- Konu Sahibi graphicdesigner
-
sağ ol güzelim benim,yerim ben senin o tatlı dilini....
kızlar midem bulanıyor çok fena hamilemiyim acaba
kızlar adım arzu 25 yaşındayım 2009 evlendim 3yıldır bebişim olmuyo yomaş takibi yapılıyo kisttim oldugu için bebişim olmuyu diye görünüyo ayın 14 de reng dönemim hamişlil bekliyom bende duanıza katılmak istiyom
7 ağustos canım ama sabah dayanamadım test yaptım sonuç negatif çıktışuan acayip midem bulanıyo herhalde bende psikolajik hamile oldum mu ne
erken yapmışsın canım bekle bakalım daha 3 gün var
Kızlar resmen bir Mucize le karşılaştım tam 1-2 dakika önce. telaşlanmayın hamilelik değil
Aynur ile konuştuktan sonra, cerviski mi ne hani o kontrolü yaptım, elime sert bir bölge gelince olumsuz sonuca işaret ettiği için ne yalan söyliyim umudumun %50 sini değil , %90 ını kaybetmişim, moralim bozuldu tabiki, sonra forumdan çıktım, kapadım bilgisayarı, tv açtım, o olmadı bulaşık makinasını boatayım dedim, o da olmadı onuda yarıda bıraktım, moralim bozuk ya elim hiçbişeye gitmedi, abdest aldım namaz kıldım, içim huzursuz tabi yine negatif çıkacak diye, dedimki bari Kuran okuyayım, ben bu yıl Kuranın türkçe meailini okuyup ordan hatim etmeye karar vermiştim. neyse açtım kuranı, moralim bozuk, canım sıkkın vaziyette, kaldığım yeri açtım, okuduğum ilk ayetleri yazıyorum bakın;
14. Cüz - Hicr Suresi
52. Onun yanına girdiklerinde "selam" demişlerdi. O, "biz sizden gerçekten korkuyoruz" dedi.
53. "korkma, biz sana bilgili bir oğul müjdeliyoruz" dediler.
54. "bana ihtiyarlık gelip çatmışken, bana mı müjde veriyorsunuz? beni, ne ile müjdeliyorsunuz" dedi.
55. "biz seni gerçek olan bir şeyle müjdeliyoruz. onun için sakın ümidini kesenlerden olma" dediler.
56. "rabbinin rahmetinden, sapkınlardan başka kim ümidini keser" dedi.
tabi benim hemen gölerim doldu, Allahım sen nekadar büyüksün dedim, umut kesmek yok arkadaşlar, demekki umudunu kesmek haram bişey, Allah Kuranda yasaklamış bakın. ayy mucize gibi yaa allahım sen ne büyüksün. hemen topluyoru kendimi.
öpüyorum hepinizi ben kuranıma devam edeyim gelirim yine.
bak şimdi vijdan azabı çektim ha,keşke yapmasaydın ya güzelim,ama ben yapınca ve doöruluğuna inanınca sizi de bilgilendirmek istedim ama çok üzgünüm tatlım benimKızlar resmen bir Mucize le karşılaştım tam 1-2 dakika önce. telaşlanmayın hamilelik değil
Aynur ile konuştuktan sonra, cerviski mi ne hani o kontrolü yaptım, elime sert bir bölge gelince olumsuz sonuca işaret ettiği için ne yalan söyliyim umudumun %50 sini değil , %90 ını kaybetmişim, moralim bozuldu tabiki, sonra forumdan çıktım, kapadım bilgisayarı, tv açtım, o olmadı bulaşık makinasını boatayım dedim, o da olmadı onuda yarıda bıraktım, moralim bozuk ya elim hiçbişeye gitmedi, abdest aldım namaz kıldım, içim huzursuz tabi yine negatif çıkacak diye, dedimki bari Kuran okuyayım, ben bu yıl Kuranın türkçe meailini okuyup ordan hatim etmeye karar vermiştim. neyse açtım kuranı, moralim bozuk, canım sıkkın vaziyette, kaldığım yeri açtım, okuduğum ilk ayetleri yazıyorum bakın;
14. Cüz - Hicr Suresi
52. Onun yanına girdiklerinde "selam" demişlerdi. O, "biz sizden gerçekten korkuyoruz" dedi.
53. "korkma, biz sana bilgili bir oğul müjdeliyoruz" dediler.
54. "bana ihtiyarlık gelip çatmışken, bana mı müjde veriyorsunuz? beni, ne ile müjdeliyorsunuz" dedi.
55. "biz seni gerçek olan bir şeyle müjdeliyoruz. onun için sakın ümidini kesenlerden olma" dediler.
56. "rabbinin rahmetinden, sapkınlardan başka kim ümidini keser" dedi.
tabi benim hemen gölerim doldu, Allahım sen nekadar büyüksün dedim, umut kesmek yok arkadaşlar, demekki umudunu kesmek haram bişey, Allah Kuranda yasaklamış bakın. ayy mucize gibi yaa allahım sen ne büyüksün. hemen topluyoru kendimi.
öpüyorum hepinizi ben kuranıma devam edeyim gelirim yine.
tumay arkadasimin tevhidi ni tamamladim kizlar heber vereyim dedim..
aynurcumm senin adina cok sevindim canimm ins saglikli bi sekilde bebisin tutunur sana kan testi yaptr bi an once..
yaseminimm Allahim dualarina icabet etceginin cok guzel bi isaretini yollamis sana canim ne guzel bi yuregin varmis bak..
aynurun pesinden gelen sen olursun ins benim umidim sonsuz ve hepinizden yana...
sağ ol tatlım benim,inşallah dediyin gibi olur,yaseminle ben hamileler kervanını başlatırız bu topikte.kuzum burda kanla test yapmıyorlar qaliba...
burda derken??? nasil bakiyolar canim pekii
hani ben Azerbaycanda yaşıyorum ya,burda kantesti yapmıyorlar,sadece kese göründükten sora ultrasonla bakıp da onaylıyorlar.şimdi doktora gitsem bile,daha erken git,adetinden 7-10gün geçsin öyle gel diycek...
Bu güzel isimli topikneden bu kadar sessiz?? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?