- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.701
anam yerim ben o kelebeği, öperimmaşallah
İnşallah Allah birgün bizi hayırlı bir vesileyle bir araya getirir, ayy bol bol çek, bakar bakar hem iç çekerim hem mutlu olurum
burcuuu ankaraya yolun düşmüyormu sende gel canım
Ankaraya yolum düşer canım, arkadaşın düğünü var ona geleceğiz ama 1 gece kalıp döneriz, ama uzun soluklu bir gelişim olur inşallah
ay ne bilim canım günler gecmio azaldıkca geceler uykusuz ağrılı sancılı ne bilim ondan sabırsızlanıorum :)
anaaam çok safım,şimdi haberim oldu ,özlem bacım hani şu geçen okulda tartıştığım kadın varya hep arkamdan beni kötülüyormuş,valla ikilemde kaldım bende gidip herkese herşeyi anlatayım gerçek yüzünü görsünler diyorum, sonra da yok Burcu bu çok çirkin hem Allah katında yalnış olur diyorum, sinir oldun bugün, bide gitmiş müdüre anlatmış ama hep kendini haklı çıkararak, müdürle konuşsam mı konuşmasam mı , şiştim bugün, Allah'a havale edeyim diyorum, ama nefsim beni zorluyor,
yorumların farklılığına bak ben git konuş demişim aslı boşver demiş sen içinden ne yapmak geliyorsa onu yap ama ilk önce sakinleş sonra ne yapacağına karar ver öfkeyle kalkan zararla oturur demişler , ben olsam bende konuşamazdım sanırım öyle içime atardım
canım bence sende git konuş müdürle madem onu dinlemiş senide dinlesin öyle tek taraflı dinlemek olmaz herkes kendine göre haklıdır, ne demek öyle arkadan kötülemek varsa sorunu gelsin yüzüne söylesin
boşver Burcuuuu Allahın'dan bulsun hem onun gibi davranırsan ondan ne farkın kalırkiii yaptığı kötülük yanına kalmaz merak etme senn boşver bol bol ya sabır çek yüzüne çaktırmadan ayetel kürsi-felak-nas oku üfleee Allahın izniyle bi zararı dokunamaz...
kendine iyi bak canımmmm iyi akşamlarrrrkızlar ben yavaş yavaş toparlanıyorum size iyi akşamlar
valla özlemim şiştim , ben hiç böyle durumlar yapacak biri değildim, bu kadın bana bunlarıda düşündürüyor, kendime de kızıyorum yapma Burcu ,fesat olma diye kendimi telkin ediyorum
aslım içimden sürekli kadını affet Burcu deyip durdum, ama böyle gidip herkese onun dedikondusunu yapmak istiyorum ama kendimi sıkıyorum durun size olayı özet geçeyim geçen özlemim sormuştu yazmamıştım
çocuklara dağıtılmak için okula kitaplar geldi, bu kadında kitaplardan birini beğendi ve derste kullanmak için kendine aldı, bende güzel bir şekilde kitapların çocuklar için gönderildiğini bunları çocuklara dağıtacağımı söyledim, o da bir sinirle kendi dolabındaki kitapları çıkardı fırlattı "al o zaman bunlarıda dağıt" diye söylendi kapıyı çekti çıktı, bende arkasından çıktım bağırdık çağırdık ban bir sürü hakaret etti, bende en son masadaki kitapları alıp masaya fırlattım (onun yaptığı hareketi ona göstermek adına) sonra siz çok bencil bir insansınız dedim, oda dan çıktım ve bu kişi benim çok iyi davrandığım değer verdiğim bir kadındı ama şimdi o herkese diyormuşki"benim o gün kocam hastaydı moralim çok bozuktu Burcu bana bağırdı çok terbiyesizlik etti ben kaç yaşında kadınım" diye, evet bağırdım ama tam anlamıyla da içimdekileri dökemedim
Kizlar yarin 1 Receb en iyi sekilde degerlendirelin insallah...
Benim bi arkadasima pazarda haci amca cocugun olsun istiyorsan "Hasbiyallahu ve nimel vekil" cek demis.Simdu bi cimcimemiz var.Ayrica İbrahim aleyhiselamin atese atilmadan onceki son sozuymus....
kızlarrr ben cıkıyoru yemek hazırlıyım akşam için..belki akşam giremem yarın kntrol var gelişmeleri bildirrim İNŞALLAH yarın gelince baklaım dr neler diycek :)öpüldünüz ALLAH a emanet olun..
yorumların farklılığına bak ben git konuş demişim aslı boşver demiş sen içinden ne yapmak geliyorsa onu yap ama ilk önce sakinleş sonra ne yapacağına karar ver öfkeyle kalkan zararla oturur demişler , ben olsam bende konuşamazdım sanırım öyle içime atardım
Burcu senin bu arkadasinin yaptigini cocuk yapmaz yazik onun okadar yil yasamis oldugu hayata...Burcu seni bilen biliyordur yuz yuze gormedigim halde nasil biri oldugunu az cok biliyorum ..Bosver canim Allaha havale et...
kızlar ben yavaş yavaş toparlanıyorum size iyi akşamlar
anam sayı çok azmışkızlar müsait olanlarımız , hemen bir el atalım
Canim Allah razi olsun tamamlarim bir sekilde sag olsunlar kizlar kirmadilar beni az cok farketmezz.
tümay ben sana daha önce yazmıştım ama sen bana ynt yazdın mı göremedimm.. tefriciyelerin gününü bi zahmet bildirir misin? Yarına da okurum Allah kısmet ederse.. 100 ad istemiştim senden verdin mi acil cvp..
kendine iyi bak canımmmm iyi akşamlarrrr
terbiyesize bak yaa ben olsam o kitapları kafasına fırlatırdımmmsen yine iyi dayanmışsınnn valla saygı bekleyen kişinin önce saygılı olması gerekiyooo boşver canını sıkma sennn ama sende olanları olduğu gibi anlattt Allaha havale et canımmm sen yine de iyi davranmışsın valla
tümay ben sana daha önce yazmıştım ama sen bana ynt yazdın mı göremedimm.. tefriciyelerin gününü bi zahmet bildirir misin? Yarına da okurum Allah kısmet ederse.. 100 ad istemiştim senden verdin mi acil cvp..
Kızlarrr ben gidiyorummmmm artık yeter
Kendinize iyi bakınnnn öpüyorum herkesiii
Tekrar çokkk teşekkür ederim hepinizeeee
ben bu tesbihatı çok sverim zaten, her içim sıkıldığında çekerim, yarında inşallah bol dualı geçer hepimiz için
güle güle canım , güzel haberlerle gel
haklısın kuzum ,birazcık içimdeki öfke gitsin mutlaka benimde hatam olmuştur, ya sabır diyorum ,bide benim hayatım da böyle şeyler hiç olmaz, kendimi düşürdüğüm duruma bak, benim mallığım, çenemi bi tutsaydım iyi olurdu
Kuzum okuldakilerde aynı teselliyi yaptılar, ama oturup kadının dedikelrini dinlemişler, bide gelip bana anlattılar iyice sinirlerim hopladı, Allah'a havale etmek en güzeli
güle güle git özlemim, gece burda buluşuruz belki
bedişim Tümay gitti ben yazayım haftaya cumaya kadar okunacak, kızkardeşinin adı da tülay
Canim yazdim ama gormedin heralde canim sayi daha cok senide listeye yazdim cumaya kadar ne zaman istersen oku canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?