Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oflu eşin ayakabı işine girmiş hayırlı olsun . inşqallah işleri duzelir bir tuturabılırlerse iyi para kazanabılırler ayakabı işi iyi iş . umarım bol bol satarlar.

sağol kuzumm benım.. sıparısı var cok sukur de iş çıkartamıyolar ıyı işçi bulması lazımmışş
convers yapıyo kendı mesleği zaten...

canım nasılsın ? ay doğum yaklasmıs :)

Sağolasın tatlım iyiyim çok şükür :) Sen nasılsın? Şeker yumağı kızın nasıl? :))
Evet doğum yaklaşıyo, hayırlısı ile kucağımızada alırız inşallah

Aleyküm selam ibrahim_neslihan, sanada hayırlı kandiller, topiğimize hoşgeldin

ben iyiyim canım kızımda iyi büyüyor hızla :) amin canım sağlıkla kucagına alırsın inşallah

dünden beri ne yesem midem yanıyor kızlar yaww geçer diye sallamadım başta ama geçmiyor canımı sıkmaya başladı

iyi fikir canım ya sarımsaklı yoğurt bastırıyordu ama kokusu işte eşimede yediriyorum almasın kokuyu diye dışarı çıkacağım birazdan onuda alayım madem gülcüm sen bol bol yoğurt paynir yesene canım kalsiyum eksikliğinden olabilir diş ağrın benimde vardı kanamalarımda vardı birşey isırınca kanıyordu her öğlen ara öğün olarak bir kase yoğurt biraz pekmez(kan için) birazda yulaf ezmesini karıştır tadına garanti veriyorum hem şekerini dengeler hem tokta tutar canım çok işe yarıyor şiddetle tavsiye ederim

Recep ayının ilk cuma gecesine Regaip Gecesi denir. Bu geceye Regaip gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi başlı başına kıymetli bir gecedir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, çok daha kıymetli oluyor. Allah Teâlâ, bu gecede, müminlere, birçok ihsanlar ve ikramlar yapar. Bu geceye hürmet ve ihya edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere sayısız sevaplar verilir. Pazartesi ve perşembe günleri oruç tutup, gecesini de ihya etmek ayrıca çok sevaptır.
Recep ayında oruç tutmak ise başlı başına faziletlidir. Peygamberimiz (sav) in Ramazan ayından sonra en çok oruç tuttuğu ay, Recep ve Şaban aylarıdır. Bu aylarda oruç tutmanın kişiye kazandıracağı sevapları çoktur.
İslam alimlerinin bildirdiğine göre, bu ay ekim ve ziraat ayıdır. Sevaplı işler, oruç tutmak, tövbe etmek vs. güzel şeyler yapılır. Bir mahsulün ekilmesi gibi ziraat ve ekim ayıdır. Şaban ayı bakım ayıdır. Ramazan ayı biçim ayıdır, yani mahsulün alındığı aydır demişler. Demek ki Recep ayı, bizi Ramazan ayına hazırlayan mağfiret mevsimin ilk ayı, Regaip de ilk kandili olmuş oluyor.
Onun için, "Recep ayı tövbe ayıdır." demişler. Yani kul ne yapmalı? "Yâ Rabbi! Ben anlayamamışım, hatâ etmişim, bilememişim, suçluyum, kusurluyum; beni affet..." diyerek hatasını itiraf edip, hatasından dönerek, Cenâb-ı Hakk'ın yoluna girmelidir. Bizi de bu Hakk yola girenlerden eylesin.

KIZLAR GERÇEKTEN ÇOK MÜBAREK BİR GÜN BU GÜN HERKESİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM İLK ÖNCE BOL BOL KURAN ZİKİR VE DUAYLA GEÇSİN İNŞALLAH BU MÜBAREK GÜN AKŞAM KURANDAN SONRA DUA LİSTEMİZDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIN İSİMLERİNİ ALIP DUA EDECEĞİM SİZDE YAPIN BENCE İNŞALLAH RABBİM İSTEYEN HERKESİN DUALARINI BU MÜBAREK AY BU MÜBAREK GECE HÜRMETİNE KABUL EDER DUALARINIZDA YER ALMAK DİLEĞİYLE HAYIRLI KANDİLLER....

dünden beri ne yesem midem yanıyor kızlar yaww geçer diye sallamadım başta ama geçmiyor canımı sıkmaya başladı

Tatlım aynı dert bende de var yemeyince daha çok yanıyor bide ülseri olanlar falan nasıl dayanıyorki valla Rabbim yardımcıları olsun burcum 2 yudum süt iç demişti dün akşam zar zor içtim iyi geldi gerçekten bide maden suyu iç sade beni çok rahalatıyo tavsiye ederim gülcüm sakızla önerdi bak birsürü çözüm
benim kramplar başladı çok canımı yakıyo va sende de başladı mı:26:

canım ya sütle sakızı deneyeyim de sodayı denedim biraz önce içtim anamm yemek borum parçalandı sanki ilk yudumda kramp olmadı hiç henüz canım ama arada bakıyorum ağustos annelerinde şikayeti olan çok kramptan... belki yeni başlayacaktır ama şöyle söyleyeyim tatlım ben hergün 1 soda 1 muz ve her öğün süt ürünü ve gece yatmadan önce kocaman bardak ( yarım litre alıyor bardak ) süt içiyorum... danayım evet ofa bana ama şükür hiç ağrı falan yaşamıyorum at gibi gezmeme rağmen tavsiye ederim

valla ben sodasız yaşayamam sade içiyorum normaldede içerdim hamilelikte günde 1 şişe için minaralleri iyi geliyor deyince hergün içiyorum artık tek kurtuluşum canım ben zaten kilolu hamile kaldım şu an oldum 80 bide öyle yaparsam vinçle götürürler sanırım doğuma çok dikkat etmeye çalışıyorum
benimde hiç ağrım yoktu tatlım bir anda geliyo o kramp acayip bişey inş olmaz da acıtıyo bayaa canını insanın Allahtan bebiş oynuyo da korkmuyorsun benim bi girdi oynamadı da çok korkmuştum garibim salladım kızcemi içerde oynasın diye

annem ben de tombiş hamile kaldım ama sallamıyorum açıkcası tatlım doğurduktan sonra veririz boşver kalsiyum çok önemli özellikle senin için canım ileride sıkıntı yaşamamak için yoksa bebiş depoları boşaltıp alıyor kalsiyumunu sıpa

yiyip yiyip şişelimmmmmm
aylincim kalsiyum önemli haklısın ben şanslıyım sağolsun kayınvalidemin inekleri var peynirimi falan yaptı gönderdi onu yumurtamı yiyorum sabahları ara öğünümdede bir kase yoğurt pekmez+yulaf ezmesi karıştırıyorum gülede söyledim tavsiye ederim tadıda güzel oluyo
ah kızcem ya herşey onun için tabi ama çok abartma doktor doğumda tansiyon problemi olabilir kiloyu aşorı alırsan demişti bana acık kıs bi parçacık

oy maşallah kendimdden utandım şimdi..bende arada cacık macık ne yiyosam odur..bi ara akşamları süt içiyodum şimdi o da yok...ben en iyisi yoğurt olayına ağırlık vereyim süt sevmiyorum ben..

oy maşallah kendimdden utandım şimdi..bende arada cacık macık ne yiyosam odur..bi ara akşamları süt içiyodum şimdi o da yok...ben en iyisi yoğurt olayına ağırlık vereyim süt sevmiyorum ben..

bende süt sevmeyenlerdenim buketçim ama 1 kaseda olsa ye günde yoğurt ihmal etme diş çekilmesi olmuştu bende kanıyordu canım bide en iyisi yavaştan az az herşeyden yemek

oy sanada maşallah..iyiyce bi tuhaf oldum ben şimdi..bende ceviz üzüm bişeyler oda ikiüçtane günde yemeye çalışıyorum..öyle ara öğünüm möğünümde yok:))))

inşAllah herşey çok güzell geçer.. ankara da tanıdığında mı kalıyorsun.. transferin ne zaman olucak bu durumda.. inşAllah sağlıklı bebeğine kavuşmana vesile olur bu tedavi..

ankarada amcam da kalıyorum.. transferim nasip olursa 28 veya 29 mayıs gibi suan tedavinin başında olduğum için tam tarihi bimiyorum..

canım inşallah herşey yolunda gider, ben bi sitede okudum adetliyken Allah'ın isimleri okunabiliyormuş, ayy iğneyede başlamışsın, çok heyecanlı, nerde kalacaksın? yalnız mı geldin?
kayınvaldemle birlikte amcamlarda kalıyorum ... iyi dileklerin için teşekkür ederimmm:)

bende süt sevmeyenlerdenim buketçim ama 1 kaseda olsa ye günde yoğurt ihmal etme diş çekilmesi olmuştu bende kanıyordu canım bide en iyisi yavaştan az az herşeyden yemek

yaa doktor bana şunu ye bunu ye hiç bişey demedi..3 aya kadar canın istemiyosa süt bile içme dedi.3aydan sonra depolar tükenmeye başlar yavaşş yavaş..balık yemeğe çalışıyorum oda iki ayda 2 kere oldu..onun yerine ceviz yiyorum işte..ne kadar tutarsa. bu arada semiz otunda çok fazla omega 3 armış..bende çok severimm.ona yüklenecem artık

Didemcim ağzına sağlık ne güzel yazmışsın,inşallah bu gece başımız secdeden kalkmaz, ellerimiz yere inmez, hep dua ile geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…