- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.681
canımmmm hoşbuldukkkkvalla dr cumartesi ne diyecek bakim, belki 1 hafta da evde normal insan gibi yaşa, sonraki hafta işe git der
nede olsa bünye uzun zamandır yatmaya alışık, alıştıra alıştıra normal hayata dönerim :)))
canımmm iyiyim çok şükür sizleri özlemişim be ayyyy
fındığım artık fındık kabuğunu kırdı teyzesi, geçen hafta baş popo 4.5 cm idi, dr bacakları dahil 7.5 cm boyu var dedi. selvi boylum alyazmalım olduk :))
anammmmmm senin 2 ayın kalmış ayyyyyy maşşallah sana maşşallah
buketttttt bende bir tezahüret isterim, dün bir oturuşta 5 tane mısır yedim, arkasından da yemek yedim
ankarada amcam da kalıyorum.. transferim nasip olursa 28 veya 29 mayıs gibi suan tedavinin başında olduğum için tam tarihi bimiyorum..
kayınvaldemle birlikte amcamlarda kalıyorum ... iyi dileklerin için teşekkür ederimmm:)
canım sadece transferle olmaz hergün yaz herşeyi anlat.merkez nasıl,dr hemşireler,ilaçlar,iğneler.... ruh halin yaptıkların,yediklerin..... seda ve ben sıradayız biliyosun.diğer topiklerden de okuyabiliriz ama önceden tanıdığımız biri olması daha güven verici.son bişey daha ben senin için okuyacaktım ya.okuyalı çok oldu ama son sAyfaları bıraktım kandilde bitireyim istiyorum.bugün bitiririm inşallah canım haberin olsun.
dua listesine bugün başlıcam inşallah kızlar hakkınızı helal edin.bu gün daha makbul dualar malum :)
canımm paylaşırım tabii ama aleni çok yazmak istemiyorum tüp bölümüne falan da girmiyorum ben herkesin tedavisi kendine özgü ama mutlaka her birnize merak edenlere özelden ulaşıcam bilgi vericem tedavi başladığı zaman şu an reglime göre belli olacak temmuz ortası mı başlar sonumu başlar bilemiyorum düzensizlik var ya bende.
evet sertken yiyebiliyorum ben de canım eşim de yumuşaklarını seviyor anlaşmış oluyoruz... lif oranı da oldukça yüksek bi meyve portakalı çok yemek lazım c vitamini için o da fazla kalori demek oluyor o yüzden kivi yiyorum... bence şimdiden başlayın tatlım eşinle sağlıklı beslenmeye senin yumurta eşinin sperm kalitesi için bi de daha önce yazmıştım görmedin sanırım stresin için yardım almayı düşünmüyor musunuz? bence düşünün çok önemli sen de eminim biliyorsundur tüpün başarısı için...
görmedim canım ama araştırırım ben keçi boynuzu kürü uyguladım aşılamada sayı ve hareket çok farketti şimdi sperm tahlili var ben hormona gittiğimde o da yaptıracak . O zamanda yine kürü uygulayayım diyorum ama kürle artan sayılar sağlıklı sayılar oluyor mu acaba yoksa kendi düzenine bırakmak sadece kalitesi için bir beslenme düzeni ayarlamak daha mı iyidir.
heyyyyyttt ben geldimmmm
kandiliniz mübarek, dualarınız hayırlısıyla kabul, evleriniz huzur, göbüşleriniz bebiş dolsun inşallahhhhhh
oyyyy bugün daha hiç kapatmıycam forumu yaa yetti canıma, hergün iş, hergün misafir... bugün kimse yok çok şükür
Oturdum birgüzel duaları okudum taaa sedanınkine kadar içim rahat etti, Allahım kabul etsin inşallah.
duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
Canımm buradan da kutlayayım kandilini arayamadım öğlen hep akrabaları aradım kütüphanede konuşmıyorum malum mesaj attım o yüzden. İnşallah sağlıkla alırsın evladını kucağına. Maalesef senin ovular benim işime yarayamıyor artık. Çünkü pco olduğum kesinleşti ve hani sürekli pozitif görüyordum ya tahmin ettiğim gibi pcodanmış bizde lh sürekli yüksek bu testlerde lh ölçtüğünden yalancı pozitifler görüyormuşum aslında yumurtlama falan yok. Tek yolum tüp bebekmiş yani yumurtlama olan bir ayı yakalamamız zormuş nadir olurmuş kendiliğnden çünkü. Bu da o ara kanamalardan sonra peyda oldu önceden böyle bir sorunum yoktu ama aşılama yapan dr çok güzel tablo çizmiş bana onun anlattığı gibi değilmiş durumum gayette pco varmış. Bana öbür dr düşük düzeyde bilmem ne demişti aşılamayla zormuş zaten benim boşuna yaptırmışsın demeye getirdi bir de çoğul gebelik olurdu sende iğnelerle çok yumurta geliştiğinden belki düişük yapardın dedi ama çok sevdim adamı yasemin dün gittim işte süper valla sonucu iyi olsun tabii.
oyy yerim ben ştreşini
sen bulamazsan bugün eğer sallama çayını bana haber ver, cumartesi eve uğradığımda evde açılmamış paket var açık kapalı ne varsa yollarım sana, nasılsa tüm bilgilerin elimdee tabi artık bitki çayı da içemiyorum ya bari sana yarasın pedler gibi dimi ama
anamm teyzesinin bıdıkı maşallah onacanımmmm hoşbuldukkkkvalla dr cumartesi ne diyecek bakim, belki 1 hafta da evde normal insan gibi yaşa, sonraki hafta işe git der
nede olsa bünye uzun zamandır yatmaya alışık, alıştıra alıştıra normal hayata dönerim :)))
fındığım artık fındık kabuğunu kırdı teyzesi, geçen hafta baş popo 4.5 cm idi, dr bacakları dahil 7.5 cm boyu var dedi. selvi boylum alyazmalım olduk :))
buketttttt bende bir tezahüret isterim, dün bir oturuşta 5 tane mısır yedim, arkasından da yemek yedim
hay maşallah tosunuma benim..haayy..hohh teeeyyy..hadi koçum benim aslanım..yee bol bol semir:))))senin gibi tosundan da tosuncuk çıkacak gör bak...4 kilo..ama tabi doğumda Allah kolaylık versin:)) baktın olmuyo sezaryenle aldırırsın olur biter:)))
hımm tuttum bu menüyü bende bundan yapim..benimde tarhanam var..ama tarhana kışın güzel oluyo ben yoğurt çorbası yapiim:..hem yoğurt yemiş oluruz..:))
oyy yerim ben ştreşini
sen bulamazsan bugün eğer sallama çayını bana haber ver, cumartesi eve uğradığımda evde açılmamış paket var açık kapalı ne varsa yollarım sana, nasılsa tüm bilgilerin elimdee tabi artık bitki çayı da içemiyorum ya bari sana yarasın pedler gibi dimi ama
canımmmm hoşbuldukkkkvalla dr cumartesi ne diyecek bakim, belki 1 hafta da evde normal insan gibi yaşa, sonraki hafta işe git der
anamm teyzesinin bıdıkı maşallah onacanım ya çok hızlı büyüyorlar inanamayacaksın hele bi hareket etmeye başlasın Allahım herkese tattırsın bu duyguları...
ayy Buket kız nerde 4 kilo 3 kilo olsun yeter bana ona uğraşıyorum sıpacıma kilo aldırmak çok zor boyuna gidiyor maşallah
bu arada Buket Yasemin Nazan bence bebeklerinizin cinsiyeti aynı olacak öyle bi araştırma varmış grup psikolojisi böyle kanki arkadaşlar yakın zamanlarda ve aynı cinsiyette doğuruyormuş genelde
anamm teyzesinin bıdıkı maşallah onacanım ya çok hızlı büyüyorlar inanamayacaksın hele bi hareket etmeye başlasın Allahım herkese tattırsın bu duyguları...
ayy Buket kız nerde 4 kilo 3 kilo olsun yeter bana ona uğraşıyorum sıpacıma kilo aldırmak çok zor boyuna gidiyor maşallah
bu arada Buket Yasemin Nazan bence bebeklerinizin cinsiyeti aynı olacak öyle bi araştırma varmış grup psikolojisi böyle kanki arkadaşlar yakın zamanlarda ve aynı cinsiyette doğuruyormuş genelde
anaaam...beş mısır yedin sonra sana ne oldu...tuvalete kamp mı kurdun?????hay maşallah..
benim bıdığımda toplam 6.5 cm di baştan popoya..parmağım kadardı ama elini gösterdi bize ..5 parmağı sayılıyodu..bide yaso kesenin içinde öyle döndü durduki anlatamam..takla attı resmen , elini kolunu birini kaldırdı birini indirdi..anam iki dakka durmadı..doplere girecez doktor sakinleşmesini bekledi???senin nasıldı..uyuyomuydu o esnada??ikili yatırdın mı??
hadii yaaa...birbirimizden mi etkileniyomuşuz..benim 25 inde randevum var..bakalım ilk kim verecek haberii??
EVET CANIM YA BENDE ŞAŞIRIYORUM NE CABUK GECTİ ZAMAN DİE :)senin de kandilin mübarek olsun canım. Yaa 39 hafta bitti valla nasıl geçti onca zaman maşallahhh ayy çok az kaldııı
hayırlı kandiller canımm
tamam bende sabahçıyım zati çalışan biri olaraktan.
heyyyyyttt ben geldimmmm
kandiliniz mübarek, dualarınız hayırlısıyla kabul, evleriniz huzur, göbüşleriniz bebiş dolsun inşallahhhhhh
oyyyy bugün daha hiç kapatmıycam forumu yaa yetti canıma, hergün iş, hergün misafir... bugün kimse yok çok şükür
Oturdum birgüzel duaları okudum taaa sedanınkine kadar içim rahat etti, Allahım kabul etsin inşallah.
duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
dur bakalım yakın zamanda belli olur ama bence yasemin ve benim kızım buketin oğlu olcak gibi geliyo
Canımm buradan da kutlayayım kandilini arayamadım öğlen hep akrabaları aradım kütüphanede konuşmıyorum malum mesaj attım o yüzden. İnşallah sağlıkla alırsın evladını kucağına. Maalesef senin ovular benim işime yarayamıyor artık. Çünkü pco olduğum kesinleşti ve hani sürekli pozitif görüyordum ya tahmin ettiğim gibi pcodanmış bizde lh sürekli yüksek bu testlerde lh ölçtüğünden yalancı pozitifler görüyormuşum aslında yumurtlama falan yok. Tek yolum tüp bebekmiş yani yumurtlama olan bir ayı yakalamamız zormuş nadir olurmuş kendiliğnden çünkü. Bu da o ara kanamalardan sonra peyda oldu önceden böyle bir sorunum yoktu ama aşılama yapan dr çok güzel tablo çizmiş bana onun anlattığı gibi değilmiş durumum gayette pco varmış. Bana öbür dr düşük düzeyde bilmem ne demişti aşılamayla zormuş zaten benim boşuna yaptırmışsın demeye getirdi bir de çoğul gebelik olurdu sende iğnelerle çok yumurta geliştiğinden belki düişük yapardın dedi ama çok sevdim adamı yasemin dün gittim işte süper valla sonucu iyi olsun tabii.
ayyy benimde hep koyu çıkardı ben pco yum ya, demek sende bendenmişsin kuşum, ama pco olsanda düzenli adet gördürebilirse dr seni pco bebek olması için bir engel teşkil etmiyor. benim dr um hiç sorun etmedi hiçbirzaman pco yu.
biliyorsun benim adet düzensizdi, bana şeker ilacı verdi, Allaha şükürler olsun her ay düzenli adet görmeye başladım ve sonuç
canım inşallah şuandan itibaren sende emin ellerdesin, dr un yerinde teşhisler koyuyor bence muhteşem maşallah. ayyy içime umut doldu
kuşum işyerinde abim var babam var bana getirirler ama sen acele etme dur daha belkide dr hadi koş işe git diyecek bana, kendim direk alırım kargomuayyy canım benim sağolasın ben bulurum mutlaka koca ankda bulamazsakta ayıp demi ewet benim bilgilerim sende de seninkilerde bende kuzum bu arada senin iş adresin ya ben oraya bişe yollasam sana nasıl ulaşır acep:26:
sende Allaha emanet ol kuşumkızlar ben çıkar . herkese tekrar iyi kandiller.hepiniz Allah a emanet olun
hadi bakalım kim kiminle en kanki ortaya çıkacak ( ortalığı karıştırayım azıcık dedim de)
dur bakalım yakın zamanda belli olur ama bence yasemin ve benim kızım buketin oğlu olcak gibi geliyo
Buketim maşşallah seninkide selvi boyluymuş, ozaman benimkide bu hafta okadar cm olması lazımbenim ultrason 1800'lü yıllardan kalma olduğu için parmaklarını henüz sayamadım
Benimki çok mübarek bir çocuk bir görsen, secde pozisyonunda yatmış,yüzüstü yani, alnını koymuş göbeğime, ayaklarıyla zıplatıyor o fındık gibi poposunu, o sırada da ellerini hacivat ve karagöz gibi sallıyorduzıp zıp kangurum benim
bu cumartesi Allah nasibederse ikili teste giricem o ultrason çok güzelmiş, orda cinsiyetini bile görürsünüz büyük ihtimal dedi dr. ama tabi benim küçük hacı başını secdeden kaldırıp şeyini bize dönerse görürüz
sen ikiliye girdinmi nasıl bişey, nekadar sürüyor, nelerine bakılıyor???
bircan nasılsın canım? keyfin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?