- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.581
canım bi ortapediye gitsene çekilmez yani boyle
canım ister istemez dr değişince stres oluyor insan. Ama gidince tüm fikrim değişti zaten çoğu kişi de memnundu bu doktordan tabi tüpe geçtiği için üst kata almışlar odasını ve sgk anlaşması yok artık muayene 160 tl, normal doktorların 40 tl. Doğum da 3500. Ben aslında tüp yapılsın kendi dr geçerim diyordum ama kalıcam bu dr da sanırım ya. Hele bebeğim tutsun feda olsun ona. Canım burada hiç bakmazlar kütüphanenin haline koyarlar 3 saatlik birkaç öğrenci işçi zaten birinin sözleşmesi bitiyor gidiyor yenilerden birileri gelir karışır herşey. Kimse de uğramaz bakmaz işler nasıl gidiyor diye kise uğramıyor ki. Rahat olmak istiyorum ben kafa olarak hem biraz yememi içmemi düzene sokarım diyorum bu sürede. Belki o arada aşağıya aldıkları beyde gelirse o memur sürekli çalışıyor benim gibi daha rahat giderim. Mübarek Ramazan ayı da vesile olur belki.
evet kandil. Mübarek olsun kandilimiz hayırlara vesile olsun. Bir baktırsan doktora bacağını canım :26:
Günaydın kızlarr. Kandiliniz mübarek olsun sizin de ben bugün niyetliyim ramazan da midemden tutamıyorum ama bir günlük tutabilirim gerçi gece yemek yiyip tekrar yattığım için sabah çok sıkıştırdı göğüsümü reflüm azdı ama şimdi iyi gibiyim.
canım benim ya bebişine zararı yoktur annesi ama sen acı çekerken mutluy da değildir... çok enteresan canım tarifettiğin ağrı benim de olmuştu tek bacak ağrısı ama benimki bildiğin büyüme ağrısı gibi kemiğim sızlıyordu zaten süte yoğurda dikkat edince geçti bi doktorunu arayıp sorsan yönlendirir en azından seni...
Kızlar Günaydınnn Kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz tüm duaları kabul etsin...Herkesin kalbinde,gönlünde istediği dilediği ne varsa nasip etsin inşallahhh
canımmm hakkında hayırlısı olsun inşallahhh sonunda güzel haberler alalımm
canımmm öle bi belirtisi yoktu zaten bu hastalık öle ağrı sızıyla çıkmazmış sadece görümcem de sürekli iltihaplar çıkıyodu ağzında falan sürekli ateşleniyodu en son karnım ağrıyo die gitti hatta fıtıktan şüpelenip gitti ve tesadüfen kasığındaki kitle bulundu sonra bir ay antibiyotik tedavisi uygulandı eğer antibiyotiğe cvp verip küçülme olsaydı kötü değil diyecelerdi ama antbiyotiğe rağmen büyüdü ve buda kötüymüş bugün 4 de biyopsi yapılacak bakalım Allah yardımcımız olsun...
Yavrum normalde işte Allahtan ben korkmuyorum falan diodu yarın biyopsi yapılacak denilince nasıl kötü oldu nasıl ağladıı offf zor kızlar görüştüğümüz bütün doktorlar hiç vakit kaybedilmemesi gerekiyo dediler çok zorlu bi sürecin beklediğini sölediler öle bişeymişki kasıkta olduğu için rahme vuruyomuş ve rahim kanseride ortaya çıkıyomuş
Bende öyle okudumpolislik sınavını polikistik sınavı okuyorum:)==)))kafaya bak bendekii
canım inşallah dok ameliyatı erken biter, ve herşey yolunda gider, tümay akşam tefriciye okuyacaktım ama sayı ne durumda akşam mutlaka yaz, bak aylin ve özlemde okumuş kaç eksik var,bende ona göre okuyayımGununuz aydin olsun....
Ben doktorun kapisinda bekliyorum bugun ni hikmetse bom bos burasi....
Bediş şu bacağına bir çare bulamadılar gitti ya, tühgünayddınnn kızlaarr..
kandil mi bugun?inanın hiç haberim yoktu.. Regaip kandiliymiş. kandiliniz mübarek olsun kızlar..
ayy bacağımm geçmedi.. eşim diyor ki gece de bacağım diye sızlandın uykunda.. yaa pantolon değiyor ya ona bile acıyor sanırım.. ciltte mi, içinde mi acı bişey anlamadım.. inşAllah bebeğe zararı yoktur..
Rüyamda bu aralar çocuk ya da çocukla ilgili şeyler görüyorum ama unutuyorum tam olarak ne gördüğümü. Bilinçaltı sanırım. Bana bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor umutlu olmak istiyorum aşılamada daha rahattım sanırım bu son şansım olduğu için böyleyim. Daha rahat olmaya çalışıcam ama. Dualarla, tevekkülle, Rabbime sığınarak bu mübarek geceyi dualarla geçirerek iç huzuru ancak böyle bulabilirim aşılama tutmayınca dua etmez oldum saldım böyle oysa her akşam açar okurdum sizlere okuduktan sonra. Bu yüzden de suçlu hissediyorum kendimi. Bir silkelenmem lazım. Sizin duaları da okuyamadım daha başlamadım akşamları hep yoğundum yattığım yerde uyuyakalıyorum sonra da psikolojk sanırım bu akşam okucam ayrıca doğumu yaklaşan arkadaşların dualarını da okucam Rabbim kabul eder inşallah bu sıkıntılarımın tek ferah yolu Yüce Rabbim Allah onun yolundan bizi şaşırtmasın hepimize hayırlı salih evlatlar nasip etsin.
yürekten diliyorum ki Rabbim şifa versin..
kızlar bugun okuyacağımız tüm kuranlarda inşAllah aslının görümceside gelir aklımıza ona da şifa dileriz.. inşAllah can acıtıcı bişey değildir. o hacettepenin profuna bu akşam mı gidiceksiniz aslı? biyopsi sonucu ne zaman çıkıyorki.. inşAllah Yarabbim temiz çıkar sonuç hayırlıısıyla..
canımmm öle bi belirtisi yoktu zaten bu hastalık öle ağrı sızıyla çıkmazmış sadece görümcem de sürekli iltihaplar çıkıyodu ağzında falan sürekli ateşleniyodu en son karnım ağrıyo die gitti hatta fıtıktan şüpelenip gitti ve tesadüfen kasığındaki kitle bulundu sonra bir ay antibiyotik tedavisi uygulandı eğer antibiyotiğe cvp verip küçülme olsaydı kötü değil diyecelerdi ama antbiyotiğe rağmen büyüdü ve buda kötüymüş bugün 4 de biyopsi yapılacak bakalım Allah yardımcımız olsun...
Yavrum normalde işte Allahtan ben korkmuyorum falan diodu yarın biyopsi yapılacak denilince nasıl kötü oldu nasıl ağladıı offf zor kızlar görüştüğümüz bütün doktorlar hiç vakit kaybedilmemesi gerekiyo dediler çok zorlu bi sürecin beklediğini sölediler öle bişeymişki kasıkta olduğu için rahme vuruyomuş ve rahim kanseride ortaya çıkıyomuş
Aslı canım akşam inşallah görumcen içinde dua edecegım, ismi ne? Rabbim şifasını versin inşallah
allah esirgesin aslı inş. iyi duşunelim iyi olsunn gencecik daha kurban oldugum allah acil şifalar versin bekarmıydı görümcen aslı?
Sağol canım benim Allah razı olsunnn...
canım normalde bu akşama randevu aldım ama bugün onkoloji de bi hocanın muayenesinde biyopsi yapılacak sonuç çıkınca gitmeye karar verdik tarihi değiştircez bu adam da çok iyiymiş hastane de iyice psikolojisi bozulur ben kendi yerimde biyopsi yapıyım demiş bakalım
amin canım... bizden 1 yıl önce evlendi canım 4 yaşında oğlu var
gübaydın fıstıklar...
Serap duanı okudum cnm...
tümaycım kardeşin için dün akşam 200 daha tefriciye okudum...
gunaydınn herkese serapçım duanı okudum rabbim kabul etsin
kızlar kandiliniz mübarek olsun
seap hemşom duanı okudum .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini..
arkadaşlar geçen dua listesinden kalan dualarım vardı onları bitirdim (serap,aylin,k.gül,mesude ve asyamca) rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin, kolay doğum nasip etsin
b.gül,k.gül,mesude ve çiğdem için fetih suresi okudum rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah.
tümayın kardeşi tülay için 30 adet tefriciye okudum hayırlısı ile polislik sınavını kazanır inşallah (tümaycım canım az oldu ama kusura bakma)
yeni dua listesinden k.burcu,b.gamze ve b.gül'ün dualarınıda okudum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinze
binbirgece/ b.Gamze
14.05.2013 salı
sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül
15.05.2013 çarşamba
sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap
16.05.2013 perşembe
sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
Kızlar dularınızı okudum ..Mevlam dileklerimizi kabul etsin inşallah
Bu arada bugün benim duaa günümmüş. Okuyan okumayan herkesten Mevlam razı olsun...
Birde bugün Regaip Kandili...herkesin kandili mübarek olsun...Rabbim bu günde dualarımızı geri çevirmez inşallah...
Allah kabul etsin..
Doktorumun acil hastasi geldi ameliyata girdi 6 saat suruyormus bugun muayane olmam lazim yoksa bidahaki aya kalir aksama kadar burdayim....
Kandiliniz mubarek,dualariniz kabul olsunn..
Kızlar Günaydınnn Kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz tüm duaları kabul etsin...Herkesin kalbinde,gönlünde istediği dilediği ne varsa nasip etsin inşallahhh
canımmm hakkında hayırlısı olsun inşallahhh sonunda güzel haberler alalımm
kuzular hepinizi kandili mübarek olsun, bütün dualar kabul olsun inşallah, Rabbim hepimzi bağışlasın
Bende öyle okudum
canım inşallah dok ameliyatı erken biter, ve herşey yolunda gider, tümay akşam tefriciye okuyacaktım ama sayı ne durumda akşam mutlaka yaz, bak aylin ve özlemde okumuş kaç eksik var,bende ona göre okuyayım
Bediş şu bacağına bir çare bulamadılar gitti ya, tüh
sedoşum Rabbim orucunu ve dualrını kabul etsin, içimizdeki vesveseden kurtarsın bizi
Gunaydiiin kandilimiz mubarek olsun Insaallah dualarimiz kabul olsun
Bedriyecim doktora git neden gitmiyorsun bu agrilar cekilmez git rahatla
Asli Allah acil sifa versin bu mubarwk gunun hurmetine Insaallah gorumcende anneannende iyilessin
Doktora gidenlerde gizel sonuc almalarini diliyorum Benimde bir haftadan beri burnum tikali sil sil burnum cikcak yerinden. Yahu bi insanda bukadar sumuk olurmu nerden geliyor bu (kabul ediyorum cok igrenc oldu) ama gercekten siliyorum hemen tekrar tikaniyor doluyor ya sesimde degisti napcam ben bol vitaminli seyler tuketiyom. Geceleri uyuyamiyorum bu yuzden
Gunaydiiin kandilimiz mubarek olsun Insaallah dualarimiz kabul olsun
Bedriyecim doktora git neden gitmiyorsun bu agrilar cekilmez git rahatla
Asli Allah acil sifa versin bu mubarwk gunun hurmetine Insaallah gorumcende anneannende iyilessin
Doktora gidenlerde gizel sonuc almalarini diliyorum Benimde bir haftadan beri burnum tikali sil sil burnum cikcak yerinden. Yahu bi insanda bukadar sumuk olurmu nerden geliyor bu (kabul ediyorum cok igrenc oldu) ama gercekten siliyorum hemen tekrar tikaniyor doluyor ya sesimde degisti napcam ben bol vitaminli seyler tuketiyom. Geceleri uyuyamiyorum bu yuzden
Herkese günaydın :) kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun...
Günaydınlar , hayırlı kandiller herkese . Rabbim gönlünüzdekileri size nasip etsin , dualarınız kabul olsun inşallah .
Sedacım , sana bir bakayım diye girdimGörüşemedik ne zamandır , nasılsın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?