Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

belki de gebesindir olamaz mı? Bence doktora git.. belki sende beim gibi üstüne adet görüyorsundur.. bende bugun adet oldum ama kahverengi lekelenme sadece.. ben üzerine gördüğüme inanıyorum.. Allah ım inşAllahh.

KIZ BEDRİYE AlLAH SENİN İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ, nasılda emin konuşuyorsun "sende benim gibi üstüne görüyorsudur" yazmışsın ya çok hoşuma gitti maşallah sana yaa süpersin. afferim işte böyle ümitlerimizi kaybetmeyelim kızlar, herkes bedriyeyi örnek alsın
bende geçen ay çok hayali hamilelik yaşadım, adet oldum üstüne gördüm filan dedim ama sonra saldım gitti, bu ay kendmi yumoş takibine adadım hamişlik testleri şöyle bir kenarda duruyor bakalım yapmadım yapmıyacağım

ozaman hemen netten arapçasını kopyalayıp printırdsan çıktısını alıyorum bebeklerim

çok pratiksinn.. :)) bende ne yapıcam diye kafamda kurmaya başladım hemen.. yasemin bismillahirrahmanirrahim.. arapçasını 100 kere kopyalayıp yazdırım üzerinde taşıyacaksın doğru di mi.. nasıl üstümüzde taşıyacağız ama.. kolye yapıp cevşen gibi boynumuzda çantamızda mı nerde taşıyacaksın

ozaman hemen netten arapçasını kopyalayıp printırdsan çıktısını alıyorum bebeklerim

çok pratiksinn.. :)) bende ne yapıcam diye kafamda kurmaya başladım hemen.. yasemin bismillahirrahmanirrahim.. arapçasını 100 kere kopyalayıp yazdırım üzerinde taşıyacaksın doğru di mi.. nasıl üstümüzde taşıyacağız ama.. kolye yapıp cevşen gibi boynumuzda çantamızda mı nerde taşıyacaksın

ne güzel ya üstüne görüyorum diyo bide inş üstüne görüyorsundur gerçekten benim arada bikaç kere böyle oldu onun için artık o ihtimali hiç düşünmüyorum çarşamba günü gideceğim bakalım ne olacak

ben de hamilelik testi hediyeli yumurtlama takip testinden almıştım adet olmadan bir gün önce çok mücadele verdim yapıp yapmamamk konusunda ama sonra ben kazandım yapmadım zaten adetime daha vardı ama bi dahaki ay hepsini yapacağım inş

CANIM BEN EVE GİDİNCE BU ÇIKTIYI İYİCE KATLAYIP KÜÇÜK HALE GETirip üstüne streç sarıcam bolca, ondan sonra da kenarından biyerinden çengelli iğne takıp styenime iliştiricem, yada bi delik açıp, kopmayacak bir kalınlıkta ip geçirip boynuma asıcam
yada bijuteriden 1-2 liraya uyduruk bir kolye alıp ona takıp boynuma asarım . ama canım iple asmak istedi, daha samimi olur

evet herkkeeesss bedriye yi örnek alsın yaaaa umutsuz olmak günahmış.. ümidini yitirmek.. o yüzden umutlarımızı yeşertelim hep.. inanalım.. belkide gerçekten üzerine görüyoruzdur.. netden onlara da bakıyorum.. ama ben son bi kaç aydır hep bu şekilde adet oluyorum lekelenmeli olarak.. normal adet olana kadar pür neşeyim.. üzerine adet gördüm diye..

Allah ımm çok pratiksin.. benim bugun beynim durdu sanırım.. şimdi bende senin dediklerini yapıcağım.. yanlız bak şöyle birşey biliyorum cevşen 7 kat muşambaya çevriliymiş o yüzden bunuda en az 7 kat yapalım derim

valla bizimki bence hamişlik öncesi düzensizlik, bu düzensiz adet gören tüm arkadaşlarla birlikte topluca hamile klacağız abna sorarsan. bende çok ümitliyim bu düzensiz oluşlardan, çok seviniyorum artık böyle olduğuma valla

aaa bunu çok iyi dedin tamam tatlım doğru valla 7 kat sarim, ben kesin abartıp 10 kat sararım zaten sorun olmaz

valla güldüm burda sana, ben muayeneye gittiğimde hiç o koltuğa oturmadım hep muayene sedyesine alıyorlar, birtek kürtaj olurken ona oturdum oda iğrenç bişeydi adam geçti karşıma biraz daha gel biraz daha gel dedi durdu baktı ben gelemiyorum altımdaki bezi tuttu çekti beni çok utanmıştım allahtan hemen bayıldım

Özlem kız, şaka maka 2 aylık hamile oldun valla ne çabuk geçiyor zaman dimi, Allahım inşallah 9 aylık olduğunuda görürüz burda hepbirlikte sağlıkla

o herkesde var anacığım bende demiştim ee bunlar çıkıyor durmuyorki bide çok kötü bi his birden löp diye hepsi dışarı çıkıyor huylanıyorum ben ama yastık koyun altınıza o zaman hemen çıkamıyorlar

Özlem kız, şaka maka 2 aylık hamile oldun valla ne çabuk geçiyor zaman dimi, Allahım inşallah 9 aylık olduğunuda görürüz burda hepbirlikte sağlıkla

valla olduk iki aylık bugün eşim 7 ay kaldı azaldı diyor ooo dedim daha çok var olsun diyor öncesi zor geçiyor sonra kolay geçer bende dedim asıl sonrası zor geçer zaten ilk ay adeti beklemekle geçiyor.

valla olduk iki aylık bugün eşim 7 ay kaldı azaldı diyor ooo dedim daha çok var olsun diyor öncesi zor geçiyor sonra kolay geçer bende dedim asıl sonrası zor geçer zaten ilk ay adeti beklemekle geçiyor.

doğru birinci ayı hiç saymamak lazım o ay harala gürele acaba falan filan derken geçiyor, iş sonraki 8 ay :)

çocuk sahibi olmak için topluca okunacak ayetler

BAKARA 128 ayet

Ali Đmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamamı
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12 ayeti
şura suresi 49-50. ayetleri

Çoçuk için okunacak Allah ccün sıfatları(Esmaül Hüsnadan)
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa sevgi ve muhabbeti çok olur

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur

Furkan süresi 74. ayet
74. Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekiyne imama

Ve onlar: "Rabbimiz, bize eşlerimizden ve soyumuzdan, gözün aydınlığı olacak (çocuklar) armağan et ve bizi takva sahiplerine önder kıl," diyenlerdir.

ya mübdiü..

özlem bak bünyesi düşük yapmaya müsait kişiler eşleriyle birlikte bu ismi zikretmeye devam edeceklermiş..sende alışkanlık haline getir..tutunsun iyice sana korkuların kalmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…