Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah razı olsun özlemim, çok sağol, dua eden ağzına yüreğine sağlık.. Rabbim bütüüün dualarını kabul etsin inşallah.
Gönlünden geçeni, hayırlısı ile sana nasip etsin canım

sedaaa bak boşuna telaş yaptın yeni doktor için, ilk görüşmen gayet güzel geçmiş bence konuşan anlatan doktor her zaman en iyisidir tedavi içinde düşünme sen kütüphaneyi sen durumunu anlatırsan onlar bi yolunu bulurlar idare ederler bence

gübaydın fıstıklar...
Serap duanı okudum cnm...
tümaycım kardeşin için dün akşam 200 daha tefriciye okudum...

gunaydınn herkese serapçım duanı okudum rabbim kabul etsin

kızlar kandiliniz mübarek olsun

günayddınnn kızlaarr..

kandil mi bugun? inanın hiç haberim yoktu.. Regaip kandiliymiş. kandiliniz mübarek olsun kızlar..

ayy bacağımm geçmedi.. eşim diyor ki gece de bacağım diye sızlandın uykunda.. yaa pantolon değiyor ya ona bile acıyor sanırım.. ciltte mi, içinde mi acı bişey anlamadım.. inşAllah bebeğe zararı yoktur..

canım bi ortapediye gitsene çekilmez yani boyle

binbirgece/ b.Gamze

14.05.2013 salı

sağlıklı sorunsuz hamişlik

gul1982/ b. Gül

15.05.2013 çarşamba

sağlıklı hamişlik + kolay doğum

serap_serap/ serap

16.05.2013 perşembe

sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum

Kızlar dularınızı okudum ..Mevlam dileklerimizi kabul etsin inşallah

Bu arada bugün benim duaa günümmüş.Okuyan okumayan herkesten Mevlam razı olsun...

Birde bugün Regaip Kandili...herkesin kandili mübarek olsun...Rabbim bu günde dualarımızı geri çevirmez inşallah...

canım ister istemez dr değişince stres oluyor insan. Ama gidince tüm fikrim değişti zaten çoğu kişi de memnundu bu doktordan tabi tüpe geçtiği için üst kata almışlar odasını ve sgk anlaşması yok artık muayene 160 tl, normal doktorların 40 tl. Doğum da 3500. Ben aslında tüp yapılsın kendi dr geçerim diyordum ama kalıcam bu dr da sanırım ya. Hele bebeğim tutsun feda olsun ona. Canım burada hiç bakmazlar kütüphanenin haline koyarlar 3 saatlik birkaç öğrenci işçi zaten birinin sözleşmesi bitiyor gidiyor yenilerden birileri gelir karışır herşey. Kimse de uğramaz bakmaz işler nasıl gidiyor diye kise uğramıyor ki. Rahat olmak istiyorum ben kafa olarak hem biraz yememi içmemi düzene sokarım diyorum bu sürede. Belki o arada aşağıya aldıkları beyde gelirse o memur sürekli çalışıyor benim gibi daha rahat giderim. Mübarek Ramazan ayı da vesile olur belki.

evet kandil. Mübarek olsun kandilimiz hayırlara vesile olsun. Bir baktırsan doktora bacağını canım :26:

günaydın herkese..bu günde kandilmiş.dualarımız kabul olur inşallah..

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun

Günaydın kızlarr. Kandiliniz mübarek olsun sizin de ben bugün niyetliyim ramazan da midemden tutamıyorum ama bir günlük tutabilirim gerçi gece yemek yiyip tekrar yattığım için sabah çok sıkıştırdı göğüsümü reflüm azdı ama şimdi iyi gibiyim.

canım benim ya bebişine zararı yoktur annesi ama sen acı çekerken mutluy da değildir... çok enteresan canım tarifettiğin ağrı benim de olmuştu tek bacak ağrısı ama benimki bildiğin büyüme ağrısı gibi kemiğim sızlıyordu zaten süte yoğurda dikkat edince geçti bi doktorunu arayıp sorsan yönlendirir en azından seni...

Rüyamda bu aralar çocuk ya da çocukla ilgili şeyler görüyorum ama unutuyorum tam olarak ne gördüğümü. Bilinçaltı sanırım. Bana bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor umutlu olmak istiyorum aşılamada daha rahattım sanırım bu son şansım olduğu için böyleyim. Daha rahat olmaya çalışıcam ama. Dualarla, tevekkülle, Rabbime sığınarak bu mübarek geceyi dualarla geçirerek iç huzuru ancak böyle bulabilirim aşılama tutmayınca dua etmez oldum saldım böyle oysa her akşam açar okurdum sizlere okuduktan sonra. Bu yüzden de suçlu hissediyorum kendimi. Bir silkelenmem lazım. Sizin duaları da okuyamadım daha başlamadım akşamları hep yoğundum yattığım yerde uyuyakalıyorum sonra da psikolojk sanırım bu akşam okucam ayrıca doğumu yaklaşan arkadaşların dualarını da okucam Rabbim kabul eder inşallah bu sıkıntılarımın tek ferah yolu Yüce Rabbim Allah onun yolundan bizi şaşırtmasın hepimize hayırlı salih evlatlar nasip etsin.

Allah kabul etsin..

Doktorumun acil hastasi geldi ameliyata girdi 6 saat suruyormus bugun muayane olmam lazim yoksa bidahaki aya kalir aksama kadar burdayim....
Kandiliniz mubarek,dualariniz kabul olsunn..

Kızlar Günaydınnn Kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz tüm duaları kabul etsin...Herkesin kalbinde,gönlünde istediği dilediği ne varsa nasip etsin inşallahhh

canımmm hakkında hayırlısı olsun inşallahhh sonunda güzel haberler alalımm

aslıı canım merak ettim görümcen hastalığını nasıl farketti belirtisi neydi?

canımmm öle bi belirtisi yoktu zaten bu hastalık öle ağrı sızıyla çıkmazmış sadece görümcem de sürekli iltihaplar çıkıyodu ağzında falan sürekli ateşleniyodu en son karnım ağrıyo die gitti hatta fıtıktan şüpelenip gitti ve tesadüfen kasığındaki kitle bulundu sonra bir ay antibiyotik tedavisi uygulandı eğer antibiyotiğe cvp verip küçülme olsaydı kötü değil diyecelerdi ama antbiyotiğe rağmen büyüdü ve buda kötüymüş bugün 4 de biyopsi yapılacak bakalım Allah yardımcımız olsun...
Yavrum normalde işte Allahtan ben korkmuyorum falan diodu yarın biyopsi yapılacak denilince nasıl kötü oldu nasıl ağladıı offf zor kızlar görüştüğümüz bütün doktorlar hiç vakit kaybedilmemesi gerekiyo dediler çok zorlu bi sürecin beklediğini sölediler öle bişeymişki kasıkta olduğu için rahme vuruyomuş ve rahim kanseride ortaya çıkıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…