Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

senin de kandilin mübarek olsun tatlım..

Canımm benim sağol hakikatli arkadaşımm iyi diyelim iyi olsun gelişmeler var yazarım bilahere sana çok yoğundum son zamanlarda da topiğine de gelirim senin

Tamam tatlım benim

Hayırlı gelişmelerdir inşallah .Beklerim her zaman , sabahları buralardayım genellikle bende. Dualarım sizinle , öpüldünüz

serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum

Serap duanı okudum. Allah kabul etsin.. sağlıkla kucağına al inşAllah bebeğini.

çok geçmiş olsun..rabbim şifasını versin inşallah..dahada dağılmaz inşallah bu meret hastalık

amin canım... bizden 1 yıl önce evlendi canım 4 yaşında oğlu var

ah be kuzum.. Allah oğluna bağışlasın..aman gençtir kurtulur inşalalh..zor olur ama atlatır umarım..

Aslı yarın tümayın tefriciyesi tamamlansın, sonra sen hemen yayın yap görümcen içinde başlayalım hem haftasonu okumasıda kolay olur, ama unutma emi, akşam inşallah tümayın sayısını tamamlarız

amin canım inşallah Allah tez zamn da şifa verir...

sağol canım Allah razı olsun...canım ben akşam namaz kılıp başlıcam tefriciyyeye
Tümaydan haber gelsin kaç tane kalmış ona göre bugün tamamlarız inşallah ama önce Tümay haber versin de sayıyı geçmeyelim

Hz.Âise (r.a.)”den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiğinde söyle duâ ederlerdi;

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastalIgi gider ey insanlarIn Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

kızlar bdende eşim için tefriciyye başlamayı düşünüyorum.
malum eşim biriyle ayakkabı ımalatına girdi.
iki üç işçi almıştı ama iyi yapmamışlar işlerini.
eşim zarara gırmıs.
çıakrtmıs o da şimdi kendileri çalışıyo 3 kişi.
halimiz duman anlayacağınızz..
inşallah işleri düzelir.
başlayınca sizde bana yardımcı olur musunuz :26::26:

tabiki yardım ederiz canım nie etmeyelim ama ben şu bir hafta da görümcemin tefriciyyesine yoğunlaşcam ama sonrasında seve seve yardım ederim

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRR 39.HAFTAMIZDAN MERHABA..HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH....

sağolun kızlar ALLAH razı olsunnn....

senin de kandilin mübarek olsun canım. Yaa 39 hafta bitti valla nasıl geçti onca zaman maşallahhh ayy çok az kaldııı

günaydın kızlar hayırlı kandiller dualarımız kabul olsun bol bebiş dolsun topicimiz

hayırlı kandiller canımm

Tamam tatlım benim

Hayırlı gelişmelerdir inşallah .Beklerim her zaman , sabahları buralardayım genellikle bende. Dualarım sizinle , öpüldünüz

tamam bende sabahçıyım zati çalışan biri olaraktan.

Allah yardımcısı olsun rabbim evladının yüzüne baksın, inşallah korkulduğu gibi kötü huylu değildir canım, rabbim şifasını versin

Bende öyle okudum

sizde polikistikle bozdunuz kafayı polislik yazdım işte kardeşim doğru yazmışım dimi

bana polikistik demeyin dün yine muayene de gördüm zaten bir sürü olan ama kendiliğinden büyüyüp çatlamayan nazlı yumurtalarımı

ama seviyom ben onları büyüyecekler gelişecekler beni üzmeyecekler içlerin biri de gelecek konacak rahmime..

Canım tabiki yardım ederiz
önce hep bir elden Tumay'ın tefriciyesi bitsin
Sonra aslının görümcesi zuhal için okuyalım
Sonra hemen senin eşin için okuyalım
Hepberaber bir başlarsak hepsini okuruz Allah'ın izniyle

Şu beş gecede yapılan duâ geri çevrilmez. Regaib gecesi, Şabanın 15. gecesi, Cuma, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi.
Hz. Muhammed (s.a.v)

Herkesin kandili mübarek olsun, bu güzel günde bol bol dua etmeyi unutmayın arkadaşlar. Gördüğünüz gibi Peygamberimiz bize bunun müjdesini vermiş.

oflu eşin ayakabı işine girmiş hayırlı olsun . inşqallah işleri duzelir bir tuturabılırlerse iyi para kazanabılırler ayakabı işi iyi iş . umarım bol bol satarlar.

canım nasılsın ? ay doğum yaklasmıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…