Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

frenledim kızım ancak bu kadar oluyor 2 haftadır kilo almadım çok mutluyum Sen gel 20 li haftaların ortasına seni de görücez senin zilli içerden bağıracak anneeee şunu ye bunu ye diye...

ben şimdiden ökğz gibi yiyom ki..amaq kilo almıyom.heheh heehe..laylay lay layalay lay..ben hiç kilo alamam hayatımda.a.rtık biz ahmet alayım hamileyken:))

sen merdiven in çık..çok işe yarıyomuş..yarında kandil dua et bol bol:))

eveet süper bi yöntem o..anında kesiyo şak diye:))

anam öteki gülünde doğum başlamış..hadi hayırlısı..sağlıkla ,inşallah...

Benim bildiğim de nişan doğum belirtisidir..suyun doğumda gelmesi gerekir:))tabi tecrübeliler daha iyi bilir..

Yasemin Betul guzel isim bizim bi tanidigin kizi vardi cok iyiydi...
Selin okul arkadasim di sevgili degistirme hizina yetisemezdik...

yarın randevun varsa git muhakkak..anlat doktora..randevu aldım geciktim de:)) adet olmasan bile olup ıolmayacağını söyler..yinede bi yol çizer sana

yasemin sana bir öneri..sen yaseminsin kızından melisa olsun:)))
ben buketim kızımada demet koyacam..dermişim:))

Ay canım hadi hayırlısıla güzel haberler alırsın tefriciye içinde çok sağol allah razi olsun tez zamanda hayili haberlerini aliriz

duamnur Burcucum canım ben de 300 tefriciye alabilirim şimdilik canım kaç gündür yazıcam fırsatım olmadı akşama okurum haber veririm...

kız kötu karakter demedim kıza accayip gıcıgım tee acı hayatmıydı neydi hiç durma aglardı o diziden bu yana gıcıgım

ayyy o kızı bende hiç sevmiyordum o dizide hep ağlıyordu uyuz oluyordum, sen o kızı sevmediğini söyleyince bende melikeyi dizinin kötü karakteri olarak örnek vereyim dedim

Aylin, Aslı, Nazan, Buket, Çiğdem, Bedriye, Özlem, Tuba, Seda, Tümay...
Canlarım yorumlarınız birbirinden harika heleki film artistlerine benzetmeleriniz beni bitirdi evet artık feyza ismine karşı önyargı oluştu koymam tamam, kimse sevmez kızımı yoksa.
Selin lerinde sevgili hızına yetişilmiyoruş aman aman onudan da vazgeçtim.
Betül olursa %50 iyi veya gıcık olabilir, bu riskide alamam, gıcık olma ihtimalide yüksek
Melek isminden aslında çoktan vazgeçmiş olmam lazım ama yılların verdiği bir istekten dolayı hala gündemimde.
Ama sonuç olarak melike ismine çoğunuz sıcak bakmışsınız (filmdeki melike hn. hariç)
Buketin dediği melisa ismini aslında çokkk beğeniyorum ama eşimin amcasının oğlu kızına koydu daha yeni, şimdi kıskanç gibi olmayayım.

Yani melike ve melek şuanda yarışıyorlar. Valla ilerde diycem, bizim bir topiğimiz vardı kızım, senin isim annelerin işte ordaki teyzelerindi diycem, kız yıllar sonra sizi aramaya başlarmış filan, film gibi sizleri bulurmuş tek tek, anılarınızı anlattırırmış

Buket anammm sen kilo almadınmı süpersin yaa, ben 6,5 kilo aldım ayıcıkmıyım neyim yaa:18:
Bediş ben günde 2 litre su içiyorum, dr çok önmli dedi, mutlaka 2 litreye yani 10 bardağa tamamlaman lazım günde bence kuşum.
Çiğdem oyyy herşeye rağmen doğuramadın daha kıymama yaa, inşallah mübarek kandilde doğar hem seninki hemde gülünki hemde mesudeninki.
bu arada mesudeden haber alan varmı????

sahil koy kızımın adı adaş olsunlar

Son düzenleme:
canım herkeste bir olmuyo kimnde geliomuş kiminde hiç bişi gelmiomuş bende sadece su geldi nişan gelmedi mesela...

bir gün öncesi midem ağrıdı omurgama vurdu normal mide ağrısı sandım şerbetli su içtim gecti..
doğum olacakğı günde aynı oldu şerbetli su yaptım içiodumki suyum geldi heralde belirtiydi anlayamadım...

kiloyuda sorun etmeyin 51le hamile kaldım 68le doğum yaptım şimdi 58 im :) gidio yavaş yavaş..

sahil koy kızımın adı adaş olsunlar
ayy benimde aklımdan geçti ama eşimin elemelerinden geçemedi, onun için bu isimleri kamuoyuna sondum
melikeye kötu desem nolcak kocam rabia melike nur bu uçunden birini diyo pöff
ooo seninkiyle benimki nerdeyse adaş olabilirler yani
eda ve ceylinde çok guzeller bilgilerinize
ceylin bana "cenin" gibi geliyor onun için içime sinmiyor
dünürümmmmm hoşgeldin kuşumm, damadım nasıl sen onu anlt onu, resim koy bakim benim küçük ricky'im nasıl olmuş
bu arada gelinine isim arıyorum bak önemli bir konu, seninde tercihlerini duymak isterim, melek ve melike bana yakın geliyor ama hertürlü öneriye açığım. sonuçta kızımın kayınvalidesisin

Mesude dun haziran annesi topiginde cok hasta oldugunu yazmis doktor bekleme sezeryan ol demis merak ettim nosu kimde var....

bircan arkadaşını neden sezeryan'a almıyorlar 3 gün olmuş yaa
canım valla bizde anlamadık rahminde cok açılma olmadı suni sancı verdiler hemen sancısıda gelmedi buna ragmen beklettiler dün akşam sezeryan oldu ama bebek enfeksiyon kapmış 5 gün küvezde kalacak bugün midesini yıkamışlar nasıl bir mantıksa üstelik doktoru prof ve benim doktorum artık ne yapmaya çalıştıysa anlamadık

damadın iyi cok şükür canım koydum yatağımın üstüne uyuttum az önce..

bende kızım olursa ceylin koyarım diodum KURAN da geçio die ama gecmiomuş nisa nur koycaktım kız olsaydı canım eşinle karar vermen en güzeli mesela FATİHİ eşim EMİRİ ben koydum sizin düşünceniz önemli bence..resim koymuştum kaldırmıştım canım dur koyyım gör yine kaldırıımm..

Mesude 2 gün önce acile gitmiş ordakiler artık sezeryana alsınlar demiş bebekte dönmemiş. şimdi dinleniyomuş hastaneye gidicekmiş 4 buçukta doktorda olacakmış bakalım ne dicekler dio ama doktora artık al dicem dayanamıyorum dedi...doktor kontrolünden sonra haberdar edecek bizleriii benden bu kadarrr

Son düzenleme:
yasemi biz isim koyamayız benim dedigime eşim cıks diyo onun dedigine ben cıks diyorum bak bi isim daha koymayı çok istedigim ama eşimin istemedigi İKRA nasıl ben çok begeniyorum hele bu isimde bir çocuk varki yasemin bayılırsın mavi göz beyaz ten kumral allah anasına babasına bagışlasın maşallah çok tatalı

annem:1000
eşim:400
tümay:400
özlem:60
yasemin:100
nazan:44
aslı:200
burcu:100
tuba:1000
yengem:100
seda:200
ben:200
TOPLAM:3804
KALAN:640
canım bende 50 tane okurum yoğun olmasam daha cok okurdum yine fazlasını okuyabilirsem yazarım sana bide ben kaçırdım senin için okunacak deil mi
kızlar maalesef yine negatif bu ayda olmadı, hamile değilim dedim ama beni dinlemediniz siz
hayırlısı olsun özlemcim çok istediğmizden hamilesin diye tutturduk sanırım inşallah önümüzde ki ay hayırlı haberler verirsin
canım kontrole erkenden gitsen olmazmı hem neyden kaynaklandğını da sorarsın normal olup olmadıgını öğrenirsin
Kızlar bugünkü isim mevzumu yine açıyorum kusura bakmayın 5 tane isim belirledim sizce hangisi güzel?

BETÜL
FEYZA
MELEK
MELİKE
SELİN
feyza ve melike cok gzel bence
Mesude dun haziran annesi topiginde cok hasta oldugunu yazmis doktor bekleme sezeryan ol demis merak ettim nosu kimde var....

inşallah bir şey yoktur bencede sezeryan olsun ya olmuyorsa ne olacak bukadar beklemenin ne faydası var tabiki normal olması daha güzel ama işte böyle bekleyince çocugada zarar gelebiiyor arkadasıma oldugu gibi allah korusun inşallah hamişlerimiz sağlıkla kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…