Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya bende rolonsuz yapamamda deotak krem dediler onu alayım işe yararmı bilmem eczanelerde satılıyormuş

ben kullanıyorum canım banyodan sonra sürüyorsun baya etkili azıcık sürüyorsun öyle hergün sürmene gerek yok

canım vermiyorlar işte hizmet sektörü olunca işlerde yazın yoğun olunca böyle oluyor,biz abur cubur alıyoruz eve ama çoğunlukla eşim yiyor,çoğu zaman aldıklarımız bana kalmaz o yer bitirir bana niye bırakmadın diyincede yeseydin ben senin elindenmi aldım der

hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah herşey temiz çıkar bişeycik yoktur,3 haftada iyi ama bu sürede insan çok stres oluyor onu biliyorum sen sakin sakin bekle strese girme sakın

Gülhan,burcu,didem,bircan,özlem,çiğdem,yasemin ve duygu kızlar teşbihlerinizi çektim dualarınızı ettim Allah kabul eder inşallah

sağol canım Allah razı olsun, Allah ne muradın varsa versin,hayırlısı ile inşallah eşinin değerleri düzelsin

spermler kudururlar coşarlarrr Allah iyiliğini versin emiiCanım Yasine de hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar die niyet ettim canımcım

Tamam canım, Rabbim okunan yasinleri niyetine inşallah sana hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verir, Aslim sen kaç yaşındaydın de bakem?
Bu arada bende sonuçlar belli olana kadar tüp bebek ve aşılamayı rafa kaldırdım kendimi çok hazırlamıştım ama şuna hiç dert etmiyorum, ha bide bugün ilk defa bir kadın doğuma gidipte alttan muayene olmadım :) halbuki akşam saç sakal bakımını yapıp pammık gibi yapmıştım :))) ama bakmadiğina çok mutlu oldum :) bilsem o kadar özenmezdim :))

Aslı şu günlük çektiğin tespihlerden bir iki tanesini yaz da fikir yürütelim

Aaaözlem yazdıgımımı kullanıyosun tam ismi bumu ayy çok sevindim ter kokmuyon yani öylemii eczanedenmi alıyosun sende ay çok sordum ama kusura bakma

evet canım eczaneden alıyorum adı deotak çeşitleri var soft-classıc-fresh , kokmuyorsun ama çok terlersen yada vücut kirliyse kokarsın tabi ama etkili , ve çok az sürüyorsun üzerinde 7 gün etkili falan yazıyor

inşallah canım , doktor daha çok pıhtılaşmadan şüphelendi, senin eşine hangi testler yapıldi? Sizde kromozom analizi yaptırdınız mı ?

Benim eşim TERKUR diye bişey kullandı, çok güzel,hala kullanıyor, banyodan sonra sürüyordu diğer banyoya kadar dayanıyor, hiç ter kokmuyor kremi kullanırken bide eşim 2 yıldır falan kullanıyor sürmediği zamanlarda ter kokmuyor, tedavi edici özelligide var, ilaç sınıfında bir krem fiyatı da 4 yada 5 tl falan

oda iyiymiş, ben bi kere koltuk altım ağdadan yandı diye bepanthen kullanmıştım ve koltuk altımda koku olmadığını farketmiştim o da etkili sanırım ama biraz yağlı

burcum bi üzerine baksana hamilelerde kullanabiliyormu

kromozom analizi yapıldı eşimede bana yapılanın aynısı yani eşlere yapılıyor tek olmaz

Bu sabah eşim benimle gelmedi tel açtım dedim ki sana kromozom anlizi yapacaklar ben yaptırmasam olmazdı diyor, eşimin hastane fobisi var, çok zor girer hastaneye daha spermleri vermedi , valla içimden kızdım, onuda anlıyorum tabiki..neyse akşam konuşuruz dedi, ben bişekilde ikna ederim, zaten mecbur bebek için daha hiç bir test vermedi

onda bişey yokki boşuna korkuyor sadece kan alıyorlar,ondan almazlarsa olmaz tabiki belki onun kromozomlarında sorun var sadece sana bakarlarsa nasıl olcak bu iş

Bedişim yasal süreç başladı ama ben bu durumdayken elde bulaşık yıkamak zorunda kalıyorum o yüzden çok sinirleniyorum..

Canım çok sevindim yaptırman çok iyi oldu için rahat eder ..sonuçlarda gayet güzel zamanda çıkıyor bazı yerlerde 3 ay bile sürüyor...

oda iyiymiş, ben bi kere koltuk altım ağdadan yandı diye bepanthen kullanmıştım ve koltuk altımda koku olmadığını farketmiştim o da etkili sanırım ama biraz yağlı

Anaaa ilk defa duydum mantıklı ama yazın yağlı olması iyi olmaz, yoksa kışın mantıklı :) tabi kışın ne kadar çok terleyebilisin ki :)))

burcum bi üzerine baksana hamilelerde kullanabiliyormu
[h=1]nazan hamileler için bişey yazmıyor

Terkur 30 Gr Krem
[/h]
[h=3]Formülü:[/h][h=3]Farmakolojik özellikleri:[/h][h=3]Endikasyonları:[/h]Her türlü hiperhidrosis, özellikle koltukaltı, ayak ve ellerde görülen aşırı terlemelerde ve koku yayılmasına karşı. İntertrigo ve ayak yaralarının önlenmesinde. [h=3]Kontrendikasyonları:[/h]Ürünün bileşimindeki herhangi bir maddeye karşı hassasiyet oluştuğu taktirde kullanılmamalıdır.Bunun dışında bilinen bir kontrendikasyonu yoktur. [h=3]Uyarılar/Önlemler:[/h]Gözlere temas ettirilmemelidir.Seyrek olarak deride aşırı kuruluk veya hassasiyet görülebilir. Bu durumlarda dozaj ve kullanım sıklığı azaltılmalıdır. Hassasiyet reaksiyonları oluştuğu taktirde, ilaç kesilmeli ve doktora başvurulmalıdır. [h=3]Yan etkiler/Advers etkiler:[/h]Ürünün bileşimindeki herhangi bir maddeden dolayı irritasyon oluştuğu taktirde kullanıma ara verip doktorunuza başvurunuz. [h=3]İlaç etkileşimleri:[/h]Bilinen ve tespit edilmiş bir etkileşme mevcut değildir. [h=3]Kullanım şekli ve dozu:[/h]Akşamları yatmadan önce gereken bölgelere sürülür. İlk 3-4 gün boyunca Terkur Krem günlük olrak kullanılır. Daha sonraki günlerde ise her 2 veya 3 gece uygulama yeterlidir.

onda bişey yokki boşuna korkuyor sadece kan alıyorlar,ondan almazlarsa olmaz tabiki belki onun kromozomlarında sorun var sadece sana bakarlarsa nasıl olcak bu iş

Haklısın özlemim bende aynen dedim bisey yok bir kan vereksin diye, safra ameliyatı için çok gerildi artık hastane görmek istemiyor diyor ama mecbur tabikide, bakalım kesin giderde ne zaman bilmiyorum

dediğim gibi yahu güven bana... rolon tatlım şu koltukaltına sürülen koku önleyici zımbırtılar var ya orjinali roll on türkçesini burcuya sor onun alanı

ohhh çok sevindim Burcucan araştırma hastaneleri iyidir zaten tam senin durumun için uygun yerler özel hastanelerdeki kadın doğumcular yetersiz kalır... inşallah attığın adımın sonu hayırlısıyla bebiş olur....

Haklısın özlemim bende aynen dedim bisey yok bir kan vereksin diye, safra ameliyatı için çok gerildi artık hastane görmek istemiyor diyor ama mecbur tabikide, bakalım kesin giderde ne zaman bilmiyorum

canım sen onu sıkıştır, bence hiç ertelemesin baksana sonuçlar 3 haftada anca çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…