- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #31.001
dediğim gibi yahu güven bana... rolon tatlım şu koltukaltına sürülen koku önleyici zımbırtılar var ya orjinali roll on türkçesini burcuya sor onun alanı
ohhh çok sevindim Burcucan araştırma hastaneleri iyidir zaten tam senin durumun için uygun yerler özel hastanelerdeki kadın doğumcular yetersiz kalır... inşallah attığın adımın sonu hayırlısıyla bebiş olur....
canım sen onu sıkıştır, bence hiç ertelemesin baksana sonuçlar 3 haftada anca çıkıyor
27 yaşındayım canım benimmmhayırdır napcan sen benim yaşı? Canım ben Enbiya suresinin 89.ayetini çok seviyorum ve sürekli çekmeye çalışıyorum ''VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN'' 100 tane çekebiliriz tabi herkese uyarsaa benimki yalnızca bir fikir
kızlar dün kan tahlili sonucunumaldım
pazartesi yaptırdığım tahlil : 866
çarşamba günü yaptırdığımtahlil:1.000
yine tutarsızlık var.. tekrar dış gebelik yaşamaktan çok korkuyorum...
her iki doktorda ayrı labratuarda yaptırdığım için belki farklılık olmuştur dedi.. cuma günü tekrar yaptır dedi....
morelim çok bozuk sizce labratuar yanlışlığı veya farklılığı olabilirmi
gamze tüp bebekte dış gebelik olmazki zaten dışarıda dölleyip direk rahme yerleştirmiyorlarmı dış gebelik için korkmamalısın bence
yada ben bilmiyorum olup olmayacağını bilip bilmeden konuşmayayım
Selam Hayirli günler kizlar gecmisi okudum bir sürü yazdım yollayamadan sarzim bitti tel kapandı bende sinirlendim yattım o kadar da yazmıştım neyse iyisinizdir insallah
ASLI ASLI HU HUUUU
CANIM eşim ve ben okuyacağız, eşimin 2 arkadaşı, annem, annemin bir kaç arkadaşı okuyacak, ben sana tam sayı vereceğim ama sormak istediğim birşey var, kaç yasin topladın, sayıya yaklaştık mı?, okunma sayısı fazla kişi olur dersen bir iki kişiyi iptal edeyim ..STOP....acil cevap ....STOP
kızlar az önce kasıgıma bir agrı girdi oturyorum yok kalkıyorum yok geçmio birazda kabızlıgım vardı wc gidince geçti şimdi iyiyim böyle olan oldumu hiç
oldu canım oldu..hatta tam böyle panik olup doktora gidecektimki geçti..baktığında 30-40 saniye sürmemiştir yani..konferansta doktorlar 1. primester dönemde(yani seninki) olabilir bunlar panik olmayın dediler..rahim büyüdüğü için rahimi tutan kaslar uzayıp kasılırlar..ağrılar bundan kaynaklı..içinde genleşen bişey var nazan..sonuçta o bir parazit ve kendine yer bulmaya çalışıyor:)))
bende 2 haftadır kendimi dinliyorum..acaba tekme duyuyomuyum diye...doktorlar tecrübeliler 16. haftada duyar ama ilk gebelik 18-20 arası dediler..bende de kasık ağrısının dışında düzenli aralıklarla vuran ağrılar oluyo..yani öyle hareket gibi olmuyo ağrı gibi oluyo ama pıt pıt pıt pıt diye ağrılar..vurduğu yeri ağırtıyormuş gibi..elimi koyuyorum geçiyo..kldırıyorum bi daha aynı yerden vuruyo..sağ kasığımın üst tarafında göbeğe doğru hafif. bu bebek hareketi mi yoksa ağrı mı anlamadım..ama kasılmalar bende hala var..onları dinliyorum ayırt etmeye çalışıyorum evet onlar farklı..
aynen nerdeyse doktora gidicektim la havle diyorum okuyorum hafif ovalıyorum yok geçmiyo neyseki geçti şimdide tetikteyim çok haklısında işte evhamlanıyorum sen daha sogukkanlısın benden valla kutluyorum keşke bende olabilsem
ayy buket yavaş yavaş hereketleri hissetmeyemi başladın ne guzel evet 20 haftada hissedilir diolar ama dikkatli annelerin 14 bile hissettiklerini okumuştum rahatladım valla saol
tontoşlar 1 hafta kadar yokum ya dua listesini hazırlarsınız o arada sanırım beni unutmayın sakınpc yi bakıma vericem gitmeden önce yarın veya cumartesi sabah vericem net değil o yüzden şimdiden söliim dedim unuturum giremem falan...
tontoşlar 1 hafta kadar yokum ya dua listesini hazırlarsınız o arada sanırım beni unutmayın sakınpc yi bakıma vericem gitmeden önce yarın veya cumartesi sabah vericem net değil o yüzden şimdiden söliim dedim unuturum giremem falan...
DUA ÖNERİSİ
Canlar, duayı kim belirleyecek diye bir karara varamadık, Aslı'dan rica ettim bize bir dua yazdı, eğer herkes okey derse haftasonu listeyi hazırlayacağım(yasemin müdürümden imzalı onay aldım) Herkesler bu mesajı alıntı yaparak, cumartesi 14.37'ye kadar cevap yazsın (saate dikkat )
Duamız: VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN'' 100 tane ---
Anlamı : Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti. Enbiye 89
DUA ÖNERİSİ
Canlar, duayı kim belirleyecek diye bir karara varamadık, Aslı'dan rica ettim bize bir dua yazdı, eğer herkes okey derse haftasonu listeyi hazırlayacağım(yasemin müdürümden imzalı onay aldım) Herkesler bu mesajı alıntı yaparak, cumartesi 14.37'ye kadar cevap yazsın (saate dikkat )
Duamız: VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN'' 100 tane ---
Anlamı : Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti. Enbiye 89
DUA ÖNERİSİ
Anlamı : Zekeriyayı da hatırla. Hani o, Rabbine, Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın diye dua etmişti. Enbiye 89
ohooo burcu daha çok var kuşum 250 bile olmamıştır belki
Nazanım Buket çok güzel yazmış, benim birşey yazmama gerek yok , benim bir arkadaşın 6.ayında hala oturken kalkarken ağrısı olurdu, maşallak sağsalim doğurdukızlar az önce kasıgıma bir agrı girdi oturyorum yok kalkıyorum yok geçmio birazda kabızlıgım vardı wc gidince geçti şimdi iyiyim böyle olan oldumu hiç
sende iyi eylen iyi dinlen tontiş..doğurum moğurma oralarda..kasılmaları dert etme..doktor dediki kasılmaları dert etmeyin..(ileriki dönemler için diyo) doktor kendi hikayesini anlattı 28. haftada nst ye girdim kasılma çıktı 32. haftaya kaar yattım 40. haftada da doğurdum:)))
yavrum özellikle zaman bildirimin çok gerdi benio yüzden hemen cevaplama gereği hissettim ...
yaaa ben mızıkçıklık yaparım...bu çok uzun ..100 tane okuması zor olur..ben onu ezberleyene kadar zaten liste biter:))))))))))))ben böyleyim naapiyim
bana uyar şekerim
aman hiç doğurasım yok zaten canımcım iyiyim ben böyle... bu arada o kasılmalar varya buket fena ya böle taş gibi oluyor karnım ara ara hazırlık yapıyormuş ya doğuma ilk tırsmıştım ama şimdi alıştım artık hafif sancı bile yapmaya başladı wallasende iyi eylen iyi dinlen tontiş..doğurum moğurma oralarda..kasılmaları dert etme..doktor dediki kasılmaları dert etmeyin..(ileriki dönemler için diyo) doktor kendi hikayesini anlattı 28. haftada nst ye girdim kasılma çıktı 32. haftaya kaar yattım 40. haftada da doğurdum:)))
hayırlı yolculuklar iyi eglenceler canımm
iyi iyi o zaman ben toplayabildiğim kadar adam toplayayım
Nazanım Buket çok güzel yazmış, benim birşey yazmama gerek yok , benim bir arkadaşın 6.ayında hala oturken kalkarken ağrısı olurdu, maşallak sağsalim doğurdu
aylincim senide listeye ekleirm, bir dua önerisi var, ona bir yorum yapta öyle kaç, Allah yolunuzu açık etsin güle güle gidin, herşey yolunda gider inşallah öptüm sizi
kızlar dün kan tahlili sonucunumaldım
pazartesi yaptırdığım tahlil : 866
çarşamba günü yaptırdığımtahlil:1.000
yine tutarsızlık var.. tekrar dış gebelik yaşamaktan çok korkuyorum...
her iki doktorda ayrı labratuarda yaptırdığım için belki farklılık olmuştur dedi.. cuma günü tekrar yaptır dedi....
morelim çok bozuk sizce labratuar yanlışlığı veya farklılığı olabilirmi
Selam Hayirli günler kizlar gecmisi okudum bir sürü yazdım yollayamadan sarzim bitti tel kapandı bende sinirlendim yattım o kadar da yazmıştım neyse iyisinizdir insallah
DUA ÖNERİSİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?