Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım bi ortapediye gitsene çekilmez yani boyle

aYYY kızlaarrr canlarımm benimmm bacağım için doktor magnorm diye bi magnezyum verdi bide b vitamini ama hiçç mi hiç faydası olmadı.. aylin bak sennide olmuş anneminde abimdeyken olmuş.. doktora ctesi günü söylicem bakalım.. alışverişe bile gidemiyorum ayağım 1 2 dk dan sonra çok fena oluyor çünkü ama çok şükür bebeğe zararı olmaz bacağının diyorsunuz ya içim rahatlıyor.

yürekten diliyorum ki Rabbim şifa versin..
kızlar bugun okuyacağımız tüm kuranlarda inşAllah aslının görümceside gelir aklımıza ona da şifa dileriz.. inşAllah can acıtıcı bişey değildir. o hacettepenin profuna bu akşam mı gidiceksiniz aslı? biyopsi sonucu ne zaman çıkıyorki.. inşAllah Yarabbim temiz çıkar sonuç hayırlıısıyla..

kuzular hepinizi kandili mübarek olsun, bütün dualar kabul olsun inşallah, Rabbim hepimzi bağışlasın

polislik sınavını polikistik sınavı okuyorum:)==)))kafaya bak bendekii
Bende öyle okudum

Gununuz aydin olsun....
Ben doktorun kapisinda bekliyorum bugun ni hikmetse bom bos burasi....
canım inşallah dok ameliyatı erken biter, ve herşey yolunda gider, tümay akşam tefriciye okuyacaktım ama sayı ne durumda akşam mutlaka yaz, bak aylin ve özlemde okumuş kaç eksik var,bende ona göre okuyayım

Bediş şu bacağına bir çare bulamadılar gitti ya, tüh

sedoşum Rabbim orucunu ve dualrını kabul etsin, içimizdeki vesveseden kurtarsın bizi

Sağol canım benim Allah razı olsunnn...
canım normalde bu akşama randevu aldım ama bugün onkoloji de bi hocanın muayenesinde biyopsi yapılacak sonuç çıkınca gitmeye karar verdik tarihi değiştircez bu adam da çok iyiymiş hastane de iyice psikolojisi bozulur ben kendi yerimde biyopsi yapıyım demiş bakalım

Aslı canım akşam inşallah görumcen içinde dua edecegım, ismi ne? Rabbim şifasını versin inşallah

allah esirgesin aslı inş. iyi duşunelim iyi olsunn gencecik daha kurban oldugum allah acil şifalar versin bekarmıydı görümcen aslı?

Aslı canım akşam inşallah görumcen içinde dua edecegım, ismi ne? Rabbim şifasını versin inşallah

canım benim çok sağoll
ismi Zuhall bende bu akşam tefriciyyeye başlıcam Zuhal için inşallah
bu arada Tümay bende sabah 165 daha çektim kuzum sayı geçmesin sen bi daha topla ne kadar kalıyo ona göre çekelim

NASIL yapıyorlar bilmiyorum biyopsiyi ama inşAllah hiç anlamadan olur biter..

Gunaydiiin kandilimiz mubarek olsun Insaallah dualarimiz kabul olsun
Bedriyecim doktora git neden gitmiyorsun bu agrilar cekilmez git rahatla
Asli Allah acil sifa versin bu mubarwk gunun hurmetine Insaallah gorumcende anneannende iyilessin
Doktora gidenlerde gizel sonuc almalarini diliyorum Benimde bir haftadan beri burnum tikali sil sil burnum cikcak yerinden. Yahu bi insanda bukadar sumuk olurmu nerden geliyor bu (kabul ediyorum cok igrenc oldu) ama gercekten siliyorum hemen tekrar tikaniyor doluyor ya sesimde degisti napcam ben bol vitaminli seyler tuketiyom. Geceleri uyuyamiyorum bu yuzden

gübaydın fıstıklar...
Serap duanı okudum cnm...
tümaycım kardeşin için dün akşam 200 daha tefriciye okudum...

gunaydınn herkese serapçım duanı okudum rabbim kabul etsin

kızlar kandiliniz mübarek olsun

seap hemşom duanı okudum .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini..

kızlar dillerinize sağlık Rabbim dualarımızı kabul etsin..

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRR 39.HAFTAMIZDAN MERHABA..HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH....

sağolun kızlar ALLAH razı olsunnn....

Allah kabul etsin..

sağol canım benim..

Doktorumun acil hastasi geldi ameliyata girdi 6 saat suruyormus bugun muayane olmam lazim yoksa bidahaki aya kalir aksama kadar burdayim....
Kandiliniz mubarek,dualariniz kabul olsunn..

Canım kötü olmuş bekleyeceksin artık inşallah daha kısa zamanda çıkar.

canım görümcene mi yapılacak biyopsi Allah yardımcısı olsun şifa versin inşallah kötü huylu değildir canımm biyopsi oluyor diye illa kötü çıkacak diye bir şey yok ama biyopsi zor biraz. Kolay değil tabii ağlamaz mı. Dualarımızı edelim şifa dileyelim tez zamanda güzel haberler alsın inşallah..

Amin canım amin öyle durumdayım ki bazen kalbimin sıkıştığını hissediyorum, içim daralıyor hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim üzerimde hep bir ağırlık var. Allah'a sığınmak dua etmekten başka yolumuz yok içimize ferahlığı da sabrı da verecek olan o. İyi olacağını hissediyorum bir yandan ama bir yandan da umutsuzluk ama tutunacak dalımız var tedavi şansım var imkansız bir sorunum yok maddiyatımız var buna da şükür binlerce kere.

canımm geçmiş olsun burun açıcı spreyler var onlardan kullansan rahat akmasını sağlıyor sulandırıyor daha çabuk açılıyor.

Günaydınlar , hayırlı kandiller herkese . Rabbim gönlünüzdekileri size nasip etsin , dualarınız kabul olsun inşallah .

Sedacım , sana bir bakayım diye girdim Görüşemedik ne zamandır , nasılsın canım ?

hoşgeldinn canımcımm.

doktor ilaç verdi de faydası olmadı.. bu ctesi gittiğimde ne diyecek bakalım..

Herkese günaydın :) kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun...

senin de kandilin mübarek olsun tatlım..

Canımm benim sağol hakikatli arkadaşımm iyi diyelim iyi olsun gelişmeler var yazarım bilahere sana çok yoğundum son zamanlarda da topiğine de gelirim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…