- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.781
ben iyiyim canım hiç bi değişiklik yok bende, sen nasılsınslm kızlar ya çok giremiyorum artık kardeşciğim geldi mutluyum artık
Nazancım erkek geliyomuş hayırlı olsun tatlım
Çiğdemcim en kısa zamanda sabırsızlıkla bekliyoruz tatlım hikayeni geçmiş olsun bu arada
Tümaycım nasıl gidiyo canım hamilelik umarım herşey yolundadır
Özlemcim sende ne var ne yok canım
Bu arada MESUDEyi doğuma almışlar mı kızlar ben kaçırdım onu yaaa unuttuğum varsada kusura bakmasın emi
Mesudemmmm ayy çok şükür maşallah yaaa, epidural olduğuna göre normal doğum yapmış oluyor dimi ayy süper.
en kısa zamanda gelir inşallah
burcu kuşum sağol haber verdiğin için
sedoşum bende utanıyordum ilk gitmeden önce, ama ilk gidişten sonra insanın utancı, ar damarı filan herşeyi yırtılıyor heralde
Kızlar MESUDE ile görüştüm, sabah 6 da doğum yapmış, epidural olmuş, belki sizde konuşmuşsunuzdur geçmişi okuyamadım, beyaz tosuncuk bal dudak bir kızmış maşallah subhanallah, mesude'nin doğumdan sonra ağrıları olmuş biraz ama şimdi iyiymiş, size çok selamı var, ben sabah 6 da olduğunu bilseydim yetışirdimçok üzüldüm göremedim diye , akşam doğuracak sanıyordum niyeyse, neyse sesi çok iyi geliyordu maşallah subhanallah, şimdi inteneti yokmuş eve geçince bize fotosunu yollayacakmış
Ayy canımsın yaa unut sanki nolacak ben bugün hiç araya girmek istemedim vallaCanım ultrason da bi problem yokmuş herşey çok iyiymiş ilginç olan kistleri yine görmediler ve hiç bahsetmemiş yada benim kistler beni terketti Eşim test vermişti ve sonuçları çok fena çıkmış doktoruna mail yolladık bakalım ne dicek belki de ertelenir bizim tüp bebek (( şuan doktordan haber bekliyoruzz
Kızlar MESUDE ile görüştüm, sabah 6 da doğum yapmış, epidural olmuş, belki sizde konuşmuşsunuzdur geçmişi okuyamadım, beyaz tosuncuk bal dudak bir kızmış maşallah subhanallah, mesude'nin doğumdan sonra ağrıları olmuş biraz ama şimdi iyiymiş, size çok selamı var, ben sabah 6 da olduğunu bilseydim yetışirdimçok üzüldüm göremedim diye , akşam doğuracak sanıyordum niyeyse, neyse sesi çok iyi geliyordu maşallah subhanallah, şimdi inteneti yokmuş eve geçince bize fotosunu yollayacakmış
bana gelince.notlardan başım dönmüş durumda.okul ana baba günü,öğrencisi ayrı geliyor.velisi ayrı.kendimi popstar gibi hissetcem yakında.sürekli başımda bi kalabalık :) saka bi yana gerçekten çok bunaldım.her sene anı sey.tüm yıl yüzünü görmediğimz veli okulun son haftası okulda! tüm yıl uyuyan çocuk son hafta cin gibi ayakta! tüm yıl şebeklik,haylazlık peşinde koşanlar simdi birer melek! el insaf yani...
bunun dışında bi gelişme yok.eşimin verdiği tahlil eksikmiş gecen hafta yeniden kan verdi,bende smear ve kültür sonucumu aldım.yarın tekrar gidicez inşallah rapor için.bakalım bu sefer ne bahane bulacaklar?ilk gittiğimizde açsalardı dosyayı belki şimdi çıkmıştı rapor.onlarla konuşmadan merkezede gidemiyorum.artık Allah bilir bizim için en hayırlı zaman ne zamansa o vakit nasip olsun inşallah.işte böyle canlar.hepinize iyi geceler.gecmişi hoplaya zıplaya okudum.arada atladıklarım varsa özür dilerim.öpüldünüz...
günaydın guzularrr dua listesi bitmek üzere yenisi ne zaman yapılcak karar verildimi
bu arada ben orucu sordum doktora tavsiye etmiyoruz çok heves ettiysen 1 2 tane tut dedi heves neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?