Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selam kızlar bız geldik hastandan simdi bı özet gecelim pazar gunü gece sancıdan bel ağrısından acile gittim ebeler cati muayenesi yaptı bebek ters donmemiş dedi sancıları bosuna çekme acil hit doktorun seni sezeryana alsın bu cocuk daha dönmez dedi o geceki halimi gören bu doğuruyor derdi anlayacağınız neyse eve geldik sancılarım iki gündür devam ediyordu bugun 16:30 da rendevumuz vardı saat 2'de yola çıktık neyse doktor ameliyattaymis 16:30 da geldi bı kalabalık sıra var neyse nts ye girdim once sonra beklemeye devam ettim 5'i gece beni aldı nasilsiniz Mesude Hanim dedi doktor valla iyi olmak istiyorum cok kötüyüm dedim belli dedi nts sonuclarına baktı sancilar ve agrilarim cikti ve cok kötüysen acil sezeryana alalım seni dedi birde ultrasyonda bakalım dedi neyse bide baktı ki bizim yaramaz kiz yine donmuş bize bı supriz daha yaşattı anlayacağınız sen normal dogum istiyor musun dedi evet dedim o zamanmış hafta daha bekleyelim bebek dogum pozisyonuna donmuş kanala girmesini bekleyelim haftaya kadar girmezse sezeryana alırız seni dedi bu arada bol bol yürüyüş yap bebek kanala girdim senin ve bebegin hareketlerine dikkat et bacak ağrılarım icinde mahvediyor devam et acil bı durum olursa ( kanama, şutum veya sancım) hic bekleme hemen gel dedi
İste bizden durumlar bu kadar kizlar

oyyy yavrum benim dönmüş demek annesi çok sevindim canım... inşallah bu sancıların karşılığını alırsın pırt diye kolayca doğurursun bebeğini...
Burcucum 300 tefriciyeni okudum canım Allahım hayırlı sağlıklı zeki evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah...

Canim bol bol insirak suresinin ilk uc ayetini oku cok gecmis olsunRabbim tez zamanda bir avazda kurtarsin...

Ayyy Mesude canım kıyamam, ay umarım eşinde duymuştur doktorun dediklerini, sakın kendini yorma, sadece yürüşune git, kendini naza çek, Rabbim kolaylık nasip etsin inşallah, en kolayını en hayırlısını nasip etsin, pazar öglende sancın vardı, kıyamam senin tosuncuk kanala girişinı kutluyor :)) annesini hiç üzmesin inşallah

Yasemin buket Asli camlarım cok sagolun aradığınız icin mutlu oldum Allah razı olsun hepinizden ayrı ayrı ilginiz icin kızım 3350kgr botu 1.50 olmuş masallAh doktor teyzemiz cok guzel bı bebek olmuş dedi dudakları dolgunmus burcum benimkinden daha da dolgun düşün yani:)))))

hiiii dolgun dudaklı bebik miii ölürüm biterim bayılırım ben hadi mesudecim doğur biranönce de görelim dolgun dudaklı fıstığını

Allah razı olsun aylinim bende hem sevindim hemde üzüldüm ben tam doguma girerim artık diye gitmiştim neyse kızımın cami sagolsun da ne yapalım bir hafta da gecer elbet amin insallah dediğin gibi olur kuzum Rabbim herkesin yardımcısı olsun insallah
Canim bol bol insirak suresinin ilk uc ayetini oku cok gecmis olsunRabbim tez zamanda bir avazda kurtarsin...
amin tumayim cok sagol kuzum Rabbim sağlıklı sorunsuz kolay hamişlik ve doğumlar nasip eder sanada bu arada cok sevindim kuzum kendi sıkıntılarımdan ilgilendirdim seninle Rabbim kucağına alacağın o gunleride gösterdin sana
kıymayın tabi kuzum ya:))) duydu duydu dinlen fıyor bol bol ama bende de var kizlar hersey dörtdortluk olsun istiyorum su hakumle hala gözüm temizlik yapmakta ha kv durumuna gelince aynı yine benden bekliyor herseyi kalkipta yapayım demiyor bende yap demem diyemem de zaten neyse Allah icin yapıyorum Rabbim kızımın canını sag etsin bu günlerde gecer elbet yapılan iyilikte kötülükte unutulmaz
Cnm benim ya insallah duşların icin Rabbimde sana oyle Hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin ki yüzünü güldürdün insallah

hiiii dolgun dudaklı bebik miii ölürüm biterim bayılırım ben hadi mesudecim doğur biranönce de görelim dolgun dudaklı fıstığını

He ya oyle dedi doktor teyzemiz dolgun geniş dudakli guzel bir kiz olmuş annesi dedi bende cok merak ediyor bı dogsada görsek ya hemen paylaşırım valla aylinim teyzeleri görsünler hediyecikler alsınlar :))))

Oyyyy yerim ben senin duduşlarını, kuzum sağlıkla doğsun gelsin annesini çok mutlu etsin, canım bence kv ye söyle yani anne ben kalkamıyorum seninde aç kalmana kıyamıyorum sen kahvaltını yap falan de, sakın temizlik falan yapayım deme lütfen Mesude kuzunu düşün, ayyy çok heyecanlı Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin canım bugünden sonra kimseyi t önemseme tek önmeli olan sen ve kızın artık, gerekirse eşininde yumuşak tarafını yakalar söylersin bana yardım et diye..Allah yardımcin olsun canım

çok sağol cnm allah razı olsun hayırlısıyla bir avazda doğurursun inşallah

mesudemm gözün aydınn diyorumm hayırlısıyla içine sinen bi doğum olucak inşAllah, dolgun dudaklıymış haa çok tatlı yaa.. yorma kendini, herşeyi sal gitsin, boşşveerr meleğin geliyor senin

Ye teyzesi ama diger teyzelerine de bırak:))) amin cnm cok sagol yok be kuzum diyorum valla yapmıyor bak biraz once yemek yaptım sofrayı hazırladım önüne geldi yedi birde suyunu getirdim icti oturdum sana zahmet bı su daha versene dedi o kadar söylim sen anla kuzum su halimle suyunu bile benden bekliyor birde ne dıyı burda kemiklerim dinlendi demek tatile gelmiş buraya

mesudemm gözün aydınn diyorumm hayırlısıyla içine sinen bi doğum olucak inşAllah, dolgun dudaklıymış haa çok tatlı yaa.. yorma kendini, herşeyi sal gitsin, boşşveerr meleğin geliyor senin

Sagol bedişim benim insallah oyle olur kuzum Rabbim seninde yardimcin olsun sağlıklı sorunsuz kucağına alırsın kuzunu tatlim he ya teyzesi oyleymis doktorumuz dedi yerim onun dudaklarını ben cok merak ediyorum valla ciksada görsek artikin

mesudecim az kaldı desene minik meleğine kavuşmana inş kolay doğum olur şu güzelliği iice merak etmeye başladım afet geliyor desene

mesudecim az kaldı desene minik meleğine kavuşmana inş kolay doğum olur şu güzelliği iice merak etmeye başladım afet geliyor desene

Evet sündüzüm az kaldı hayırlısı ile o gunleride yaşicaz he ya bende merak ediyorum doktor dedikçe iyice sabirsizlaniyorum nasil birsey bakalım artık kuzum sen nasılsın kizin nasil

mesudem hogeldin kuşum benim ayyy çokşükür dönmüş minik yaramaz inşallah hayırlısıya kolay br normal doğum olur canım.

kızlar yaa ishal beni halsiz bıraktı(( öğlen patates haşlaması yedim, 1 saat evvel kahvenin içine limon sıkıp yuttum, muz yedim. inşallah şifa olur. karnım ağrıyor ve batıyor iğne gibi üzülüyorum korkuyorum böle olunca Allahım korusun yaaa
bide bellim ağrımaya başladı magnezyumumu içtim inşallah yarına turp gibi kalkarım üff ne oldu bana aldığım kilolardan şikayet edersem işte böle olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…