim orasıdırya kızlar...benim bu kitapta türlü türlü şeyler var..hamileler, düşük yapanlar, çocuğu salih olsun isteyenler, edepli olsun isteyenler, zeki olsun siteyenler, hatta kız mı olsun erkek mi olsun bile var..Erzurumlu ibrahim hakkı hazretlerinin marifetname kitabındada geçer..sağa yatınca erkek olur, ilişki sırasında ne renge bakarsan gözeleri o renk olur felan..ilginç tarifler var..hatta dennemiş ve tecrübeyle sabittir diye yazdığı şeylerde var misal...
hamile olmadan önce 7 tani yusuf süresi okunursa erkek olur,
ilişkiden sonra üç defa ihlas birde bu kitapta bi arapça dua yazmış, onu okuyanın erkek evladı olur,
kız isteyen Ali imran suresinin 36. ayetini okursa (hamileliği boyunca) biiznillah doğacak çocuk kız olur..erkek için 38.
*misal benim bildiğim şeyi çok başka yazmış..erkek kadının sağında, kadın erkeğin solunda yatarlar, sonra erkek kalkıpta cima edilirse çocuk erkek olur..tecrübeyle sabitmiş..
dernilmiştirki; cinsi münasebet hayızdan temizlendiği gün olup çocuğa kalırsa erkek olur ve beş gün sürer,
beşinci günden sekizinci güne kadar olan günlerde hamile kalınırsa kız olur÷..
çok ilginç reçetelerde var..
kızlaaaaaaaar hala inanamıyorum HAMİLEYİİİMM
2 gündür geceleri çok fazla adet olmuşum gibi sancı çekiyodum dün de neredeyse acile gideccektim.Neyse bugün de okullar başladı seminere gittik norm dışı olduğumu öğrendim bayaa moralim bozuldu.Ne olacm ben şimdi demeye balşadım.Neyse bn böyle düşüncelerle doluyken seminer bitti eve geldim ama giyisileimi bile tam çıkarmaadn bn bi test yapiim de sonra işime bakiim dedim.Sanki bir güç beni yönlendirdi ya.Sonra aklım hep okulda olduğundan dalgınlıktan idrarımı neredeyse yaptım kaba bişe kalmadı..Biraz daha kendimi zorliim dedim..Afedersiniz az bişey daha yaptım ve testi yaptım yapar yapmaz bir silik çizgi çıktı bir dakka bile geçmeden koyulaşmaya başladı 5 dakka sonra ikiside kopkoyuu oldu.Hala ellerim titriyo tuvallaette aynayla konuşup durdum bn hamilemiyim deyip durudm deli gibiii.Birtek kızkardeşimi arayabildim ALLAHsize de nasip etsişn inşallahh hala şoktayım biraz uzattım galibaa...yaın ya da öbürdn kantesti yaptırım inşlalh iyi bir sonuç çıkar dua ediiin
melek bence ilmihalleri bi oku..ben çokokudum. eğer hemen abdest alamıyorsanız yıkanın diyo..ama yıkanmak bi yana ben peçetelenip en az yarım saat yatıyordum sonra kalkıp yıkanıp giyiniyordum.ertesi gün duş.. dediğin gibi içerde durmaz çıkarlar..ama abdest aldıktan sonra içerden gelen akıntılar ne boy abdestini bozan ne de öteki abdesti.. yani ped kullanırsın temiz çamaşşır kullanırsın olur..ama dedğin gibi o gün olması ertesi gün muhakkak çıkıyolar..ama bence hemen kalkma..sende benim gibi tuvalet kağıdına sarıl bi yarım saat yat sonra kalk yıkan giyin ertesi sabah duşunu al.. eçenede rahat tut..şeytan böyle şeylere de vesvese verir..
evet okudum banyodan sonra gelen akıntı meni vs. şehvetle gelmedigi için boy abdest bozulmaz diyo banyo yapmadan evvel ya biraz uyu ya tuvalete çık yada biraz yürü dio ben hepsinide yapıyorumama maximum 10 dk fazla yatamıyorum allah günah yazmasın ama hemen bi uyku çöküyo uyya kalırım die korkuyorum :18::18::18:
o zaman siz bu işi gündüz yapın anacımk..yokk sen işi yokuşa sürüyosun..anca 10 dk dayanabiliyorum diyo yaa..
şaka şaka nasıl rahat ediyosan öyle yap..korunduğu halde hamile kalanlar bile var... olduktan sonra hayırlısı... ama bari yumurtlama günlerinde sabaha kadar uyu..telefonu kur kalk abdest al ne bilem işte..çaresiz değilsiniz.
çare siz siniz..
avladı olmayan veya olupta yaşamayan bir kimse besmeleyi 100 defa yazıpta üzerinde taşırsa evladı olur ve üzun ömür sürer.
avladı olmayan veya olupta yaşamayan bir kimse besmeleyi 100 defa yazıpta üzerinde taşırsa evladı olur ve üzun ömür sürer.
aynı benim geçen ayki adetim işte, bende öyle oldum, sekizinci gün normal adet oldum o da 1 hafta sürdü anlamdım yani ne olduğumu. sapıttık valla topikçe :)))))))))adetin 3.günü dr a gitmem gerekiyor ama ben pazar gecesi adet oldum dün hiçbişey gelmedi çok az leke vardı sadece bugün de yine aynı şekilde leke var sadece normalde yarın 3.günüm olacak ama doğru düzgü n adet olmadım ne yapacağım ben şimdi
aynı ilmihalde ikindi vaktinde eşinle olma diyo e zaten işteyizde gündüz yapamayız beceremiyoz demekki bu iş çocuk oyuncagımı canım bazen acaba başka biyeremi gidiyo spremler diyorum :):) yada yanlış yeremi diyorum eşim gülüyo puhaha
ne için gideceğine bağlı tuba..adetin içinde gel kistlere bakalım dediyse tam gününde git. yok kistin yoksa yumurtalara bakacaksa yinede farketmez benceadetin 3.günü dr a gitmem gerekiyor ama ben pazar gecesi adet oldum dün hiçbişey gelmedi çok az leke vardı sadece bugün de yine aynı şekilde leke var sadece normalde yarın 3.günüm olacak ama doğru düzgü n adet olmadım ne yapacağım ben şimdi
arapçasınımı yazıcaz acaba yoksa tükçe harflerlemi yazalım bana her ikiside uyar yazarım valla, ne diyo kitap buketçim????
ne için gideceğine bağlı tuba..adetin içinde gel kistlere bakalım dediyse tam gününde git. yok kistin yoksa yumurtalara bakacaksa yinede farketmez bence
okonuda detay belirtmemiş ama başka bi tesbihde elle yazın fotokopi olması daha evladır diyor..arapçasını..
ne için gideceğine bağlı tuba..adetin içinde gel kistlere bakalım dediyse tam gününde git. yok kistin yoksa yumurtalara bakacaksa yinede farketmez bence
yumurta takibi yapılacak çarşamba günü gideyim ben en iyisi
canım adetin günü gecmişmiydi...tatlım cok sevindim İNŞALLAH beta hcg değerlerinde yüksek çıkar RABBİM kucağına almayıda nasip etsin..kızlaaaaaaaar hala inanamıyorum HAMİLEYİİİMM
2 gündür geceleri çok fazla adet olmuşum gibi sancı çekiyodum dün de neredeyse acile gideccektim.Neyse bugün de okullar başladı seminere gittik norm dışı olduğumu öğrendim bayaa moralim bozuldu.Ne olacm ben şimdi demeye balşadım.Neyse bn böyle düşüncelerle doluyken seminer bitti eve geldim ama giyisileimi bile tam çıkarmaadn bn bi test yapiim de sonra işime bakiim dedim.Sanki bir güç beni yönlendirdi ya.Sonra aklım hep okulda olduğundan dalgınlıktan idrarımı neredeyse yaptım kaba bişe kalmadı..Biraz daha kendimi zorliim dedim..Afedersiniz az bişey daha yaptım ve testi yaptım yapar yapmaz bir silik çizgi çıktı bir dakka bile geçmeden koyulaşmaya başladı 5 dakka sonra ikiside kopkoyuu oldu.Hala ellerim titriyo tuvallaette aynayla konuşup durdum bn hamilemiyim deyip durudm deli gibiii.Birtek kızkardeşimi arayabildim ALLAHsize de nasip etsişn inşallahh hala şoktayım biraz uzattım galibaa...yaın ya da öbürdn kantesti yaptırım inşlalh iyi bir sonuç çıkar dua ediiin
aynı benim geçen ayki adetim işte, bende öyle oldum, sekizinci gün normal adet oldum o da 1 hafta sürdü anlamdım yani ne olduğumu. sapıttık valla topikçe :)))))))))
Allah iyiliğini versin hakkaten he, nereye gidiyo bunlar ne güçsüz şeyler hemende koyuveriyolar kendilerini ölüp gidiyolar dimi. elimde olsa böyle çekip götürücem gitmesi gereken yere ama elim varmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?