- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.061
Kızlar daha doğurmadım bi nts bi açılma muaynessi kontrol ediyolar sürekli şimdi yine nts deyim tel eşimde aldım size yazmak için yine habedaar ederim sizi bana sümme sebile yesserah çekin nolur sancım var ama açılmam yok hakkınızı helal edin bugün alıcağım inş. Bebeğimi kucağıma..
KIzlarrrrrrrrrrr total hcg değerim7.7 çıkti bayılıcam heyecandan ama dünden beri kahverengi akıntım geliyor, bugün adetimin 2. Günü diye doktora kontrole gittim sabah kan verdim, böyle bir sonuç beklemiyordum, 13.30 da sonucu göstermeye gidecegim, Rabbim inşallah hayırlı haberlerle dönerim, her yerim titriyor Allah'ım Rabbim.......
Bthcgem 910 cikti simdi doktorla gorusucem...
Kizlar kese gozukmedi karindan bakti sata gore 4hafta 3 gunluk gozukmemesi normall mi beta hcg istedi igneye baslicaz dedi doktor .....tahlil sonuclarini bekliyorum.
canımmm dualarım seninle inşallah bu mübarek günde hayırlısı ise doğurursun kuşum benim.Hayırlı sabahlar kızlar ilk size yazıyorum çok sakinim :))
suyum geldiiii 1 saat evvel..
sancılarım var sabaha sıklaşır inşallah..
eşim şuan uyuyor bende kuran okudum ve namaz kıldım sabah olmasını bekliyorum hemen hastaneye gidicez..
gelişmelerden haberdar ederim çook mutluyum şu mübarek günde doğurucam inşallah)
ayyyy cümle içinde kullanınca birden çokkkkkkk hoşuma gitti.yaseminimmm yazmışsın ki ishalim geçmedi, kahve, limon yaptın mı? bende kan hapını içmedim bugun.. iyiyim çok şükür. patates, muz, kahve,limon ve su.. bunları bütün gün tüket başka bişeyde tüketme o zaman kesiyor. ki ben dün kahve limonu 2 kez tekrarladım sadece.. sende dene bakalım hayırlısıyla geçicek inşAllah. Sen bence kesin üşüttün.. ayaklarına dikkat et. hep çorap ve terlik giy.. melikeyi de öp yerime(cümle içinde nasıl duruyor diye bakalım dedim.. bence güzel duruyor )
Kizlar kese gozukmedi karindan bakti sata gore 4hafta 3 gunluk gozukmemesi normall mi beta hcg istedi igneye baslicaz dedi doktor .....tahlil sonuclarini bekliyorum.
KIzlarrrrrrrrrrr total hcg değerim7.7 çıkti bayılıcam heyecandan ama dünden beri kahverengi akıntım geliyor, bugün adetimin 2. Günü diye doktora kontrole gittim sabah kan verdim, böyle bir sonuç beklemiyordum, 13.30 da sonucu göstermeye gidecegim, Rabbim inşallah hayırlı haberlerle dönerim, her yerim titriyor Allah'ım Rabbim.......
Kızlar daha doğurmadım bi nts bi açılma muaynessi kontrol ediyolar sürekli şimdi yine nts deyim tel eşimde aldım size yazmak için yine habedaar ederim sizi bana sümme sebile yesserah çekin nolur sancım var ama açılmam yok hakkınızı helal edin bugün alıcağım inş. Bebeğimi kucağıma..
geçmiş olsun canım bir şeycik olmaz inşallah allaha emanet kuzundayanılmaz deiller ama rahatsız edici doktorum çok yogun gitsem beklerim akşama kadar haftaya kadar sabredersem inş. bişe olmaz allaha emanet
cnm çok sağol allah razı olsun 50 tane yeter cnm zaten 50 tane kaldı onuda sona saklıyacam fazla falan okuyan olursa karışıklık olmasın
canım bende dn regl oldum ama madem okunuyor ben okurum cumaya kadarAğzını yediğim dün yazacaktım yazamadım, ben senin tefriciyelere başlamadan regl oldum, şimdi bu dua adetliyken de okunuyormuş, benim içime sinmiyor ama yinede kararsız kaldım, sen ne dersen onu yapacağım , oku dersen bu akşam okur bitiririm inşallah
Selam kızlar bız geldik hastandan simdi bı özet gecelim pazar gunü gece sancıdan bel ağrısından acile gittim ebeler cati muayenesi yaptı bebek ters donmemiş dedi sancıları bosuna çekme acil hit doktorun seni sezeryana alsın bu cocuk daha dönmez dedi o geceki halimi gören bu doğuruyor derdi anlayacağınız neyse eve geldik sancılarım iki gündür devam ediyordu bugun 16:30 da rendevumuz vardı saat 2'de yola çıktık neyse doktor ameliyattaymis 16:30 da geldi bı kalabalık sıra var neyse nts ye girdim once sonra beklemeye devam ettim 5'i gece beni aldı nasilsiniz Mesude Hanim dedi doktor valla iyi olmak istiyorum cok kötüyüm dedim belli dedi nts sonuclarına baktı sancilar ve agrilarim cikti ve cok kötüysen acil sezeryana alalım seni dedi birde ultrasyonda bakalım dedi neyse bide baktı ki bizim yaramaz kiz yine donmuş bize bı supriz daha yaşattı anlayacağınız sen normal dogum istiyor musun dedi evet dedim o zamanmış hafta daha bekleyelim bebek dogum pozisyonuna donmuş kanala girmesini bekleyelim haftaya kadar girmezse sezeryana alırız seni dedi bu arada bol bol yürüyüş yap bebek kanala girdim senin ve bebegin hareketlerine dikkat et bacak ağrılarım icinde mahvediyor devam et acil bı durum olursa ( kanama, şutum veya sancım) hic bekleme hemen gel dedi
İste bizden durumlar bu kadar kizlar
Allah yardımcınız olsun Rabbim kolaylığını versin inşallah hayırlllısı ile doğurun bebişlerinize kavusun.Hayırlı sabahlar kızlar ilk size yazıyorum çok sakinim :))
suyum geldiiii 1 saat evvel..
sancılarım var sabaha sıklaşır inşallah..
eşim şuan uyuyor bende kuran okudum ve namaz kıldım sabah olmasını bekliyorum hemen hastaneye gidicez..
gelişmelerden haberdar ederim çook mutluyum şu mübarek günde doğurucam inşallah)
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm burcu o ne demek kız, total hcg neymiş ilk defa duydum yani hamilelik belirtisimi ayy inanmıyorum gerçekten öle bişeymi ayyyy Allahım inlallah hayırlısı yaaa şok şok şok oldum maşallah maşallah maşallah
burcuuuu benimde bat 6 hazirandı dünden beri benimde kahverengi akıntım geliyor yoksa bende mi......
hatta sevindim zamanında oldum diye ama benim normal yolla olması imkansız gibi geliyor
canlarım herkese hayırlı kandiller, Allah bu mübarek günde ettiğiniz tüm hayırlı duaları kabul etsin inşallah.
canımmm dualarım seninle inşallah bu mübarek günde hayırlısı ise doğurursun kuşum benim.
ayyyy cümle içinde kullanınca birden çokkkkkkk hoşuma gitti.
sende mina'yı öp benim yerime azcık göbeğini mıncıkla o bana cevap verir teyzesini anlar o.
kuşummm çok normal benimkide görünmemişti hiç korkacak bişey yok, alttan da görünmedi üstten de görünmedi o haftalarda.
Kızlar mübarek miraç kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine doğumunu bekleyen arkadaşlarımızın doğumlarını kolaylaştırsın sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin.
Hamilelerimiz sağlıklı hamilelik geçirsinler, hiçbir zorlukla karşılaşmasın 9 ay hemen geçiversin alsınlar bebeklerini kucaklarına.
Benim gibi gebe olmayı bekleyenler de tez zamanda güzel haberler alsınlar hayırlısıyla..
burcuuuu benimde bat 6 hazirandı dünden beri benimde kahverengi akıntım geliyor yoksa bende mi......
hatta sevindim zamanında oldum diye ama benim normal yolla olması imkansız gibi geliyor
evet canım Allah yeterki ol desin olur ama okadar çok olumsuz sonuc yaşadımki umutlanamıyorum artık,imkansız diye bişey yok yeterki Allah ol desin bircan belki sendede vardır bişey sen yinede dikkatli ol
ahh be bircanımm hep aslında en olmz dediğimiz anlarda olmaz mı en güzel şeyler.. Allah tan hayırlısını diliyorum inşAllah sende hayırlısıyla sürpriz yaparsın inşAllah. normalde senin böyle akıntılı mı gelirdi adetinn.
ayyy cnm hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bu mübarek günde dualarım seninleKIzlarrrrrrrrrrr total hcg değerim7.7 çıkti bayılıcam heyecandan ama dünden beri kahverengi akıntım geliyor, bugün adetimin 2. Günü diye doktora kontrole gittim sabah kan verdim, böyle bir sonuç beklemiyordum, 13.30 da sonucu göstermeye gidecegim, Rabbim inşallah hayırlı haberlerle dönerim, her yerim titriyor Allah'ım Rabbim.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?