- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.641
canım bugün olmassan yarın idrar testi yap bence İNŞALLAH hamişsindir..
hadi hayırlısı, üç kerede göndermişsin mesaji üç bin kere maşallah..öle yapicam gul esim yanimda yok ins surpriz olur ne olur dua edin
arkadaşım bu mübarek ayda ne güzel dualarla açmışsın topiğini.rabbim inşallah dualarımızı en hayırlı vakitte kabul eder.
beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum.allahım hayırların fethine vesile eylesin inşallah burada edilen duaları..
heyecandan herhalde telden girdim nete zar zor yaziommm he he :)
kızlaaaaaaaar hala inanamıyorum HAMİLEYİİİMM
2 gündür geceleri çok fazla adet olmuşum gibi sancı çekiyodum dün de neredeyse acile gideccektim.Neyse bugün de okullar başladı seminere gittik norm dışı olduğumu öğrendim bayaa moralim bozuldu.Ne olacm ben şimdi demeye balşadım.Neyse bn böyle düşüncelerle doluyken seminer bitti eve geldim ama giyisileimi bile tam çıkarmaadn bn bi test yapiim de sonra işime bakiim dedim.Sanki bir güç beni yönlendirdi ya.Sonra aklım hep okulda olduğundan dalgınlıktan idrarımı neredeyse yaptım kaba bişe kalmadı..Biraz daha kendimi zorliim dedim..Afedersiniz az bişey daha yaptım ve testi yaptım yapar yapmaz bir silik çizgi çıktı bir dakka bile geçmeden koyulaşmaya başladı 5 dakka sonra ikiside kopkoyuu oldu.Hala ellerim titriyo tuvallaette aynayla konuşup durdum bn hamilemiyim deyip durudm deli gibiii.Birtek kızkardeşimi arayabildim ALLAHsize de nasip etsişn inşallahh hala şoktayım biraz uzattım galibaa...yaın ya da öbürdn kantesti yaptırım inşlalh iyi bir sonuç çıkar dua ediiin
ben yatamıyorum ya hem sabah namazına uyanamazsam duşumu abdestimi alamassam korkusu var 1 ,2. üstünüzü giyinmedenmi yatıyosunuz yazın ortasında bile çıplak yatsam hemen üşütürüm ben en fazla 10 dk.yatıyorum sonra kalkıyorum benim doktorumda yarım saatten fazla yatmanın çok daha fazla yarar sağlamıcanı zaten ölmüş olan spermlerin kendini dışarı attıgından bahsetmişti hatta ben tuvalete gider akmasınıda sağlarım abdest alınca için rahat etmiyo belkide yanlışımdır bilemem
canım benim evet şu adet olmayı kabullenemiyoruz ama baklaım inşllah üstüne görmüşsündür
ayy ozaman benim kesin erkek çocuğum olur, ben eşimin solunda yatarım yerim orasıdır
ayy süper yaa şu kitabı bi alamadım ya yuh bana tüh bana
CANIM BEN EVE GİDİNCE BU ÇIKTIYI İYİCE KATLAYIP KÜÇÜK HALE GETirip üstüne streç sarıcam bolca, ondan sonra da kenarından biyerinden çengelli iğne takıp styenime iliştiricem, yada bi delik açıp, kopmayacak bir kalınlıkta ip geçirip boynuma asıcam
yada bijuteriden 1-2 liraya uyduruk bir kolye alıp ona takıp boynuma asarım . ama canım iple asmak istedi, daha samimi olur
inşallah canım şimdi acilde kan verdim 1 bçuk saate sonuç alacam hayırlsı inşallah ..herekse nasip olur inşallahhooooh biri daha geldi hadi hayırlı olsun allah ardım etsin sağlıkla sıhhatle geçirirsin inşallah hamileliği, inşallah kan testi değerinde yüksek çıkar gerçi o testte çizgiler koyu renk çıktıysa, kesin değerinde yüksek çıkar hadi kızlar artık sizi bekliyoruz acele edin
ooooh biri daha geldi hadi hayırlı olsun allah ardım etsin sağlıkla sıhhatle geçirirsin inşallah hamileliği, inşallah kan testi değerinde yüksek çıkar gerçi o testte çizgiler koyu renk çıktıysa, kesin değerinde yüksek çıkar hadi kızlar artık sizi bekliyoruz acele edin
İNŞALLAH GÜZEL sonuc gelir tatlım özelden msj attım okudun mu..inşallah canım şimdi acilde kan verdim 1 bçuk saate sonuç alacam hayırlsı inşallah ..herekse nasip olur inşallahh
ALLAH razı olsun tatlımm..RABBİM dualarını kabul etsin İNŞALLAH..arkadaşlar tesbihlerinizi çektim allah kabul eder inşallah
çocuk sahibi olmak için topluca okunacak ayetler
BAKARA 128 ayet
Ali Đmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamamı
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12 ayeti
şura suresi 49-50. ayetleri
Çoçuk için okunacak Allah ccün sıfatları(Esmaül Hüsnadan)
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur
Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur
Furkan süresi 74. ayet
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama
Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.
bence hemen yarın ssabah test yap kuşumkizlar bugun benim bat 3 eylul ve henux kirmizilar gelmedi ne yapayim sasirdim yardim edin lutfen
he yaa hani eskiden bynuna iple asılırdı böyle şeyler, daha doğal yaniyasemin alemsin valla daha samimi olur diyo yaaaa
inşallah canım şimdi acilde kan verdim 1 bçuk saate sonuç alacam hayırlsı inşallah ..herekse nasip olur inşallahh
Rica ederim tatlım..RABBİM cümlemizden RAZI olsun İNŞALLAH..yardımcı olabildiysem ne mutlu..Gül'cüm muhteşemsin yaaa süpersin Allah razı olsun. bence furkan suresi 74. ayeti okuybiliriz günde 11 tane her bir kişiye. yada ya-semiu okuyabilirz, yada 707 kere ya-varis okuyalım. üçünden biri bence iyi olur.
ALLAH razı olsun tatlım tesbih çeken ellerin dua okuyan dillerin dert görmesin..merve ve gül Arkadaslar tesbihlerinizi cektim dualarinizida okudum. Rabbim kabul etsin Insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?