- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.601
senin de kandilin mübarek olsun tatlım..
Canımm benim sağol hakikatli arkadaşımmiyi diyelim iyi olsun gelişmeler var yazarım bilahere sana çok yoğundum son zamanlarda da topiğine de gelirim senin
Kızlar Günaydınnn Kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz tüm duaları kabul etsin...Herkesin kalbinde,gönlünde istediği dilediği ne varsa nasip etsin inşallahhh
canımmm hakkında hayırlısı olsun inşallahhh sonunda güzel haberler alalımm
canımmm öle bi belirtisi yoktu zaten bu hastalık öle ağrı sızıyla çıkmazmış sadece görümcem de sürekli iltihaplar çıkıyodu ağzında falan sürekli ateşleniyodu en son karnım ağrıyo die gitti hatta fıtıktan şüpelenip gitti ve tesadüfen kasığındaki kitle bulundu sonra bir ay antibiyotik tedavisi uygulandı eğer antibiyotiğe cvp verip küçülme olsaydı kötü değil diyecelerdi ama antbiyotiğe rağmen büyüdü ve buda kötüymüş bugün 4 de biyopsi yapılacak bakalım Allah yardımcımız olsun...
Yavrum normalde işte Allahtan ben korkmuyorum falan diodu yarın biyopsi yapılacak denilince nasıl kötü oldu nasıl ağladıı offf zor kızlar görüştüğümüz bütün doktorlar hiç vakit kaybedilmemesi gerekiyo dediler çok zorlu bi sürecin beklediğini sölediler öle bişeymişki kasıkta olduğu için rahme vuruyomuş ve rahim kanseride ortaya çıkıyomuş
amin canım... bizden 1 yıl önce evlendi canım 4 yaşında oğlu var
amin canım inşallah Allah tez zamn da şifa verir...çok geçmiş olsun..rabbim şifasını versin inşallah..dahada dağılmaz inşallah bu meret hastalık
ah be kuzum.. Allah oğluna bağışlasın..aman gençtir kurtulur inşalalh..zor olur ama atlatır umarım..
Aslı yarın tümayın tefriciyesi tamamlansın, sonra sen hemen yayın yap görümcen içinde başlayalım hem haftasonu okumasıda kolay olur, ama unutma emi, akşam inşallah tümayın sayısını tamamlarız
kızlar bdende eşim için tefriciyye başlamayı düşünüyorum.
malum eşim biriyle ayakkabı ımalatına girdi.
iki üç işçi almıştı ama iyi yapmamışlar işlerini.
eşim zarara gırmıs.
çıakrtmıs o da şimdi kendileri çalışıyo 3 kişi.
halimiz duman anlayacağınızz..
inşallah işleri düzelir.
başlayınca sizde bana yardımcı olur musunuz :26::26:
tabiki yardım ederiz canım nie etmeyelim ama ben şu bir hafta da görümcemin tefriciyyesine yoğunlaşcam ama sonrasında seve seve yardım ederim
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRR 39.HAFTAMIZDAN MERHABA..HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH....
sağolun kızlar ALLAH razı olsunnn....
günaydın kızlar hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun bol bebiş dolsun topicimiz
Tamam tatlım benim
Hayırlı gelişmelerdir inşallah .Beklerim her zaman , sabahları buralardayım genellikle bende. Dualarım sizinle , öpüldünüz
canımmm öle bi belirtisi yoktu zaten bu hastalık öle ağrı sızıyla çıkmazmış sadece görümcem de sürekli iltihaplar çıkıyodu ağzında falan sürekli ateşleniyodu en son karnım ağrıyo die gitti hatta fıtıktan şüpelenip gitti ve tesadüfen kasığındaki kitle bulundu sonra bir ay antibiyotik tedavisi uygulandı eğer antibiyotiğe cvp verip küçülme olsaydı kötü değil diyecelerdi ama antbiyotiğe rağmen büyüdü ve buda kötüymüş bugün 4 de biyopsi yapılacak bakalım Allah yardımcımız olsun...
Yavrum normalde işte Allahtan ben korkmuyorum falan diodu yarın biyopsi yapılacak denilince nasıl kötü oldu nasıl ağladıı offf zor kızlar görüştüğümüz bütün doktorlar hiç vakit kaybedilmemesi gerekiyo dediler çok zorlu bi sürecin beklediğini sölediler öle bişeymişki kasıkta olduğu için rahme vuruyomuş ve rahim kanseride ortaya çıkıyomuş
Bende öyle okudum
Allah yardımcısı olsun rabbim evladının yüzüne baksın, inşallah korkulduğu gibi kötü huylu değildir canım, rabbim şifasını versin
Allah yardımcısı olsun rabbim evladının yüzüne baksın, inşallah korkulduğu gibi kötü huylu değildir canım, rabbim şifasını versin
sizde polikistikle bozdunuz kafayı polislik yazdım işte kardeşim doğru yazmışım dimi
kızlar bdende eşim için tefriciyye başlamayı düşünüyorum.
malum eşim biriyle ayakkabı ımalatına girdi.
iki üç işçi almıştı ama iyi yapmamışlar işlerini.
eşim zarara gırmıs.
çıakrtmıs o da şimdi kendileri çalışıyo 3 kişi.
halimiz duman anlayacağınızz..
inşallah işleri düzelir.
başlayınca sizde bana yardımcı olur musunuz :26::26:
Canım tabiki yardım ederiz
önce hep bir elden Tumay'ın tefriciyesi bitsin
Sonra aslının görümcesi zuhal için okuyalım
Sonra hemen senin eşin için okuyalım
Hepberaber bir başlarsak hepsini okuruz Allah'ın izniyle
Şu beş gecede yapılan duâ geri çevrilmez. Regaib gecesi, Şabanın 15. gecesi, Cuma, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi.
Hz. Muhammed (s.a.v)
Herkesin kandili mübarek olsun, bu güzel günde bol bol dua etmeyi unutmayın arkadaşlar. Gördüğünüz gibi Peygamberimiz bize bunun müjdesini vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?