- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.621
adetin 3.günü dr a gitmem gerekiyor ama ben pazar gecesi adet oldum dün hiçbişey gelmedi çok az leke vardı sadece bugün de yine aynı şekilde leke var sadece normalde yarın 3.günüm olacak ama doğru düzgü n adet olmadım ne yapacağım ben şimdi
belki de gebesindir olamaz mı? Bence doktora git.. belki sende beim gibi üstüne adet görüyorsundur.. bende bugun adet oldum ama kahverengi lekelenme sadece.. ben üzerine gördüğüme inanıyorum.. Allah ım inşAllahh.
ozaman hemen netten arapçasını kopyalayıp printırdsan çıktısını alıyorum bebeklerim
ozaman hemen netten arapçasını kopyalayıp printırdsan çıktısını alıyorum bebeklerim
belki de gebesindir olamaz mı? Bence doktora git.. belki sende beim gibi üstüne adet görüyorsundur.. bende bugun adet oldum ama kahverengi lekelenme sadece.. ben üzerine gördüğüme inanıyorum.. Allah ım inşAllahh.
KIZ BEDRİYE AlLAH SENİN İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ, nasılda emin konuşuyorsun "sende benim gibi üstüne görüyorsudur" yazmışsın ya çok hoşuma gitti maşallah sana yaa süpersin. afferim işte böyle ümitlerimizi kaybetmeyelim kızlar, herkes bedriyeyi örnek alsın
bende geçen ay çok hayali hamilelik yaşadım, adet oldum üstüne gördüm filan dedim ama sonra saldım gitti, bu ay kendmi yumoş takibine adadım hamişlik testleri şöyle bir kenarda duruyor bakalım yapmadım yapmıyacağım
çok pratiksinn.. :)) bende ne yapıcam diye kafamda kurmaya başladım hemen.. yasemin bismillahirrahmanirrahim.. arapçasını 100 kere kopyalayıp yazdırım üzerinde taşıyacaksın doğru di mi.. nasıl üstümüzde taşıyacağız ama.. kolye yapıp cevşen gibi boynumuzda çantamızda mı nerde taşıyacaksın
KIZ BEDRİYE AlLAH SENİN İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ, nasılda emin konuşuyorsun "sende benim gibi üstüne görüyorsudur" yazmışsın ya çok hoşuma gitti maşallah sana yaa süpersin. afferim işte böyle ümitlerimizi kaybetmeyelim kızlar, herkes bedriyeyi örnek alsın
bende geçen ay çok hayali hamilelik yaşadım, adet oldum üstüne gördüm filan dedim ama sonra saldım gitti, bu ay kendmi yumoş takibine adadım hamişlik testleri şöyle bir kenarda duruyor bakalım yapmadım yapmıyacağım
CANIM BEN EVE GİDİNCE BU ÇIKTIYI İYİCE KATLAYIP KÜÇÜK HALE GETirip üstüne streç sarıcam bolca, ondan sonra da kenarından biyerinden çengelli iğne takıp styenime iliştiricem, yada bi delik açıp, kopmayacak bir kalınlıkta ip geçirip boynuma asıcam
yada bijuteriden 1-2 liraya uyduruk bir kolye alıp ona takıp boynuma asarım . ama canım iple asmak istedi, daha samimi olur
valla bizimki bence hamişlik öncesi düzensizlik, bu düzensiz adet gören tüm arkadaşlarla birlikte topluca hamile klacağız abna sorarsan. bende çok ümitliyim bu düzensiz oluşlardan, çok seviniyorum artık böyle olduğuma vallaevet herkkeeesss bedriye yi örnek alsınyaaaa umutsuz olmak günahmış.. ümidini yitirmek.. o yüzden umutlarımızı yeşertelim hep.. inanalım.. belkide gerçekten üzerine görüyoruzdur.. netden onlara da bakıyorum.. ama ben son bi kaç aydır hep bu şekilde adet oluyorum lekelenmeli olarak.. normal adet olana kadar pür neşeyim.. üzerine adet gördüm diye..
Allah ımm çok pratiksin.. benim bugun beynim durdu sanırım.. şimdi bende senin dediklerini yapıcağım.. yanlız bak şöyle birşey biliyorum cevşen 7 kat muşambaya çevriliymiş o yüzden bunuda en az 7 kat yapalım derim
evet ağlıyorum var mı bi diyeceğin...:))alalalalah
önce dizlerim bi titriyo sonra karnıma ağrılar bi giriyo sonra o koltuğa oturuyorum bacaklarımı sıkıyorum sıkıyorum sıkıyoruuuuuuuuuuuuuuuuumm.. ama en sonku doktorum iyi yavv..dokunucam efendim müsade edin çok pardoooooonn diyoooooooooo sokuyo gitsin..:))))ama çevir otarafa çevir bu arafa ee bende bide kist var canım çok acıyoo...baskı basınç kasıklarım patlayacak gibi oluyo..en son kisti aspire ederken; bi taraftan ağlıyorum bi taraftan dizlerim titriyo bi taraftan titrememe güleceğim geliyo çünkü engel olamıyorum bi taraftan ona ilyice ağlıyorum..hemşire geldi elimi tuttu. doktor diyoki tamam geçti az kaldı haydi hooooooopp bittiiiiii..oldu da bitti maşallah der gibi beni sakinleştirmeye çalışıyolar..bütün hastane seferber oluyo.........ben anca kendime geliyorummmmmmmmmmm..ohhhhh bi güzel çıkıyorumki gözler olmuş tulumba tatlısı, içi dışı kızarmış, burun şişmiş olmuş, balık, yüz göz kızarmış, görende diyecek buna ne oldu..
yasemin sana demedim mi ben onu,,,şura süresi 22. ayet..yumurtalık sağlığı için..
ya bu dışarı çıkma olayı bitek bende var sanıyodum..meğer herkesin ortak derdiğmiş..bazı kadınlar tuvalete gidip ıkınmadan dışarı çıkmıyomuş..bu nasıl iş yaa..bunu bi ara doktora soracaktım..utancımdan soramadım..yahu herkesinki eğimlide benimki dik mi anasını satayım..duvara çarpıp gerimi geliyo yavrucaklar..içim yanıyo boşa gidenlere..gitti senin çocuklar diyorum eşime:)) gülüyo gülüyo bayılıyo geçiyo..
Özlem kız, şaka maka 2 aylık hamile oldun valla ne çabuk geçiyor zaman dimi, Allahım inşallah 9 aylık olduğunuda görürüz burda hepbirlikte sağlıkla
valla olduk iki aylık bugün eşim 7 ay kaldı azaldı diyor ooo dedim daha çok var olsun diyor öncesi zor geçiyor sonra kolay geçer bende dedim asıl sonrası zor geçer zaten ilk ay adeti beklemekle geçiyor.
valla olduk iki aylık bugün eşim 7 ay kaldı azaldı diyor ooo dedim daha çok var olsun diyor öncesi zor geçiyor sonra kolay geçer bende dedim asıl sonrası zor geçer zaten ilk ay adeti beklemekle geçiyor.
canım bugün olmassan yarın idrar testi yap bence İNŞALLAH hamişsindir..kizlar bugun benim bat 3 eylul ve henux kirmizilar gelmedi ne yapayim sasirdim yardim edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?