- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.901
Kızlar az önce nişanım geldi. Sancımın gelmesini bekliyoruz annemle. Bizim için çoook dua edin teyzeleri.
Rabbim inşallah sağ salim yavrumu kucağıma almayı nasip eder
Şimdi büyük bir heyecanla onun gelmesini bekliyoruzTabi bu ne kadar sürer bilemiyoruz. Şuan için sancım yok :)
kızlar maalesef yine negatif bu ayda olmadı, hamile değilim dedim ama beni dinlemediniz siz
Kızlar az önce nişanım geldi. Sancımın gelmesini bekliyoruz annemle. Bizim için çoook dua edin teyzeleri.
Şimdi büyük bir heyecanla onun gelmesini bekliyoruzTabi bu ne kadar sürer bilemiyoruz. Şuan için sancım yok :)
canım merhaba, hoşgeldin. çokkkk teşekkür ederim yazıma değer verip böyle bir yorum yazdığın için Allah razı olsun.Merhaba
Bu yaziyi görünce yorum yapmak istedim.
Cevremde 2 Melek isimli tanidigim var.
1. halam olur.Cok bencil bir insandir,kendinden baska kimseyi düsünmeyen,dünya benim etrafimda dönsün diyen biridir.Kendisi Fransada yasar.Kardesleri TR de.hic bir sekilde yardimda bulunmaz.Annesi kücük amcamla kalir,ayda yilda bir arar,o da isi düserse.Izine geldiginde bakkala gidip,benim hesabimi kes,anneminki kalsin diyen bir insandir...Bide hep kendini hakli cikarmaya calisir...yeterince aciklayici oldu sanirim..Haa bu arada ben Almanyada yasiyorum,28 yasindayim ve halami hic görmemisim.Dügünüme dahi gelmemedi...
2.Melekte kuzenim.Cok saftir,yaptigi yanlislari,kirici hareketleri asla planlamaz.Kimseye zarar gelmesin ister,kendisi zarar görse bile.Cabuk inanir,cok yikilir.Biraz inatcidir.Ince düsünceleri yoktur,ne düsünürse o an uygular.Kin beslemez,kalbinde kötülük yoktur...
Evet arkadasim,isim analizine inaniyorsun galiba,simdi cocugunun adini Melek koyarsan hangisi gibi olur acaba:44:
Allah saglikli,bir cocuk verir insallah,anali, babali, mutlu, saglikli bir yasami olsun
canımmmm üzülme çünkü Allaha şükür senin bebek olmama gibi bir problemin yok Allahın izni ile, o şimdi iyice yerini sağlamlaştırıyordur inşallah. herşey tastamam olunca konuvericek göbüşüne inşallahkızlar maalesef yine negatif bu ayda olmadı, hamile değilim dedim ama beni dinlemediniz siz
Bedişim bende dün durduk yere ishal oldum, tesadüf sağlık ocağındaki ebe aradı nasılsın diye, dedim durdurk yere ishal oldum acaba magneyum içmeye başladım o mu yaptı dedim, yok birçok gebemizde ve çocuklarda şu günlerde çok yaygın nedense dedi. korkulacak birşey yok, yeterki o su kaybını tamamla dedi. tansiyon problemin yoksa patates haşlamasını bol tuzla o şekilde ye dedi. canım sende ne yap ne et bol su iç, aman biliyorsun bizim minik balıklar suyun içinde yaşıyor, bize nekadar nefes lazım ise, onlarada o kadar su lazımkızlar ya ben ishalim 2.günüm bugun suda içemiyorum inşAllah bi zarar olmaz bebeğe..patates haşladık şimdi bakalım iyi gelicek mi
canım merhaba, hoşgeldin. çokkkk teşekkür ederim yazıma değer verip böyle bir yorum yazdığın için Allah razı olsun.
Halana inanamadım çünkü benim bildiğim halalar çok sevilir ve onlarda kardeşlerinin çocuklarını çok sever çok yakın olurlar, hakkaten bu ne biçim bir insanmış, gurbet elde olduğunuz halde yinede görüşmemesi dahada ilginç. çünkü gurbetlik bilirimki insanları daha yakınlaştırır. Allah doğru yola merhamete çevirsin o kadını inşallah.
Diğer örnekte pek zayıf bir karaktermiş, bir orta yollu melek bulamadım
bu arada maşallah sen 28 yaşındasın ve 3 çocuk annesi olduğun yazıyor maşallah canım yaaikiz üçüz filan mı, yoksa erken mi evlendin?
canımmmm üzülme çünkü Allaha şükür senin bebek olmama gibi bir problemin yok Allahın izni ile, o şimdi iyice yerini sağlamlaştırıyordur inşallah. herşey tastamam olunca konuvericek göbüşüne inşallah
Bedişim bende dün durduk yere ishal oldum, tesadüf sağlık ocağındaki ebe aradı nasılsın diye, dedim durdurk yere ishal oldum acaba magneyum içmeye başladım o mu yaptı dedim, yok birçok gebemizde ve çocuklarda şu günlerde çok yaygın nedense dedi. korkulacak birşey yok, yeterki o su kaybını tamamla dedi. tansiyon problemin yoksa patates haşlamasını bol tuzla o şekilde ye dedi. canım sende ne yap ne et bol su iç, aman biliyorsun bizim minik balıklar suyun içinde yaşıyor, bize nekadar nefes lazım ise, onlarada o kadar su lazım
Günaydın gönlü güzel canım arkadaşlarım, bugün cok bereketli olsun, kimse birbirini kırmasın, kötü niyetli insanlar bizden uzak olsunlar
tatlım maşallah iyi olmana çok sevindim, inşallah yarında süper haberlerle gelirsin, canım bu cumartesi izmir'e gidiyoruz ameliyat salı olacak sanırım, yazarım ben size...
canım olsun ..daha bir sürü ay var önümüzde... Allah çok bekletmesin ya Rabbim
Bu arada bende sabah az az olmaya başladım, hakkımızda en hayırlısı olacak yetereki beklemeyi bilelim, Rabbim esenlik versin canım.....
Bediş canım bende ishalim :))) keşke su içebilsen çok iyi olur, ishalken vücut su kaybeder biliyorsun, bide türk kahvesi ve limonu bir tatlı kaşıgında karıştır yut tabiki miden kaldırırsa hemen kesiyor ishali, bir not daha ishal 3 günden fazla sürerse tehlikeli olurmuş, yoksa ishal olmak iyi birsey çunkü bağırsaklar temizleniyormuş, Rabbim şifa versin....
kızlar nişan nasıl bişey oluyor ayy çok cahilim
tatlım günde 2 defadan fazla ishal oluyorsan doktora gitmelisin hamilelerde önemli ishal öyle okumuştum aman ihmal etme canım...Günaydınn kızlaarr
iyisiniz inşAllah hepiniz.. gül canım benimm nişan ne demek bende bilmiyorum ama gözün aydın bugun dualarla yanındayız.. inşAllah hiçbişey anlamadan rahatça kolayca alıcaksın bebeğini kucağına..
sabahtan kalktığımdan beri hiç tadım yok.. ishalim geçmedi gecede kötüydü eşime diyorum ki karnım mı indi yoksa benim alakası yok diyor inşAllah dediği gibidir. yavrumun suyu eksilmesin ama su içincede midem bulanıyor, Yaseminimm magnezyum değildir sebebi çünkü ben magnezyumu 2-2,5 aydır içiyorum nerdeyse, benimki kan hapından olabilir gibime geliyor yan etkilerinde var çünkü deneme yapmak içinde 2 gün bırakayım dedim ama eşimm hem onu iç hem su iç deyince bırakmadım bende ilaçla sözleşmeliyiz sanki..
burcumun dediğini yapıcağım..
ya kızlar iki gundur kasıklarımda sızı seklinde agrı var kormaya başladım gunde bikaç kez olurdu geçerdi ama sanki daha fazla olmaya başladı birde vazinadada sız var sanki öf yaaa bir hafta var kontrole hayırlısı bakalım
bedriye kan ilacından olabilirmi hakkaten bak bende günde 1 tane içiyordum dr 2 taneye çıkardı ondan sonra oldum, ama yok yok ebe dedi, salgınmış korkma.
nazancım aman yorma kendini kuşum, o sancı böyle keskin bir iğne batması yada bıçak çizmesi gibi seni oldukça rahatsız edecek şekilde olursa doktora git, onun dışında aylinin dediği gibi rahim genişlediği için çevredeki bağları kaıyor ondan oluyormuş.
Aylincim sende mi katıldın bizim ishal furyamıza Allah şfa versin canım
Kızlar bugünkü isim mevzumu yine açıyorum kusura bakmayın5 tane isim belirledim sizce hangisi güzel?
BETÜL
FEYZA
MELEK
MELİKE
SELİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?