Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Dünürüm ayyy maşallah subhanallah oyy daltnum benim nasılda giymiş çizgilileri ayy yüzü gözü meydana çıkmış oyy yerim ben onu iyice tpe girmiş şişlikleri filan inince maşallah

Nazancım ben eşinden yanayım, onun önerdiği isimleri beğendim ikra güzel ama çok alışılmamış bir isim, ilerde kızın acaba ne der, beğenirmi beğenmezmi bilemedim.

Mesudemmm ayyy Allahım kolaylık versin inşallah kıyamam, bide bi işe yaramayan kayınvalidesi başındaydı kızın, onun için tıkanıp kalmıştır o sinirden haa

evet canım toparladı biraz maşallah bugün 14. Günümüzdü yarıladık ayı çok şükür..:)

annem:1000
eşim:400
tümay:400
özlem:100
yasemin:100
nazan:44
aslı:200
burcu:100
tuba:1000
ben:300
yengem:100
seda:200
bedriye:100
aylin:300
bircan:50
TOPLAM:4394
KALAN:50
50 TANEYİ SONA SAKLIYACAM BELKİ FAZLA OKUYAN OLUR KARIŞIKLIK OLMASIN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH EVLAT HASRETİYLE YANANLARI TEZ VAKİTTE EVLATLARIYLA KAVUŞTURSUN HAMİLELERİMİZEDE KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN

Son düzenleme:
TEŞEKKÜR ETTİK TEYZELERİ..:) BÜYÜDÜKÇE YENİ RESİM EKLER GÖSTERRİZ KENDİMİZİ SİZE :)

çıkıyorum şimdilik kızlar öpüldünüz..

cnm çok sağol allah razı olsun 50 tane yeter cnm zaten 50 tane kaldı onuda sona saklıyacam fazla falan okuyan olursa karışıklık olmasın

KIZLAR doktora gitmedimm ve ishalim sanırım kesildi akşama doğru devam ederse gidelim dedik, (işyerindende erken çıkıp dönmeyiz bari ) o kahve limon tarifiniz vardı ya onu yaptımm çok şükür durdurdu.. suda çok içtim, ayranda içtimmm hıı dur maden suyuda içeyimm, muzda yedimm, anacım ne yap dedinizse yaptım valla tadım bi yerine geldi hafiften terledim de ohh be dünya varmış.. gitmicem yani doktora kızlar, gideyim mi illa ki..

dayanılmaz deiller ama rahatsız edici doktorum çok yogun gitsem beklerim akşama kadar haftaya kadar sabredersem inş. bişe olmaz allaha emanet

ayyy nazann korkma sakınn bişey değil o.. çok afedersin ama bana da kasıklarıma bir batma oluyordu sanki böyle tığla deşiyorlardı bide çok çok özür dilerim vajinada sanarsınız ki genişletme çalışmaları yapılıyordu resmen damarlarım çekiliyordu onlar hep büyüdüğü içinmiş.. kısmetse gittiğinde bebişin kocaman adam olmuş görüceksin, yada koca kız..

Ayyy bu seferde kabız olmada

evet herkes öyle diyo valla rahatlatmaya calışıyorum kendimi rabbim kolaylık göstresin ne diyeyim takar dururum artık aklımı geçse bira evvel keşkee

evet herkes öyle diyo valla rahatlatmaya calışıyorum kendimi rabbim kolaylık göstresin ne diyeyim takar dururum artık aklımı geçse bira evvel keşkee

EMİN ol benim kadar takamazsınn ben ki bu evhamlı halimle genişleme diyorsam Allah ın izniyle genişlemedir o.. bende çok oluyordu şeyimde ne oluyor beee deyipp çookk ablamı aramışlığım vardı bende şimdi iyi oldum ya bebeğin hareketi yok ona odaklanmaya çalışıyorum bişey olmamıştır inşAllah de mi? Suyu falan vardır di mi? Maden suyu da içiyorum şimdi..

benim melike diye bi tanıdığım var çok tatlı bi kız hem görüntüsü hem konuşması..güzel değil ama çok tatlı sevdiriyo kendini..

anam yaso 6,5 kilo ne yedimn??:))tosuncuğum benim...olsun sen iyi olda..doktorlar 12-14 arası izin veriyo..asıl 4. aydan sonra alın diyolar..sende sla kendini çayıra mevlam seni kayıra:))

sen en son doktora ne zaman gittin????????????????

sen en son doktora ne zaman gittin????????????????

en son doktoraa 18 mayısda gittim, şimdide bu ctesi gideceğim.. doktoru aradım dahiliyeye gitsin demiş Allah korusun çocukda sıkıntı olduüğunu düşünseydi gel bi muayene edelim derdi heralde değil mi? ben hareketlerini net farkedemiyorum ya, tık tık diye hissetmiyorum arada anlık bir kıpırdama mı, balon patlaması gibi mi? öyle hissediyorum ben, onlara işte bebeğin hareketleri bunlar diyemiyorum, bazen gaz diyorum, bazen yokya bebektir diyorum..

canımsımm bedriyee vardır kuzum ya napıyosun tuvaleti bekliyosundur karpuz kavun e buldun ye hahahaha

tamam panik yapma..3 haftada bir gidiyorsun doktora öyle düşün..2 ayda bir giden var..bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..bebeğinde kendini koruma yöntemlei var..sonuçta güvenli bi yerde şuan..sen elinden geleni yapıyorsun öyle düşün..ishal oldun diye suyu bitecek değil..bak aylin ne anlatmıştı..durmadan meyve yiyorum günde üç litre su içiyorum (tosunum benim) ama doktor suyu az demiş(yani sınırdaymış..az da değilmişte.).ama takip edilebilir bişey sonuçta..aylin o kadar yağıyo dengede tutuyo sen iki gün ishal oldun diye hemen bişey olmaz ki kuzucuk..sakiin..sen suyunu eksik etme..su hayattır..

Son düzenleme:
Bu arada mesudeyle konuştum.. Doktora gitmek için hazırlanıyomuş..belim ağırıyo sancım oluyo dedi..acilde ebeler bakmış dönmemiş daha yukarda demişler..o bilir gerçi inşikak suresini okuyunca bebek secdeye gelirmiş..orda secde ayetleri var..üzülme sezaryensende sezaryen dedim..onunda sonrası zor felan dedi..dedimki artık kaynanan bakar sana..heralde yine ayağına kahvaltı isteyecek hali yok..diyoki hala öyle:)) ana yaa..gelde çatlama..neyse sen bunalma dedim..yoluna girer herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…