- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #29.961
evet canım toparladı biraz maşallah bugün 14. Günümüzdü yarıladık ayı çok şükür..:)dünürüm ayyy maşallah subhanallah oyy daltnum benim nasılda giymiş çizgilileri ayy yüzü gözü meydana çıkmış oyy yerim ben onu iyice tpe girmiş şişlikleri filan inince maşallah
Nazancım ben eşinden yanayım, onun önerdiği isimleri beğendimIkra güzel ama çok alışılmamış bir isim, ilerde kızın acaba ne der, beğenirmi beğenmezmi bilemedim.
Mesudemmm ayyy allahım kolaylık versin inşallah kıyamam, bide bi işe yaramayan kayınvalidesi başındaydı kızın, onun için tıkanıp kalmıştır o sinirden haa
canım kontrole erkenden gitsen olmazmı hem neyden kaynaklandğını da sorarsın normal olup olmadıgını öğrenirsin
cnm çok sağol allah razı olsun 50 tane yeter cnm zaten 50 tane kaldı onuda sona saklıyacam fazla falan okuyan olursa karışıklık olmasıncanım bende 50 tane okurum yoğun olmasam daha cok okurdum yine fazlasını okuyabilirsem yazarım sana bide ben kaçırdım senin için okunacak deil mi
hayırlısı olsun özlemcim çok istediğmizden hamilesin diye tutturduk sanırım inşallah önümüzde ki ay hayırlı haberler verirsin
canım kontrole erkenden gitsen olmazmı hem neyden kaynaklandğını da sorarsın normal olup olmadıgını öğrenirsin
feyza ve melike cok gzel bence
inşallah bir şey yoktur bencede sezeryan olsun ya olmuyorsa ne olacak bukadar beklemenin ne faydası var tabiki normal olması daha güzel ama işte böyle bekleyince çocugada zarar gelebiiyor arkadasıma oldugu gibi allah korusun inşallah hamişlerimiz sağlıkla kurtulur
dayanılmaz deiller ama rahatsız edici doktorum çok yogun gitsem beklerim akşama kadar haftaya kadar sabredersem inş. bişe olmaz allaha emanet
teşekkür ettik teyzeleri..:) büyüdükçe yeni resim ekler gösterriz kendimizi size :)
çıkıyorum şimdilik kızlar öpüldünüz..
KIZLAR doktora gitmedimm ve ishalim sanırım kesildi akşama doğru devam ederse gidelim dedik, (işyerindende erken çıkıp dönmeyiz bari) o kahve limon tarifiniz vardı ya onu yaptımm çok şükür durdurdu.. suda çok içtim, ayranda içtimmm hıı dur maden suyuda içeyimm, muzda yedimm, anacım ne yap dedinizse yaptım valla tadım bi yerine geldi hafiften terledim de ohh be dünya varmış.. gitmicem yani doktora kızlar, gideyim mi illa ki..
ayyy nazann korkma sakınn bişey değil o.. çok afedersin ama bana da kasıklarıma bir batma oluyordu sanki böyle tığla deşiyorlardı bide çok çok özür dilerim vajinada sanarsınız ki genişletme çalışmaları yapılıyordu resmen damarlarım çekiliyordu onlar hep büyüdüğü içinmiş.. kısmetse gittiğinde bebişin kocaman adam olmuş görüceksin, yada koca kız..
evet herkes öyle diyo valla rahatlatmaya calışıyorum kendimi rabbim kolaylık göstresin ne diyeyim takar dururum artık aklımı geçse bira evvel keşkee
Aylin, Aslı, Nazan, Buket, Çiğdem, Bedriye, Özlem, Tuba, Seda, Tümay...
Canlarım yorumlarınız birbirinden harikaheleki film artistlerine benzetmeleriniz beni bitirdi evet artık feyza ismine karşı önyargı oluştu koymam tamam, kimse sevmez kızımı yoksa.
Selin lerinde sevgili hızına yetişilmiyoruş aman aman onudan da vazgeçtim.
Betül olursa %50 iyi veya gıcık olabilir, bu riskide alamam, gıcık olma ihtimalide yüksek
Melek isminden aslında çoktan vazgeçmiş olmam lazım ama yılların verdiği bir istekten dolayı hala gündemimde.
Ama sonuç olarak melike ismine çoğunuz sıcak bakmışsınız (filmdeki melike hn. hariç)
Buketin dediği melisa ismini aslında çokkk beğeniyorum ama eşimin amcasının oğlu kızına koydu daha yeni, şimdi kıskanç gibi olmayayım.
Yani melike ve melek şuanda yarışıyorlar. Valla ilerde diycem, bizim bir topiğimiz vardı kızım, senin isim annelerin işte ordaki teyzelerindi diycem, kız yıllar sonra sizi aramaya başlarmış filan, film gibi sizleri bulurmuş tek tek, anılarınızı anlattırırmış
Buket anammm sen kilo almadınmı süpersin yaa, ben 6,5 kilo aldım ayıcıkmıyım neyim yaa:18:
Bediş ben günde 2 litre su içiyorum, dr çok önmli dedi, mutlaka 2 litreye yani 10 bardağa tamamlaman lazım günde bence kuşum.
Çiğdem oyyy herşeye rağmen doğuramadın daha kıymama yaa, inşallah mübarek kandilde doğar hem seninki hemde gülünki hemde mesudeninki.
bu arada mesudeden haber alan varmı????
EMİN ol benim kadar takamazsınnben ki bu evhamlı halimle genişleme diyorsam Allah ın izniyle genişlemedir o.. bende çok oluyordu şeyimde ne oluyor beee deyipp çookk ablamı aramışlığım vardı bende şimdi iyi oldum ya bebeğin hareketi yok ona odaklanmaya çalışıyorum bişey olmamıştır inşAllah de mi? Suyu falan vardır di mi? Maden suyu da içiyorum şimdi..
sen en son doktora ne zaman gittin????????????????
EMİN ol benim kadar takamazsınnben ki bu evhamlı halimle genişleme diyorsam Allah ın izniyle genişlemedir o.. bende çok oluyordu şeyimde ne oluyor beee deyipp çookk ablamı aramışlığım vardı bende şimdi iyi oldum ya bebeğin hareketi yok ona odaklanmaya çalışıyorum bişey olmamıştır inşAllah de mi? Suyu falan vardır di mi? Maden suyu da içiyorum şimdi..
tamam panik yapma..3 haftada bir gidiyorsun doktora öyle düşün..2 ayda bir giden var..bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..bebeğinde kendini koruma yöntemlei var..sonuçta güvenli bi yerde şuan..sen elinden geleni yapıyorsun öyle düşün..ishal oldun diye suyu bitecek değil..bak aylin ne anlatmıştı..durmadan meyve yiyorum günde üç litre su içiyorum (tosunum benim) ama doktor suyu az demiş(yani sınırdaymış..az da değilmişte.).ama takip edilebilir bişey sonuçta..aylin o kadar yağıyo dengede tutuyo sen iki gün ishal oldun diye hemen bişey olmaz ki kuzucuk..sakiin..sen suyunu eksik etme..su hayattır..en son doktoraa 18 mayısda gittim, şimdide bu ctesi gideceğim.. Doktoru aradım dahiliyeye gitsin demiş allah korusun çocukda sıkıntı olduüğunu düşünseydi gel bi muayene edelim derdi heralde değil mi? Ben hareketlerini net farkedemiyorum ya, tık tık diye hissetmiyorum arada anlık bir kıpırdama mı, balon patlaması gibi mi? öyle hissediyorum ben, onlara işte bebeğin hareketleri bunlar diyemiyorum, bazen gaz diyorum, bazen yokya bebektir diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?