Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar adım arzu 25 yaşındayım 2009 evlendim 3yıldır bebişim olmuyo yomaş takibi yapılıyo kisttim oldugu için bebişim olmuyu diye görünüyo ayın 14 de reng dönemim hamişlil bekliyom bende duanıza katılmak istiyom

dualar için teşekkürler yasemin ne yaptın tatlım senden haber bekliyoruzaynurcum hadi inş.

Canlarımmmmmm ben geldim, ayyy yeni uyandım yaaa inanamıyorum maşallah subhanallah sana aynurum hani beni geçmeyecektin kız sen, ama suç bende canım , sabah kalktım hemen çişimi yaptım insan bi foruma girer bi bakar sonra yapar dimi, tühhhhh bu haberleri duysaydım yapmazmıydım hiç ben kesin senden önce olmuşumdur da test yapmadığım için öğrenemedim hala
Kuşum bugünun ve topiğimizin en güzel ilk haberi senden geldi Allahım nekadar sevindim nekadar uçtum yaa maşallah sana 100 lerce kez maşallah
ama kızlar bu bana bir kez daha umut oldu, çünkü aynurun ayağı uğurludur ben ona çok inandım onu tanıdım tanıyalı, eğer aramızda ilk hamiş o ise, bizimkilerde birkaç gün arayla merhaba diyecekler kesin bize, çünkü onun arkasından sürükleyen bir enerjisi var bence, hepimiz aynurun yolundayızz
şimdi geçmişe dönük cevaplarımı yazacağım ayy geçmişi okuyayım derken geciktim ama içim içimi yedi ne sevindim yaaaa göbek atıcam şimdi hee, ama hamişsem fazla sallanmasın diye tutuyorum kendimi

ya yasemincim bir numaranı bilsem dayanamayıp seni arıycam yani,yazmak daha geç oluyor.tatlım ben dün sadece 2saatlik bir idrarla yaptım,adete 5varken,senin adet günün.lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen yap şu test de geberelim mutluluktan,hadiiiiiiiiiiiii

canlarım lüfen birlik olup ta yaseminie test yaptıralım,hedi destekleyin beni.....YASEMİN TEST YAP,YAP,YAP

evet cnım tutuyorum valla kendimi, batmalar filan oldu ama umutlanmamak için elimden geleni yapıyorum
canım benim Allah kabul etsin dualrını inşallah hoşgeldin sefalar getirmişsin
Allah kabul etsin tatlım, testi geciktiriyorum ki heyecanımız katlansın, kociş dediki sen bana güzel haberi ver ben sana tablet pc alıcam dedi
tubacım bende yumurtlama testi yamak istiyorum yaa eczanede mi satılıyor nasıl yapılıyor???
kızlar ben 2saatlik bir idrarla test yaptım,önce çok silik,sonra gözle görünen silik çizgiyi gördüm ben yaaaaaa.....:18::18::18::18::18::18:
ne dersiniz???hiç biriniz de yoksunuz ki çatlarım ben ya....
ayyyyy kuşum ayağını sürt yine hepimiz arkandayız maşallahmaşallah maşallah sen bizim topiğimiin uğurusun yaa, bak yine dayanamamış benden önce test yapmış bak bak bak
Kız Aynur hadi inşallah hamissindir.ay cok sevindirik oldum.bu topik uğurlu gelecek ins herkese.ay cok sevindim.ya karnıma ağrılar girdi bak Yasemin'den sonra bide seni bekliyecem ya.Hadi hayirlisi
heyecn gt gide artıyor, dım dım dım
herkese günaydın tümayın tevhidi tamam rabbim kabul etsin inş..
günaydın meleğim allah kabul etsin, bende şimdi okuyacağım
aynur merhaba, silik milik çizgiyi görmüşsün ya yeter hamilesin işteee
hakkaten yaaa hayatımda hiç silik çizgi görmedim ben , size silik çizgi diyebişirmiyim amca
günaydın canım olllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy çok sevindim valla

yasemin 1. sırayı kaptırdın bak aynur hamile
özlemcim sorma, bu aynurun böyle yapacağı belliydi zaten, sesizce bana bir çembe takıp geçti beni uyanık
kızlar benimde renglme 10 gün var hafif kasıklarımda batmalar var ama hiç umutlu degilim gine olmucak biliyorum 2.kloman deneyimmim
umudumuz herzaman var tatlım hiç kaybetme, umutlarımız oldukça bebişlerimizde bize pıtır pıtır gelecek inşallah. hoşgeldin bu arada tatlım
ayy sabahtan yapimmi yapmiyimmi dedim, ama şimdi değil yarın yapıcam kesin olsun dedim ve ziyan ettim tuvaletimi şimdi heveslendim ama senin şu çevriski kontrolüne, dur baklim yapmaya çalışacaım
çokkkkk sevinçliyim yaaaa Allahım inşallah sağlıklı gerçek bir gebeliktir.
benide aranıza alırmısınız lütfen ben yeniyim((((
tabiki tabiki seve seve çok sevindik canım, inşallah sanada uğurlu gelir burası
hemen yazıorum seni tatlım ALlah sanada nasibetti bak bu dualardan nasiplenmeni gördünmü, bunda da vardır bi işaret işte
yasemiiin holgeldin varmı bi gelişme
kuşum çişimi ziyan etmeseydim belki olurdu tüh bana

kuşum yazarım özelden ne demek
canlarım lüfen birlik olup ta yaseminie test yaptıralım,hedi destekleyin beni.....YASEMİN TEST YAP,YAP,YAP

ayy tüh bana tüh bana yaaa, Allahım nasıl yaptım ben o değerli sıvıyı attım gitti yaa, keşke sifonu çekmeseydim de bari bi şansım olurdu 4 saat sonra kesin çıkıyormuş, yani saat 4 e kadar beklememiz lazım şimdi tüh görüyormusunuz. şunda zorlasam çıkarmıki acaba 2-3 damla

yap yaseminim,ben yine baktım yumuşacık,dudak gibi....ama diyer aylarda hep serttti,güven bana,yap ve neticeyi bana yaz,ama fındık büyüklüyünde bir şey,dikkat et,o olduğuna emin ol kuzucum,seni bekliyorum ben...

tatlım benim adet gününde idrar tutmeye gerek yokmuş zaten.uzmantvde bir bak,öyle diyor...sen cerviksini kontrol et,her şey malum olur....

günaydın kızlar,
tümaycım kelimei tevhidi okudum mevlam kabul etsin inşallah.
nuraycım tekrar tebrik ederim.allah tamamına erdirsin inşallah.
yasemincim senden de güzel haberler bekliyoruz canım...

kızlar ben şimdi çıkıyorum işteyim mesai bitmek üzere evden devam ederim tabi siz hala buralarda olursanız, öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…