- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.621
oflu eşin ayakabı işine girmiş hayırlı olsun . inşqallah işleri duzelir bir tuturabılırlerse iyi para kazanabılırler ayakabı işi iyi iş . umarım bol bol satarlar.
selamunaleyküm arkadaşlar. Hayırlı kandiller ...
canım nasılsın ? ay doğum yaklasmıs :)
Sağolasın tatlım iyiyim çok şükür :) Sen nasılsın? Şeker yumağı kızın nasıl? :))
Evet doğum yaklaşıyo, hayırlısı ile kucağımızada alırız inşallah
Aleyküm selam ibrahim_neslihan, sanada hayırlı kandiller, topiğimize hoşgeldin
ben iyiyim canım kızımda iyi büyüyor hızla :) amin canım sağlıkla kucagına alırsın inşallah
iyi fikir canım ya sarımsaklı yoğurt bastırıyordu ama kokusu işte eşimede yediriyorum almasın kokuyu diyeCanım hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır. Rabbim sana ve eşine güç versin inşallah.
Canım bende bebeğimin hareketlerini ilk 17-18. haftalarımda hissetmiştimO kesinlikle senin bebeğinin hareketleri. Tarifin tutuyor
Mide yanması berbat bi durumDün gece benim yine oldu. Ben hiçbişey yapamadım. Önceden first.ün naneli şekerli sakızını çiğniyodum hemen geçiyodu. Şimdi dişlerimde problem olduğu için sakızdan mümkün olduğunca uzak duruyorum.
Sende dene istersen, süt içemiyomuşsun madem belki sakız iyi gelir
İşte bak bundan canım
Eki Görüntüle 712759
dünden beri ne yesem midem yanıyor kızlar yaww geçer diye sallamadım başta ama geçmiyor canımı sıkmaya başladı
Tatlım aynı dert bende de var yemeyince daha çok yanıyor bide ülseri olanlar falan nasıl dayanıyorki valla Rabbim yardımcıları olsunburcum 2 yudum süt iç demişti dün akşam zar zor içtim iyi geldi gerçekten bide maden suyu iç sade beni çok rahalatıyo tavsiye ederim gülcüm sakızla önerdi bak birsürü çözüm
benim kramplar başladı çok canımı yakıyo va sende de başladı mı:26:
canım ya sütle sakızı deneyeyim de sodayı denedim biraz önce içtim anamm yemek borum parçalandı sanki ilk yudumdakramp olmadı hiç henüz canım ama arada bakıyorum ağustos annelerinde şikayeti olan çok kramptan... belki yeni başlayacaktır ama şöyle söyleyeyim tatlım ben hergün 1 soda 1 muz ve her öğün süt ürünü ve gece yatmadan önce kocaman bardak ( yarım litre alıyor bardak ) süt içiyorum... danayım evet ofa bana ama şükür hiç ağrı falan yaşamıyorum at gibi gezmeme rağmen tavsiye ederim
valla ben sodasız yaşayamam sade içiyorum normaldede içerdim hamilelikte günde 1 şişe için minaralleri iyi geliyor deyince hergün içiyorum artık tek kurtuluşum canım ben zaten kilolu hamile kaldım şu an oldum 80bide öyle yaparsam vinçle götürürler sanırım doğuma çok dikkat etmeye çalışıyorum
benimde hiç ağrım yoktu tatlım bir anda geliyo o kramp acayip bişey inş olmaz da acıtıyo bayaa canını insanın Allahtan bebiş oynuyo da korkmuyorsun benim bi girdi oynamadı da çok korkmuştum garibim salladım kızcemi içerde oynasın diye
annem ben de tombiş hamile kaldım ama sallamıyorum açıkcası tatlım doğurduktan sonra veririz boşver kalsiyum çok önemli özellikle senin için canım ileride sıkıntı yaşamamak için yoksa bebiş depoları boşaltıp alıyor kalsiyumunu sıpa
canım ya sütle sakızı deneyeyim de sodayı denedim biraz önce içtim anamm yemek borum parçalandı sanki ilk yudumdakramp olmadı hiç henüz canım ama arada bakıyorum ağustos annelerinde şikayeti olan çok kramptan... belki yeni başlayacaktır ama şöyle söyleyeyim tatlım ben hergün 1 soda 1 muz ve her öğün süt ürünü ve gece yatmadan önce kocaman bardak ( yarım litre alıyor bardak ) süt içiyorum... danayım evet ofa bana ama şükür hiç ağrı falan yaşamıyorum at gibi gezmeme rağmen tavsiye ederim
oy maşallah kendimdden utandım şimdi..bende arada cacık macık ne yiyosam odur..bi ara akşamları süt içiyodum şimdi o da yok...ben en iyisi yoğurt olayına ağırlık vereyim süt sevmiyorum ben..
yiyip yiyip şişelimmmmmm
aylincim kalsiyum önemli haklısın ben şanslıyım sağolsun kayınvalidemin inekleri var peynirimi falan yaptı gönderdi onu yumurtamı yiyorum sabahları ara öğünümdede bir kase yoğurt pekmez+yulaf ezmesi karıştırıyorum gülede söyledim tavsiye ederim tadıda güzel oluyo
ah kızcem ya herşey onun için tabi ama çok abartma doktor doğumda tansiyon problemi olabilir kiloyu aşorı alırsan demişti banaacık kıs bi parçacık
inşAllah herşey çok güzell geçer.. ankara da tanıdığında mı kalıyorsun.. transferin ne zaman olucak bu durumda.. inşAllah sağlıklı bebeğine kavuşmana vesile olur bu tedavi..
kayınvaldemle birlikte amcamlarda kalıyorum ... iyi dileklerin için teşekkür ederimmm:)canım inşallah herşey yolunda gider, ben bi sitede okudum adetliyken Allah'ın isimleri okunabiliyormuş, ayy iğneyede başlamışsın, çok heyecanlı, nerde kalacaksın? yalnız mı geldin?
canımm hayırlı uğurlu olsun tedavin. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın arkandan da ben gelicem.. Aramız fazla olmayacak inşalahhh sana bol bol dua edicem canım benim transfer gününü de mutlaka söyle olur mu.:nazar
inşallah cnm arka arkaya doğururuz seninle.. sen ne zaman başlıyacaksın.. acıbademde yaptırıcaktın sanırım...tarnsfer günümde muhakkak haber veririm... dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
bende süt sevmeyenlerdenim buketçim ama 1 kaseda olsa ye günde yoğurt ihmal etme diş çekilmesi olmuştu bende kanıyordu canım bide en iyisi yavaştan az az herşeyden yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?