Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amin canım haklısın valla, hemde hoşuma de gitti hastane :) bakalım Rabbim ne nasip edecek, bebekler o koltuk altına sürülen şeyin adının roll on olmasının sebebi, ucundaki dönen yuvarlak top var ya ondan ötürü, roll on :yuvarlanmak, döndürmek çevirmek demek

canım sen onu sıkıştır, bence hiç ertelemesin baksana sonuçlar 3 haftada anca çıkıyor

Özlemim öğlen eve geldi eşim (normalde hiç gelmez bi geçen kan tah pozitif olduğunda gelmişti) geldi, ben hiçbirşey demedim çünkü biliyorum üzerine gittiğimde ters tepeceki hafataya işten vakit bulduğum ilk anda gidelim beraber, spermleride orda vereyim dedi ( hah yola gel dedim içimden )

Aslı süper fikir, kimseden ses çıkmadı, ben yaso'da bir sorayım hemen ilan başlatırım

canım kızlar çok güzel yorum yazmışlar, tüp bebekte dış gebelik olması imkansız teknik olarak, içini ferah tut, eminim ki bebekler seninle

kesinlikle katılıyorummmmmm

Selam Hayirli günler kizlar gecmisi okudum bir sürü yazdım yollayamadan sarzim bitti tel kapandı bende sinirlendim yattım o kadar da yazmıştım neyse iyisinizdir insallah

ayyy Mesude bal dudaklım nasıl???????

kızlar az önce kasıgıma bir agrı girdi oturyorum yok kalkıyorum yok geçmio birazda kabızlıgım vardı wc gidince geçti şimdi iyiyim böyle olan oldumu hiç

ASLI ASLI HU HUUUU

CANIM eşim ve ben okuyacağız, eşimin 2 arkadaşı, annem, annemin bir kaç arkadaşı okuyacak, ben sana tam sayı vereceğim ama sormak istediğim birşey var, kaç yasin topladın, sayıya yaklaştık mı?, okunma sayısı fazla kişi olur dersen bir iki kişiyi iptal edeyim ..STOP....acil cevap ....STOP

ohooo burcu daha çok var kuşum 250 bile olmamıştır belki

kızlar az önce kasıgıma bir agrı girdi oturyorum yok kalkıyorum yok geçmio birazda kabızlıgım vardı wc gidince geçti şimdi iyiyim böyle olan oldumu hiç

oldu canım oldu..hatta tam böyle panik olup doktora gidecektimki geçti..baktığında 30-40 saniye sürmemiştir yani..konferansta doktorlar 1. primester dönemde(yani seninki) olabilir bunlar panik olmayın dediler..rahim büyüdüğü için rahimi tutan kaslar uzayıp kasılırlar..ağrılar bundan kaynaklı..içinde genleşen bişey var nazan..sonuçta o bir parazit ve kendine yer bulmaya çalışıyor:)))

bende 2 haftadır kendimi dinliyorum..acaba tekme duyuyomuyum diye...doktorlar tecrübeliler 16. haftada duyar ama ilk gebelik 18-20 arası dediler..bende de kasık ağrısının dışında düzenli aralıklarla vuran ağrılar oluyo..yani öyle hareket gibi olmuyo ağrı gibi oluyo ama pıt pıt pıt pıt diye ağrılar..vurduğu yeri ağırtıyormuş gibi..elimi koyuyorum geçiyo..kldırıyorum bi daha aynı yerden vuruyo..sağ kasığımın üst tarafında göbeğe doğru hafif. bu bebek hareketi mi yoksa ağrı mı anlamadım..ama kasılmalar bende hala var..onları dinliyorum ayırt etmeye çalışıyorum evet onlar farklı..

aynen nerdeyse doktora gidicektim la havle diyorum okuyorum hafif ovalıyorum yok geçmiyo neyseki geçti şimdide tetikteyim çok haklısında işte evhamlanıyorum sen daha sogukkanlısın benden valla kutluyorum keşke bende olabilsem

ayy buket yavaş yavaş hereketleri hissetmeyemi başladın ne guzel evet 20 haftada hissedilir diolar ama dikkatli annelerin 14 bile hissettiklerini okumuştum rahatladım valla saol

tontoşlar 1 hafta kadar yokum ya dua listesini hazırlarsınız o arada sanırım beni unutmayın sakın pc yi bakıma vericem gitmeden önce yarın veya cumartesi sabah vericem net değil o yüzden şimdiden söliim dedim unuturum giremem falan...

kasılmaları dert etme..kasılma olursa saate bak..inanki 30-40 saniyeyi geçmiyo..tehlikeliler 2-3 dk sürenler ağırıp duranlar..Allah vermesin öyle bişey olsa ağrıdan duramazsın..
banda kocam canı az felan derde o bende daha pirpirimli..otururken yatarken bile ayaklarımı düzeltiyo ki kızımı sıkıştırma..lafa bak:))

DUA ÖNERİSİ

Canlar, duayı kim belirleyecek diye bir karara varamadık, Aslı'dan rica ettim bize bir dua yazdı, eğer herkes okey derse haftasonu listeyi hazırlayacağım(yasemin müdürümden imzalı onay aldım) Herkesler bu mesajı alıntı yaparak, cumartesi 14.37'ye kadar cevap yazsın (saate dikkat )

Duamız: VE ZEKERİYYA İZ NADA RABBEHU RABBİ LA TEZERNİ FERDAN VE ENTE HAYRUL VARİSİN'' 100 tane ---
Anlamı : Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti. Enbiye 89

sende iyi eylen iyi dinlen tontiş..doğurum moğurma oralarda..kasılmaları dert etme..doktor dediki kasılmaları dert etmeyin..(ileriki dönemler için diyo) doktor kendi hikayesini anlattı 28. haftada nst ye girdim kasılma çıktı 32. haftaya kaar yattım 40. haftada da doğurdum:)))

yavrum özellikle zaman bildirimin çok gerdi beni o yüzden hemen cevaplama gereği hissettim ...

yaaa ben mızıkçıklık yaparım...bu çok uzun ..100 tane okuması zor olur..ben onu ezberleyene kadar zaten liste biter:))))))))))))ben böyleyim naapiyim

bana uyar şekerim

ohooo burcu daha çok var kuşum 250 bile olmamıştır belki

iyi iyi o zaman ben toplayabildiğim kadar adam toplayayım

Nazanım Buket çok güzel yazmış, benim birşey yazmama gerek yok , benim bir arkadaşın 6.ayında hala oturken kalkarken ağrısı olurdu, maşallak sağsalim doğurdu

aylincim senide listeye ekleirm, bir dua önerisi var, ona bir yorum yapta öyle kaç, Allah yolunuzu açık etsin güle güle gidin, herşey yolunda gider inşallah öptüm sizi

şimdi kasılmayla agrıyıda ayort edebilmek önemli bu bir ikincisi acaba benim agrım ne kaa surdu tuvalete gidene kadar surdu offffffff birr beni durdursun

yavrum özellikle zaman bildirimin çok gerdi beni o yüzden hemen cevaplama gereği hissettim ...

Heyecan olsun istedim

yaaa ben mızıkçıklık yaparım...bu çok uzun ..100 tane okuması zor olur..ben onu ezberleyene kadar zaten liste biter:))))))))))))ben böyleyim naapiyim

Bak sen tembele , bir kağıda yaz, telefonun mesaj yerine yaz, oovv sözlüden kaçmak yok ( seninle beraber itiraz edenlerin sayısı çok olursa değiştiririz tatlım)

bana uyar şekerim

tamam canım (Buket seni öbür derse nazan'ın yanına oturtacağım )

aman hiç doğurasım yok zaten canımcım iyiyim ben böyle... bu arada o kasılmalar varya buket fena ya böle taş gibi oluyor karnım ara ara hazırlık yapıyormuş ya doğuma ilk tırsmıştım ama şimdi alıştım artık hafif sancı bile yapmaya başladı walla birazönce baktım bi de hamiş listesinde didemden sonra ben varım doğuracak olan 2. sıradayım yani
hayırlı yolculuklar iyi eglenceler canımm

saolasın tatlım darısı başınıza artık ben karnım burnumda yuvarlanırken siz eğlenirsiniz artık

uyar bana tatlım

canım boşuna moralini bozuyorsun dış gebelik olamaz o rahim dışında döllenme olursa dış gebelik oluyor senin için öyle bir ihtimal yok kızların dediği gibi direkt rahmine koydular zaten. Ayrıca labtan laba çok farkediyor. Meraklanma herşey normal ama yarına kadar için rahat etmez tabii sakin ol yarın rahatlıcaksın.

Selam Hayirli günler kizlar gecmisi okudum bir sürü yazdım yollayamadan sarzim bitti tel kapandı bende sinirlendim yattım o kadar da yazmıştım neyse iyisinizdir insallah

canım biz iyiyiz de asıl sen nasılsın nasıl oldun durumun nedir kızın nasıl iyi mi. Rabbim analı babalı büyütsün şansı bol olsun yavrunun.

c.tesi 14.37 ye kadar haaa nasıl ayarladın bu saati çok merak ettim

cevap veriyorum yok yok 14.36 da mı desem acaba.

Neyse bana uyar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…