Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar daha doğurmadım bi nts bi açılma muaynessi kontrol ediyolar sürekli şimdi yine nts deyim tel eşimde aldım size yazmak için yine habedaar ederim sizi bana sümme sebile yesserah çekin nolur sancım var ama açılmam yok hakkınızı helal edin bugün alıcağım inş. Bebeğimi kucağıma..

çiğdeeeem canım Allah kolay doğum nasip etsin inşallah açılman olur hayırlısı ile bugün alırsın bebişini kucağına

KIzlarrrrrrrrrrr total hcg değerim7.7 çıkti bayılıcam heyecandan ama dünden beri kahverengi akıntım geliyor, bugün adetimin 2. Günü diye doktora kontrole gittim sabah kan verdim, böyle bir sonuç beklemiyordum, 13.30 da sonucu göstermeye gidecegim, Rabbim inşallah hayırlı haberlerle dönerim, her yerim titriyor Allah'ım Rabbim.......

canımm hayırlısıyla gelsin inşallah çabucak açılman olsun mübarek günde al bebeğini kucağına. Allah'ım bir avazda kurtarsın.. Dualarımızdasınn..

ayy canımmm nasıl dayancaz 13.30 a kadar 5 ve üzeri gebelik oluyor biliyorsun dimi. İnşallah değerin artar müjdeyi verirsin canım benim içime doğan olacak mı ne benden önce mi gebe kalmış olacaksın ikizimmm

Bthcgem 910 cikti simdi doktorla gorusucem...

Kizlar kese gozukmedi karindan bakti sata gore 4hafta 3 gunluk gozukmemesi normall mi beta hcg istedi igneye baslicaz dedi doktor .....tahlil sonuclarini bekliyorum.

canım normal gözükmemesi erken daha 1000-1500 arası değerde kese gözükür büyük ihtimal birkaç güne görünür vaziyette olur. İçin rahat etsin istiyorsan birkaç gün sonra yne kontrole gidersin dr belki 1 hafta sonra çağırabilir ama birkaç güne kesin gözükür için rahat olsun.

canlarım herkese hayırlı kandiller, Allah bu mübarek günde ettiğiniz tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah.

canımmm dualarım seninle inşallah bu mübarek günde hayırlısı ise doğurursun kuşum benim.
ayyyy cümle içinde kullanınca birden çokkkkkkk hoşuma gitti.
sende mina'yı öp benim yerime azcık göbeğini mıncıkla o bana cevap verir teyzesini anlar o.
Kizlar kese gozukmedi karindan bakti sata gore 4hafta 3 gunluk gozukmemesi normall mi beta hcg istedi igneye baslicaz dedi doktor .....tahlil sonuclarini bekliyorum.

kuşummm çok normal benimkide görünmemişti hiç korkacak bişey yok, alttan da görünmedi üstten de görünmedi o haftalarda.

Kızlar mübarek miraç kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine doğumunu bekleyen arkadaşlarımızın doğumlarını kolaylaştırsın sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin.

Hamilelerimiz sağlıklı hamilelik geçirsinler, hiçbir zorlukla karşılaşmasın 9 ay hemen geçiversin alsınlar bebeklerini kucaklarına.

Benim gibi gebe olmayı bekleyenler de tez zamanda güzel haberler alsınlar hayırlısıyla..

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm burcu o ne demek kız, total hcg neymiş ilk defa duydum yani hamilelik belirtisimi ayy inanmıyorum gerçekten öle bişeymi ayyyy Allahım inlallah hayırlısı yaaa şok şok şok oldum maşallah maşallah maşallah

DAHA DOğurmadığını hissediyordummm ayyy yavrumm benimmm hiç acelesi yok bu kuzunun hala.. inşAllah açılma hayırlısıyla olucak sen çok rahat ol.. bu dediğin tesbihi çekicem şimdi sana, çok öpüyoruz seni dualarımız seninle.. aynı tesbihi kısmetse gül senin içinde çekiceğimm içimden bi ses senide hayırlısyla doğumda diyor.. hadi inşAllah güzel haberlerinizi almak kısmet olsn bizlerede

bende çok heyecanladımmm hadi be burcu Allah ın izniyle bu mübarek günde senden bu harika haberi alalım inşAllah. Saat 13,30 a kadar sana tesbih çekicemm, sende ne olur allahümme salli çek en azından 100 tane gidene kadar lutfen

dayanılmaz deiller ama rahatsız edici doktorum çok yogun gitsem beklerim akşama kadar haftaya kadar sabredersem inş. bişe olmaz allaha emanet
geçmiş olsun canım bir şeycik olmaz inşallah allaha emanet kuzun
cnm çok sağol allah razı olsun 50 tane yeter cnm zaten 50 tane kaldı onuda sona saklıyacam fazla falan okuyan olursa karışıklık olmasın

canım bende dn regl oldum ama madem okunuyor ben okurum cumaya kadar

Allah yardımcınız olsun Rabbim kolaylığını versin inşallah hayırlllısı ile doğurun bebişlerinize kavusun.

canım bence de erken alttan baksa belki görünürdü, karından baktıgından görememiştir.

ay burcum inşallah o yerleşme kanamasıdır inşallah hadi hayırlı haberler ver bize

yaseminnnimmm gebelik testi var ya hani normalde 5den yukarı çıkınca gebelik oluştuğu düşünülüyor, kantestleri vs.. takip ediyorlar.. yani hayırlısıyla burcu inşAllah gebe.. doktorda progestan verir belki inşAllahh.. ayy inşAllah güzel olucak herşey..

burcuuuuuuu anaaam sen şimdi hamilemisin tüp dedin aşılama dedin bak hiç bişeye gerek kalmadan geldi bebiş inşallah o kanama yerleşmedir inşallah hayırlı haberlerle gelirsin şu mübarek günde

burcuuuu benimde bat 6 hazirandı dünden beri benimde kahverengi akıntım geliyor yoksa bende mi......
hatta sevindim zamanında oldum diye ama benim normal yolla olması imkansız gibi geliyor

burcuuuu benimde bat 6 hazirandı dünden beri benimde kahverengi akıntım geliyor yoksa bende mi......
hatta sevindim zamanında oldum diye ama benim normal yolla olması imkansız gibi geliyor

imkansız diye bişey yok yeterki Allah ol desin bircan belki sendede vardır bişey sen yinede dikkatli ol

BEN Melike'yi çok özensiz gibi yazmışım, kusura bakmayın kızçenle ikiniz.. dilbilgisi kurallarına uymadığımı farkedince utandımm.. başka bi zamanda elif le ilgili cümle kur bakalım yaseminimm o nasıl durucakk mıncıkladım da bizimkinde tık yok..

bende seni soracaktım, yoğun olduğunu düşündüm, iyisin inşAllah..
çok güzel haberler geliyor seninde çokçok güzel haberini alıcaz canım benimm... Allah bugunun hatrına edilen tüm duaları inşAllah kabul etsin..

ahh be bircanımm hep aslında en olmz dediğimiz anlarda olmaz mı en güzel şeyler.. Allah tan hayırlısını diliyorum inşAllah sende hayırlısıyla sürpriz yaparsın inşAllah. normalde senin böyle akıntılı mı gelirdi adetinn.

özlemmm ayın 18inde gidrsendoktora muhtemelen test falan yapamıyacak ama en azından bi rutin muayene olursun, bide o sana dediğinde adetinin 3.günü gel sende randevu alamadığını söylersin bari bi sonraki ay yaptırabilirsin testlerini.. gerçi bakarsın seninde gereği kalmaz hiçbişeyin.. Allah inşAllah ööle kendiliğinden gelmeyi nasip kısmet eder..

imkansız diye bişey yok yeterki Allah ol desin bircan belki sendede vardır bişey sen yinede dikkatli ol
evet canım Allah yeterki ol desin olur ama okadar çok olumsuz sonuc yaşadımki umutlanamıyorum artık,

canım ben bazen ilk günden yoğun olurum bazende ilk gün az gelir 2. gün yoğun gelir, dün bir iki damla geldi bugünde öyle, bakalım hayırlısı olsun zaten yarın doktora gidicektim bu ay aşılama yapacağız inşallah

ayyy cnm hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bu mübarek günde dualarım seninle

kızlar yumurtam yine eğri büyümüş bu ayda yok doktor bir dahaki aya iğne tedavisine başlayacak iğne tedavisi olan varmı sonuç nasıl oluyor birde ben dün gece rüyamda doğum yapıyordum başka birine veriyordum sonra diyordum ver bir kere emzireyim sonra hatırlamıyorum süt veriyormuydum

anaaaaaaaaaaaamm burcu..anaaaaamm hadi inşallah yerleşmedir..inşallah tutunur geç döllenmedir..anaaaaaaaaaaamm..kız çabuk haber ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…