Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anammmm Gülll Allah yardımcın olsun canımmmm Kolay doğumların olsunnnnn oooo bebiş geliyoo sonun da
Allah razı olsun canım benimmm
Kızlar bugünkü isim mevzumu yine açıyorum kusura bakmayın 5 tane isim belirledim sizce hangisi güzel?

BETÜL
FEYZA
MELEK
MELİKE
SELİN

Selin veya Betül bence güzelll Feyza huzur sokağında var o da olmazzz

yok canım kıvrandırmıyo anlık girip çıkıyo çözemedim bakalım hayırlısı birsey olmasında çekerim ben bu agrıları

herkes ishal olmuş bende kabız sabah iki saat tuvalette kaldım resmen

evet kan ilaçları ishal yapar

sorma canım ya ama benim bile bile lades dün akşam öyle canım çekti ki danalar gibi yedim çileği kocaman tabak ehh sonuç olarak sabahın beşinde karın ağrısıyla uyandım

sen biraz frenlesen miacaba kendini...:)))

Günaydın kızlar şimdi doktordan gldim ne sancı nede açılma hiç bişey yok git gide büyüyor bu sıpa şimdi de 3.750 olmuş keyfine pek bi düşkün park etti oraya gelmiyo valla alttan muayendrn sonra ağlıcaktım az daha doktor buhar banyosu yap dedi üstüne otur blki açılma olur onu denicm ve kdimi yollara vurcam artık .. Son tarih cuma günü ogün artık bi şekilde doğurtcakmış beni çok bunaldım yarın kandil bol bol dua edicem hayırlısı bakalım..
gülcüm negüzel nişan glmiş beni geçtin valla rabbim kucağına almayı nasip etsin..
yasom selin koyma benim cazgır müdürün adıydı o uyuz kadın..
betül en yakın arkadaşım birqz alıngan oluyolar ama çok uyumlu sevecen bi kız..

evet kan ilaçları ishal yapar

sen biraz frenlesen miacaba kendini...:)))

ya doktoru aradım bi dahiliye doktoruyla görüşsün demiş asistanına.. gıcık oldum hepten.. şimdi gitsem mi acaba yaa.. valla iyice korktum sabahtan beri iyi su içtim ama 3.bardağı içiyorum iyi yani de mi? bebek iyi mi acaba..

yasemiiiiin feyza var bizim iş yerinde hiç sevmiyorum kızı çok değişik bi yapısı var geç o ismi ee melikede dila hanım dizisinde var oda kötü karakter

tatlım su kaybı açısından önemli olabilir emin değilim ama sen acile git bence durumu anlat onlar yönlendirir su da zor içiyormuşsun sanırım serumla sıvı kaybını azaltmaya çalışırlar muhtemelen... bu arada bebişin elbette iyidir annesi ama susuz besinsiz bırakma onu git bi acile...

merhabalrrrr nasılsınız ishal olan arkaslarım kahve telvesının ustune lımon sıkıp yeyin anında kesıyor bend ebuara aksıne nasıl kabızım bide basur var cnm cıkıyo oturamıyorum adet olmadıgım zaman boyle oluyorum nıyeyse halbukı cok su ıcıyorum

Kızlar bugünkü isim mevzumu yine açıyorum kusura bakmayın 5 tane isim belirledim sizce hangisi güzel?

BETÜL
FEYZA
MELEK
MELİKE
SELİN

tatlım betül isminde bırını tanıyorumcok sevecen cok cana yakın ama bırı daha tanıyorum yalan rüzgarı
feyza yok hıc tanıdıgım
melek var oda cok ıyınıyetlı bırı
melike yardım sever cana yakın
selin hıc olmadı arkasdım:)

cnm hadi hayırlısı olsun bir sancıda dogur inşallah allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin

selam kızlar nasılsınız biz iyiz cok şükür annem pazar günü gitti iş başa düştü yoğun oluyorum fatih emirle ilgilenmekten pek giremiyorum kusura bakmayın...

canım nişanın geldiyse fazla bekletmezler bugün yarın doğumun olur RABBİM sağlıklı sıhatli bebişini kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH...

kızlar nişan nasıl bişey oluyor ayy çok cahilim
CANIM NİŞAN RAHİM AĞZINI TIKAYAN KAN DOĞUMUN BEİRTİSİ YA SU GELİR YA NİŞAN..
CANIM SENİN UFAKLIK İNATCI CIKMIŞ SENDE SAĞ SALİM ALIRSIN İNŞALLAH BEBİŞİNİ..

oyyyy Selim bey rahatlar gelmek istemiyolar anlaşılann bakarsın yarın doğurursun çok istiyodun kandilde doğum yapmayı bellimi olurr Allah'ım kolay doğumlar nasip etsin canım beniiimmm

Kızlarrrrr bişe dicem sizeee aylar sonra ilk kez 27 günde bir hastalanan ben bugün 29.günüm ve hastalanmadımmhiç gecikmezdiki yarın da 3.günüm olur die doktordan randevu aldım napcam ben yawww:26: hiç hastalık belirtim de yok önceden göğüslerime el değmezdi o da yokkk

Son düzenleme:

canımm hadi hayırlısıyla gelsin bebeğin dualarımız seninle. Açılma oldukça sancında başlayacak henüz açılman ya yoktur ya da çok azdır canım hemen hastaneye gitme bir müddet evde geçir çünkü hastane sıkıcı oluyor sancıların başlayınca gidersin. Biraz evde çek o sancıları hemen doğmaz merak etme bir avazda kurtarsın Rabbim sağlıkla doğsun inşallah..

canım geçmiş olsun ama dr demiş işte salgın varmış bol bol su içmek çok önemli ayrıca meyve de ye meyvede de su var.

kızlar nişan nasıl bişey oluyor ayy çok cahilim

canım azcık kanl bir akıntı hamilelik sırasında rahim ağzında tıpa görevi görüyor enfeksiyonlardan koruyor bie nevi barikat gibi bir şey o geldiği vakit artık bebek çıkmak için yola girdi demek oluyor. Onunla birlikte takip eden sancılarda başlıyor.

BETÜL
FEYZA
MELEK
MELİKE
SELİN

canım açıkçası hangi isim iyi insan hangii kötü bakmamak lazım birinin tanıdığı kötüdür öbürünün iyidir. Ben genelde sevmediğim arkadaşlarımın isimlerini koymam öyle hitap etmek istemem ama nötr olduğum kişilerle ilgili fikrim yoktur. İçine ne siniyorsa onu koy. Feyza tanıdğım yok ama isim olarak severim diğer isimlerde de tanıdığım yok ama melike ismi de güzel.

Yağmur, Beren, Irmak, İrem, Ece, Ömür, Dila, Eyşan bu isimleri severim.

canım korkma ishal bebeği etkilemez su ihtiyacını karşılaman yetrli devam ederse gidersin dahiliyeye.

canımm inşallah birşeyler vardır belli mi olur git doktora bir kan ver bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…