- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.021
mesudem hogeldin kuşum benim ayyy çokşükür dönmüş minik yaramaz inşallah hayırlısıya kolay br normal doğum olur canım.
kızlar yaa ishal beni halsiz bıraktı(( öğlen patates haşlaması yedim, 1 saat evvel kahvenin içine limon sıkıp yuttum, muz yedim. inşallah şifa olur. karnım ağrıyor ve batıyor iğne gibi üzülüyorum korkuyorum böle olunca Allahım korusun yaaa
bide bellim ağrımaya başladı magnezyumumu içtim inşallah yarına turp gibi kalkarım üff ne oldu banaaldığım kilolardan şikayet edersem işte böle olur..
çiğdem maşallah sana ne kadar sakinsin canım öyle Allah kolay doğum nasip etsin bir avazda kurtulursun inşallah canım Allah yardımcın olsunHayırlı sabahlar kızlar ilk size yazıyorum çok sakinim :))
suyum geldiiii 1 saat evvel..
sancılarım var sabaha sıklaşır inşallah..
eşim şuan uyuyor bende kuran okudum ve namaz kıldım sabah olmasını bekliyorum hemen hastaneye gidicez..
gelişmelerden haberdar ederim çook mutluyum şu mübarek günde doğurucam inşallah)
Hayırlı sabahlar kızlar ilk size yazıyorum çok sakinim :))
eşim şuan uyuyor bende kuran okudum ve namaz kıldım sabah olmasını bekliyorum hemen hastaneye gidicez..
gelişmelerden haberdar ederim çook mutluyum şu mübarek günde doğurucam inşallah)
Günaydın canlarım ballarım güllerim, miraç kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun, yüreğiniz ferahlasın inşallah
özlemim günaydın fıstığım :) yanaktan öptüm seni :)
Gunaydin kizlar ben doktorun kapisindayim bekliyorum...
Cigdem dun okadar cok dua ettim ki sana dualarim kabul oldu Allah 'im bir avazda kurtarsin seni...
Cigdem dun okadar cok dua ettim ki sana dualarim kabul oldu Allah 'im bir avazda kurtarsin seni...
Hayırlı sabahlar kızlar ilk size yazıyorum çok sakinim :))
belki ben çok panik olabilirim ama sende anormal soğukkanlısın bacımmm çiğdemimm yaa.. Allah bu mübarek günde evladına kavuşmayı nasip kısmet etmiştir inşAllah. Allah gönlüne göre verdi bak, kandil günü demiştin.. inşAllah bebeğin kollarındadır doğum bitmiştir ve sen onu kokluyorsundur.. Dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz.. çok öpüyorum sizi.. Allah seni ve bebeğini nazarlardan korusun..
Tümayımm canımm sende doktordasın hee, inşAllah çok güzell bir kese haberiyle gel.. bugun sizden gelicek haberlerle hayırlısıyla daha dagüzel bir gün olucak inşAllah.
yaseminimmm yazmışsın ki ishalim geçmedi, kahve, limon yaptın mı? bende kan hapını içmedim bugun.. iyiyim çok şükür. patates, muz, kahve,limon ve su.. bunları bütün gün tüket başka bişeyde tüketme o zaman kesiyor. ki ben dün kahve limonu 2 kez tekrarladım sadece.. sende dene bakalım hayırlısıyla geçicek inşAllah. Sen bence kesin üşüttün.. ayaklarına dikkat et. hep çorap ve terlik giy.. melikeyi de öp yerime(cümle içinde nasıl duruyor diye bakalım dedim.. bence güzel duruyor )
Kizlar kese gozukmedi karindan bakti sata gore 4hafta 3 gunluk gozukmemesi normall mi beta hcg istedi igneye baslicaz dedi doktor .....tahlil sonuclarini bekliyorum.
ya bedriye ben doktoruma demiştimki kabız oluyorum kuru kıyısı komposto yiyorum bu seferde ishal oluyorum sıkıntı olurmu demiştim hayır dedi okadar dert etmeyin bu ishali bak bana kır saatte çıkaramıyorum yazıkk bana
Kizlar kese gozukmedi karindan bakti sata gore 4hafta 3 gunluk gozukmemesi normall mi beta hcg istedi igneye baslicaz dedi doktor .....tahlil sonuclarini bekliyorum.
Oyy topik kalabalıklaşmış
çiğdem kesin doğurmuştur, ayrıca GÜL de doğurmuş olabilir, nişanı gelmişti ay belki aynı gün doğmuşlardır
Tümayyyy canım güzel haberlerle gel, Allah yardımcın olsun, 5. Haftadasın keseyi görmesen bile stres olma daha erken olabilir ama alttan bakarsa görebilir, Allah'ım esiegesin
Bediş yemen gereken herşeyi yemişsın kuzum :))) aferin, peki kan ilacını ne zaman içeceksin çunkü önemli bir ilaç biliyorsun
Nazooo sende kabızmisin kıyamam, geçen kuru kaysı yiyip su içmıştin yine yap, inşallah işe yarar
Aslı, gülüm çigdemin tel nosu sende mi vardı, özlemde mi vardı?
buuurcccuuummmmm
bu akşammm içicemm sanırım kan ilacımı kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.. hayırlısıyla hafta sonu doktor var ya oda bişeyler der heralde..
sende izmirde rahiö filmi çektireceğin yer baktın mı kuzuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?