- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.721
valla özlemim şiştim , ben hiç böyle durumlar yapacak biri değildim, bu kadın bana bunlarıda düşündürüyor, kendime de kızıyorum yapma Burcu ,fesat olma diye kendimi telkin ediyorum
aslım içimden sürekli kadını affet Burcu deyip durdum, ama böyle gidip herkese onun dedikondusunu yapmak istiyorum ama kendimi sıkıyorum durun size olayı özet geçeyim geçen özlemim sormuştu yazmamıştım
çocuklara dağıtılmak için okula kitaplar geldi, bu kadında kitaplardan birini beğendi ve derste kullanmak için kendine aldı, bende güzel bir şekilde kitapların çocuklar için gönderildiğini bunları çocuklara dağıtacağımı söyledim, o da bir sinirle kendi dolabındaki kitapları çıkardı fırlattı "al o zaman bunlarıda dağıt" diye söylendi kapıyı çekti çıktı, bende arkasından çıktım bağırdık çağırdık ban bir sürü hakaret etti, bende en son masadaki kitapları alıp masaya fırlattım (onun yaptığı hareketi ona göstermek adına) sonra siz çok bencil bir insansınız dedim, oda dan çıktım ve bu kişi benim çok iyi davrandığım değer verdiğim bir kadındı ama şimdi o herkese diyormuşki"benim o gün kocam hastaydı moralim çok bozuktu Burcu bana bağırdı çok terbiyesizlik etti ben kaç yaşında kadınım" diye, evet bağırdım ama tam anlamıyla da içimdekileri dökemedim
Canim yazdim ama gormedin heralde canim sayi daha cok senide listeye yazdim cumaya kadar ne zaman istersen oku canim benim
tamam canımm benimm..
BURCUUMM...
şimdi ne yalan söyliyimm içim bitürlü kabul etmiyorsa ben dayanamaz gider müdürlede konuşurum o kadınlada tekrar tartışırım amma müdür kaale almış olsa sana mutlaka sorar hayırdır Burcu hanım diye sormadığına göre müdür önemsememiştir o kadında koskoca kadınn böölee uzatsın dursun kendi kendine hırs yapıp yesin içini sen o hiç yokmuş gibi davran.. müdürde sorarsa onunla da içinden geldiği gibi konuşursun.. ayrıca intikam soğuk yenir diye eskilerden gelen ünlü bir deyimimiz var ya sen içini soğut ona karşı mutlaka Allah içindeki o kadar karşı olan gıcıklığı alıcaktır.. o kadının üzerine 21 kes besmele çek lutfennn ne olurr.. mesela çek öncesinde 3 tane bırak onu görünce o 3 taneyide çek üfle..
yok kuzum hatta çok eksik var, bende adet oldum olacam okuyabildiğim kadar da ben okuyayım , daha sadece 450 tane okundusayısı tamamlandı mı Burcum haberimm yok o zaman ben 100 adet aldım haberin olsun..
amaaaa konu bu muydu? keşke sen onun yaptığı hareketi göstermek için kitabın bi tanesini üzerine atsaydın, lutfen hiç takma kafana yaa bırak bende çok kötü bişey sandım.. sende iyikide arkasından kalakalmamışsın tepkini göstermişsin bi şekilde de mi? sen o kadın yokmuş gibi davranırsan o koskoca kadın eşinin hasta olmasının seninle alakası olmadığını anlayıp saçmaladığını mutlaka farkedicektir. boşver onu.. o sana olumlu anlamda mutlaka laf atıcaktır.. arayı yumuşatmak için bence.. sende içini yumuşat
evet canım yazarken bile utandım bu kadar saçma bir neden nerelere kadar gitti, ben kendimi zorlayarak dersle ilgili bir iki birşey konuştum sırt öfkeme ve nefsime yenik düşmeyeyim diye yaptım, ama daha öteye gitmeyeyim koca bir mesafe koyayım diyorum
anaaam çok safım,şimdi haberim oldu ,özlem bacım hani şu geçen okulda tartıştığım kadın varya hep arkamdan beni kötülüyormuş,valla ikilemde kaldım bende gidip herkese herşeyi anlatayım gerçek yüzünü görsünler diyorum, sonra da yok Burcu bu çok çirkin hem Allah katında yalnış olur diyorum, sinir oldun bugün, bide gitmiş müdüre anlatmış ama hep kendini haklı çıkararak, müdürle konuşsam mı konuşmasam mı , şiştim bugün, Allah'a havale edeyim diyorum, ama nefsim beni zorluyor,
Kızlarrr ben gidiyorummmmm artık yeter
Kendinize iyi bakınnnn öpüyorum herkesiii
Tekrar çokkk teşekkür ederim hepinizeeee
vay ağzını yerim bedişim çok haklısın, öfkem gidip geliyor, hayırlısı olsun Allah doğru yoldan ayırmasın hiçbirimizitabi canımm bazen insanları zamana bırakmak gerekiyor ki yaptığı saçmalığı farkedebilsin.. zaten farketmiyorsa onun vayy halinee.. sen zaten olağanca mesafeli olucağından kendisine bi süre sonra seni ilgilendirmeyecektirde.. hemde senin alacağın mesafe yüreğindeki ona karşı hırsıda alıcaktır vee Allah katında içinde ona karşı kinin kalmıyacaktııırr.. çünkü umursamayacaksııınn.. o da hatasını anlayacak zamana sahip olacaktıırr.. ne iyiliğine ne kötülüğüne hiç bişeyine karışma, güzel kafanı da yormasın boşver..
Selamlarr kızlar;
Giremedim kaç gündür fırsatım olmadı bir türlü kusura bakmayın lütfen merakta bıraktıysam..
Sirkeli suyu her akşam yatmadan önce yapıyorum bi kaç saat de olsa uyuyorum sabah karşı yine başlıyo kaşıntım ama alıştım artık bununla yaşamaya sabrediyorum mecbur.. Her yerim yara bere içindr aynada kendime bakmak istemiyorum..
Her neyse allaha şükür iyim yinede..
Aslıcım doğum günün kutlu olsun bebeğim allah nice mutlu seneler yaşamayı nasip etsin inşallah kocacınla ve gelecek olan bebişlerinle birlikte..
Haber vermek için girdim şimdi yemek hazırlıcam fırsat buldukça gelirim yine öpüyorum hepinizi..
Buarada tümaycım bende 100 tane alayım şimdilik okuyayım da yine haber ederim..
Burcucum söylememe gerek yok diye düşündüm ama yinede yazayım dua listesine benide ekle lütfen belki bu son olur..
Fetihleri daha okuyamadım kızlar inşallah bu akşam okuyacağım..
cnm bencede git konuş bak ben geçen sene öğreticilik yapıyordum bir tane kadın vardı sürekli müdürün odasında müdürün odasında meğerse sevmediği insanların kuyusunu kazıyormuş ve sonra hepimiz çatır çatır işten çıkarıldık ve halen daha da öyle iş bulamadım halk eğitimin kulağına gitmiş demek artık almıyorlar tek benıde değil 3-4 tane hocada var
oooooooffffffffff pufffffffffffffffff
canım sıkılıyoooooooo
Gönlü güzel canlarım şimdilik çıkıyorum, sonra yine geleceğim, burcu,çido,bediş çok öpüyorum sizi Allah'a emanet olun
ne oldu cnm emir yatıyor mu
canım sıkıldı ne bileyim canım ya.
emir mert bey oyun halısında oynuyor
ayy git oğlunu sıkıştır biraz.. şöölee sıka sıka sev öp yanakları kızarsınn.. içine sokacak gibi sarıll.. ayy çok canım istedii.. ohh tüm sıkıntın dağılır şimdi senin..
annelik çok farklı bişey gerçekten..
onu tutarken bile acaba canı yanıyo mudur tuttuğum yerlerinden niye düşünüyo insan..
her banyo yaptırdığında su acaba sıcak mı oldu soğuk mu oldu..
üşür mü yanar mı diye düşünüyo.
ufak da olsa kızınca ona sol yanı acıyo ınsanın..
bi gülüşünü bekliyosun o an seni affetmesi için..
o minicik elleriyle ellerinin arasına alınca elini dünyalar bağışlanıyor sankii..
yumuk yumuk elleriyle bişey tutmaya çalışması..
daha küçükken tutamıyorum diye kızmasıı..
garip garip sesler çıkartması.
kendi kendine gülmesi..
o gülünce dünya duruyor..
dedim ya çok farklı insan yaşasa da duygularıyla anlatamıyor bu hissi.
evet öyle diyorlar iç karnın genişmiş demek ki diyorlar inşAllah dediğiniz gibidir. Bebek sağlıklıdır, benimde iç karnım geniştir.
Aslında netde şöyle yazıyor 4.ayda kişi kendisi çıplakken farkeder karnının şiştiğini 5.aydada giysilerinin üzerinden belli olur diyor ama işte herkes karnın çıkmamış deyince neden acaba diye takıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?