Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anaaam...beş mısır yedin sonra sana ne oldu...tuvalete kamp mı kurdun?????hay maşallah..

benim bıdığımda toplam 6.5 cm di baştan popoya..parmağım kadardı ama elini gösterdi bize ..5 parmağı sayılıyodu..bide yaso kesenin içinde öyle döndü durduki anlatamam..takla attı resmen , elini kolunu birini kaldırdı birini indirdi..anam iki dakka durmadı..doplere girecez doktor sakinleşmesini bekledi???senin nasıldı..uyuyomuydu o esnada??ikili yatırdın mı??

ayyy canım benim sağolasın ben bulurum mutlaka koca ankda bulamazsakta ayıp demi ewet benim bilgilerim sende de seninkilerde bende kuzum bu arada senin iş adresin ya ben oraya bişe yollasam sana nasıl ulaşır acep:26:

selamlarr ben geldim.
akşam yemeğimi koydum.
emirin çamaşırları yıkandı astım kurudu şimdi onları alcam.
ütülemesi var tabi.
şimdide bizim renklileri attım.
sizde baya kaynatmışsınız.
ben genelde geçmişe bakamıyorum vakit kaybııı çünkü yazamadan emır uyanır dıye hoppp dalıyorum

kız yasemın nerelerdesin senn

anamm teyzesinin bıdıkı maşallah ona canım ya çok hızlı büyüyorlar inanamayacaksın hele bi hareket etmeye başlasın Allahım herkese tattırsın bu duyguları...

ayy Buket kız nerde 4 kilo 3 kilo olsun yeter bana ona uğraşıyorum sıpacıma kilo aldırmak çok zor boyuna gidiyor maşallah
bu arada Buket Yasemin Nazan bence bebeklerinizin cinsiyeti aynı olacak öyle bi araştırma varmış grup psikolojisi böyle kanki arkadaşlar yakın zamanlarda ve aynı cinsiyette doğuruyormuş genelde

alıştın sende bir şeyler göndermeye. Tüm evi yollucan elinde olsa sen şu işe bir gitte sana sürprizlerim olacak iş adresin var bende

Maşallah canım bebeğine artık o başlı başına bir fındık kabuksuz. Boyu uzun olacak herhalde. Canımm sen naptın ya dokunmadı mı o kadar mısır sana heeyy maşallahhh tosun yapıcan sen bu çocuğu.

hadii yaaa...birbirimizden mi etkileniyomuşuz..benim 25 inde randevum var..bakalım ilk kim verecek haberii??

Benim de o zaman gamzeyle aramız az onun tutarsa benim de tutarsa tüp arkamızdan burcu da gelirse cinsiyetler aynı olabilir

dur bakalım yakın zamanda belli olur ama bence yasemin ve benim kızım buketin oğlu olcak gibi geliyo

Buketim maşşallah seninkide selvi boyluymuş, ozaman benimkide bu hafta okadar cm olması lazım benim ultrason 1800'lü yıllardan kalma olduğu için parmaklarını henüz sayamadım
Benimki çok mübarek bir çocuk bir görsen, secde pozisyonunda yatmış,yüzüstü yani, alnını koymuş göbeğime, ayaklarıyla zıplatıyor o fındık gibi poposunu, o sırada da ellerini hacivat ve karagöz gibi sallıyordu zıp zıp kangurum benim
bu cumartesi Allah nasibederse ikili teste giricem o ultrason çok güzelmiş, orda cinsiyetini bile görürsünüz büyük ihtimal dedi dr. ama tabi benim küçük hacı başını secdeden kaldırıp şeyini bize dönerse görürüz
sen ikiliye girdinmi nasıl bişey, nekadar sürüyor, nelerine bakılıyor???

hadii yaaa...birbirimizden mi etkileniyomuşuz..benim 25 inde randevum var..bakalım ilk kim verecek haberii??

benim 16. haftada söylemişti doktor farkettim ki daha önce söylenenler büyük oranda değişiyor zaten ağustos annelerinden biliyorum erken öğrenenlerin çoğunun cinsiyeti değişti o yüzden aklı başında doktorlar erken söylemiyor cinsiyetini...

BEN GELDİMMM UYUMUŞUM AZCIKKK :))))

EVET CANIM YA BENDE ŞAŞIRIYORUM NE CABUK GECTİ ZAMAN DİE :)

hoşgeldin canımmm seninde kandilin mübarek olsun ALLAH razı olsunn nasılsın.....

dur bakalım yakın zamanda belli olur ama bence yasemin ve benim kızım buketin oğlu olcak gibi geliyo

ay bi oğlanduırki bende gidiyor..geçen iş yerinden bi kızda bana sen güzelleştin senin oğlun olur dedi..

yok anacım senin ki uzun muş iştee.toplam 6,5 benimki..aman önemli değil ..sağlıklı olsunda..sanırım seninki benimkinden bir hafta geride..
benimkinin cinsiyeti aslında belli olabilirdi 11+3 de gittik biz..olmayada bilirdi gerçi..işte neyse söylemedi doktor..ikili test normal ultrason..biraz daha detaylı bakıyo..aartık herşeyi belli olduğu için..yani fasülyeden biraz daha insana dönmüş..:))poz verdi bizimkii..eli kolu rahat durmadığı için çekti hepsini..hatta biz dedik doktora aa elini sallıyo aa burnu felan doktorda ne deneyimlisiniz öyle çalışıp mı geldiniz dedi:))kafa tası kemikleri ve organları belliydi..ayaklarına karnına çekince yokmuş gibi gözüküyoduu ama ayaklarını uzatıp kesenin kenarına dayayıp poposunu yukarı kaldırıyoduu sonra kendini boşluğa bırakınca haliyle zıplıyodu..işte baktı ense kalınlığını ölçtü..basit şeyler..dopler diye bişey var..kalp atışı dinler gibi grafik çıkıyo..hatta dopleri açtı grafik çiziyo ama bizimki hıçk hıçk hıçkırıyo..doktor kapatıyo az sonra bi daha açıyo bi daha hıçkk...dediki biraz sakinlendinde:))neyse işte ölçümleri usg görüntüsüne yazıyo..bide senden kan alıyolar..kandaki değerlerle usg deki ölçümleri birleştirip bir olasılık çıkartıyorlar..düşük çıkarsa ne ala ne güzel öle yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…