Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben iyiyim canım hiç bi değişiklik yok bende, sen nasılsın

Mesudemmmm ayy çok şükür maşallah yaaa, epidural olduğuna göre normal doğum yapmış oluyor dimi ayy süper.
en kısa zamanda gelir inşallah
burcu kuşum sağol haber verdiğin için

tatlım epidural'de belden aşağını uyuşturuyorlar ve öyle sezeryan yapıyorlar, gözlerin açık kendindesin ama bişey hissetmiyorsun bide önün kapalı görmüyorsun ama bebek karından çıkar çıkmaz görüyorsun

Mesude'nin bebek çıktıktan sonra plesenta çıkarılırken çok ağrıları olmuş, ağrı kesici yapmışlar bide tontiş kızını yanına koymuşlar hooop hiçbirşeyi kalmamış

Mesude diyor ki: Görsen Burcu çok güzel

Maşallah subhanallah

kızlar tesbihlerinizi çektim rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin, hamile olanlara kolay doğum, hamile olmayanlara da hayırlısı ile hamile kalıp bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin [TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]zakkumx/ zeynep[/TD]
[TD]04.06.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyamca/gülhan[/TD]
[TD]06.06.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik +kolay doğum [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / b. Burcu[/TD]
[TD]07.06.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]didemss_23 / didem[/TD]
[TD]07.06.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/bircan[/TD]
[TD]10.06.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
sedoşum bende utanıyordum ilk gitmeden önce, ama ilk gidişten sonra insanın utancı, ar damarı filan herşeyi yırtılıyor heralde

yok ya ben hiç gidemem sanırım idare edicem artık ağdaya başlıcam tekrar bu ay artık bir de bir daha ki ay tedaviye başlayınca regl olacağıma yakın yaparım kontroller transferde falan rahat ederim. Bacakları koltuk altını zaten epilasyon aletiyle alıyorum çok kolay ve çabuk oluyor ama oraya süremiyorum ayrı başlığı olmasına rağmen çok acıyor yaa. :26:

Canım yaa kurtulmuş çok şükür. Maşallahhh bebeğine Rabbim nazarlardan korusun analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun ne güzel iki kişi çıktılar 3 kişi dönecekler evlerine. Gün geçtikçe daha da iyi olur Mesude. Resmini de sabırsızlıkla bekliyorum.

gözleriniz aydın kızlar.Rabbim hayırlı ömürlü etsin evlatlarınızı .maşallah sizlere
mis gibi koklayın onları.sarılırken bizler için de sarılın.

canım seninde gözün aydın.nasıl sevindiğimi anlatamam.Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin inşallah

NAZAN canım paşan geliyormuş Allah hayırlısını versin inşallah.oğlanda olsa başımızın tacı,kızda olsa başımızın tacı nasılsa yeterki sağlıklı olsun.keyfi yerindeymiş maşallah

BEDRİYE canım senide heyecanla takip ediyoruz :) çok şükür sonuçların iyi çıkmış.bu denli stres yaparsan tabi kapatır kızın yüzünü'' of anne ya '' diyordur o şimdi :)

YASEMİN canım çok geçmiş olsun.nolur dikkat et kendine.iyi bak bebişimize.unutmayın topicte biri hamile kalınca sadece onun değil hepimizin bebişi oluyor.Rabbime emanet,dualarımız seninle(hepinizle) ama sende tedbiri elden bırakma canım.

ASLI geçen gün sana uzuuuuuuun bi msj yazmıştım ama bilgisayarın azizliğine uğradım sana ulaşmadı.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.dk hapını banada vermişlerdi ilk denememde.verdikleri yumurta uyarıcı ilaçlar kistlerin büyümesine neden oluyormuş.onun için milimetrikte olsa kist büyümesin diye veriyorlarmış.ben sormuştum doktora.oda normalde önemsemediğimiz kistleri bile dikkate alıyoruz demişti,riske atmak istemiyorlar yani.
temizlik meselesine gelince sürekli ultrasona girildiği için ben hergün jilet kullanmıştım.ayarlayabilirsen ağda daha iyi tabi.duruma göre hareket edersin.kıla tüye kafa yorma şimdi boşver.

SEDA canım seninde herşey yolunda gider ve dk hapı sayesinde dilediğin vakitte gidebilirsin tedaviye.

BİRCAN canım İNŞALLAH tüpe gerek kalmadan hayırlısı ile bu sefer tutunur bebeğin sana.

TUBALAR canlar sizde dr kontrolündeymişsiniz,inşallah herşey yolunda gider ve sizde TÜMAY gibi sürpriz yaparsınız bize.

TÜMAY can sende hayırlısı ile kalp atışını duyar ve rahatlarsın.

BURCUM canım hakkında hayırlısı...bu ay olmazsa diğer ay...gelecek bebişin tez vakitte inşallah merak etme.eşine de tekrar geçmiş olsun diyorum.Allah şifasını versin.du bakalım vardır elbet bundada bi hayır.

BUKET,ÖZLEM,ASLI bende buluşmanızı kıskananlardanım biz yapamıyoruz bari siz yapın.sıksık bulusun emi

bana gelince.notlardan başım dönmüş durumda.okul ana baba günü,öğrencisi ayrı geliyor.velisi ayrı.kendimi popstar gibi hissetcem yakında.sürekli başımda bi kalabalık :) saka bi yana gerçekten çok bunaldım.her sene anı sey.tüm yıl yüzünü görmediğimz veli okulun son haftası okulda! tüm yıl uyuyan çocuk son hafta cin gibi ayakta! tüm yıl şebeklik,haylazlık peşinde koşanlar simdi birer melek! el insaf yani...
bunun dışında bi gelişme yok.eşimin verdiği tahlil eksikmiş gecen hafta yeniden kan verdi,bende smear ve kültür sonucumu aldım.yarın tekrar gidicez inşallah rapor için.bakalım bu sefer ne bahane bulacaklar?ilk gittiğimizde açsalardı dosyayı belki şimdi çıkmıştı rapor.onlarla konuşmadan merkezede gidemiyorum.artık Allah bilir bizim için en hayırlı zaman ne zamansa o vakit nasip olsun inşallah.işte böyle canlar.hepinize iyi geceler.gecmişi hoplaya zıplaya okudum.arada atladıklarım varsa özür dilerim.öpüldünüz...

atladıklarım var tabi olmazmı?aslı yasin başlatmış.canım banada 2 tane yaz.eşimde okuyacak.
buarada ben duada geri kaldım kızlar.ama bu ruh haliyle okumak istemiyorum.kendimi hazır hissedince hepsini okucam inşallah :)
merak etmeyin yani.buarada benim için dua edenlerede tekrar teşekkür edrim

oo kistleri gitmesine sevindim canım eşin için üzülme tüp bebekte kasıktan girip sperm alınanlar en son onu yaparlar tup ertelenmez sanmıyorum

oyy maşallah gelmişmi nazlı prenses allah analı babalı bututsun inş.

ayyy zeynep benim lisede ilk dönem beden dersim 0 düşmüştü sey demişti bana sen çok süslenmeye başladın demişti 0 vermişti o gunler geldi aklıma

allah hakkıız hayırlısını versin işlerin yolunda gitsin inş. canım

bu arada ben orucu sordum doktora tavsiye etmiyoruz çok heves ettiysen 1 2 tane tut dedi heves neyse

canım hamile hamile oruc tutma senin suan duzgun beslenmen lazım .eğer her sene tuuyorsan tam ne soylendıgını bılmem ama ılerıde tutarsın bunun yerıne. hamılelık ve emzırme donemınde duzenlı beslenme cook onemlı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…