- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.961
ya bende rolonsuz yapamamda deotak krem dediler onu alayım işe yararmı bilmem eczanelerde satılıyormuş
canım yazın tatil olmaz mı ya kasım aralıkta ne anladım tatilden yani öyle şey mi olurmuş daha çok var ama. :26:
Bende cipsi bırakıcam dedim ama yine yiyorum ama az eşim koyuyor azıcık başka yok diyor. Regli ile birlikte yemicem artık bir ay sonra tedaviye başlıcam dizginlemem lazım onu yerine kuruyemiş yemek en iyisibenim bi paket bitterim duruyor evde açmadım daha canım istemedi nedense bitterciyim ben ama eve alırım abur cubur sürekli eksik olmaz hiç
Canlarım ben bu sabah kalktım ısparta araştırma hastanesine gittim, doktora durumu anlattım, kimyasal gebeliklerimi söyledim, hem kromozom analizi istedi hem de pıhtılaşma testleri istedi, fsh 'ı sordum çok normal gebelik geçirmişsin tabiki yükselecek, şuan hormanlarında hiçbir sorun yok dedi, eşimden de kromozom analizi istedi, yalnız gelmiştim bugün o da kan verecek bu arada sonuçları 3 hafat sonra alacagım, çok mutluyum :)))
Gülhan,burcu,didem,bircan,özlem,çiğdem,yasemin ve duygu kızlar teşbihlerinizi çektim dualarınızı ettim Allah kabul eder inşallah
spermler kudururlar coşarlarrr Allah iyiliğini versin emii Canım Yasine de hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar die niyet ettim canımcım
ben kullanıyorum canım banyodan sonra sürüyorsun baya etkili azıcık sürüyorsun öyle hergün sürmene gerek yok
Aaaözlem yazdıgımımı kullanıyosun tam ismi bumu ayy çok sevindim ter kokmuyon yani öylemii eczanedenmi alıyosun sende ay çok sordum ama kusura bakma
ben kullanıyorum canım banyodan sonra sürüyorsun baya etkili azıcık sürüyorsun öyle hergün sürmene gerek yok
canım vermiyorlar işte hizmet sektörü olunca işlerde yazın yoğun olunca böyle oluyor,biz abur cubur alıyoruz eve ama çoğunlukla eşim yiyor,çoğu zaman aldıklarımız bana kalmaz o yer bitirir bana niye bırakmadın diyincede yeseydin ben senin elindenmi aldım der
hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah herşey temiz çıkar bişeycik yoktur,3 haftada iyi ama bu sürede insan çok stres oluyor onu biliyorum sen sakin sakin bekle strese girme sakın
sağol canım Allah razı olsun, Allah ne muradın varsa versin,hayırlısı ile inşallah eşinin değerleri düzelsin
inşallah canım , doktor daha çok pıhtılaşmadan şüphelendi, senin eşine hangi testler yapıldi? Sizde kromozom analizi yaptırdınız mı ?
evet canım eczaneden alıyorum adı deotak çeşitleri var soft-classıc-fresh , kokmuyorsun ama çok terlersen yada vücut kirliyse kokarsın tabi ama etkili , ve çok az sürüyorsun üzerinde 7 gün etkili falan yazıyor
Benim eşim TERKUR diye bişey kullandı, çok güzel,hala kullanıyor, banyodan sonra sürüyordu diğer banyoya kadar dayanıyor, hiç ter kokmuyor kremi kullanırken bide eşim 2 yıldır falan kullanıyor sürmediği zamanlarda ter kokmuyor, tedavi edici özelligide var, ilaç sınıfında bir krem fiyatı da 4 yada 5 tl falan
Benim eşim TERKUR diye bişey kullandı, çok güzel,hala kullanıyor, banyodan sonra sürüyordu diğer banyoya kadar dayanıyor, hiç ter kokmuyor kremi kullanırken bide eşim 2 yıldır falan kullanıyor sürmediği zamanlarda ter kokmuyor, tedavi edici özelligide var, ilaç sınıfında bir krem fiyatı da 4 yada 5 tl falan
kromozom analizi yapıldı eşimede bana yapılanın aynısı yani eşlere yapılıyor tek olmaz
burcum bi üzerine baksana hamilelerde kullanabiliyormu
Bu sabah eşim benimle gelmedi tel açtım dedim ki sana kromozom anlizi yapacaklar ben yaptırmasam olmazdı diyor, eşimin hastane fobisi var, çok zor girer hastaneye daha spermleri vermedi , valla içimden kızdım, onuda anlıyorum tabiki..neyse akşam konuşuruz dedi, ben bişekilde ikna ederim, zaten mecbur bebek için daha hiç bir test vermedi
Bedişim yasal süreç başladı ama ben bu durumdayken elde bulaşık yıkamak zorunda kalıyorum o yüzden çok sinirleniyorum..günaydıınn fıstıkolaarr günaydınnn.. Tümatım makinayla ilgili son durum nedir ki? ne ağlıcan sinirden onlar ağlasınlar başvuruyu yaptın mı mahkemeye sen.. inşAllah yaptın..
Tümayımm, Burcumm tatlı yedim bu sabah da yedim ama kek falan yani şu ana kadar bişey yok, ne yapıyor acaba çok merak ediyorum aralarda böölleee gerideeeennn gerriiideeeennn bi pıtlıyor o kadar.. yprgunsa birden neyin yorgunluğu oldu anlamadım vakit ilerledikçe belki inşAllah hareketlenir bakem bakem..
Canlarım ben bu sabah kalktım ısparta araştırma hastanesine gittim, doktora durumu anlattım, kimyasal gebeliklerimi söyledim, hem kromozom analizi istedi hem de pıhtılaşma testleri istedi, fsh 'ı sordum çok normal gebelik geçirmişsin tabiki yükselecek, şuan hormanlarında hiçbir sorun yok dedi, eşimden de kromozom analizi istedi, yalnız gelmiştim bugün o da kan verecek bu arada sonuçları 3 hafat sonra alacagım, çok mutluyum :)))
oda iyiymiş, ben bi kere koltuk altım ağdadan yandı diye bepanthen kullanmıştım ve koltuk altımda koku olmadığını farketmiştim o da etkili sanırım ama biraz yağlı
[h=1]nazan hamileler için bişey yazmıyorburcum bi üzerine baksana hamilelerde kullanabiliyormu
onda bişey yokki boşuna korkuyor sadece kan alıyorlar,ondan almazlarsa olmaz tabiki belki onun kromozomlarında sorun var sadece sana bakarlarsa nasıl olcak bu iş
dediğim gibi yahu güven bana... rolon tatlım şu koltukaltına sürülen koku önleyici zımbırtılar var ya orjinali roll on türkçesini burcuya sor onun alanıohhh ohhhh aylinimmmmm ohhhh ohhhh aylinnimmmm
demek ki sıkıntıdan eğer ki stresden böyle olabiliyorsaa çok normal çünkü ben çok kasıldımm karışık duygulardaydımm belkide ondan dolayı, inşAllah dediğin gibidir. bu arada rolo ne?
Anaaa ilk defa duydum mantıklı ama yazın yağlı olması iyi olmaz, yoksa kışın mantıklı :) tabi kışın ne kadar çok terleyebilisin ki :)))
Haklısın özlemim bende aynen dedim bisey yok bir kan vereksin diye, safra ameliyatı için çok gerildi artık hastane görmek istemiyor diyor ama mecbur tabikide, bakalım kesin giderde ne zaman bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?