- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.921
anammmm Gülll Allah yardımcın olsun canımmmm Kolay doğumların olsunnnnnKızlar az önce nişanım geldi. Sancımın gelmesini bekliyoruz annemle. Bizim için çoook dua edin teyzeleri.
Rabbim inşallah sağ salim yavrumu kucağıma almayı nasip eder
Şimdi büyük bir heyecanla onun gelmesini bekliyoruzTabi bu ne kadar sürer bilemiyoruz. Şuan için sancım yok :)
Allah razı olsun canım benimmmgünaydın hanımlar
aslı canım senin duanı dün akşam okudum yzamadım,rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
bedriye dün yazacaktım unuttum canım vücuttan giden suyun yerini doldurmalısın bol su iç canım,birde burcunun dediği gibi türk kahvesinin üzerine limon sık karıştır iç hemen kesiyor,yasemin sende yap sende ishal olmuşsun
kızlar hepinize teşekkür ederim,hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Kızlar bugünkü isim mevzumu yine açıyorum kusura bakmayın5 tane isim belirledim sizce hangisi güzel?
BETÜL
FEYZA
MELEK
MELİKE
SELİN
oluyor canım öyle sızılar seni kıvrandıracak kadar değilse endişelenme doktoruna sorarsın gidince ama muhtemelen rahim büyüdüğü için bağları zorluyor ondan diyecektir...
canlar dün gece çişe kalkmaktan uyuyamadım sabah ben de ishal oldum ama benim fazla çilek yemekten biliyorumşimdi de başım ağrıyor erken kaçıp uyumayı planlıyorum bugün hele şu işleri toparlıyayım da.... gününüz güzel mutlu sağlıklı olsun
Kızlar bugünkü isim mevzumu yine açıyorum kusura bakmayın5 tane isim belirledim sizce hangisi güzel?
BETÜL
FEYZA
MELEK
MELİKE
SELİN
bedriye kan ilacından olabilirmi hakkaten bak bende günde 1 tane içiyordum dr 2 taneye çıkardı ondan sonra oldum, ama yok yok ebe dedi, salgınmış korkma.
nazancım aman yorma kendini kuşum, o sancı böyle keskin bir iğne batması yada bıçak çizmesi gibi seni oldukça rahatsız edecek şekilde olursa doktora git, onun dışında aylinin dediği gibi rahim genişlediği için çevredeki bağları kaıyor ondan oluyormuş.
Aylincim sende mi katıldın bizim ishal furyamıza Allah şfa versin canım
sorma canım ya ama benim bile bile lades dün akşam öyle canım çekti ki danalar gibi yedim çileği kocaman tabakehh sonuç olarak sabahın beşinde karın ağrısıyla uyandım
evet kan ilaçları ishal yapar
sen biraz frenlesen miacaba kendini...:)))
evet kan ilaçları ishal yapar
sen biraz frenlesen miacaba kendini...:)))
ya doktoru aradım bi dahiliye doktoruyla görüşsün demiş asistanına.. gıcık oldum hepten.. şimdi gitsem mi acaba yaa.. valla iyice korktum sabahtan beri iyi su içtim ama 3.bardağı içiyorum iyi yani de mi? bebek iyi mi acaba..
ya doktoru aradım bi dahiliye doktoruyla görüşsün demiş asistanına.. gıcık oldum hepten.. şimdi gitsem mi acaba yaa.. valla iyice korktum sabahtan beri iyi su içtim ama 3.bardağı içiyorum iyi yani de mi? bebek iyi mi acaba..
yasemiiiiin feyza var bizim iş yerinde hiç sevmiyorum kızı çok değişik bi yapısı var geç o ismi ee melikede dila hanım dizisinde var oda kötü karakter
BETÜL
FEYZA
MELEK
MELİKE
SELİN
cnm hadi hayırlısı olsun bir sancıda dogur inşallah allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsinKızlar az önce nişanım geldi. Sancımın gelmesini bekliyoruz annemle. Bizim için çoook dua edin teyzeleri.
Şimdi büyük bir heyecanla onun gelmesini bekliyoruzTabi bu ne kadar sürer bilemiyoruz. Şuan için sancım yok :)
canım nişanın geldiyse fazla bekletmezler bugün yarın doğumun olur RABBİM sağlıklı sıhatli bebişini kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH...Kızlar az önce nişanım geldi. Sancımın gelmesini bekliyoruz annemle. Bizim için çoook dua edin teyzeleri.
CANIM NİŞAN RAHİM AĞZINI TIKAYAN KAN DOĞUMUN BEİRTİSİ YA SU GELİR YA NİŞAN..kızlar nişan nasıl bişey oluyor ayy çok cahilim
CANIM SENİN UFAKLIK İNATCI CIKMIŞ SENDE SAĞ SALİM ALIRSIN İNŞALLAH BEBİŞİNİ..Günaydın kızlar şimdi doktordan gldim ne sancı nede açılma hiç bişey yok git gide büyüyor bu sıpa şimdi de 3.750 olmuş keyfine pek bi düşkün park etti oraya gelmiyo valla alttan muayendrn sonra ağlıcaktım az daha doktor buhar banyosu yap dedi üstüne otur blki açılma olur onu denicm ve kdimi yollara vurcam artık .. Son tarih cuma günü ogün artık bi şekilde doğurtcakmış beni çok bunaldım yarın kandil bol bol dua edicem hayırlısı bakalım..
gülcüm negüzel nişan glmiş beni geçtin valla rabbim kucağına almayı nasip etsin..
yasom selin koyma benim cazgır müdürün adıydı o uyuz kadın..
betül en yakın arkadaşım birqz alıngan oluyolar ama çok uyumlu sevecen bi kız..
oyyyy Selim bey rahatlar gelmek istemiyolar anlaşılannGünaydın kızlar şimdi doktordan gldim ne sancı nede açılma hiç bişey yok git gide büyüyor bu sıpa şimdi de 3.750 olmuş keyfine pek bi düşkün park etti oraya gelmiyo valla alttan muayendrn sonra ağlıcaktım az daha doktor buhar banyosu yap dedi üstüne otur blki açılma olur onu denicm ve kdimi yollara vurcam artık .. Son tarih cuma günü ogün artık bi şekilde doğurtcakmış beni çok bunaldım yarın kandil bol bol dua edicem hayırlısı bakalım..
gülcüm negüzel nişan glmiş beni geçtin valla rabbim kucağına almayı nasip etsin..
yasom selin koyma benim cazgır müdürün adıydı o uyuz kadın..
betül en yakın arkadaşım birqz alıngan oluyolar ama çok uyumlu sevecen bi kız..
Kızlar az önce nişanım geldi. Sancımın gelmesini bekliyoruz annemle. Bizim için çoook dua edin teyzeleri.
canım merhaba, hoşgeldin. çokkkk teşekkür ederim yazıma değer verip böyle bir yorum yazdığın için Allah razı olsun.
Halana inanamadım çünkü benim bildiğim halalar çok sevilir ve onlarda kardeşlerinin çocuklarını çok sever çok yakın olurlar, hakkaten bu ne biçim bir insanmış, gurbet elde olduğunuz halde yinede görüşmemesi dahada ilginç. çünkü gurbetlik bilirimki insanları daha yakınlaştırır. Allah doğru yola merhamete çevirsin o kadını inşallah.
Diğer örnekte pek zayıf bir karaktermiş, bir orta yollu melek bulamadım
bu arada maşallah sen 28 yaşındasın ve 3 çocuk annesi olduğun yazıyor maşallah canım yaaikiz üçüz filan mı, yoksa erken mi evlendin?
canımmmm üzülme çünkü Allaha şükür senin bebek olmama gibi bir problemin yok Allahın izni ile, o şimdi iyice yerini sağlamlaştırıyordur inşallah. herşey tastamam olunca konuvericek göbüşüne inşallah
Bedişim bende dün durduk yere ishal oldum, tesadüf sağlık ocağındaki ebe aradı nasılsın diye, dedim durdurk yere ishal oldum acaba magneyum içmeye başladım o mu yaptı dedim, yok birçok gebemizde ve çocuklarda şu günlerde çok yaygın nedense dedi. korkulacak birşey yok, yeterki o su kaybını tamamla dedi. tansiyon problemin yoksa patates haşlamasını bol tuzla o şekilde ye dedi. canım sende ne yap ne et bol su iç, aman biliyorsun bizim minik balıklar suyun içinde yaşıyor, bize nekadar nefes lazım ise, onlarada o kadar su lazım
kızlar nişan nasıl bişey oluyor ayy çok cahilim
BETÜL
FEYZA
MELEK
MELİKE
SELİN
Kızlarrrrr bişe dicem sizeee aylar sonra ilk kez 27 günde bir hastalanan ben bugün 29.günüm ve hastalanmadımmhiç gecikmezdiki yarın da 3.günüm olur die doktordan randevu aldım napcam ben yawww:26: hiç hastalık belirtim de yok önceden göğüslerime el değmezdi o da yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?