Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hııııııı sen gittinde başkasına akıl veriyon dimi

ya sen ne gıcıksın yawww hemn de yüzüme vuruyo tmm ben gitmedim ama benim yaptığım hataları yapmasın die söledimmm sonra acabalar kalıyo hem ben gitmeyi çok istedim ama iş yerinden çıkamadım ondan ötürü zaten bu gidişle ben hast. gidemem hep bişeler çıkıyo hep engel çıkıyo anlamadım gitti

ya seninle de aynı anda doktora gitmek kısmet olmayacak demek ki eşimin yorumuda evlere şenlik daha iyi daha çok büyümüş olur diyor.. bugun bi tanıdık geldi işyerine karnın niye çıkmıyor diyor.. ben ne biliyimm dedim.. doktorun aklına gelsem ve beni arasaa..

hocanın dediğini yap yaptığını yapma misali neyse sende gidersin inşallah hayırlısı ile, birazda imkanları zorlamak lazım ama

sağol baharım evet duyduk çok şükür çok duygusal bi andı bende dinledim rabbime binlercekez hamdolsunnn

hayırlı olsun Nazancım Allah tamamına erdirsin inşallah...
ben de sabah tetanoz aşımın 2. dozunu oldum sağlık ocağında tızlar bebişimin de kalp atışını dinledim gitmişken rica edip

bedriyeciğim iç karnı geniş olanların hemen çıkmıyormuş karnı benim hemen çıkıyor, aslında o daha iyidir belki düşünsene o dışarı doğru iyice büyüyen karın sonra nasıl toparlanacak

hocanın dediğini yap yaptığını yapma misali neyse sende gidersin inşallah hayırlısı ile, birazda imkanları zorlamak lazım ama

haaa işte ondann doğru diosun canım imkanları zorlamak gerekiyo şu 3 gündür çok kararlar aldım eşimle birlikte de aldık tabiii gelecek ay aşılama yaz sonu gibi de tüp bebeğe geçicez artık tabi ben yaz sonu diorumda kocacım öle bi ayarlayalımki hamileliğin son dönemleri yaz ayına gelmesin seni sıkıntıya sokmasın diocanım yaaa öyle diyince ne kötü oldummm ( tuttuda hamile kaldım da sıkıntıları düşünyo

ayyyy ne güzel bazen kocalarımız çok düşünceli olabiliyorlar ne güzel dimi

allah eşininde seinde gönlüne göre versinnn inşş..

evet öyle diyorlar iç karnın genişmiş demek ki diyorlar inşAllah dediğiniz gibidir. Bebek sağlıklıdır, benimde iç karnım geniştir.

Aslında netde şöyle yazıyor 4.ayda kişi kendisi çıplakken farkeder karnının şiştiğini 5.aydada giysilerinin üzerinden belli olur diyor ama işte herkes karnın çıkmamış deyince neden acaba diye takıyor.

benim hali hazırda bir göbegim oldugu için normaldede bana sorarlardı bebekmi göbekmi diye :))

günaydın kızlar hayırlı bol bebiş haberli bir gün olur inşallah bugün cuma YA EVVELİ unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…