- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #26.741
vay ağzını yerim bedişim çok haklısın, öfkem gidip geliyor, hayırlısı olsun Allah doğru yoldan ayırmasın hiçbirimizi
çidoşş rabbim şifa versin canım , hemen bitsin geçsin inşallah
ayy Allah böyle insanlardan uzak etsin, girdiği kul hakkının farkında değil koca kadın, rabbim ıslah etsin böyle tipleri.bakalım Burcum beklemedeyim dua ediyorum hayırlısı Allahtan
Yinede çok güzel anlatmışsın ama büşracım gözlrim doldu inan ki..
Bir an evvel bende kavuşsam oğluma öyle çok özledim ki hiç görmediğim bebeğimi bi gülüşü dünyaya bedel eminim.. Kokusunu bi çeksem içime cennetim bnim.. Çok sabırsızlanıyorum artık..
niye bizi öpmüyosun emirleeeeee
pışıkkkk bi dahaaa emiri öp dersin sennn
oyyy kıyamam inan ki seni görmedim,ayyy kendimi nasıl affettitsem,emir'i bir geceliğine bana verin, kocanla baş başa romantik bir gece geçirin nasıl fikir?
ayrıca bak bunlar ikinize
[video=youtube;dQI6RkkCQkc]http://www.youtube.com/watch?v=dQI6RkkCQkc[/video]
ben bunu çok önceden ızlemiştim bence sizde ızleyın çok güzellllllll
annelik çok farklı bişey gerçekten..
onu tutarken bile acaba canı yanıyo mudur tuttuğum yerlerinden niye düşünüyo insan..
her banyo yaptırdığında su acaba sıcak mı oldu soğuk mu oldu..
üşür mü yanar mı diye düşünüyo.
ufak da olsa kızınca ona sol yanı acıyo ınsanın..
bi gülüşünü bekliyosun o an seni affetmesi için..
o minicik elleriyle ellerinin arasına alınca elini dünyalar bağışlanıyor sankii..
yumuk yumuk elleriyle bişey tutmaya çalışması..
daha küçükken tutamıyorum diye kızmasıı..
garip garip sesler çıkartması.
kendi kendine gülmesi..
o gülünce dünya duruyor..
dedim ya çok farklı insan yaşasa da duygularıyla anlatamıyor bu hissi.
böğüre böğüre ağlamak istiyorum çok güzel
geçti bolu pazarıııııııııııııııııııııııııııııııı
ben ağlıyorum da offf bende istiyorum gel artık yavrum benım
küsüm sana küsssbuna da böğüre böğüre ağlamak istiyorum
ben sizi ağlatmak istemmiştimben ağlıyorum da offf bende istiyorum gel artık yavrum benım
istemiyom çiçek ben al senın olsunanayyyymmmmmmmm o zaman bunlar nasıl
sanırım beni affettin
Yinede çok güzel anlatmışsın ama büşracım gözlrim doldu inan ki..
Bir an evvel bende kavuşsam oğluma öyle çok özledim ki hiç görmediğim bebeğimi bi gülüşü dünyaya bedel eminim.. Kokusunu bi çeksem içime cennetim bnim.. Çok sabırsızlanıyorum artık..
canımcım 1 ay önce kadar bi arkadaşımla görüştüm telfonda uzak çünkü o da hiç belli olmuyor diye dert yanıyordu ben de bekle 1-2 hafta daha gör nasıl birden büyüyecek inanamayacaksın dedim veeee aradı geçen hafta gerçekten de öyle oldu diyor şimdi kendimi hamile gibi hissediyorum dedi... senin de az kalmış canım 1 aya en fazla pırtlatır göbişini bebeğin...
Ayşe için ayetel kursi Tümayın kardeşi Tülay için de 100 tefriciye tamamdır canlar...
küsüm sana küsss
ben sizi ağlatmak istemmiştim
istemiyom çiçek ben al senın olsun
o nerden çıktı affetmedim küstüm..
emir de küstü
valla özlemim şiştim , ben hiç böyle durumlar yapacak biri değildim, bu kadın bana bunlarıda düşündürüyor, kendime de kızıyorum yapma Burcu ,fesat olma diye kendimi telkin ediyorum
aslım içimden sürekli kadını affet Burcu deyip durdum, ama böyle gidip herkese onun dedikondusunu yapmak istiyorum ama kendimi sıkıyorum durun size olayı özet geçeyim geçen özlemim sormuştu yazmamıştım
çocuklara dağıtılmak için okula kitaplar geldi, bu kadında kitaplardan birini beğendi ve derste kullanmak için kendine aldı, bende güzel bir şekilde kitapların çocuklar için gönderildiğini bunları çocuklara dağıtacağımı söyledim, o da bir sinirle kendi dolabındaki kitapları çıkardı fırlattı "al o zaman bunlarıda dağıt" diye söylendi kapıyı çekti çıktı, bende arkasından çıktım bağırdık çağırdık ban bir sürü hakaret etti, bende en son masadaki kitapları alıp masaya fırlattım (onun yaptığı hareketi ona göstermek adına) sonra siz çok bencil bir insansınız dedim, oda dan çıktım ve bu kişi benim çok iyi davrandığım değer verdiğim bir kadındı ama şimdi o herkese diyormuşki"benim o gün kocam hastaydı moralim çok bozuktu Burcu bana bağırdı çok terbiyesizlik etti ben kaç yaşında kadınım" diye, evet bağırdım ama tam anlamıyla da içimdekileri dökemedim
küsüm sana küsss
ben sizi ağlatmak istemmiştim
istemiyom çiçek ben al senın olsun
o nerden çıktı affetmedim küstüm..
emir de küstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?