- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #27.661
doğrudur..yinede iyisin..bebeğin geride olması küçükkaldığı anlamına gelmiyo ki...son adetin ilk gününden hesaplıyolar hamileliği..sen adetin içinde yada hemen bitince mi hamiş kaldın bilinmez ki..ben böyle biliyorum bunu..adeti hesaplayıp haftasını söylüyolar ama bebek ilerledikçe tam haftası belli oluyo...sen dert etme sıvıyı bol al..meyveden al sıvıyı..
bende meyve sevmem ama yemeye çalışıyorum işte..
amin..kızçalar ne yemek yapacaksınız..hele bi fikir verin bakeömmm:==))
hoşgeldin..geçmiş olsun...Allah sağlıklı hamişlik verisn..senin bebeğin cinsiyeti neydi???
Allah bağışlasınsaol canım amin... kızımız olacak inşallah teyzesi
canım ben ovu testi kullandım bi de boyu falan hep ileride ortalamada 4 gün ileride boyu hele 9 gün ileride sıpamın boyu uzun olacak dedi doktorama kilo 3 gün geride hoş önemli değil dedi doktor normal dedi ama ben dana gibi olmasını bekliyordum yediklerime bakınca... meyvemi de yiyorum canım ya hergün portakal kivi muz elma danayım diyorum ya boşuna değil... iş edindim kendime bu yeme olayını...
Kızlar Günaydınnn Kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz tüm duaları kabul etsin...Herkesin kalbinde,gönlünde istediği dilediği ne varsa nasip etsin inşallahhh
canımmm hakkında hayırlısı olsun inşallahhh sonunda güzel haberler alalımm
canımmm öle bi belirtisi yoktu zaten bu hastalık öle ağrı sızıyla çıkmazmış sadece görümcem de sürekli iltihaplar çıkıyodu ağzında falan sürekli ateşleniyodu en son karnım ağrıyo die gitti hatta fıtıktan şüpelenip gitti ve tesadüfen kasığındaki kitle bulundu sonra bir ay antibiyotik tedavisi uygulandı eğer antibiyotiğe cvp verip küçülme olsaydı kötü değil diyecelerdi ama antbiyotiğe rağmen büyüdü ve buda kötüymüş bugün 4 de biyopsi yapılacak bakalım Allah yardımcımız olsun...
Yavrum normalde işte Allahtan ben korkmuyorum falan diodu yarın biyopsi yapılacak denilince nasıl kötü oldu nasıl ağladıı offf zor kızlar görüştüğümüz bütün doktorlar hiç vakit kaybedilmemesi gerekiyo dediler çok zorlu bi sürecin beklediğini sölediler öle bişeymişki kasıkta olduğu için rahme vuruyomuş ve rahim kanseride ortaya çıkıyomuş
sağol canım benim..
Canım kötü olmuş bekleyeceksin artık inşallah daha kısa zamanda çıkar.
canım görümcene mi yapılacak biyopsi Allah yardımcısı olsun şifa versin inşallah kötü huylu değildir canımm biyopsi oluyor diye illa kötü çıkacak diye bir şey yok ama biyopsi zor biraz. Kolay değil tabii ağlamaz mı. Dualarımızı edelim şifa dileyelim tez zamanda güzel haberler alsın inşallah..
Amin canım amin öyle durumdayım ki bazen kalbimin sıkıştığını hissediyorum, içim daralıyor hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim üzerimde hep bir ağırlık var. Allah'a sığınmak dua etmekten başka yolumuz yok içimize ferahlığı da sabrı da verecek olan o. İyi olacağını hissediyorum bir yandan ama bir yandan da umutsuzluk ama tutunacak dalımız var tedavi şansım var imkansız bir sorunum yok maddiyatımız var buna da şükür binlerce kere.
canım ne güzel şeyler yazmışsın.Allah bu merkezi ve bu doktoru vesile kılar ve hayırlısı ile alırsın inşallah yavrunu kucağına
Allah bağışlasın
yav sen bu kadar şeyi hergün nasıl yiyon..maşallah diyimde..sonra iştahın kesilir benden bilirsin:))
yani aslında seni tebrik ediyorum..hakkaten bu bir iş..anlattıklarını bir araya getirsem okurken yoruurum..süreklü bişeylerle meşgulsün ve bu bişeyler hep yiyecek..misal günde 1 portakal 1 kivi 1 muz mu yiyosun? yoksa hangisi varsa onu mu yiyosun??
selamunaleyküm arkadaşlar. Hayırlı kandiller ...
canım çoooook çooook geçmiş olsun.Allah tez zamanda şifalar versin inşallah
Yaa kızlar her yerde helva resimleri paylaşıyolar ama benim canım çok istedi kiii
Kendimde yapamıyorum onu. Birkere denedim yüzüme gözüme bulaştırdım hiç güzel olmadıBöyle giderse annemi arıycam yapsın getirsin bana, çok pis boğazım ben yaa
saol canım benim yolu yarıladık artık bakalım hayırlısı. geçmişe bakamadım malum canım yanlış anlamadıysam sende temmuzda yaptırcaksın tüp bebek galiba hayırlısı olsun inşallah canım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim nasip etsin inş hayırlısından
doğrudur..yinede iyisin..bebeğin geride olması küçükkaldığı anlamına gelmiyo ki...son adetin ilk gününden hesaplıyolar hamileliği..sen adetin içinde yada hemen bitince mi hamiş kaldın bilinmez ki..ben böyle biliyorum bunu..adeti hesaplayıp haftasını söylüyolar ama bebek ilerledikçe tam haftası belli oluyo...sen dert etme sıvıyı bol al..meyveden al sıvıyı..
bende meyve sevmem ama yemeye çalışıyorum işte..
amin..kızçalar ne yemek yapacaksınız..hele bi fikir verin bakeömmm:==))
hoşgeldin..geçmiş olsun...Allah sağlıklı hamişlik verisn..senin bebeğin cinsiyeti neydi???
canım ne güzel şeyler yazmışsın.Allah bu merkezi ve bu doktoru vesile kılar ve hayırlısı ile alırsın inşallah yavrunu kucağına
büroda çizim yapamıyorum yaww kapı çalınca önce bi mutfağa kaçıyorum elimi ağzımı toparlayıp öyle çıkıyorumgünde 1 muz ve kiviyi kesin yiyorum canım da diğerleri aksayabiliyor... iştahım da kapanmaz canım merak etme son 1 aydır rüyamda bile yemek görüyorum sürekli o derece iştahlıyım
ankarada amcam da kalıyorum.. transferim nasip olursa 28 veya 29 mayıs gibi suan tedavinin başında olduğum için tam tarihi bimiyorum..
kayınvaldemle birlikte amcamlarda kalıyorum ... iyi dileklerin için teşekkür ederimmm:)
canımm hayırlı uğurlu olsun tedavin. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın arkandan da ben gelicem.. Aramız fazla olmayacak inşalahhh sana bol bol dua edicem canım benim transfer gününü de mutlaka söyle olur mu.:nazar
inşallah cnm arka arkaya doğururuz seninle.. sen ne zaman başlıyacaksın.. acıbademde yaptırıcaktın sanırım...tarnsfer günümde muhakkak haber veririm... dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
canım sadece transferle olmaz hergün yaz herşeyi anlat.merkez nasıl,dr hemşireler,ilaçlar,iğneler.... ruh halin yaptıkların,yediklerin..... seda ve ben sıradayız biliyosun.diğer topiklerden de okuyabiliriz ama önceden tanıdığımız biri olması daha güven verici.son bişey daha ben senin için okuyacaktım ya.okuyalı çok oldu ama son sAyfaları bıraktım kandilde bitireyim istiyorum.bugün bitiririm inşallah canım haberin olsun.
dua listesine bugün başlıcam inşallah kızlar hakkınızı helal edin.bu gün daha makbul dualar malum :)
ohh maşallah canım çok iyi ya bende kiviyi çok severim hele ki muzla götürürüm hem kivi de portakaldan daha çok c vitamini var ama fazla yumuşayıp tatlılaşmayacak o zaman içindeki vitamin oranı azalıyor. Ben portakal çok yemiyorum onun suyunu sıkar içerim ama kivi bol bol yerim gebe kalırsam.
heyyyyyttt ben geldimmmm
kandiliniz mübarek, dualarınız hayırlısıyla kabul, evleriniz huzur, göbüşleriniz bebiş dolsun inşallahhhhhh
oyyyy bugün daha hiç kapatmıycam forumu yaa yetti canıma, hergün iş, hergün misafir... bugün kimse yok çok şükür
Oturdum birgüzel duaları okudum taaa sedanınkine kadar içim rahat etti, Allahım kabul etsin inşallah.
duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
heyyyyyttt ben geldimmmm
kandiliniz mübarek, dualarınız hayırlısıyla kabul, evleriniz huzur, göbüşleriniz bebiş dolsun inşallahhhhhh
oyyyy bugün daha hiç kapatmıycam forumu yaa yetti canıma, hergün iş, hergün misafir... bugün kimse yok çok şükür
Oturdum birgüzel duaları okudum taaa sedanınkine kadar içim rahat etti, Allahım kabul etsin inşallah.
duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
büroda çizim yapamıyorum yaww kapı çalınca önce bi mutfağa kaçıyorum elimi ağzımı toparlayıp öyle çıkıyorumgünde 1 muz ve kiviyi kesin yiyorum canım da diğerleri aksayabiliyor... iştahım da kapanmaz canım merak etme son 1 aydır rüyamda bile yemek görüyorum sürekli o derece iştahlıyım
ay sorma bende bir yemek sitesine girdim helva tarifi paylaşmışlar of içim gitti niyetliyim ama eve gidipte yapacak halim de yok apartmanda biri yapmış olsa da getirse barii. anam da yok ki yanımda yapsın getirsin o da çok güzel yapar. söyle annene yapsın valla hayatımm..
evet canım şimdilik öyle gözüküyor bir terslik çıkmazsa hazirandaydı aslında dr gelecek reglimle hemen başlayacak ama izin almam olanaksız o zamanlarda o yüzden temmuz olsun dedik napalım bekleriz onu iyi olsun da Allah herkese nasip etsin..
Benim evde mercimeğim var ama dün yedim bugün yemem pekte sevmem zaten eşim yer onu bende niyetliyim köfte patates yapıcam sanırım kendime eşimde ondan yer. Bir de çorba yaparım tarhana çekti canım tamam işte.
İnşallah canım doktordan şu an memnun kaldım ama ne olur sonucu bilemem bekleyip göreceğiz.
evet sertken yiyebiliyorum ben de canım eşim de yumuşaklarını seviyor anlaşmış oluyoruz... lif oranı da oldukça yüksek bi meyve portakalı çok yemek lazım c vitamini için o da fazla kalori demek oluyor o yüzden kivi yiyorum... bence şimdiden başlayın tatlım eşinle sağlıklı beslenmeye senin yumurta eşinin sperm kalitesi için bi de daha önce yazmıştım görmedin sanırım stresin için yardım almayı düşünmüyor musunuz? bence düşünün çok önemli sen de eminim biliyorsundur tüpün başarısı için...
çok katılıyorum ama bakın benim stres ilacım " melisa çayı" idi ve gerçekten ben o çay ile relax bir normal insan olmuştum, biliyorsunuz melisa diye diye bi hal oluyordum, en sonunda o rahatlıkla hamiş kaldım heralde
ve aylinciğimin dediği çok doğru daha hamile kalmadan sağlıklı beslenmeye başlamakta çok önemli, ben hamileleik öncesindeki 2-3 ay hazır gıdalara savaş açmıştım, ne bulyon kullandım, ne hazır meyve suyu içtim, ne hazır gıda tükettim vs vs. yani vucuduma detoks yapmış oldum sanki bir nevi, vucut temizlenince bu gibi yabancı ve kimyasal maddelerden, belkide bebeğin tutunması daha kolay oluyor, ben öyle yorumluyorum yani.
canımmmm hoşbuldukkkkhoşgeldin kuzu az kaldı pazartesi iş başı dimi
oooo hoşgeldin yasocan fındığın ve sen nasılsınız?
Yasooo valla melisa çayını iş çıkışı mutlaka alıcam ve içmeye hemen başlıcammm belki biraz şiterşimi azaltırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?