Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar Gül arkadaşımızın önerilerini ilk sayfaya yazdım, herkes ilk sayfaya bakıp ordan seçeneini söylediği zaman yeni dua tablomuzu oluştıracağım hemen.
herkese iyi geceler , Allah rahatlık versin, duyanlar duymayanlara sylesin olurmu canlarım. ortak kararımız olsun yine.

benim icin bugün yorucu bir gündü. calistigim yerde meslektasim hamile oldugunu ve ise gelemyecegini söyledi. onun icin gercekten sevindim ama ise gelemeyisi bizi üzdü cünkü onun yerine biri bulunana kadar daha fazla is yapcagiz veya daha uzun calisacagiz

Hayirlisi olsun bakalim yarin ola Hayir ola

ben ya varis i seçtim aslında ayetlerden okumak isterdim ama adet olunca okuyamayacağız ama şimdi düşündüm de ya varis çocuğu olmayanlar için okunuyor aramızda hamileler de var kararsız kaldım bide yasemin(abla diyesim geliyor:)kişiye özel dua yapalım demişti eğer öyle olursa lütfn benim biran önce hayırlı bi şekilde ist a taşınmam için dua edin çok sıkıldım burada

canım gecikmemişti 4 eylüldü bn 3.nde yaptım

Canım tebrik ederim, çok sevindim... Sen zaten sürekli kasık ağrılarının falan olduğundan bahsetmiştin, bizde ümitlendirmemek için hep başka sebeplerdendir dedik Meğer mercimeği annesini rahat bırakmıyomuş İnşallah herşey yolunda gider 9 ay sonra bebeğini kucağına alırsın Rabbim hayırlısı ile bu güzel haberleri peşpeşe almayı nasib etsin.

Bu arada dua konusunda benim şöyle bir fikrim var,
Hayırlısı ile çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarımız için Ya Varis okuyalım, hamile olan arkadaşlarımız içinde ALLAHÜMME YA RAKİB (312 kere doğumda zahmet çekmez) bunu okuyalım. Onlar içinde böyle dua etmiş oluruz.

Günaydın arkadaşlar,
Bugün her topiğe giren ilk sayfaya bakıp fikrini yazarsa çok süper olur, ben tekrar girdiğimde bunları bir listede toplayıp hangisi daha fazla isteniyorsa o şekilde yeni bir tablo oluşturacağım.

bu da çok güzel bir fikir katılıyorum

tüm arkadaşlarımıza günaydın,
herkesin çok güzel bir gün geçirmesini diliyorum...
yeni hamiş olan arkadaşımızı da tekrar tebrik ediyorum...
allah sağlıcakla yavrusuna kavuşmak nasip etsin inşallah...

bencede bu fikir çok güzel. ben de böyle okuyalım diyorum.

yasemincim sana da günaydın.dün söylemiştim ama herhalde farketmedin.benim bat 2 ekim olarak değiştirebilirmisin.pazar günü adet oldum da:2::2::2:

Son düzenleme:
7
Gül'cüm muhteşemsin yaaa süpersin Allah razı olsun. bence furkan suresi 74. ayeti okuybiliriz günde 11 tane her bir kişiye. yada ya-semiu okuyabilirz, yada 707 kere ya-varis okuyalım. üçünden biri bence iyi olur.

ben dış gebe olduğumda ya-varis oku bol bol hayırlısı olur deişlerdi bende okumuştum kendiliğinden gitmişti.. ama 707 kere günde zor olmaz mı biraz aceba

yasemincigim ben bu ay cok yogunum is yerinde ve kardesimin dugunu olacak Insaallah.yani kosusturmacalar basladi bu ay beni dua listesine yazma canim. yetistiremeyebilirim. Insaallah bidahaki sefere.

Hamile arkadasim tebrik ederim Rabbim hayirli dogum nasip etsin sanada tüm hamile arkadaslarimizada.

Allaha emanet olun.

Son düzenleme:
canım gecikmemişti 4 eylüldü bn 3.nde yaptım
AY YERİM HAMİLELİK TAKVİMİNİ:)) çok şeker..benimde olsun benimde olsun..ben buradan ayrı bide haşimatoluların topiğine takılıyorum..haşimatoyum çocuğum olmuyo diye yazanların mesajlarının altında hamilealik takvimleri var..çok tuhaf demi..Allah ın takdiri..görenler için..

bence güzel fikir

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım ?
iyiyiz taze anne sen nasılsın..mercimeğin nasıl..gerçi şimdi fasülye olmuştur..yoksa ceviz mi desek..yada ceviz demeyelim, yaseminle birbirimize giriyoruz...

iyidir herhalde onun keyfi yerinde de benim midemi çok bulandırıyo bide sürekli ekşi istiyor ya ekşi manyağı yaptı beni :)

herkese merhaba buketçim sen hiç aşılama yaptırdınmı?

iki kez yaptırdım melekcim..

iyidir herhalde onun keyfi yerinde de benim midemi çok bulandırıyo bide sürekli ekşi istiyor ya ekşi manyağı yaptı beni :)

kızın mı olacak ne:))

ye tatlıyı çıkar hakkıyı,ye ekşiyi çıkar ayşeyi hesabı:))

ozamanda ağladınmı çok canın yandımı:18::18::18::18::18::18::18::18:

ağlamam canımın yanmasıyla alakalı değil canımcım..hayır can yanmyor..hissetmiyorsun..ince bir kanülle giriliyor. belki birazcık baskı basınç..ama asla katlanılmaz şeyler değil..benim ağlayışım bulunduğumuz pozisyon..yani o görüntü beni üzüyo..kisti aspire ettiğinde canım biraz yanmıştı..rahmi açtı içine iğne yaptı uyuşturucu..o iğne ağırttı..sonra çok bişeyhissetmedim..içinden bişeylerin çekildiğini hissediyorsun ama uyuşuksun.. fakat aşılama öyle değil basit bir işlem..kanal biraz tıkalıysa ittirip açıyor o seni tuhaf hissettiriyor..
fakat dediğim gibi aşılamada ağlamadım..acılı bişeyde değil..ağlamak benim için deşarj olmak demek..ağlayarak atıyorum gerginliğimi..evet geriliyoruz evet canımız yanıyo dayanamıyacak kadar olmasada ama asıl bizi rahatsız eden, o pozisyon etrafındaki insanlar ve birazda erkek olmaları..
eğer düşünüyorsan aşılamayı sakın korkma..

düşünüyorum ama suanda bile elim kolum boşaldı kaç defa gitmem gerekecek neler bekliyo beni hiç bilmiyorum kaldıki ilk aşılama tutmayacagından eminim ama yinede allahtan ümit kesilmez

birde benim yöntemim şu asla bakmıyorum ne doktora ne aşağıya...
bazen kistlere ekrandan bakıyorum ondada doktorla göz göze gelmiyorum..zaten doktorlarda o pozisondayken çok konuşma taraftarı değiller sanırım.. yahu adamlar sadece içine sokarken bakıyolar sonrası zaten ekran..ama tabi aşıllama ve öteki şeyler öyle değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…