- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.721
HAYIR ABDEST BOZMUYOR CANIM..GUSLE GEREK YOK..AMA NORMAL ABDEST TABİKİ İSTERSEN ALIRSIN..KALDIKİ İLMİHAL KİTAPLARINDA İLİŞKİDE ZEVK SIVISI GELMİYOSADA ABDEST BOZULMAZ DİYOR..KADIN İÇİN..((YARIDA KALIRSA DEMEK İSTEMİŞ HERALDE))Buket sag ol tatlim...Ben sana bisey sorucaktim aklima geldi simdi yanilmiyorsam sen diyanete sormustun alttan ultrason la muayane gusul abdestini bozmuyor dimi?
Kızlar görümcemden haber geldi
doktor biyopsi yapmamış yarınsabahtan hastaneye çağırmış çünkü dalağa kasığa göğüse her yere dağılmışşş(((durum kötü kızlarrr (((
ayyy benimde hep koyu çıkardı ben pco yum ya, demek sende bendenmişsin kuşum, ama pco olsanda düzenli adet gördürebilirse dr seni pco bebek olması için bir engel teşkil etmiyor. benim dr um hiç sorun etmedi hiçbirzaman pco yu.
biliyorsun benim adet düzensizdi, bana şeker ilacı verdi, Allaha şükürler olsun her ay düzenli adet görmeye başladım ve sonuç
canım inşallah şuandan itibaren sende emin ellerdesin, dr un yerinde teşhisler koyuyor bence muhteşem maşallah. ayyy içime umut doldu
kuşum işyerinde abim var babam var bana getirirler ama sen acele etme dur daha belkide dr hadi koş işe git diyecek bana, kendim direk alırım kargomu
sende Allaha emanet ol kuşum
evet canım pcolarda öyleymiş ve yumurtlama olmuyormuş zaten reglimi düzene koymasına gerek yok tedaviye başlıcam 2 ay sonra. Düzenli regl görmekle alakası yokmuş çok gecikmiyordur reglin ama yumurta da gelişmiyordur dedi ancak işte klomen, çatlatma iğnesi, aşılama tüp gibi yardımcı şeylerle sağlanıyor yumurtlama bende aşılama fayda etmedi tüpe kaldık. İnşallah emin ellerdeyimdir canım. Valla canım bende sana soracaktım nasıl ulaştırıcaz diye ama dur bakalım duruma göre dr işe dön derse sen alırsın yok gidemezsin derse göndeririz onlar ulaştırır sana
anammmmmm heyecanlandım yaaaa, yarın mı gitsem hemen işe ben :)))
Allah nasibederse tüp tutuncada ben sana göndericem, bi sen bana, bi ben sana
canımm tüp bir tutsun hiçbirşeycikler istemem dua et bol bol yeter bana. İşe dönemezden ağabeyin baban ulaştırır artıkın. Bakalım dr ne diyecek.
misafir değiiliimmm belkim ama SELAM verdikk kimse almadııı..................
aaa görmediler mi seni canımm benimmm alıngan hatunumm
Ben geldim..2 tane nur topu gibi yumosum var catlatma ignesi yaptirdim ayin 30 unda tekrar gitcem...
Salati tefriciyeler 605 tane kalmis 50 tanede Nazan okuycakmis geriye kalani ben tamamlarim cok sag olun kizlar yarinda Asli ya baslariz...
canım hayırlı olsun mübarek gün yüzü suyu hürmetine vesile olsun inşallah..
doktor biyopsi yapmamış yarınsabahtan hastaneye çağırmış çünkü dalağa kasığa göğüse her yere dağılmışşş(((durum kötü kızlarrr (((
yaaa çok üzüldüm ne olacak şimdi hastaneye mi yatıracaklar ki. Öocuğu falan var mı aslı off ya çok zor Rabbim şifa güç kuvvet versin inşallah..
evet kuşum benimkide 20 şubat ordan yola çıkarsak 4 gün var, ama şeyetme tarihimi ancak kredi kartı ekstreme bakarsam anlayabileceğim, birtürlü bakmak kısmet olmadı :))) iğneyi kredi kartımla almıştım çünkü, ona göre ortaya çıkar tarihhhaa neyse yaff...benim son adet tarihim 16 şubat..buradan hesaplıyolar tabi...sen ne zaman şettiğinizi hatırlıyonmu..??anam senin takip ti daha..takiple hamiş kaldın??
ense kalınlığının3 milimden az olması gerekmiş ve burun kemiğinin gözükmesi lazımmış..(dawn sendromlularda tam tersiymiş)benim ense kalınlığı 1.1 felandı..burun kemiğinide biz bile görebiliyoduk?::)))))organlarınoluşumuna ve kafa tası kemiklerine bakıyo..beyaa beyaz gözüküyolar...benimkinin usg si iyi..her seferinde atış seslerini duyuyoz..onla birliktede ben bi tuhaf oluyom:))
canım banada erkek gibi geliyor, hemde erkek olursa ismini emir düşünüyoruz sana adaş olacaktamam senle bariştimm
nasılsın yasemincim hamişlik nasıl gidiyor.
bnce senın oğlun olacak
emirin gözüne masajj yapıyorum işte de istemiyo sıpa anlıyo artık cevırıyo kafasını ağlaya ağlaya yapıyoruz artık napalmm
ayyyy maşşallah canım benim, ben çatlatma iğnemi sabah 6.30 da yaptırmıştım, o günün akşamı 9-10 gibi de ilişki oldu ve tuttu Allahın izniyle. ama tabi sonrakilerde tuttuysa onuda bilemem, çünkü 1 gün arayla ilişkiye devam etmiştik.Ben geldim..2 tane nur topu gibi yumosum var catlatma ignesi yaptirdim ayin 30 unda tekrar gitcem...
Salati tefriciyeler 605 tane kalmis 50 tanede Nazan okuycakmis geriye kalani ben tamamlarim cok sag olun kizlar yarinda Asli ya baslariz...
canım yaa Allahım bir mucize göstersin inşallah, rabbimizin mucizeleri hiç bitmez, işinin ehli dr lar inşallah bu hastalığı kökünden kazıyıp atarlar vucuttanKızlar görümcemden haber geldi
Iyiyim canım, inşallah bende aşılamaya başlayacağım bakalım haftaya doktorla görüşecegım ,o ne diyecek, kısa zamanda benimde ne yapacagım netleşır inşallahhoş buldum canım benim amin ağzına sağlık rabbim sizlere de nasip etsin inşallah sen ne yaptın tedavi falan devam mı canım
kızlar ya ben dana gibi yiyorum öküz gibi su içiyorum ama benim sıpanın kilosu 3 gün geride amniyon sıvım da sınırda çıktı... şekerim de sınırda çıkmasına rağmen doktor ne 100 lük istedi ne de diyet verdi bebeğin kilosu normal dedi... tansiyon sorunu da yok onun da tahlilini yapıyor düzenli ve ödemim falan yok napıcam ben bilemedim
Allah ım yardım etsin herkese makinamı değiştirmiyorlar sadece kapağını değiştirelim diyorlar onuda ben istemiyorum ya içide zarar gördüyse hemen bozlmayıpta sonradan bozulursa iade edicem dedim akşam da eşim aldığımız yerle konuşucak yarın tekrar gelicekler aynı istikrar da devam ederlerse pazartesi tüketici hakem heyetine gidicem hatalarını kabul etmiyorlar ya....
Sağolun kızlarrr ...
Allah'ım tüm hastalarla beraber Zuhalede acil şifalar verir inşallah
Kızlar ben çıkıyorum
Tekrardan hayırlı kandiller dualarınız da bizi de unutmayın
canım hemen tüketici hakem heyetine git, kaymakamlık ta var, valilikte var, belediye binasında da var, eşşek gibi almaları gerek, makina elimizde kalır diye almıyorlar pis herifler, hiç bir ziyan olmasa bile keyfinden 15 gün içinde iade edebilirsin kaldı ki hasarı var, töbe töbe
TÜMAY bide bu akşam kardeşin için tefriciye okuyacaktım ama sen ben okurum demişsin , akşam gelirsen bana cevap yaz. , şimdilik okumuyorum sayı fazla olmasın
gul1982 / gül
7verengul / gül
Ranana / mesude
Akyuzcigdem / çiğdem
annecikler fetih suresini okudum herbiriniz için Allahım sağlıkla kolayca bebişlerinize kavuşturur inşallah...
ay sorma bende bir yemek sitesine girdim helva tarifi paylaşmışlar of içim gitti niyetliyim ama eve gidipte yapacak halim de yok apartmanda biri yapmış olsa da getirse barii. anam da yok ki yanımda yapsın getirsin o da çok güzel yapar. söyle annene yapsın valla hayatımm..
heyyyyyttt ben geldimmmm
kandiliniz mübarek, dualarınız hayırlısıyla kabul, evleriniz huzur, göbüşleriniz bebiş dolsun inşallahhhhhh
oyyyy bugün daha hiç kapatmıycam forumu yaa yetti canıma, hergün iş, hergün misafir... bugün kimse yok çok şükür
Oturdum birgüzel duaları okudum taaa sedanınkine kadar içim rahat etti, Allahım kabul etsin inşallah.
duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982 / gül
7verengul / gül
Ranana / mesude
Akyuzcigdem / çiğdem
annecikler fetih suresini okudum herbiriniz için Allahım sağlıkla kolayca bebişlerinize kavuşturur inşallah...
arkadaşlar merhaba :) benim de bir meleğim olacak 3 aralık ama benim hesaba göre :) sat a göre biraz geride ama bakalım benide listeye ekler misiniz? hepimize Allah sorunsuz br şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?