Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

heyecandan herhalde telden girdim nete zar zor yaziommm he he :)

ooooh biri daha geldi hadi hayırlı olsun allah ardım etsin sağlıkla sıhhatle geçirirsin inşallah hamileliği, inşallah kan testi değerinde yüksek çıkar gerçi o testte çizgiler koyu renk çıktıysa, kesin değerinde yüksek çıkar hadi kızlar artık sizi bekliyoruz acele edin

daha fazla yatmak gerekirmi bilmiyorum doktor bana yarım saat yat demişti

bende eşimin solunda yatıyorum yoksa benimde mi oğlum olacak, ama ben ilk beş günde hamile kalmadıııım

mrb arkadaşlar napıyosunuz bakalım.beni sorarsanız çalışmalra devam.dün başladık.5 gün boyunca hergün dedi doktor sonra gün aşırı bakalım bu ay inş... olur da çok fazla uğraşmayız gerçi ben hiç umutlu diilim de eşim çok umutlu.bu arada mavi hayal cim tebrikler.allahımmm sen bize de nasip eyle hamiş olmayı.

yasemin alemsin valla daha samimi olur diyo yaaaa

inşallah canım şimdi acilde kan verdim 1 bçuk saate sonuç alacam hayırlsı inşallah ..herekse nasip olur inşallahh

mavihayal adetin kac gun gecikmisti

Gül'cüm muhteşemsin yaaa süpersin Allah razı olsun. bence furkan suresi 74. ayeti okuybiliriz günde 11 tane her bir kişiye. yada ya-semiu okuyabilirz, yada 707 kere ya-varis okuyalım. üçünden biri bence iyi olur.

kizlar bugun benim bat 3 eylul ve henux kirmizilar gelmedi ne yapayim sasirdim yardim edin lutfen
bence hemen yarın ssabah test yap kuşum
yasemin alemsin valla daha samimi olur diyo yaaaa
he yaa hani eskiden bynuna iple asılırdı böyle şeyler, daha doğal yani
inşallah canım şimdi acilde kan verdim 1 bçuk saate sonuç alacam hayırlsı inşallah ..herekse nasip olur inşallahh

anammmm hani sonuçlar nerdeeee?????????????

Gül'cüm muhteşemsin yaaa süpersin Allah razı olsun. bence furkan suresi 74. ayeti okuybiliriz günde 11 tane her bir kişiye. yada ya-semiu okuyabilirz, yada 707 kere ya-varis okuyalım. üçünden biri bence iyi olur.
Rica ederim tatlım..RABBİM cümlemizden RAZI olsun İNŞALLAH..yardımcı olabildiysem ne mutlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…