- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.681
kızlar yarın dr kntrolümüz varrrrrrrrrrr :)
sağol canım AMİN RABBİM sanada göstersin o günleri İNŞALLAH...
OHHHHH SAĞLIK suları olsun İNŞALLAH..:)
ASLICIM doğum günün kutlu olsun eşinle ve RABBİM İNŞALLAH bebiş nasib eder..
bizimde 15i evlilik yıldönümümüz ay o gün doğursam keşke :)
bende dedim bu adam banamı bozuldu karısını alıkoydum diye
güünaydın herkese..kız mesude dün unuttum duanı okumayı...okadar çekiştirdinki beni..
bugün okudum Allah sağlıklı kolay doğum versin..asyamca arkadaşınkinide okudum..göremedim son zamanalarda onu ama haberi olsun
anem yaptı bunların hepsini..
ayrıca burcu demişki bunlar pembee..mavileri gözü görmemiş herhal..sarılarıda..hıh
inşş.. canım sağol :))
sen daha dogrmadn mıııııı
kuzum geçmişi okudum geldim, keyfin nasıl, günün nasıl geçti anlat bakem?
özlem biz geldik sen nerdesin bacım
valla çok incesin canımm Galatasaraylı pasta :)
Amin inşallahhhh Allah hepimize nasip etsin inşallah sana,bana,Özleme,Tümaya,Zeynebe,Ayşeye,Sedaya,Tubaya ayyyyyyy kısaca hepimize inşallahhhhhhhhhhhhh
demiiii nerelere kaybolduysa
ÖZLEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
biz burdayız sen nerdesin?????
bizim burayada yağıyo şimdi..sonrada bulutlar bizim eve doğru gidiuo:))
ASLIIIIIIII HEPPİ BÖRTLEK BACIM..DAHA NİCE YAŞLARA..ÇOLUKLU ÇOCUKLU GİR İNŞALLAH:))
ayy Özlem ,siz aslıyla buluştunuz mu? hemen anlatın nasıldı ilk an?? ayy çok güzel bide yanyana fotonuzu koyun buraya,ayy bende gelecem ankaraya çok heveslendim
yok büşracım ya 38. haftamızdayız yarın kntrolümüz var vajinal muayene olcaz daha dr normal doğum görünüo şimdilik dedi bakalım yarın ne diycek ay bi doğursamm :) ÇARŞAMBA günü evlilik yıl dönümümüz ay oğun doğsa keşke :)
ayy Özlem ,siz aslıyla buluştunuz mu? hemen anlatın nasıldı ilk an?? ayy çok güzel bide yanyana fotonuzu koyun buraya,ayy bende gelecem ankaraya çok heveslendim
ayyy bugün burası sıkıcı doğru düzgün iş yok patronlar yok bende size takılayım dedi
aslııııııııııııııııııııııı doğum günün kutlu olsun dur sana şarkı söyliyiimm
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene.........
bir ömür eşinle minik minik çocuklarınla mutlumu mutlu ömürler diliyorum
aminnnnnn çok teşekkür ederim canımmm
ewettttttttttt buluştuk ama fotoğraf çekcektik sonra unuttuk bi dahaki buluşmaya çekiniriz o zaman yanımızda Bukette olurrr üçlü koyarız fotoyu:)
ayyy canım süper geçtii 3 saat falan oturdukkk hiçte yabancılık çekmedik
aminnnnnnnnnnnnn çok teşekkür edrim canım benimmm
Bu arada hastalığım daha bitmedi biter bitmez başlıcam tefriciyyeye canımmm
bizim burayada yağıyo şimdi..sonrada bulutlar bizim eve doğru gidiuo:))
ben hafta sonu bi el atcam bakalım ne kadar olyur..
ASLIIIIIIII HEPPİ BÖRTLEK BACIM..DAHA NİCE YAŞLARA..ÇOLUKLU ÇOCUKLU GİR İNŞALLAH:))
yaaaaaaa çok özendimmmmmmmmmmmm
keşke bende.....
ama mutlaka foto olsun,hatta sen facebook'a da koyözleeeeeeeemmmmmmmmm
GÜNAYDIN BURCUUUU kızım yenimi haberin var 2 hafta oldu galiba biz buluşalı, ilk görüşte aşktı bizimkisifotomuz yok canım
ne kadar durursa okadar ıyı acele etme tuşede kendını sıkma sıkarsan canın acırrrrrrrr
emır 40+5te Zorla cıkarttıkkkk
Kızlarrrr benim kuzum hareketlenmeye başladı ...içimde kelebek uçuyo sanki...
keşke sende olsaydın kuzummm atla gel bi hafta sonuu misafir edeyim seniii
bir dahaki sefere çokca çekiniriz fotoğraf inşallahhhh
anaaam çok safım,şimdi haberim oldu ,özlem bacım hani şu geçen okulda tartıştığım kadın varya hep arkamdan beni kötülüyormuş,valla ikilemde kaldım bende gidip herkese herşeyi anlatayım gerçek yüzünü görsünler diyorum, sonra da yok Burcu bu çok çirkin hem Allah katında yalnış olur diyorum, sinir oldun bugün, bide gitmiş müdüre anlatmış ama hep kendini haklı çıkararak, müdürle konuşsam mı konuşmasam mı , şiştim bugün, Allah'a havale edeyim diyorum, ama nefsim beni zorluyor,
anaaam çok safım,şimdi haberim oldu ,özlem bacım hani şu geçen okulda tartıştığım kadın varya hep arkamdan beni kötülüyormuş,valla ikilemde kaldım bende gidip herkese herşeyi anlatayım gerçek yüzünü görsünler diyorum, sonra da yok Burcu bu çok çirkin hem Allah katında yalnış olur diyorum, sinir oldun bugün, bide gitmiş müdüre anlatmış ama hep kendini haklı çıkararak, müdürle konuşsam mı konuşmasam mı , şiştim bugün, Allah'a havale edeyim diyorum, ama nefsim beni zorluyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?