Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ikisindeki dualarda farklı ee hangisni yapcaz?
zaten azıcık birikti birikmiyokiii
Özlem sende biriktiriyo musun?

yok canım burda yağmur durdu bide burda nasıl biriktireyim, ben bide araştırırken okudum hava kirliliğinin çok olduğu yerlerde faydadan çok zarar verir yazıyordu e burasıda sanayinin içi

aslı bide birer bardak sabah akşam içilir diyor hemde 7 gün nasıl birikirki o kadar su azıcık yağıp bitti yağmur

cnm polis kapının önünü kapattı çıkamadık zaten bizim kapının önü arkaya ara sokağa baktığı için kesin takip etti sonrada adamı burada vurdu

yok canım burda yağmur durdu bide burda nasıl biriktireyim, ben bide araştırırken okudum hava kirliliğinin çok olduğu yerlerde faydadan çok zarar verir yazıyordu e burasıda sanayinin içi

aslı bide birer bardak sabah akşam içilir diyor hemde 7 gün nasıl birikirki o kadar su azıcık yağıp bitti yağmur

Doğru düşünüyosun canım evdeyken yağarsa biriktirirsin hafta sonu da yamurluymuş ya
valla bende azıcık biriktirdim kocişte biriktirmeye çalışmışş bakalım daha biriktiririz bide okadar çoğada gerek yokrur yaww 7 gün içilcek kadar nası biriktiriyim nese hayırlısı

çıplakken göbeğin varmı peki?

kuzucuk Allah'a sığın ve evinin dibindeki hastaneye git, yollarda perişan olma,hem ilk adaylarından biri olacaksın, hastane iyi reklam yapmak için canla başla çalışıp seni hamiş bırakmaya çalışacaktır, merak etme, tabiki Allahım nasip ettikten sonra, uça uça gelir senin yumoşun

benim kocama söylesem umrunda olmazdı herhalde hemde iş yerinde toplamaya çalıştı öylemi

Asyamca duanı okudun rabbim kabul etsin inşallah, seninle tanışmak kısmet olmadı,hoşgeldin aramıza

benim kocama söylesem umrunda olmazdı herhalde hemde iş yerinde toplamaya çalıştı öylemi
heee elinde kaplaaa biriktirmiş bide yanına almış yağarsa doldururum diee
Özlem ogün kocam dioki Özlemin geldiği gün iş yeri çok yoğundu elemanlara da kızgındım beni suratsız biri zannedecek dio

ASLI bugün senin doğum günün mü?

ewettttttt bugün benim doğum günümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…