Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Özlem Aslı canlarım sizi böyle ayrılmaz bir parça gibi görünce aklıma Yaseminle Buket geliyo.
Onlar peşpeşe hamiş kaldılar, darısı size inşallah

amiiiin inşallah bizde peşpeşe hamile kalırız aslıııı düşünsene kocaman karnımızla buluşuruz seninle ayyy çok hoş

Amiin canım inşallah

Mesudee bak ne buldum, kıs sen bundan örsene, çok hoşuma gitti yaa

Eki Görüntüle 707890
ayyy çok hoşşş Mesude bundan bi tane de bana örüverr olucak bebeme

amiiiin inşallah bizde peşpeşe hamile kalırız aslıııı düşünsene kocaman karnımızla buluşuruz seninle ayyy çok hoş

anammmm ne güzel olurrrr Özlemmm bakk söz ver aynı anda hamile kalcaz benden habersiz hamile kalırsan karışmam haaa bebişlere alışverişe de çıkarızzz

ayy çok hoşmuş ama onun içine çocuğu sokmak birazzor olur sanki bence sadece üzrine örtülecek tarzda bişey olmalı

Yastığı ayrı örülmüş sanırım canım :) Yani altındaki şey kese gibi, çocuğu sokmak zor olmaz Hem pusetin içine falanda serilebilir, ne bileyim görüntü olarak şahane ama dimiii

Yastığı ayrı örülmüş sanırım canım :) Yani altındaki şey kese gibi, çocuğu sokmak zor olmaz Hem pusetin içine falanda serilebilir, ne bileyim görüntü olarak şahane ama dimiii

ya evet görüntü çok hoş ama o kese gibi yapılmış işte hatta yastıkta oraya bağlı ben yinede çok kullanışlı olmayacağını düşünüyorum sadece notmal battaniye şeklinde yapılması taraftarıyım mesudeeee hemen başla yapmaya

hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.. çelişkide kalmak kötü ben istanbul ve ankara arasında kalmıştım.. en son GEN ART yi tercih ettimm.. inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun....

evet hem de nasıl kötüymüş ama ben burayı tercih edicem bu aşamada sanki yine de belli değil. Genartta iyi bir merkez çok memnun olan var.

sedacımm takma kuzum bunları kafana inş. rabbim sebep kılmıştır bu merkez vesilesi ile rabbim bebegini gönderecektir.

İnşallah canım Rabbime sığınmaktan başka çare yok. Bursa'da tutmasa bu sefer burada yaptırsam acaba tutar mıydı dicem falan aklımı da bulandırmak istemiyorum ama bir embriyologla görüşeyim bilgi alayım, merkezi gezeyim daha netleşir kafamda kadere kısmete bırakmak istiyorum artık ben elimden geleni yapıp olacağı varsa burada da olur.

Selam bebekler geçmişin yarisini okudum

Bediş her işte bir hayır vardır ama çok darlanırsan git bir özel hast muayene ol, hem bir başka doktor da görnüş olur, eşine ısrar edersen kabul eder, haftaya kadar kendini yiyip bitirme ama lutfen

Nazancım gözün aydın maşallah Allahım esirgesin sağsalim kucagına alırsın inşallah

Binbir gece Gamzecim böbrek yada idrar yolu iltihabı geciriyorsun bende yaşadım tedavsi kolay, ama hemen doktora git antibiyorik iğneyle hemen sorunu çözerler tedavinde gecikmemiş olur

Baharcim Asya bebek bir an önce şifasına kavuşur inşallah Allah yardimcilari olsun

Yaso işe başlamişsın gözün aydın, ama sen hamile degilken bir kadinin bebeginin kalp sesini dinlemistin nasil mutlu olmuştun di mi? Mutlaka başka bir doktora gitte bir dinle, şöyle mutluluk gözyaşları dök

herkese hayırlı cumalar.
bugün hayırlısı ile 3. kez evvel okumaya başladım.tedaviye kadar kaç kez biter bilmiyorum :)
sınrasında AYŞE iöin dua ettim.Rabbim hayırlı kılsın.bebeği sıkı sıkı tutunsun ona inşallah.
MESUDE ördüklerine bayıldım.bende geçen gün bebe battaniyesi başladım.ama benimki çok basit bişey seninkiler kadar teferruatlı değil.hele ben bi battaniye öreyim bebek kolay dedim başladım örmeye :)
BUKET seninkilere de bayıldım valla.canım annem ilk evlendiğim yıl ördü bana.üstüne kaç bebek doğdu.5-6 yıldır bekliyorlar evde.benimkiler kırmızı :)
BEDRİYE canım bence çok kurcalama vardır bi hayır.haftaya gidersin.eşine katılıyorum.zaten sabah diyodun ben niye heyecanlanmıyorum ki diye.
NAZAAAAAAAAAAAAAAAN canım ya çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah.Rabbim bizede nasip etsin inşallah.
BUKET senin içinde çok sevindim.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleride gösterir inşallah.
GÜL maşşalllah sana 38. hafta.Allah ım kolay doğumlar versin bi avazda kurtarsın inşallah.
7veren GÜL nolur listene benide ekle canım.dileğim malum tabiki :)
BURCU senin sonuçlarınada çok sevindim canım.mr danda korkma artık belki bedriyenin dediği gibi gerek kalmaz.kalırsada dualarla girer çıkarsın inşallah.aşılamanın da hayırla pozitif sonuçlanması duasıyla...
ASLI ve ÖZLEM kızlar imrendim size maşallah.bende düşünüyorum yazın tedaviye yanımda bi arkadaşım olsada beraber gidip gelsem diye.acaba bende ankaraya mı gelsem ne? ama siz benim işime yaramazsınız bana tüp bebek tedavisi olan biri lazım.
SEDA canım merkez çok önemli,işin ehli olanlarla çalışmak çok önemli ama bi yerden sonra tamamen nasip.senin nasibinde varsa o bebek onları vesile kılar merak etme sen.
BİNBİRGECE gamze canım arkadaşların dediği gibi idrar yolları enfeksiyonudur muhtemelen.hemen bi doktora git.tedavisi çok basit.bi an önce iyileş.tüpe bi engeli olmaz Allah ın izniyle.ama tedavi olmazda ilerletirsen transferden sonra sıkıntı yaratabilir.ihmal etme.
DUAMNUR gamze.canım dünkü olay için çokçok geçmiş olsun.bahsetmedin bidaha noldu ne bitti.komsunuz falanmıydı öldürülen?tanırmıydın?
TUBA ve TÜMAY canlar sizleride unutmadım tabiki ama malum bi kızların değimiyle ekşın olmayınca yorumda yapılamıyor.
YASEMİN kimse alınmasın ama sen iyileştin işe başladın ya ayrı bi seviniyorum.Allah seni başımızdan eksi etmesin
AYLİN senin plates maceran noldu devam ediyormusun?
MERAL canım maşallah ne güzel kilo vermişsin.ben ameliyattan sonra ye iç yat 3 kilo aldım.göbeğimde cabası.bi iyileşeyim bende vericem inşallah.tedaviden önce 5 kilo verip hazırlamam lazım kendimi
bana gelince yazılılarımı yaptırdım,hazırladığım notları yolladım rahatladım.evde pinekliyorum işte uzandığım yerden battaniye örüyorum.iyiyim çok şükür.unuttuğum arkadaşım kalmamıştır umarım.kaç gündür yazmıyorum aklımda kalanları özet geçtim.
son bişey DİDEM canım seninde GÜLÜN de MESUDE ninde beşikleriniz şahane.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.mışıl mışıl uyuşunda büyüsünler yavrularıız.
ÇİĞDEM cim bidaha yazmadın canım inşallah seninde kaşıntıların son bulmuştur.

canımmm valla şu ay geçsede bende yaptırsam şu ikinci aşılamayı hayırlısıyla sende gel beraber giderizz
benimde ya evvel de 3.haftam hayırlsı bakalım...
ohhh yat dinlen
kızlar benim şimdi çıkmam lazım yağmur yağıyo onu biriktircem sizde biriktirinnn hatta paylaşıuyım bidk

Kızlar Nisan yağmurlarının faziletlerini duymuşsunuzdur...Toplama günleri Hicri Takvime göre hesaplanıyor...Hicri takvime göre Rumi Nisan ayının 7'sinden ay sonuna kadardır...Ben sizler için hesapladım...Yazacağım tarihler kullandığımız miladi takvime göre...Bugünden itibaren başlayıp 13 Mayıs'a kadar(13 Mayısta dahil) toplamaya başlayabilirsiniz.... 20 Nisan- 13 Mayıs arası toplama günleri...Hikmete bakın ki tamda Efendimiz(s.a.v)'in doğum gününde başlıyor :) Ben tüm detaylarını yazıcam size,sormak istediğiniz özel bişey olursa aklınıza takılan mesaj atarsınız kızlar...Sizleri Allah için seviyorum,şuanda Ezan-ı Muhammedi okunuyor,Şafi olan Rabbim maddi-manevi şifalar ihsan eylesin hepimize

..........................

Peygamberimiz (s.a.v)’den rivayet olundu ki:

‘’Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz..’’

Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler,Rasulullah (s.a.v):

‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız).O’na;70 defa Fatiha-i şerife,70 defa İhlâs-ı şerif,70 defa Felak suresini,70 defa Nâs suresini,70 defa Tesbih duasını ((Sübhanallahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ
kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm )) okuyunuz.Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz.Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki,Cebrâil Bana dedi ki ; Bu sudan içen kimsenin,cesedinden,damarından,sinirinden,etlerind en,o kimseye ağrı,acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.’’

Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :

‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki,çocuğu olmayan bir erkek,bu sudan hanımına içirirse,Allahü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır.Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan,hanımına içirirse,bu su,ona (sıhhati için) yeterlidir.İçen kimsenin balgamını keser.Rüzgar ona zarar vermez,çirkin haller kendisine isabet etmez.Bel ağrısından,karın ağrısından,şikayeti kalmaz.Alaca hastalığından korkmaz.Göğüs ağrısı çekmez.Kalbine gelen vesvese (evhâm) ,gönlünden çıkar gider.Kendini çok beğenmek,hased,kibir,düşmanlık,gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için Allahü Teala’nın izni ile fayda vericidir..’’

Tefsir-i Kebir ( Kur’an-ı Kerim Tefsiri) ‘den naklolundu..

zeynepcim sen ankaraya gel biz sana destek oluruz numaradan tüp bebek tedavisi oluyormuşuz gibi davranırız

Oooo battaniyeler başlanmış maşalllah :)) evet canım bizde ekşın yok :))

"Nisan Yağmuru" Suyunun Toplanacağı Günler

''Nisan Yağmuru'' suyunun toplanacağı günler, Rumi Takvimi Nisan Ayının 7'sinden Nisan Ayının sonuna kadardır.

Toplanan "Nisan Yağmuru" Suyu Nasıl Hazırlanır?

- Bir Fatiha üç ihlâs-ı Şerif okunup, Piran-ı İzamın Ervâh-ı Kudsiye-i mübârekelerine hediye edilir.
- Niyet edilir.

1 - 70 Adet Salât-ı Münciye
2 - 70 Adet Fatiha-i Şerife
3 - 70 Adet Ayet'ül Kürsi
4 - 70 Adet Legad caeküm .. (Tevbe Süresinin Son İki Ayeti)

لَقَدۡ جَآءَڪُمۡ رَسُولٌ۬ مِّنۡ أَنفُسِڪُمۡ عَزِيزٌ عَلَيۡهِ مَا عَنِتُّمۡ حَرِيصٌ عَلَيۡڪُم بِٱلۡمُؤۡمِنِينَ رَءُوفٌ۬ رَّحِيمٌ۬ فَإِن تَوَلَّوۡاْ فَقُلۡ حَسۡبِىَ ٱللَّهُ لَآ إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ.ۖ عَلَيۡهِ تَوَڪَّلۡتُ.ۖ وَهُوَ رَبُّ ٱلۡعَرۡشِ ٱلۡعَظِيمِ
(Lekad caeküm rasulün min enfüsiküm azizün aleyhi ma anittüm harisun aleyküm bil mü’minine raufün rahiym* Fe in tevellev fe kul hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym)

5 - 1 Adet Yâsin-i Şerif
6 - 70 Adet Kâfirûn Süresi
7 - 70 Adet Îhlâs-ı Şerif
8 - 70 Adet Felak Süresi
9 - 70 Adet Nâs Süresi
10 - 70 Adet Tesbih Duası

سُبْحَانَ ٱللهِ وَٱلْحَمْدُ ِللهِ وَلاَ اِلٰهَ اِلاَّ ٱللهُ وَٱللهُ اَكْبَرُ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قُوَّةَ اِلاَّ بِٱللهِ ٱلْعَلِىِّ ٱلْعَظِيمِ
(SübhanAllahi velhamdülillahi velaa ilahe illAllahü vAllahü ekber velaa havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azıym)

11 - 70 Salât-ı Münciye

okunur.

Not 1 : Yukarıdaki sayılanlar okunurken bitinceye kadar arada dünya kelamı konuşmamaya dikkat edilmelidir.
Not 2 : Her 70 adet okunduktan sonra ve Yasin-i Şerifteki her "Mübîn" den sonra "Yâ Şafii" denir ve sıcak nefesle suya "Hûu" diye üflenir.
Not 3 : Bu sudan sabah ve akşam birer bardak olmak üzere 7 gün abdestli olarak içilir. (İçmeden önce, 1 Fatiha 3 Îhlas-ı şerif okuyup Piran-ı İzama hediye etmeye ve sabah aç karnına içmeye dikkat edilmelidir.)
Not 4 : Bu sudan içen kişinin cesedinden Allahü Teala her türlü derdi kaldırır. Ona tüm hastalıkdan ve açlıkdan afiyet verir. Gözlere şifa verilir. Ateşi giderir, balgamı keser, göğüs ağrısını giderir, Menfaati sayılamıyacak kadar çoktur.

Son düzenleme:

ikisindeki dualarda farklı ee hangisni yapcaz?
zaten azıcık birikti birikmiyokiii
Özlem sende biriktiriyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…