Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Zeynepcim duanı ettim Rabbim bebek sahibi olma yolunda sna kolaylıklar versin, kapılar kolayca açılsin, inşallah tüp raporunuda hemen alırsın, ve inşallah Rabbim sağlıklı ikiz bebekler verir sana, her şey yolunda gider inşallah, bol bereketli ve hayırlı olsun

ayyy canım benim yaaaa çok heyecanlı, bugün doğar ozaman hayırlısıyla inşallah minik kuşumuz.
Rabbim kopkolay sağlıklı bir doğum nasibetsin canım, inşallah göz açıp kapayıncaya kadar bir bakmışsın bebeğin kucağında. Allah yardımcın olsun tatlım ayyy çok heyecanlandım, bugün dualarım seninle.

Çok sağolasın yasemin bacım, arada bir sancım girmeye başladı. Şimdilik herşey Allaha şükür kolay ve güzel ilerliyo. Sürekli dua ediyorum. Sizi yine haberdar ederim. Görüşmek üzere, Allaha emanet olun, hakkınızı helal edin

A
ayyyy kızzzzz Allah yardımcın olsun, bugün bütün gün senin için dua edecegim tespih çekecegim , ayyy Rabbim sağsalim doğmasını nasip etsin, doktoru aradınız mı nişan olduğuna eminsin di mi?

nişan geldikten sonra 2 gun içinde olur diye biliyorum bugun bekleme belki gelmez sancın

canım merhaba, hoşgeldin. çokkkk teşekkür ederim yazıma değer verip böyle bir yorum yazdığın için Allah razı olsun.
Halana inanamadım çünkü benim bildiğim halalar çok sevilir ve onlarda kardeşlerinin çocuklarını çok sever çok yakın olurlar, hakkaten bu ne biçim bir insanmış, gurbet elde olduğunuz halde yinede görüşmemesi dahada ilginç. çünkü gurbetlik bilirimki insanları daha yakınlaştırır. Allah doğru yola merhamete çevirsin o kadını inşallah.
Diğer örnekte pek zayıf bir karaktermiş, bir orta yollu melek bulamadım
bu arada maşallah sen 28 yaşındasın ve 3 çocuk annesi olduğun yazıyor maşallah canım yaa ikiz üçüz filan mı, yoksa erken mi evlendin?
kızlar maalesef yine negatif bu ayda olmadı, hamile değilim dedim ama beni dinlemediniz siz
canımmmm üzülme çünkü Allaha şükür senin bebek olmama gibi bir problemin yok Allahın izni ile, o şimdi iyice yerini sağlamlaştırıyordur inşallah. herşey tastamam olunca konuvericek göbüşüne inşallah
kızlar ya ben ishalim 2.günüm bugun suda içemiyorum inşAllah bi zarar olmaz bebeğe..patates haşladık şimdi bakalım iyi gelicek mi
Bedişim bende dün durduk yere ishal oldum, tesadüf sağlık ocağındaki ebe aradı nasılsın diye, dedim durdurk yere ishal oldum acaba magneyum içmeye başladım o mu yaptı dedim, yok birçok gebemizde ve çocuklarda şu günlerde çok yaygın nedense dedi. korkulacak birşey yok, yeterki o su kaybını tamamla dedi. tansiyon problemin yoksa patates haşlamasını bol tuzla o şekilde ye dedi. canım sende ne yap ne et bol su iç, aman biliyorsun bizim minik balıklar suyun içinde yaşıyor, bize nekadar nefes lazım ise, onlarada o kadar su lazım

günaydın hanımlar

aslı canım senin duanı dün akşam okudum yzamadım,rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

bedriye dün yazacaktım unuttum canım vücuttan giden suyun yerini doldurmalısın bol su iç canım,birde burcunun dediği gibi türk kahvesinin üzerine limon sık karıştır iç hemen kesiyor,yasemin sende yap sende ishal olmuşsun

kızlar hepinize teşekkür ederim,hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Günaydınn kızlaarr

iyisiniz inşAllah hepiniz.. gül canım benimm nişan ne demek bende bilmiyorum ama gözün aydın bugun dualarla yanındayız.. inşAllah hiçbişey anlamadan rahatça kolayca alıcaksın bebeğini kucağına..

sabahtan kalktığımdan beri hiç tadım yok.. ishalim geçmedi gecede kötüydü eşime diyorum ki karnım mı indi yoksa benim alakası yok diyor inşAllah dediği gibidir. yavrumun suyu eksilmesin ama su içincede midem bulanıyor, Yaseminimm magnezyum değildir sebebi çünkü ben magnezyumu 2-2,5 aydır içiyorum nerdeyse, benimki kan hapından olabilir gibime geliyor yan etkilerinde var çünkü deneme yapmak içinde 2 gün bırakayım dedim ama eşimm hem onu iç hem su iç deyince bırakmadım bende ilaçla sözleşmeliyiz sanki..

burcumun dediğini yapıcağım..

Gunaydin canlarimm...
Gul sana bugun cok dua etcem bir avazda kurtul insallah...
Ozlem canim moral bozmak yok Rabbim tsonuna kadar yasiyacagimiz sonunda bebegimizi kucagimiza alacagimiz hamilelikler versin bize ben hep buyuzden gec olsun ama guc olmasin diyorum....
Bedriye dikkat et bbol su ayran ic....

ya kızlar iki gundur kasıklarımda sızı seklinde agrı var kormaya başladım gunde bikaç kez olurdu geçerdi ama sanki daha fazla olmaya başladı birde vazinadada sız var sanki öf yaaa bir hafta var kontrole hayırlısı bakalım

tatlım günde 2 defadan fazla ishal oluyorsan doktora gitmelisin hamilelerde önemli ishal öyle okumuştum aman ihmal etme canım...

oluyor canım öyle sızılar seni kıvrandıracak kadar değilse endişelenme doktoruna sorarsın gidince ama muhtemelen rahim büyüdüğü için bağları zorluyor ondan diyecektir...
canlar dün gece çişe kalkmaktan uyuyamadım sabah ben de ishal oldum ama benim fazla çilek yemekten biliyorum şimdi de başım ağrıyor erken kaçıp uyumayı planlıyorum bugün hele şu işleri toparlıyayım da.... gününüz güzel mutlu sağlıklı olsun

bedriye kan ilacından olabilirmi hakkaten bak bende günde 1 tane içiyordum dr 2 taneye çıkardı ondan sonra oldum, ama yok yok ebe dedi, salgınmış korkma.
nazancım aman yorma kendini kuşum, o sancı böyle keskin bir iğne batması yada bıçak çizmesi gibi seni oldukça rahatsız edecek şekilde olursa doktora git, onun dışında aylinin dediği gibi rahim genişlediği için çevredeki bağları kaıyor ondan oluyormuş.
Aylincim sende mi katıldın bizim ishal furyamıza Allah şfa versin canım

sorma canım ya ama benim bile bile lades dün akşam öyle canım çekti ki danalar gibi yedim çileği kocaman tabak ehh sonuç olarak sabahın beşinde karın ağrısıyla uyandım

Kızlar bugünkü isim mevzumu yine açıyorum kusura bakmayın 5 tane isim belirledim sizce hangisi güzel?

BETÜL
FEYZA
MELEK
MELİKE
SELİN

betül diye ev arkadaşım olmuştu canım entrika yeteneğine sonsuz saygı duyduğum bi zattır... feyza bölümde bi asistanın adıydı fenaydı o da erkek öğrencileri kayırırdı alenen ... diğer üçünden oyum melikeye benim onlardan tanıdığım kötü biri yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…