- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.941
frenledim kızım ancak bu kadar oluyor2 haftadır kilo almadım çok mutluyum Sen gel 20 li haftaların ortasına seni de görücez senin zilli içerden bağıracak anneeee şunu ye bunu ye diye...
günaydın kızlar şimdi doktordan gldim ne sancı nede açılma hiç bişey yok git gide büyüyor bu sıpa şimdi de 3.750 olmuş keyfine pek bi düşkün park etti oraya gelmiyo valla alttan muayendrn sonra ağlıcaktım az daha doktor buhar banyosu yap dedi üstüne otur blki açılma olur onu denicm ve kdimi yollara vurcam artık .. Son tarih cuma günü ogün artık bi şekilde doğurtcakmış beni çok bunaldım yarın kandil bol bol dua edicem hayırlısı bakalım..
Gülcüm negüzel nişan glmiş beni geçtin valla rabbim kucağına almayı nasip etsin..
Yasom selin koyma benim cazgır müdürün adıydı o uyuz kadın..
Betül en yakın arkadaşım birqz alıngan oluyolar ama çok uyumlu sevecen bi kız..
merhabalrrrr nasılsınız ishal olan arkaslarım kahve telvesının ustune lımon sıkıp yeyin anında kesıyor bend ebuara aksıne nasıl kabızım bide basur var cnm cıkıyo oturamıyorum adet olmadıgım zaman boyle oluyorum nıyeyse halbukı cok su ıcıyorum
selam kızlar nasılsınız biz iyiz cok şükür annem pazar günü gitti iş başa düştü yoğun oluyorum fatih emirle ilgilenmekten pek giremiyorum kusura bakmayın...
Canım nişanın geldiyse fazla bekletmezler bugün yarın doğumun olur rabbim sağlıklı sıhatli bebişini kucağına almayı nasib etsin inşallah...
Canım nişan rahim ağzını tıkayan kan doğumun beirtisi ya su gelir ya nişan..
Canım senin ufaklık inatcı cıkmış sende sağ salim alırsın inşallah bebişini..
kızlarrrrr bişe dicem sizeee aylar sonra ilk kez 27 günde bir hastalanan ben bugün 29.günüm ve hastalanmadımmhiç gecikmezdiki Yarın da 3.günüm olur die doktordan randevu aldım napcam ben yawww:26: Hiç hastalık belirtim de yok önceden göğüslerime el değmezdi o da yokkk
Ay canım hadi hayırlısıla güzel haberler alırsın tefriciye içinde çok sağol allah razi olsun tez zamanda hayili haberlerini alirizKızlarrrrr bişe dicem sizeee aylar sonra ilk kez 27 günde bir hastalanan ben bugün 29.günüm ve hastalanmadımmhiç gecikmezdiki yarın da 3.günüm olur die doktordan randevu aldım napcam ben yawww:26: hiç hastalık belirtim de yok önceden göğüslerime el değmezdi o da yokkk
kız kötu karakter demedim kıza accayip gıcıgım tee acı hayatmıydı neydi hiç durma aglardı o diziden bu yana gıcıgım
Aylin, Aslı, Nazan, Buket, Çiğdem, Bedriye, Özlem, Tuba, Seda, Tümay...
Canlarım yorumlarınız birbirinden harikaheleki film artistlerine benzetmeleriniz beni bitirdi evet artık feyza ismine karşı önyargı oluştu koymam tamam, kimse sevmez kızımı yoksa.
Selin lerinde sevgili hızına yetişilmiyoruş aman aman onudan da vazgeçtim.
Betül olursa %50 iyi veya gıcık olabilir, bu riskide alamam, gıcık olma ihtimalide yüksek
Melek isminden aslında çoktan vazgeçmiş olmam lazım ama yılların verdiği bir istekten dolayı hala gündemimde.
Ama sonuç olarak melike ismine çoğunuz sıcak bakmışsınız (filmdeki melike hn. hariç)
Buketin dediği melisa ismini aslında çokkk beğeniyorum ama eşimin amcasının oğlu kızına koydu daha yeni, şimdi kıskanç gibi olmayayım.
Yani melike ve melek şuanda yarışıyorlar. Valla ilerde diycem, bizim bir topiğimiz vardı kızım, senin isim annelerin işte ordaki teyzelerindi diycem, kız yıllar sonra sizi aramaya başlarmış filan, film gibi sizleri bulurmuş tek tek, anılarınızı anlattırırmış
Buket anammm sen kilo almadınmı süpersin yaa, ben 6,5 kilo aldım ayıcıkmıyım neyim yaa:18:
Bediş ben günde 2 litre su içiyorum, dr çok önmli dedi, mutlaka 2 litreye yani 10 bardağa tamamlaman lazım günde bence kuşum.
Çiğdem oyyy herşeye rağmen doğuramadın daha kıymama yaa, inşallah mübarek kandilde doğar hem seninki hemde gülünki hemde mesudeninki.
bu arada mesudeden haber alan varmı????
ayyy o kızı bende hiç sevmiyordum o dizide hep ağlıyordu uyuz oluyordum, sen o kızı sevmediğini söyleyince bende melikeyi dizinin kötü karakteri olarak örnek vereyim dedim
canım herkeste bir olmuyo kimnde geliomuş kiminde hiç bişi gelmiomuş bende sadece su geldi nişan gelmedi mesela...ben şimdiden ökğz gibi yiyom ki..amaq kilo almıyom.heheh heehe..laylay lay layalay lay..ben hiç kilo alamam hayatımda.a.rtık biz ahmet alayım hamileyken:))
sen merdiven in çık..çok işe yarıyomuş..yarında kandil dua et bol bol:))
eveet süper bi yöntem o..anında kesiyo şak diye:))
anam öteki gülünde doğum başlamış..hadi hayırlısı..sağlıkla ,inşallah...
Benim bildiğim de nişan doğum belirtisidir..suyun doğumda gelmesi gerekir:))tabi tecrübeliler daha iyi bilir..
ayy benimde aklımdan geçti ama eşimin elemelerinden geçemedi, onun için bu isimleri kamuoyuna sondumsahil koy kızımın adı adaş olsunlar
ooo seninkiyle benimki nerdeyse adaş olabilirler yanimelikeye kötu desem nolcak kocam rabia melike nur bu uçunden birini diyo pöff
ceylin bana "cenin" gibi geliyor onun için içime sinmiyoreda ve ceylinde çok guzeller bilgilerinize
dünürümmmmm hoşgeldin kuşumm, damadım nasıl sen onu anlt onu, resim koy bakim benim küçük ricky'im nasıl olmuşcanım herkeste bir olmuyo kimnde geliomuş kiminde hiç bişi gelmiomuş bende sadece su geldi nişan gelmedi mesela...
bir gün öncesi midem ağrıdı omurgama vurdu normal mide ağrısı sandım şerbetli su içtim gecti..
doğum olacakğı günde aynı oldu şerbetli su yaptım içiodumki suyum geldi heralde belirtiydi anlayamadım...
kiloyuda sorun etmeyin 51le hamile kaldım 68le doğum yaptım şimdi 58 im :) gidio yavaş yavaş..
canım valla bizde anlamadık rahminde cok açılma olmadı suni sancı verdiler hemen sancısıda gelmedi buna ragmen beklettiler dün akşam sezeryan oldu ama bebek enfeksiyon kapmışbircan arkadaşını neden sezeryan'a almıyorlar 3 gün olmuş yaa
Allah Allah bize nie yazmadıkiMesude dun haziran annesi topiginde cok hasta oldugunu yazmis doktor bekleme sezeryan ol demis merak ettim nosu kimde var....
damadın iyi cok şükür canım koydum yatağımın üstüne uyuttum az önce..ayy benimde aklımdan geçti ama eşimin elemelerinden geçemedi, onun için bu isimleri kamuoyuna sondum
ooo seninkiyle benimki nerdeyse adaş olabilirler yani
ceylin bana "cenin" gibi geliyor onun için içime sinmiyor
dünürümmmmm hoşgeldin kuşumm, damadım nasıl sen onu anlt onu, resim koy bakim benim küçük ricky'im nasıl olmuş
bu arada gelinine isim arıyorum bak önemli bir konu, seninde tercihlerini duymak isterim, melek ve melike bana yakın geliyor ama hertürlü öneriye açığım. sonuçta kızımın kayınvalidesisin
ayyy çok sağol cnm allah razı olsun bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahduamnur Burcucum canım ben de 300 tefriciye alabilirim şimdilik canım kaç gündür yazıcam fırsatım olmadı akşama okurum haber veririm...
canım bende 50 tane okurum yoğun olmasam daha cok okurdum yine fazlasını okuyabilirsem yazarım sana bide ben kaçırdım senin için okunacak deil miannem:1000
eşim:400
tümay:400
özlem:60
yasemin:100
nazan:44
aslı:200
burcu:100
tuba:1000
yengem:100
seda:200
ben:200
TOPLAM:3804
KALAN:640
hayırlısı olsun özlemcim çok istediğmizden hamilesin diye tutturduk sanırım inşallah önümüzde ki ay hayırlı haberler verirsinkızlar maalesef yine negatif bu ayda olmadı, hamile değilim dedim ama beni dinlemediniz siz
canım kontrole erkenden gitsen olmazmı hem neyden kaynaklandğını da sorarsın normal olup olmadıgını öğrenirsinya kızlar iki gundur kasıklarımda sızı seklinde agrı var kormaya başladım gunde bikaç kez olurdu geçerdi ama sanki daha fazla olmaya başladı birde vazinadada sız var sanki öf yaaa bir hafta var kontrole hayırlısı bakalım
feyza ve melike cok gzel benceKızlar bugünkü isim mevzumu yine açıyorum kusura bakmayın5 tane isim belirledim sizce hangisi güzel?
BETÜL
FEYZA
MELEK
MELİKE
SELİN
Mesude dun haziran annesi topiginde cok hasta oldugunu yazmis doktor bekleme sezeryan ol demis merak ettim nosu kimde var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?