Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kizlar kese gozukmedi karindan bakti sata gore 4hafta 3 gunluk gozukmemesi normall mi beta hcg istedi igneye baslicaz dedi doktor .....tahlil sonuclarini bekliyorum.

tümayy hiç korkma bende aynenn gebe olduğumdan şüphe ettiğim ay 4+3 de gitmiştimm ve doktor bana nerdeyse kan tahlili bile istemiyecekti olsa bile görmeyiz senin acelen ne geldin tarzı takıldı çok erken dedi, daha yeni oluşuyor herşey vrsa da dedi, sonra kan tahlili verdim 2500 lerde çıktı ona rağmen ya haftaya gel alttan bakalım yada şimdi alttan bakıp bişey görebiliyor muyuz diye şansımızı deneyelim dedi sonrasındada gebelik oluşmuş demişti.. yani normalde denir ya 1000 ve üstü kese görünür mutlaka diye 2500de doktor kesin görürürz dememişti.. o yüzden gönlünü ferah tut bakalım kan sonucun güzel gelsin inşAllah.

Kan tahlili sonucuna gore baslicaz dedi dondum bisey ssooramadjim...

Canım hiç donma, korkma herşey normal, kan sonucuna bakmak istemesi gebeligin ne kadar ilerledigini görmek , ona göre iğne için erken mi degil mi onu belirler bide 1500 beta hcg den sonra kese görünür, o da genelde alttan du bakalım sakın endişe etme

Kizlar kese gozukmedi karindan bakti sata gore 4hafta 3 gunluk gozukmemesi normall mi beta hcg istedi igneye baslicaz dedi doktor .....tahlil sonuclarini bekliyorum.

izmirde şifa hastanesi ve çınar hastanelerini övmüşler.. çınar hastanesi anladığım kadarıyla hep anestezili çekiyor galiba ama herkes çok memnun kalmış, eşin ameliyat kesin olucak mı Burcum gittiğinizde hast.kısmetse o yüzdenmi sen şimdiden arayıp da randevu almıyorsun..

Kan tahlili sonucuna gore baslicaz dedi dondum bisey ssooramadjim...

benim tahminime göre Tümay değern 600/800 arası bişey çıkıcak hayırlısıyla o zaman da hiç bişeye gerek kalmadan vaktin erken olduğunu anlıyacak doktor.. beklemeye alıcak bence.. seni çok çok iyi anlıyorum ben olsam benimde yüreğim pırpır ederdi ama inan hep üzerine dua gönderiyorum.. Allah yardım edicek inşAllah.

Buurcum Bedisim sag olun normalde adet gecikme 3 gun oldu bu kadar erken ogrenince boyle oluyor.....
Cigdemi arasammi kizlar...

Buurcum Bedisim sag olun normalde adet gecikme 3 gun oldu bu kadar erken ogrenince boyle oluyor.....
Cigdemi arasammi kizlar...

sende sağoll tümayımmm.. bende tüm gebeliklerimi hep erken öğrendimm ve erken öğrenmek gerçekten de stresli oluyor kese konusunun peşine düşüldüğü için. kan takibi vs diye..

çiğdemii arasanaa tümayımm doğumda derler en fazla bi yakını çıkıpta de mi?

hadii hayırlısı..inşallah herşey yolunda gider

aaaaaayyy çok heyecanlı...belkide doğurdun??

kizlar kese gozukmedi karindan bakti sata gore 4hafta 3 gunluk gozukmemesi normall mi beta hcg istedi igneye baslicaz dedi doktor .....tahlil sonuclarini bekliyorum.

b-hcg den belli olur tümay..

günaydın kızlarrrrrrr HAYIRLI KANDİLLER RABBİM dularınızı kabul etsin İNŞALLAH...
Güüüllll Allah nazarLARDAN korusun.. Allah ım Yarabbim çokçokçok maşaAllah oğluna senin..
sağol canım benimm :)

canım hayırlısı ile kucağına alırsın İNŞALLAH kankamızı bekliyoruz...
tatlım benimde gözükmemişti 2 hafta sonra gördüm bekle bence..

öffff şansa bak yaaa bi doktordan randevu alayım dedim kadının randevuları 2 hafta önce doluyormuş 18 hazirana varmış boş randevu adetin 3.günü gideyim demiştim

Doktor cagirdi gel gorelim diiye oyuzden goremeyince stres oldum....

öffff şansa bak yaaa bi doktordan randevu alayım dedim kadının randevuları 2 hafta önce doluyormuş 18 hazirana varmış boş randevu adetin 3.günü gideyim demiştim

bu da gerçekten de sinir bozucu bir durum bence sen 18ine al randevunu özlem gittiğindede sorarsın hem nasıl denk getireceğim ben sizin boş gününüze madem diye

Bthcgem 910 cikti simdi doktorla gorusucem...

yarın gitsen belki görünecekti Tümayy.. 1000 ile 1500 arası kese çıktığına göre ortaya oohh sen rahat ol.. Allah ın izniyle heerşey yolunda inşAllah. Tümayımmm değerinde maşaAllahı var ne güzel artmış.. doktor beğenicek inşAllah sonucunu

Bthcgem 910 cikti simdi doktorla gorusucem...

yarın gitsen belki görünecekti Tümayy.. 1000 ile 1500 arası kese çıktığına göre ortaya oohh sen rahat ol.. Allah ın izniyle heerşey yolunda inşAllah. Tümayımmm değerinde maşaAllahı var ne güzel artmış.. doktor beğenicek inşAllah sonucunu

bu da gerçekten de sinir bozucu bir durum bence sen 18ine al randevunu özlem gittiğindede sorarsın hem nasıl denk getireceğim ben sizin boş gününüze madem diye

18 inde gitsem bi işe yararmıki ben adet olurken gideyim istemiştim hem zaten o tarihte arkadaş izinli onun yerine bakıcam gidememki

tümay bak bhcg yükselmiş gebelik var kesede bi dahaki sefere görünür hatta alttan muayene etse yine görür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…