- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.981
Tamam canım, Rabbim okunan yasinleri niyetine inşallah sana hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verir, Aslim sen kaç yaşındaydın de bakem?
Bu arada bende sonuçlar belli olana kadar tüp bebek ve aşılamayı rafa kaldırdım kendimi çok hazırlamıştım ama şuna hiç dert etmiyorum, ha bide bugün ilk defa bir kadın doğuma gidipte alttan muayene olmadım :) halbuki akşam saç sakal bakımını yapıp pammık gibi yapmıştım :))) ama bakmadiğina çok mutlu oldum :) bilsem o kadar özenmezdim :))
Aslı şu günlük çektiğin tespihlerden bir iki tanesini yaz da fikir yürütelim
Canım Allah bin kere razı olsun inşallah umduğundan daha kısa sürede bebğın gelir ve tedavin çok iyi sonuçlanır eşininde spermleri kıpır kudurur coşar :)))
Ayy Aslım inşallah ağzını yidiğim....
Evet buketim :))) bugün ve yarın evdeyim hemen koşa koşa Ispartaya geldim haftaya yine okul var seminer, 2 hafta sürecek, öyle boş boş oturacağız
benim kişisel tercihim 8. Haftadan sonra olmalı en baştan bileyim kabul edeyim ki kafamda büyütmemeyim, kendimi hazırlayayım, gebe olduğumu kabul edip korkular yaşamaktansa doğumu düşüneyim isterim :))
dediğim gibi yahu güven bana... rolon tatlım şu koltukaltına sürülen koku önleyici zımbırtılar var ya orjinali roll on türkçesini burcuya sor onun alanı
ohhh çok sevindim Burcucan araştırma hastaneleri iyidir zaten tam senin durumun için uygun yerler özel hastanelerdeki kadın doğumcular yetersiz kalır... inşallah attığın adımın sonu hayırlısıyla bebiş olur....
kızlar dün kan tahlili sonucunumaldım
pazartesi yaptırdığım tahlil : 866
çarşamba günü yaptırdığımtahlil:1.000
yine tutarsızlık var.. tekrar dış gebelik yaşamaktan çok korkuyorum...
her iki doktorda ayrı labratuarda yaptırdığım için belki farklılık olmuştur dedi.. cuma günü tekrar yaptır dedi....
morelim çok bozuk sizce labratuar yanlışlığı veya farklılığı olabilirmi
her iki doktorda ayrı labratuarda yaptırdığım için belki farklılık olmuştur dedi.. cuma günü tekrar yaptır dedi....
görüştüm dün canım o da havuza girme deniz serbest dedi mavi bayraklı plajı zaten otelin ıslak mayoyla durma değiştir ve güneşlenme dedi onun dışında sıkıntı yok cnm... sebamedin 50+ güneş kremini aldım bolca sürüp yüzüp sonra gölgeye kaçıcamaylin taatili sordun mu doktoruna...dün konferansta sordular..denize bişey demedi..havuza erken saatte girin ama sonrasında iyice yıkanın ıslak mayolarla kalıpta vajınal enfeksiyon kapmayın8özellikle son aylarda vajınal enfeksiyonlar doğum için sakıncalıymış) güneş kremi muhakkak kullanın..uzun uzun güneşlenmeyin..zaten öğlen sıcağında çıkmayın...
gamze tüp bebekte dış gebelik olmazki zaten dışarıda dölleyip direk rahme yerleştirmiyorlarmı dış gebelik için korkmamalısın bence
canım bsde senı merak edıyordukk durumun nedır son olarakk dogum oldu ınsl degılmııııııııııııııSelam Hayirli günler kizlar gecmisi okudum bir sürü yazdım yollayamadan sarzim bitti tel kapandı bende sinirlendim yattım o kadar da yazmıştım neyse iyisinizdir insallah
selam hayirli günler kizlar gecmisi okudum bir sürü yazdım yollayamadan sarzim bitti tel kapandı bende sinirlendim yattım o kadar da yazmıştım neyse iyisinizdir insallah
gamze tüp bebekte dış gebelik olmazki zaten dışarıda dölleyip direk rahme yerleştirmiyorlarmı dış gebelik için korkmamalısın bence
yada ben bilmiyorum olup olmayacağını bilip bilmeden konuşmayayım
kızlar hepinize çok teşkekkür ederim umarım yarın hayırlı haber alırım... ve inşallah ilk labratuar testi yanlıştır... dualarınızı eksik etmeyin HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.....
canım bsde senı merak edıyordukk durumun nedır son olarakk dogum oldu ınsl degılmıııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?