- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.041
Kizlar kese gozukmedi karindan bakti sata gore 4hafta 3 gunluk gozukmemesi normall mi beta hcg istedi igneye baslicaz dedi doktor .....tahlil sonuclarini bekliyorum.
Talım inanılmaz normal ben 6. Haftada karından görmüştüm keseyi sakın stres yapma, kan tahlili sonucun önemli, iğne verecek mi?
Kan tahlili sonucuna gore baslicaz dedi dondum bisey ssooramadjim...
Kizlar kese gozukmedi karindan bakti sata gore 4hafta 3 gunluk gozukmemesi normall mi beta hcg istedi igneye baslicaz dedi doktor .....tahlil sonuclarini bekliyorum.
Bedişim suyu bol içmişsin çok sevindim hem isahlin biter hemde kızın susuz kalmaz, suya tam gaz devam :))) ohh bu haftasonu doktor varsa hiç stres olma sormak istediklerini bir kagıda yaz, unutma hepsini sor :))
Canım rahim filmi için internetten baktım hiç biyer bulamadım, gidicem, Allah nereyi nasip ederse girip çektirecegim inşallah, Allh güç verecek inanıyorum, belki varsa eğer eşimin ameliyat oldugu hastanede yaptıracagım,orda yoksa antalya'ya kalacak, bakalım Rabbim ne nasip edecek
Kan tahlili sonucuna gore baslicaz dedi dondum bisey ssooramadjim...
Buurcum Bedisim sag olun normalde adet gecikme 3 gun oldu bu kadar erken ogrenince boyle oluyor.....
Cigdemi arasammi kizlar...
Cigdemi aradim kimse acmadi telefonu
selam kızlar bız geldik hastandan simdi bı özet gecelim pazar gunü gece sancıdan bel ağrısından acile gittim ebeler cati muayenesi yaptı bebek ters donmemiş dedi sancıları bosuna çekme acil hit doktorun seni sezeryana alsın bu cocuk daha dönmez dedi o geceki halimi gören bu doğuruyor derdi anlayacağınız neyse eve geldik sancılarım iki gündür devam ediyordu bugun 16:30 da rendevumuz vardı saat 2'de yola çıktık neyse doktor ameliyattaymis 16:30 da geldi bı kalabalık sıra var neyse nts ye girdim once sonra beklemeye devam ettim 5'i gece beni aldı nasilsiniz mesude hanim dedi doktor valla iyi olmak istiyorum cok kötüyüm dedim belli dedi nts sonuclarına baktı sancilar ve agrilarim cikti ve cok kötüysen acil sezeryana alalım seni dedi birde ultrasyonda bakalım dedi neyse bide baktı ki bizim yaramaz kiz yine donmuş bize bı supriz daha yaşattı anlayacağınız sen normal dogum istiyor musun dedi evet dedim o zamanmış hafta daha bekleyelim bebek dogum pozisyonuna donmuş kanala girmesini bekleyelim haftaya kadar girmezse sezeryana alırız seni dedi bu arada bol bol yürüyüş yap bebek kanala girdim senin ve bebegin hareketlerine dikkat et bacak ağrılarım icinde mahvediyor devam et acil bı durum olursa ( kanama, şutum veya sancım) hic bekleme hemen gel dedi
iste bizden durumlar bu kadar kizlar
hayırlı sabahlar kızlar ilk size yazıyorum çok sakinim :))
suyum geldiiii 1 saat evvel..
Sancılarım var sabaha sıklaşır inşallah..
Eşim şuan uyuyor bende kuran okudum ve namaz kıldım sabah olmasını bekliyorum hemen hastaneye gidicez..
Gelişmelerden haberdar ederim çook mutluyum şu mübarek günde doğurucam inşallah)
kizlar kese gozukmedi karindan bakti sata gore 4hafta 3 gunluk gozukmemesi normall mi beta hcg istedi igneye baslicaz dedi doktor .....tahlil sonuclarini bekliyorum.
sağol canım benimm :)Güüüllll Allah nazarLARDAN korusun.. Allah ım Yarabbim çokçokçok maşaAllah oğluna senin..
canım hayırlısı ile kucağına alırsın İNŞALLAH kankamızı bekliyoruz...Hayırlı sabahlar kızlar ilk size yazıyorum çok sakinim :))
suyum geldiiii 1 saat evvel..
sancılarım var sabaha sıklaşır inşallah..
eşim şuan uyuyor bende kuran okudum ve namaz kıldım sabah olmasını bekliyorum hemen hastaneye gidicez..
gelişmelerden haberdar ederim çook mutluyum şu mübarek günde doğurucam inşallah)
tatlım benimde gözükmemişti 2 hafta sonra gördüm bekle bence..Kizlar kese gozukmedi karindan bakti sata gore 4hafta 3 gunluk gozukmemesi normall mi beta hcg istedi igneye baslicaz dedi doktor .....tahlil sonuclarini bekliyorum.
Aslı, gülüm çigdemin tel nosu sende mi vardı, özlemde mi vardı?
günaydın kızlarrrrrrr HAYIRLI KANDİLLER RABBİM dularınızı kabul etsin İNŞALLAH...
sağol canım benimm :)
canım hayırlısı ile kucağına alırsın İNŞALLAH kankamızı bekliyoruz...
tatlım benimde gözükmemişti 2 hafta sonra gördüm bekle bence..
öffff şansa bak yaaa bi doktordan randevu alayım dedim kadının randevuları 2 hafta önce doluyormuş 18 hazirana varmış boş randevu adetin 3.günü gideyim demiştim
Bthcgem 910 cikti simdi doktorla gorusucem...
Bthcgem 910 cikti simdi doktorla gorusucem...
bu da gerçekten de sinir bozucu bir durum bence sen 18ine al randevunu özlem gittiğindede sorarsın hem nasıl denk getireceğim ben sizin boş gününüze madem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?