- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.641
ikisindeki dualarda farklı ee hangisni yapcaz?
zaten azıcık birikti birikmiyokiii
Özlem sende biriktiriyo musun?
herkese hayırlı cumalar.
bugün hayırlısı ile 3. kez evvel okumaya başladım.tedaviye kadar kaç kez biter bilmiyorum :)
sınrasında AYŞE iöin dua ettim.Rabbim hayırlı kılsın.bebeği sıkı sıkı tutunsun ona inşallah.
MESUDE ördüklerine bayıldım.bende geçen gün bebe battaniyesi başladım.ama benimki çok basit bişey seninkiler kadar teferruatlı değil.hele ben bi battaniye öreyim bebek kolay dedim başladım örmeye :)
BUKET seninkilere de bayıldım valla.canım annem ilk evlendiğim yıl ördü bana.üstüne kaç bebek doğdu.5-6 yıldır bekliyorlar evde.benimkiler kırmızı :)
BEDRİYE canım bence çok kurcalama vardır bi hayır.haftaya gidersin.eşine katılıyorum.zaten sabah diyodun ben niye heyecanlanmıyorum ki diye.
NAZAAAAAAAAAAAAAAAN canım ya çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah.Rabbim bizede nasip etsin inşallah.
BUKET senin içinde çok sevindim.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleride gösterir inşallah.
GÜL maşşalllah sana 38. hafta.Allah ım kolay doğumlar versin bi avazda kurtarsın inşallah.
7veren GÜL nolur listene benide ekle canım.dileğim malum tabiki :)
BURCU senin sonuçlarınada çok sevindim canım.mr danda korkma artık belki bedriyenin dediği gibi gerek kalmaz.kalırsada dualarla girer çıkarsın inşallah.aşılamanın da hayırla pozitif sonuçlanması duasıyla...
ASLI ve ÖZLEM kızlar imrendim size maşallah.bende düşünüyorum yazın tedaviye yanımda bi arkadaşım olsada beraber gidip gelsem diye.acaba bende ankaraya mı gelsem ne? ama siz benim işime yaramazsınız bana tüp bebek tedavisi olan biri lazım.
SEDA canım merkez çok önemli,işin ehli olanlarla çalışmak çok önemli ama bi yerden sonra tamamen nasip.senin nasibinde varsa o bebek onları vesile kılar merak etme sen.
BİNBİRGECE gamze canım arkadaşların dediği gibi idrar yolları enfeksiyonudur muhtemelen.hemen bi doktora git.tedavisi çok basit.bi an önce iyileş.tüpe bi engeli olmaz Allah ın izniyle.ama tedavi olmazda ilerletirsen transferden sonra sıkıntı yaratabilir.ihmal etme.
DUAMNUR gamze.canım dünkü olay için çokçok geçmiş olsun.bahsetmedin bidaha noldu ne bitti.komsunuz falanmıydı öldürülen?tanırmıydın?
TUBA ve TÜMAY canlar sizleride unutmadım tabiki ama malum bi kızların değimiyle ekşın olmayınca yorumda yapılamıyor.
YASEMİN kimse alınmasın ama sen iyileştin işe başladın ya ayrı bi seviniyorum.Allah seni başımızdan eksi etmesin
AYLİN senin plates maceran noldu devam ediyormusun?
MERAL canım maşallahne güzel kilo vermişsin.ben ameliyattan sonra ye iç yat 3 kilo aldım.göbeğimde cabası.bi iyileşeyim bende vericem inşallah.tedaviden önce 5 kilo verip hazırlamam lazım kendimi
bana gelince yazılılarımı yaptırdım,hazırladığım notları yolladım rahatladım.evde pinekliyorum işte uzandığım yerden battaniye örüyorum.iyiyim çok şükür.unuttuğum arkadaşım kalmamıştır umarım.kaç gündür yazmıyorum aklımda kalanları özet geçtim.
son bişey DİDEM canım seninde GÜLÜN de MESUDE ninde beşikleriniz şahane.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.mışıl mışıl uyuşunda büyüsünler yavrularıız.
ÇİĞDEM cim bidaha yazmadın canım inşallah seninde kaşıntıların son bulmuştur.
yok canım burda yağmur durdu bide burda nasıl biriktireyim, ben bide araştırırken okudum hava kirliliğinin çok olduğu yerlerde faydadan çok zarar verir yazıyordu e burasıda sanayinin içi
aslı bide birer bardak sabah akşam içilir diyor hemde 7 gün nasıl birikirki o kadar su azıcık yağıp bitti yağmur
benim hali hazırda bir göbegim oldugu için normaldede bana sorarlardı bebekmi göbekmi diye :))
evet öyle diyorlar iç karnın genişmiş demek ki diyorlar inşAllah dediğiniz gibidir. Bebek sağlıklıdır, benimde iç karnım geniştir.
Aslında netde şöyle yazıyor 4.ayda kişi kendisi çıplakken farkeder karnının şiştiğini 5.aydada giysilerinin üzerinden belli olur diyor ama işte herkes karnın çıkmamış deyince neden acaba diye takıyor.
Kızlar merhaba. Nasılsınız sabahtan beri yoğunum. Hayırlı cumalar herkese açılan her el edilen her dua kabul olur inşallah..
Bu arada sevindirici bir gelişme oldu. Merkez açıldı sonunda. Sürekli acıbademin tüp bebek merkezlerine bakıyordum eklenmiş mi diye dün akşam gördü ekibi de ama embriyoloğu araştırdım pek içime sinmedi açıkçası. Tıp fakültesinde yüksek lisans yapmış zaten tüp bebek merkezi var tıpta oradan tecrübe kazanmıştır ama görev yaptığı başla hastane yok tıpta ne kadar görevde bulundu ne kadar işlem yaptı bilmiyorum. O konuda muallakta kaldım zaten gidip tanışıcam haftaya falan. kısmet nasip eşim istersen şehir dışına bursaya gidelim diyor oradaki acıbademin embiroloğu baya iyi tecrübesi çok. Bilemiyrum ya 1 ay izin almam lazım bunun 15 günü ücretsiz olması lazım kontrollere de başka şehire gideceğim için git gel günü birlik 2 saat yol orda hemen almazlar 2 saat dön bir gün rahat gider. Transferden sonra otele kalmam lazım 2 gün falan zor yani bu merkeze güvenmekten başka çarem yok.
sen hep hamileydin demek ki Nazo
Doğru düşünüyosun canım evdeyken yağarsa biriktirirsin hafta sonu da yamurluymuş ya
valla bende azıcık biriktirdim kocişte biriktirmeye çalışmışş bakalım daha biriktiririz bide okadar çoğada gerek yokrur yaww 7 gün içilcek kadar nası biriktiriyim nese hayırlısı
kızlaaarrr yağmur yağdı dışarısı çooookk güzel kokuyoo
heee elinde kaplaaa biriktirmiş bide yanına almış yağarsa doldururum dieebenim kocama söylesem umrunda olmazdı herhalde hemde iş yerinde toplamaya çalıştı öylemi
ASLI bugün senin doğum günün mü?
aslı,burcu,nazan,k.burcu kızlar niye konuşmuyorsunuz aşağıda ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?