Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amin burcucum inşallah dua ediyorum bende biraz nefes alayım diye.. Bugünlerimize de şükür napalım..

höööfff kociş acıkmış tızlar yine geçmişi okumayı tamamlayamadım herkesler iyi olsun hepinizi öperim...

bende senın gıbıydım nasıl acaba neye benzıyo bana benzeyen yerleri var mıdır :))
doğduğunda aynı babasıydı hala daha öyle gerçi..
baba-oğul arasındaki aşk başka tabi..
sen de sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

[video=youtube;dQI6RkkCQkc]http://www.youtube.com/watch?v=dQI6RkkCQkc[/video]

ben bunu çok önceden ızlemiştim bence sizde ızleyın çok güzellllllll

niye bizi öpmüyosun emirleeeeee
pışıkkkk bi dahaaa emiri öp dersin sennn

oyyy kıyamam inan ki seni görmedim,ayyy kendimi nasıl affettitsem,emir'i bir geceliğine bana verin, kocanla baş başa romantik bir gece geçirin nasıl fikir?

ayrıca bak bunlar ikinize

buna da böğüre böğüre ağlamak istiyorum

kuzumm canımm hemen sağlıkla gelsin oğlun, Rabbim'e emenet....

Aylin canım, inşallah Bedişin kocaman bir göbeği olur, ayy ilk başlarda midesi bulansın diye dua ederdik şimdi göbüş olsun diye dua edeceğim
ya sen nerelerdesin? söyle bakıım niye daha sık gelmiyorsun zaten doğumdan sonra çok zor geleceksin

küsüm sana küsss

ben sizi ağlatmak istemmiştim

istemiyom çiçek ben al senın olsun

o nerden çıktı affetmedim küstüm..
emir de küstü

oyyy emir'in pipisini yerim ben, Burcu teyzesi onun boncuk gözlerini yer öper, annesininde şeker tombiş yanaklarını yer öper

bu nasıl ??

burcu kadın demiş ya hani benim eşim hasta moralim bozuk peki kendisi senin ne yaşadığını biliyormu bi sorsaydın kendisine,boşu boşuna ortalığı germiş bide üste çıkıyor,her insanın kendine göre sorunları vardır arkasından bişey söyleme baksana onlar ondan almış sana söylemiş sendende alır ona söylerler gereksiz yere iyice uzar iş onlar eğer gerçek dost olsalar kimin tarafında olduklarını belli ederler ya sana onun söylediklerini getirmezler yada onu uygun bir dille uyarırlardı ama anlaşılan ikisinide yapmamışlar,en iyisi müdürle konuş sıcağı sıcağına anlat olayı konuşmazsan eğer zaten üzerinden kaçgün geçtiği için konuyu açman doğru olmaz unut gitsin

küsüm sana küsss

ben sizi ağlatmak istemmiştim

istemiyom çiçek ben al senın olsun

o nerden çıktı affetmedim küstüm..
emir de küstü

yok tatlım senle alakası yok 2 gün sonra anneler günü ya ben 1 haftadır böyleyim bebeğim beni bırakmasaydı şimdi 3 aylık olacaktı ilk anneler günümüz olacaktı ama allah kısmet etmedi demek halen melekliğe layık değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…