Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

benim hali hazırda bir göbegim oldugu için normaldede bana sorarlardı bebekmi göbekmi diye :))

vallla al bendende o kadar benim göbeği görenler soruyor bebekmi var diye hatta bir keresinde arkadaşlarla hamama gitmiştik bi abla var o bana demişti 3 aylık gibi duruyo karnın moralim bozulmuştu, valla burda çoğu hamileyim diyene taş çıkarırım

Kızlar merhaba. Nasılsınız sabahtan beri yoğunum. Hayırlı cumalar herkese açılan her el edilen her dua kabul olur inşallah..

Bu arada sevindirici bir gelişme oldu. Merkez açıldı sonunda. Sürekli acıbademin tüp bebek merkezlerine bakıyordum eklenmiş mi diye dün akşam gördü ekibi de ama embriyoloğu araştırdım pek içime sinmedi açıkçası. Tıp fakültesinde yüksek lisans yapmış zaten tüp bebek merkezi var tıpta oradan tecrübe kazanmıştır ama görev yaptığı başla hastane yok tıpta ne kadar görevde bulundu ne kadar işlem yaptı bilmiyorum. O konuda muallakta kaldım zaten gidip tanışıcam haftaya falan. kısmet nasip eşim istersen şehir dışına bursaya gidelim diyor oradaki acıbademin embiroloğu baya iyi tecrübesi çok. Bilemiyrum ya 1 ay izin almam lazım bunun 15 günü ücretsiz olması lazım kontrollere de başka şehire gideceğim için git gel günü birlik 2 saat yol orda hemen almazlar 2 saat dön bir gün rahat gider. Transferden sonra otele kalmam lazım 2 gün falan zor yani bu merkeze güvenmekten başka çarem yok.

ben adetli ikende okumuştum ama ara verirse nasıl 4 cuma ust uste okucaksınkı muhakkak 4 cuma regl olursunn duzenliyse adetin

ben şöyle düşündüm sanırım ben yanlış vakitlerde başlıyorum tam adt bitince başlasam 4.adete herhalde tamamlarım eee tamamalayıncada adet olmazsam bu iş tamamdır, gerçi adet bitimini cumaye denk getirmek zor iş o nasıl olacak

hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.. çelişkide kalmak kötü ben istanbul ve ankara arasında kalmıştım.. en son GEN ART yi tercih ettimm.. inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun....

sedacımm takma kuzum bunları kafana inş. rabbim sebep kılmıştır bu merkez vesilesi ile rabbim bebegini gönderecektir.

ewet de sen ne düşünüyosun?zaten doktor kongrede 20mayısta gelecek o zaman gitmemizin bi anlamı yok adetliyken gidelim daha iyi olur yada sen ne düşünüyosun?

bana her zaman uyar çok bekledikçe vakit kaybettiğimi düşünüyorum bazende ara vereyim diyorum ne düşündüğümü bide ben bilsem

herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inş.
serap,aylin,k.gül,mesude ve asyamca dualarınızı okudum canlar...

Özlem Aslı canlarım sizi böyle ayrılmaz bir parça gibi görünce aklıma Yaseminle Buket geliyo.
Onlar peşpeşe hamiş kaldılar, darısı size inşallah

herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inş.
serap,aylin,k.gül,mesude ve asyamca dualarınızı okudum canlar...

Sağolasın canım, Rabbim seninde dualarını kabul etsin inşallah, semaya kaldırıp dua ettiğin ellerini hiçbir zaman boş döndürmesin Yüce Rabbim...

ayyy inşallah Gülll inşallah Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün tez zamandaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…