Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

27 yaşındayım canım benimmm hayırdır napcan sen benim yaşı? Canım ben Enbiya suresinin 89.ayetini çok seviyorum ve sürekli çekmeye çalışıyorum ''VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN'' 100 tane çekebiliriz tabi herkese uyarsaa benimki yalnızca bir fikir

aylin taatili sordun mu doktoruna...dün konferansta sordular..denize bişey demedi..havuza erken saatte girin ama sonrasında iyice yıkanın ıslak mayolarla kalıpta vajınal enfeksiyon kapmayın8özellikle son aylarda vajınal enfeksiyonlar doğum için sakıncalıymış) güneş kremi muhakkak kullanın..uzun uzun güneşlenmeyin..zaten öğlen sıcağında çıkmayın...

kızlar dün kan tahlili sonucunumaldım

pazartesi yaptırdığım tahlil : 866
çarşamba günü yaptırdığımtahlil:1.000

yine tutarsızlık var.. tekrar dış gebelik yaşamaktan çok korkuyorum...

her iki doktorda ayrı labratuarda yaptırdığım için belki farklılık olmuştur dedi.. cuma günü tekrar yaptır dedi....

morelim çok bozuk sizce labratuar yanlışlığı veya farklılığı olabilirmi

canım sakin olmaya çalışş bazen farklılıklar olabiliyor canımm içini ferah tut yarın testi bir daha tekrarla bolca dua edicez artık canım ama lütfen aklına kötü şeyler getirme

gamzecim sakinn hemen üzülme bir bakalım yarınki testin sonucuna inş. kuzun seninle

görüştüm dün canım o da havuza girme deniz serbest dedi mavi bayraklı plajı zaten otelin ıslak mayoyla durma değiştir ve güneşlenme dedi onun dışında sıkıntı yok cnm... sebamedin 50+ güneş kremini aldım bolca sürüp yüzüp sonra gölgeye kaçıcam

canım olabilir çünkü ben bi muayenedeyken kızın biri geldi doktora bişi sormak için kan değeri 2 ye katlanmamış onun da ama kanama falan yokmuş doktor direk ayrı lab. da mı yaptırdın diye sordu... çok başlarına geliyormuş...

gamzeciğim artış 3 günde 2 katı oluyordu sanırım senin 3 gün olmuşmuydu? kötü düşünme canım farklı merkezler olduğu içinde farklı olabiliyordur birde bilmiyorum doğru orantıda yükselmese sağlıklı olmuyormu kesinlikle ?

ya benimkini yanlış yaptılar ya başta canım benim... yeterince bekletmiyorlarmış falan bisürü inceliği var bu işin sıkma canını walla özellikle özel hastanelerde yeni mezun tecrübesizleri 3 kuruşa çalıştırıyorlar onlar da çok hata yapıyor benim gözlemim bu...

Gamze canım stres yapma benim test yaptırdığım hastanede 25 ve üzeri gebe sayılırken başka bi labaratuvarda 5 ve üzeri gebe sayılıyor labaratuvardan labaratuvara değişiyor sıkıntı yapma yarın yine aynı yerde tekrarlat...

gamze tüp bebekte dış gebelik olmazki zaten dışarıda dölleyip direk rahme yerleştirmiyorlarmı dış gebelik için korkmamalısın bence

yada ben bilmiyorum olup olmayacağını bilip bilmeden konuşmayayım

Son düzenleme:

GAMZE HERKES YAZMIŞ ZATEN..BİRSÜRÜ ŞEY VAR BUNUNLA İLGİLİ..İLK GÜNKİ DEĞERİNİN YÜKSEK ÇIKMASI İLAÇLARIN ETKİSİ DE OLABİLİR..O ETKİDE AZALIYOR..ÖYLE DE DÜŞÜN..CUMA GÜNKİ TEST SONUCUNU BAŞKA Bİ LAB DA YAPTIR..CUMAYI BEKLEMEDEN BİŞEY OLMAZ..AMA SENLEDE ALAKALI..BAZILARININ DEĞERİ DÜŞÜK ÇIKIYO..HİÇ KANDA ÇIKMAYAN VAR FELAN FİLAN..AMA UMUT YİTİRME BENCE SENİNLELER:))

Selam Hayirli günler kizlar gecmisi okudum bir sürü yazdım yollayamadan sarzim bitti tel kapandı bende sinirlendim yattım o kadar da yazmıştım neyse iyisinizdir insallah

gamze tüp bebekte dış gebelik olmazki zaten dışarıda dölleyip direk rahme yerleştirmiyorlarmı dış gebelik için korkmamalısın bence

ay gamzee ..özlemden şok bi yorum gelmişş..bak çok haklıççonlar senin rahmine elleriyle koydular..dış gebelik olamaz...değeri bekleyeceksin..

Selam Hayirli günler kizlar gecmisi okudum bir sürü yazdım yollayamadan sarzim bitti tel kapandı bende sinirlendim yattım o kadar da yazmıştım neyse iyisinizdir insallah
canım bsde senı merak edıyordukk durumun nedır son olarakk dogum oldu ınsl degılmıııııııııııııı

selam hayirli günler kizlar gecmisi okudum bir sürü yazdım yollayamadan sarzim bitti tel kapandı bende sinirlendim yattım o kadar da yazmıştım neyse iyisinizdir insallah

biz iyiyiz asıl sen nasılsın..seni doğumdan sonra ardım kapalıydı, sonra bi daha aradım ama rahatsız etmek istemedim üç kez çaldırdım kapattım..müsaitsen aramak isterim...

Bebik nasıl??

kızlar hepinize çok teşkekkür ederim umarım yarın hayırlı haber alırım... ve inşallah ilk labratuar testi yanlıştır... dualarınızı eksik etmeyin HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.....

kızlar hepinize çok teşkekkür ederim umarım yarın hayırlı haber alırım... ve inşallah ilk labratuar testi yanlıştır... dualarınızı eksik etmeyin HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.....

gamze hiç korkma Allah ın izniyle dış gebelik falan değildir. bende buket in dediği gibi olduğuna inanıyorum, ilk testinde ilaçların etkisiyle yüksek çıkmış olabilir ikincisinde de o etki geçtiği için normale dönmüş olabilir muayene etmedi heralde di mi? bide kesinlikle aynı yerde tekrarlamak lazım testleri o da çok yanıltıcı olabiliyor.. yarına inşAllah guzel artış haberleri alacağız sizden.. inşAllah.

canım bsde senı merak edıyordukk durumun nedır son olarakk dogum oldu ınsl degılmıııııııııııııı

MErhaba;

Mesude yok ya şu an ben ynt yazayım dedimm doğumu oldu çok şükür, epidural sezeryan.. bebeğide kendiside şu an sağlıklılar inşAllah. Allah sizide bir avazda hayırlısıyla kurtarsın, sağ salim sağlıklıca evladını kucağına almayı kısmet etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…