- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.701
kımse bana hosgeldin demedi.
gelmicem bidaha :
ayy canım hoşgeldinn, hadi sen bebeğini doğurdun ondan meşgulsun, ben hamile olduğum günden beri meşgulum, bide doğursam ne olacak kimbilir :))))selamlarr ben geldim.
akşam yemeğimi koydum.
emirin çamaşırları yıkandı astım kurudu şimdi onları alcam.
ütülemesi var tabi.
şimdide bizim renklileri attım.
sizde baya kaynatmışsınız.
ben genelde geçmişe bakamıyorum vakit kaybııı çünkü yazamadan emır uyanır dıye hoppp dalıyorum
kız yasemın nerelerdesin senn
oooooooo ortaya atılan iddalar çok fena ortalığı karıştıracak bakalım kim kimi seviyor, kim kime gıcıkmış dım dım dımm...anamm teyzesinin bıdıkı maşallah onacanım ya çok hızlı büyüyorlar inanamayacaksın hele bi hareket etmeye başlasın Allahım herkese tattırsın bu duyguları...
ayy Buket kız nerde 4 kilo 3 kilo olsun yeter bana ona uğraşıyorum sıpacıma kilo aldırmak çok zor boyuna gidiyor maşallah
bu arada Buket Yasemin Nazan bence bebeklerinizin cinsiyeti aynı olacak öyle bi araştırma varmış grup psikolojisi böyle kanki arkadaşlar yakın zamanlarda ve aynı cinsiyette doğuruyormuş genelde
anammmmmm heyecanlandım yaaaa, yarın mı gitsem hemen işe ben :)))alıştın sende bir şeyler göndermeye. Tüm evi yollucan elinde olsasen şu işe bir gitte sana sürprizlerim olacak iş adresin var bende
Maşallah canım bebeğine artık o başlı başına bir fındık kabuksuz. Boyu uzun olacak herhalde. Canımm sen naptın ya dokunmadı mı o kadar mısır sana heeyy maşallahhh tosun yapıcan sen bu çocuğu.
banada öyle geliyor valla:18:Yasemin bence erkek olacak senin içime öyle doğdu..
hoşgeldin canımmm seninde kandilin mübarek olsun ALLAH razı olsunn nasılsın.....
cumartesi dra gidicem yine canım İNŞALALH acılma fln var derde doğurrum artık :) gel tabikii...ayy canım hoşgeldinn, hadi sen bebeğini doğurdun ondan meşgulsun, ben hamile olduğum günden beri meşgulum, bide doğursam ne olacak kimbilir :))))
emirin gözü nasıl oldu???
oooooooo ortaya atılan iddalar çok fena ortalığı karıştıracak bakalım kim kimi seviyor, kim kime gıcıkmış dım dım dımm...
anammmmmm heyecanlandım yaaaa, yarın mı gitsem hemen işe ben :)))
Allah nasibederse tüp tutuncada ben sana göndericem, bi sen bana, bi ben sana
banada öyle geliyor valla:18:
canımmmm hoşgeldin, bak önümüzdeki haftadan itibaren doğurabilirsin gelirim ha
benimki baştan popoya 4.5 cm di, senle aramızda 3 gün var, yani dr bacak ölçüsünü kafadan attı tahminen söyledi, aşşağı yukarı aynıdır senle heraldeyok anacım senin ki uzun muş iştee.toplam 6,5 benimki..aman önemli değil ..sağlıklı olsunda..sanırım seninki benimkinden bir hafta geride..
benimkinin cinsiyeti aslında belli olabilirdi 11+3 de gittik biz..olmayada bilirdi gerçi..işte neyse söylemedi doktor..ikili test normal ultrason..biraz daha detaylı bakıyo..aartık herşeyi belli olduğu için..yani fasülyeden biraz daha insana dönmüş..:))poz verdi bizimkii..eli kolu rahat durmadığı için çekti hepsini..hatta biz dedik doktora aa elini sallıyo aa burnu felan doktorda ne deneyimlisiniz öyle çalışıp mı geldiniz dedi:))kafa tası kemikleri ve organları belliydi..ayaklarına karnına çekince yokmuş gibi gözüküyoduu ama ayaklarını uzatıp kesenin kenarına dayayıp poposunu yukarı kaldırıyoduu sonra kendini boşluğa bırakınca haliyle zıplıyodu..işte baktı ense kalınlığını ölçtü..basit şeyler..dopler diye bişey var..kalp atışı dinler gibi grafik çıkıyo..hatta dopleri açtı grafik çiziyo ama bizimki hıçk hıçk hıçkırıyo..doktor kapatıyo az sonra bi daha açıyo bi daha hıçkk...dediki biraz sakinlendinde:))neyse işte ölçümleri usg görüntüsüne yazıyo..bide senden kan alıyolar..kandaki değerlerle usg deki ölçümleri birleştirip bir olasılık çıkartıyorlar..düşük çıkarsa ne ala ne güzel öle yani..
bircan hoşgeldin canım benim, sanada hayırlı kandiller. nasılsın son durum nedir anlati
kandiliniz mübarek olsun kuzular, Rabbim dualarınızı kabul eylesin ne muradınız varsa hepsinin en hayırlısını versin inşallah birbirimize dua etmeyi unutmayalım
cumartesi dra gidicem yine canım İNŞALALH acılma fln var derde doğurrum artık :) gel tabikii...
misafir değiiliimmm belkim ama SELAM verdikk kimse almadııı..................
benimki baştan popoya 4.5 cm di, senle aramızda 3 gün var, yani dr bacak ölçüsünü kafadan attı tahminen söyledi, aşşağı yukarı aynıdır senle heralde
sen dur şimdi bak yarın benm teyzem gelecek bize, telefonda dediki sana bir test yapıcam, cinsiyetini öğrenicez dedi. hemde 1000 de 1 yanılma payı var dedi. şimdiye kadar yaptığım hiçkimsede yanılmadım dedi. anammmm öğrenimde bende size yapıcamteyzem 60 yaşında kadın yani ciddi birşey demekki.
bu arada ben taş devrindeki ultrasonumdan hiç kalp sesi duyamamıştım, hayırlısıyla duyarım ilk defa inşallah.
senin ense kalınlığı kaç çıkktı, dr ne dedi?
bircan hoşgeldin canım benim, sanada hayırlı kandiller. nasılsın son durum nedir anlat
bak yaaa beni adamdan saymadı bu kız görüyormusunkız yukarlara bak beni ezip geçme
sağol ayllincim valla bende düşünüyorum acaba o an geldiğinde haber verebilcemmi die...:)SAĞOL canım ALLAH razı olsun SENDE ÖNEMLİ haftalardasın ağırlaşcaksın dahada kolay gecer seninde İNŞALLAH..:)BEN 28. HAFTADAN SONRA yürürken altta baskı oluyodu meğer dönmüş bizimki :) hayırlısı canım..ayy Gülcüm canım seni her görüşümde bi heyecan yapıyorum doğuma gidiyorum falan yazıcan diye anamm empati de yapıyorum artık sanırsam eh son düzlükteyiz biz de artık... bu arada sana Çiğdeme Mesudeye K Güle dua edicem ama unuttum hep yoğunluktan bu akşam alarmımı kurdum kesin edicem doğurma o zamana kadar emi
Ben geldim..2 tane nur topu gibi yumosum var catlatma ignesi yaptirdim ayin 30 unda tekrar gitcem...
Salati tefriciyeler 605 tane kalmis 50 tanede Nazan okuycakmis geriye kalani ben tamamlarim cok sag olun kizlar yarinda Asli ya baslariz...
Ben geldim..2 tane nur topu gibi yumosum var catlatma ignesi yaptirdim ayin 30 unda tekrar gitcem...
Salati tefriciyeler 605 tane kalmis 50 tanede Nazan okuycakmis geriye kalani ben tamamlarim cok sag olun kizlar yarinda Asli ya baslariz...
Aslicim cok sag ol kalani ben tamamlari kiyamiyorum sanacanım ben daha okuyabilirimmm istersen kuzummm işten eve giderken 200 daha çekerim ben
okudum canım allah kabul etsin az oldu ama çorbada benimde tuzum bulunsun istedim
tümay hayırlı olsun işlemin..çatır çatır çatlasın..patır patır patlasın.
Kızlar görümcemden haber geldi
doktor biyopsi yapmamış yarınsabahtan hastaneye çağırmış çünkü dalağa kasığa göğüse her yere dağılmışşş(((durum kötü kızlarrr (((
Kızlar görümcemden haber geldi
doktor biyopsi yapmamış yarınsabahtan hastaneye çağırmış çünkü dalağa kasığa göğüse her yere dağılmışşş(((durum kötü kızlarrr (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?