Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım ben ovu testi kullandım bi de boyu falan hep ileride ortalamada 4 gün ileride boyu hele 9 gün ileride sıpamın boyu uzun olacak dedi doktor ama kilo 3 gün geride hoş önemli değil dedi doktor normal dedi ama ben dana gibi olmasını bekliyordum yediklerime bakınca... meyvemi de yiyorum canım ya hergün portakal kivi muz elma danayım diyorum ya boşuna değil... iş edindim kendime bu yeme olayını...

herkesin kandili mübarek olsun.Allah herkes için hayırlara vesile kılsın.hepimize bugünün hakkını vermeyi,bugünden hakkıyla faydalanmayı nasip etsin inşallah

saol canım amin... kızımız olacak inşallah teyzesi
Allah bağışlasın

yav sen bu kadar şeyi hergün nasıl yiyon..maşallah diyimde..sonra iştahın kesilir benden bilirsin:))

yani aslında seni tebrik ediyorum..hakkaten bu bir iş..anlattıklarını bir araya getirsem okurken yoruurum..süreklü bişeylerle meşgulsün ve bu bişeyler hep yiyecek..misal günde 1 portakal 1 kivi 1 muz mu yiyosun? yoksa hangisi varsa onu mu yiyosun??

canım çoooook çooook geçmiş olsun.Allah tez zamanda şifalar versin inşallah

büroda çizim yapamıyorum yaww kapı çalınca önce bi mutfağa kaçıyorum elimi ağzımı toparlayıp öyle çıkıyorum günde 1 muz ve kiviyi kesin yiyorum canım da diğerleri aksayabiliyor... iştahım da kapanmaz canım merak etme son 1 aydır rüyamda bile yemek görüyorum sürekli o derece iştahlıyım

ay sorma bende bir yemek sitesine girdim helva tarifi paylaşmışlar of içim gitti niyetliyim ama eve gidipte yapacak halim de yok apartmanda biri yapmış olsa da getirse barii. anam da yok ki yanımda yapsın getirsin o da çok güzel yapar. söyle annene yapsın valla hayatımm..

evet canım şimdilik öyle gözüküyor bir terslik çıkmazsa hazirandaydı aslında dr gelecek reglimle hemen başlayacak ama izin almam olanaksız o zamanlarda o yüzden temmuz olsun dedik napalım bekleriz onu iyi olsun da Allah herkese nasip etsin..

Benim evde mercimeğim var ama dün yedim bugün yemem pekte sevmem zaten eşim yer onu bende niyetliyim köfte patates yapıcam sanırım kendime eşimde ondan yer. Bir de çorba yaparım tarhana çekti canım tamam işte.

canım ne güzel şeyler yazmışsın.Allah bu merkezi ve bu doktoru vesile kılar ve hayırlısı ile alırsın inşallah yavrunu kucağına

İnşallah canım doktordan şu an memnun kaldım ama ne olur sonucu bilemem bekleyip göreceğiz.

ohh maşallah canım çok iyi ya bende kiviyi çok severim hele ki muzla götürürüm hem kivi de portakaldan daha çok c vitamini var ama fazla yumuşayıp tatlılaşmayacak o zaman içindeki vitamin oranı azalıyor. Ben portakal çok yemiyorum onun suyunu sıkar içerim ama kivi bol bol yerim gebe kalırsam.

evet sertken yiyebiliyorum ben de canım eşim de yumuşaklarını seviyor anlaşmış oluyoruz... lif oranı da oldukça yüksek bi meyve portakalı çok yemek lazım c vitamini için o da fazla kalori demek oluyor o yüzden kivi yiyorum... bence şimdiden başlayın tatlım eşinle sağlıklı beslenmeye senin yumurta eşinin sperm kalitesi için bi de daha önce yazmıştım görmedin sanırım stresin için yardım almayı düşünmüyor musunuz? bence düşünün çok önemli sen de eminim biliyorsundur tüpün başarısı için...

heyyyyyttt ben geldimmmm
kandiliniz mübarek, dualarınız hayırlısıyla kabul, evleriniz huzur, göbüşleriniz bebiş dolsun inşallahhhhhh

oyyyy bugün daha hiç kapatmıycam forumu yaa yetti canıma, hergün iş, hergün misafir... bugün kimse yok çok şükür
Oturdum birgüzel duaları okudum taaa sedanınkine kadar içim rahat etti, Allahım kabul etsin inşallah.

duamnur/ k.Burcu 13.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b.Gamze 14.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
gul1982/ b. Gül 15.05.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
serap_serap/ serap 16.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
7verengül / Gül 18.05.2013 cuma sağlıklı hamişlik+ kolay doğum
tmyomar / tümay 20.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve hayırlı bir iş
tb_fb / tuba 21.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ mesude 22.05.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
nartanesi/ ayşe 23.05.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik
kevok08/ aylin 24.05.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
hayatumuttur/ k. Gamze 27.05.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik + kolay doğum
dejavu-one / seda 28.05.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik

oooo hoşgeldin yasocan fındığın ve sen nasılsınız?

hoşgeldin kuzu az kaldı pazartesi iş başı dimi

hay maşallah tosunuma benim..haayy..hohh teeeyyy..hadi koçum benim aslanım..yee bol bol semir:))))senin gibi tosundan da tosuncuk çıkacak gör bak...4 kilo..ama tabi doğumda Allah kolaylık versin:)) baktın olmuyo sezaryenle aldırırsın olur biter:)))

hımm tuttum bu menüyü bende bundan yapim..benimde tarhanam var..ama tarhana kışın güzel oluyo ben yoğurt çorbası yapiim:..hem yoğurt yemiş oluruz..:))

çok katılıyorum ama bakın benim stres ilacım " melisa çayı" idi ve gerçekten ben o çay ile relax bir normal insan olmuştum, biliyorsunuz melisa diye diye bi hal oluyordum, en sonunda o rahatlıkla hamiş kaldım heralde
ve aylinciğimin dediği çok doğru daha hamile kalmadan sağlıklı beslenmeye başlamakta çok önemli, ben hamileleik öncesindeki 2-3 ay hazır gıdalara savaş açmıştım, ne bulyon kullandım, ne hazır meyve suyu içtim, ne hazır gıda tükettim vs vs. yani vucuduma detoks yapmış oldum sanki bir nevi, vucut temizlenince bu gibi yabancı ve kimyasal maddelerden, belkide bebeğin tutunması daha kolay oluyor, ben öyle yorumluyorum yani.

Yasooo valla melisa çayını iş çıkışı mutlaka alıcam ve içmeye hemen başlıcammm belki biraz şiterşimi azaltırrr

hoşgeldin kuzu az kaldı pazartesi iş başı dimi
canımmmm hoşbuldukkkk valla dr cumartesi ne diyecek bakim, belki 1 hafta da evde normal insan gibi yaşa, sonraki hafta işe git der
nede olsa bünye uzun zamandır yatmaya alışık, alıştıra alıştıra normal hayata dönerim :)))
oooo hoşgeldin yasocan fındığın ve sen nasılsınız?

canımmm iyiyim çok şükür sizleri özlemişim be ayyyy
fındığım artık fındık kabuğunu kırdı teyzesi, geçen hafta baş popo 4.5 cm idi, dr bacakları dahil 7.5 cm boyu var dedi. selvi boylum alyazmalım olduk :))
anammmmmm senin 2 ayın kalmış ayyyyyy maşşallah sana maşşallah

buketttttt bende bir tezahüret isterim, dün bir oturuşta 5 tane mısır yedim, arkasından da yemek yedim

Yasooo valla melisa çayını iş çıkışı mutlaka alıcam ve içmeye hemen başlıcammm belki biraz şiterşimi azaltırrr

oyy yerim ben ştreşini
sen bulamazsan bugün eğer sallama çayını bana haber ver, cumartesi eve uğradığımda evde açılmamış paket var açık kapalı ne varsa yollarım sana, nasılsa tüm bilgilerin elimde e tabi artık bitki çayı da içemiyorum ya bari sana yarasın pedler gibi dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…