Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buket sag ol tatlim...Ben sana bisey sorucaktim aklima geldi simdi yanilmiyorsam sen diyanete sormustun alttan ultrason la muayane gusul abdestini bozmuyor dimi?
HAYIR ABDEST BOZMUYOR CANIM..GUSLE GEREK YOK..AMA NORMAL ABDEST TABİKİ İSTERSEN ALIRSIN..KALDIKİ İLMİHAL KİTAPLARINDA İLİŞKİDE ZEVK SIVISI GELMİYOSADA ABDEST BOZULMAZ DİYOR..KADIN İÇİN..((YARIDA KALIRSA DEMEK İSTEMİŞ HERALDE))

Kızlar görümcemden haber geldi
doktor biyopsi yapmamış yarınsabahtan hastaneye çağırmış çünkü dalağa kasığa göğüse her yere dağılmışşş (((durum kötü kızlarrr (((

AHH BEE KUZUMM..allah sabır versin şifa versin ne diyim..

evet kuşum benimkide 20 şubat ordan yola çıkarsak 4 gün var, ama şeyetme tarihimi ancak kredi kartı ekstreme bakarsam anlayabileceğim, birtürlü bakmak kısmet olmadı :))) iğneyi kredi kartımla almıştım çünkü, ona göre ortaya çıkar tarih
Allahım inşallah bende hayırlısıyla bu ikili testten iyi haberler alırım yarabbşm.

canım banada erkek gibi geliyor, hemde erkek olursa ismini emir düşünüyoruz sana adaş olacak
Ben geldim..2 tane nur topu gibi yumosum var catlatma ignesi yaptirdim ayin 30 unda tekrar gitcem...
Salati tefriciyeler 605 tane kalmis 50 tanede Nazan okuycakmis geriye kalani ben tamamlarim cok sag olun kizlar yarinda Asli ya baslariz...
ayyyy maşşallah canım benim, ben çatlatma iğnemi sabah 6.30 da yaptırmıştım, o günün akşamı 9-10 gibi de ilişki oldu ve tuttu Allahın izniyle. ama tabi sonrakilerde tuttuysa onuda bilemem, çünkü 1 gün arayla ilişkiye devam etmiştik.
inşallah sennkide tutar
doktor biyopsi yapmamış yarınsabahtan hastaneye çağırmış çünkü dalağa kasığa göğüse her yere dağılmışşş (((durum kötü kızlarrr (((
canım yaa Allahım bir mucize göstersin inşallah, rabbimizin mucizeleri hiç bitmez, işinin ehli dr lar inşallah bu hastalığı kökünden kazıyıp atarlar vucuttan

Son düzenleme:
hoş buldum canım benim amin ağzına sağlık rabbim sizlere de nasip etsin inşallah sen ne yaptın tedavi falan devam mı canım
Iyiyim canım, inşallah bende aşılamaya başlayacağım bakalım haftaya doktorla görüşecegım ,o ne diyecek, kısa zamanda benimde ne yapacagım netleşır inşallah

Tatlım bende senin yerinde olsam ayni kagıyı duyabilirdim, ama doktora güvanmekten başka care yok, aslında çok dert edersen başka bir doktora daha sor, gerci adam prof. Tecrübesi iyi ama yinede iki farklı görüşün yorumunu alırsi/ hem 3 gun geride olmasi sonrun değil önümüzdeki aylarda o açığı kapatirsin canım sen, hiç merak etme

Kızlar ben cıkıym yemek hazırlıym kandiliniz mübarek olsun tekrar dua edelim bu akşam bolbol...

Yasemincim mesaj kutuna bak canım öpüldünüzzzzz..

Sağolun kızlarrr ...
Allah'ım tüm hastalarla beraber Zuhalede acil şifalar verir inşallah
Kızlar ben çıkıyorum
Tekrardan hayırlı kandiller dualarınız da bizi de unutmayın

Allah ım yardım etsin herkese makinamı değiştirmiyorlar sadece kapağını değiştirelim diyorlar onuda ben istemiyorum ya içide zarar gördüyse hemen bozlmayıpta sonradan bozulursa iade edicem dedim akşam da eşim aldığımız yerle konuşucak yarın tekrar gelicekler aynı istikrar da devam ederlerse pazartesi tüketici hakem heyetine gidicem hatalarını kabul etmiyorlar ya....

canım hemen tüketici hakem heyetine git, kaymakamlık ta var, valilikte var, belediye binasında da var, eşşek gibi almaları gerek, makina elimizde kalır diye almıyorlar pis herifler, hiç bir ziyan olmasa bile keyfinden 15 gün içinde iade edebilirsin kaldı ki hasarı var, töbe töbe

TÜMAY bide bu akşam kardeşin için tefriciye okuyacaktım ama sen ben okurum demişsin , akşam gelirsen bana cevap yaz. , şimdilik okumuyorum sayı fazla olmasın

Son düzenleme:
Sağolun kızlarrr ...
Allah'ım tüm hastalarla beraber Zuhalede acil şifalar verir inşallah
Kızlar ben çıkıyorum
Tekrardan hayırlı kandiller dualarınız da bizi de unutmayın

canım Rabbim bu mübarek gecede, İnşallah Zuhal'le şifa nasip eder ve hasarsız bir şekilde bu durumdan kurtulur, Allah evladına bağışlasın inşallah , Zuhal için tefriciye okumaya başlıyorum,sen yarın bir yayın yap mutlaka, hangi güne okunacak diye, 300 tanede bana yaz şimdiden

Sag ol Burcum son 250 kaldi zaten ben okurum sen elinden geleni yaptin zaten Rabbim ne muradin varsa versin....

gul1982 / gül
7verengul / gül
Ranana / mesude
Akyuzcigdem / çiğdem
annecikler fetih suresini okudum herbiriniz için Allahım sağlıkla kolayca bebişlerinize kavuşturur inşallah...

Talihiniz gözleriniz kadar berrak,
kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın,
yarınınız aşkınız kadar mutlu,
aşkınız Regaib kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.
.

gul1982 / gül
7verengul / gül
Ranana / mesude
Akyuzcigdem / çiğdem
annecikler fetih suresini okudum herbiriniz için Allahım sağlıkla kolayca bebişlerinize kavuşturur inşallah...

Ayy Allah razı olsun aylinim Rabbim kabul etsin ne duan isteğin varsa bu gece hatırına Rabbim makbul eylesin insallah

Ya valla böyle günlerde yemek sitelerine falan girmemek lazım canım Anneme demedim ama kendim bir daha deniycem yapmayı inşallah bu kez başarabilirim =))

Ağzına yüreğine sağlık canım, Rabbim kabul etsin

Rabbim acil şifalar versin, görümceni ailesine bağışlasın inşallah. Bu zor günleri atlatmanızı ve Zuhalin biran önce sağlığına kavuşmasını nasip etsin Allahım..

gul1982 / gül
7verengul / gül
Ranana / mesude
Akyuzcigdem / çiğdem

Allah razı olsun canım, dua edenlerin çok olsun, Rabbim evladını size bağışlasın, sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.

arkadaşlar merhaba :) benim de bir meleğim olacak 3 aralık ama benim hesaba göre :) sat a göre biraz geride ama bakalım benide listeye ekler misiniz? hepimize Allah sorunsuz br şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Küçük burcu, büyük ganze, serap ve 1982gül canların dualarinizi buğun okudum Rabbim her işinizi kolaylaştirsin

Canalrım hepinize tek tek dua ettim Rabbim inşallah kabul eder hiçbirinizi darda bırakmaz inşallah

Hoşgeldin canım, ilk sayfadaki listeye göre bilgilerini yaziver, seni yarın akşam eklerim bide dua listesinde de olmak istiyorsun onuda yaz hayırlı kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…