- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.561
arkadaşlar geçen dua listesinden kalan dualarım vardı onları bitirdim (serap,aylin,k.gül,mesude ve asyamca) rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin, kolay doğum nasip etsin
b.gül,k.gül,mesude ve çiğdem için fetih suresi okudum rabbim hepinize kolay doğum nasip etsin bir avazda kurtarsın inşallah.
tümayın kardeşi tülay için 30 adet tefriciye okudum hayırlısı ile polislik sınavını kazanır inşallah (tümaycım canım az oldu ama kusura bakma)
yeni dua listesinden k.burcu,b.gamze ve b.gül'ün dualarınıda okudum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinze
polislik sınavını polikistik sınavı okuyorum:)==)))kafaya bak bendekii
Allah razı olsun özlemim, çok sağol, dua eden ağzına yüreğine sağlık.. Rabbim bütüüün dualarını kabul etsin inşallah.
Gönlünden geçeni, hayırlısı ile sana nasip etsin canım
gunaydınn herkese serapçım duanı okudum rabbim kabul etsin
kızlar kandiliniz mübarek olsun
günayddınnn kızlaarr..
kandil mi bugun?inanın hiç haberim yoktu.. Regaip kandiliymiş. kandiliniz mübarek olsun kızlar..
ayy bacağımm geçmedi.. eşim diyor ki gece de bacağım diye sızlandın uykunda.. yaa pantolon değiyor ya ona bile acıyor sanırım.. ciltte mi, içinde mi acı bişey anlamadım.. inşAllah bebeğe zararı yoktur..
sedaaa bak boşuna telaş yaptın yeni doktor için, ilk görüşmen gayet güzel geçmiş bence konuşan anlatan doktor her zaman en iyisidir tedavi içinde düşünme sen kütüphaneyi sen durumunu anlatırsan onlar bi yolunu bulurlar idare ederler bence
günayddınnn kızlaarr..
kandil mi bugun?inanın hiç haberim yoktu.. Regaip kandiliymiş. kandiliniz mübarek olsun kızlar..
ayy bacağımm geçmedi.. eşim diyor ki gece de bacağım diye sızlandın uykunda.. yaa pantolon değiyor ya ona bile acıyor sanırım.. ciltte mi, içinde mi acı bişey anlamadım.. inşAllah bebeğe zararı yoktur..
günaydın herkese..bu günde kandilmiş.dualarımız kabul olur inşallah..
günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun
günayddınnn kızlaarr..
canım ister istemez dr değişince stres oluyor insan. Ama gidince tüm fikrim değişti zaten çoğu kişi de memnundu bu doktordan tabi tüpe geçtiği için üst kata almışlar odasını ve sgk anlaşması yok artık muayene 160 tl, normal doktorların 40 tl. Doğum da 3500. Ben aslında tüp yapılsın kendi dr geçerim diyordum ama kalıcam bu dr da sanırım ya. Hele bebeğim tutsun feda olsun ona. Canım burada hiç bakmazlar kütüphanenin haline koyarlar 3 saatlik birkaç öğrenci işçi zaten birinin sözleşmesi bitiyor gidiyor yenilerden birileri gelir karışır herşey. Kimse de uğramaz bakmaz işler nasıl gidiyor diye kise uğramıyor ki. Rahat olmak istiyorum ben kafa olarak hem biraz yememi içmemi düzene sokarım diyorum bu sürede. Belki o arada aşağıya aldıkları beyde gelirse o memur sürekli çalışıyor benim gibi daha rahat giderim. Mübarek Ramazan ayı da vesile olur belki.
evet kandil. Mübarek olsun kandilimiz hayırlara vesile olsun. Bir baktırsan doktora bacağını canım :26:
Günaydın kızlarr. Kandiliniz mübarek olsun sizin de ben bugün niyetliyim ramazan da midemden tutamıyorum ama bir günlük tutabilirim gerçi gece yemek yiyip tekrar yattığım için sabah çok sıkıştırdı göğüsümü reflüm azdı ama şimdi iyi gibiyim.
canımmm hakkında hayırlısı olsun inşallahhh sonunda güzel haberler alalımmslm arkadaşlar ben dün ankaraya geldim.. bugünde tüp bebek için iğnelerime başlıcam nasipse.. pazartesi günü adetliyken dua listesinde ki arkadaşalımın teşbihini çekebilirmiyim... yoks adetim bittikten sonra çekerim.. geçmişi okuyamadım.. dün benim dua günümdü hepinizden ALLAH RAZI olsun inşallah tedavim hayırlısıyla iyi sonuçlanır....
aslıı canım merak ettim görümcen hastalığını nasıl farketti belirtisi neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?